KUP BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Skoro
Ma jok, nema to veze sa tim. Sto se tice derbija, no sikiriki, znas da nije tesko biti bolji od komsijafunaki wrote:Zna li neko za ovu pricu???
Udlazak u Bihac je bio organizovan od strane uprave kluba, besplatno! Medjutim, ''neko'' od vodja navijaca je naplacivao prevoz..... Da li je to bila kulminacija da se odvoji ta grupa (koja je po meni bila 12 igrac, naravno zajedno sa ostalima na sjeveru)???
-
PITARKA_SA
eto ti znas za jedan primjer ..to je ono sto sam ti pokusala rec i to je samo jedan dio citave price.funaki wrote:Zna li neko za ovu pricu???
Udlazak u Bihac je bio organizovan od strane uprave kluba, besplatno! Medjutim, ''neko'' od vodja navijaca je naplacivao prevoz..... Da li je to bila kulminacija da se odvoji ta grupa (koja je po meni bila 12 igrac, naravno zajedno sa ostalima na sjeveru)???
Jebo te, kako cemo izgledati na derbiju.....
to konkretno nije razlog za odvajanje tih momaka,to su oni uradili mnogo mnogo prije,istina,zbog slicnih primjera kao sto si ti naveo,izmedju ostalog.
- GandalfSivi
Lose mislis...Hantraga wrote:Ja mislim da su ovi sa Zapada oni sto i dalje podrzavaju Savez, a ovi na sjeveru podrzavaju BHF...
- Bl_ManiaC
Daj ba ljudi pustite sad tu polemiku o NAVIJACIMA/simpatizerima na tribini/tribinama.Bi ce bolje
u buducnosti
Nego evo SLAVIJA se javlja kao najveci kandidat da osvoji taj KUP.
Ipak ce ga osvojiti komsije,
I daj Boze da ALAIM bude branio na derbiju protiv nas kao sto je juce protiv SLAVIJE
Nego evo SLAVIJA se javlja kao najveci kandidat da osvoji taj KUP.
Ipak ce ga osvojiti komsije,
I daj Boze da ALAIM bude branio na derbiju protiv nas kao sto je juce protiv SLAVIJE
- Fiore
#286 we
U finalu Kupa igraju Slavija-Siroki.. Slavija ce odigrat protiv Sarajeva 1-0 a Siroki ce odigrati protiv Cellika 3-0 sve dogovoreno prije 2 mjeseca.. 
Slavija osvaja Kup slave neku veliku godisnjicu kluba..
Jebote sve namjestaljke..ukratko pocev od sudija pa do cinjenica na trenu..
Slavija osvaja Kup slave neku veliku godisnjicu kluba..
Jebote sve namjestaljke..ukratko pocev od sudija pa do cinjenica na trenu..
-
Majstorinho
U srijedu Sarajevo igra revans u Lukavici.Po tradiciji,Sarajevo nije nikad izgubilo od kad se igra Premijer liga i Kup takmicenje.Jednom smo se sastali sa Slavijom u kupu .U polufinalu kupa.U sezoni 2005.dobili smo ih 0-2,golovima zukica,i obuce.Dobro se sjecam te tekme.Bio sam tad tamo.
Sto se tice prvenstva,i dalje smo neporazeni u Lukavici.Dakle,tradicija je apsolutno na nasoj strani.Prognoza: 0-1 Veldin Muharemovic
Sto se tice prvenstva,i dalje smo neporazeni u Lukavici.Dakle,tradicija je apsolutno na nasoj strani.Prognoza: 0-1 Veldin Muharemovic
- karanana
Eh ovo je scenario: Siroki dere Celika danas 3:0 i prolazi u finale. Sarajevo danas pada pod naletom Srba. Posto je Siroki dao Srbima 3 boda u nedjelju i fakticki im osigurao drugo mjesto i ulazak u Evropu a mozda i titulu, Srbi Sirokom daju kup.
Uh sad vidjeh da je Fiore isto napisao.
Uh sad vidjeh da je Fiore isto napisao.
-
pudlica
Zavatoni wrote:Informacija za one koje ne idu u Lukavicu:
Izgleda da će biti prijenos na SportKlubu u 16.00
nema prenosa
"Ma kakav prijenos tekme!!!!
Sada sam ja zvao sport klub i kazu ljudi da je isla samo reklama za tekmu ali da nece biti prenosa.
Toliko o vasem prenosu utakmice!!!!!!!!!!!"
s foruma fksinfo kopirano
- Zavatoni
Onda sorry. Do mene. I ja sam to vidio i vjerovatno pogresko skonto.
A taman se ponad'o da ce mozda to dole i biti regularno. Ovako, s obzirom da nema nekoliko igraca (Marciano medju ostalim), te da ce vjerovatno sudijsko siljenje biti veoma ofirno, daj boze da se cemu mozemo nadati.
A taman se ponad'o da ce mozda to dole i biti regularno. Ovako, s obzirom da nema nekoliko igraca (Marciano medju ostalim), te da ce vjerovatno sudijsko siljenje biti veoma ofirno, daj boze da se cemu mozemo nadati.
- prdimahovina
čujem stislo Sarajevo? kakva je situacija oko stadiona bila, sve ok?
- Suicidal Siberian
Slavija - Sarajevo 1-1..........kraj prvog poluvremena
Bit ce gusto
Bit ce gusto
- Suicidal Siberian
Ma znam da nije...to ja nesto predvidjam...