sta bi ste vi uradili na njegovom mjestu?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Alfons Kauders
ovo polako postaje prava safunica...

-
sanda29
nevjerojatno! u kojim okvirima vi zivite?! kakvim, zaimeboga, roditeljima?! punoljetna, odrasla zena cini aktivnosti koje se ticu nje i njenog partnera, kakvi roditelji... tipicno palanacko (da ne kazem mahalsko), razmisljanje.occulto wrote:evo ja sam citala ove vase poruke. moram reci da nemam neko jedinstveno misljenje. jeste ona pogrijesila, ali nije trebao ni on onako. u novinam se ne zna ko je. postoje samo nagadjanja. bolje bi bilo da je to uradio na slijedeci nacin: on sam je uhodio i kad je vec izradio slike poslao ih njenim roditeljima. mada mi nije ni losa ideja ona sa vjencanjem kad je frajer isao do kraja. ali to malo za ove nase uslove i nije bas realno.
ali se definitivno slazem da me ovaj clanak iznenadio u Avazu. joste da su pocesto nepismeni i slicno, ali ovo im nije trebalo. ipak to je zuta stampa!!!
-
rashid
Ja isto ne kontam tu foru sa roditeljima? WTF imaju roditelji sa tim? Da nije to slucajno seljoberska politika " kčerka jim kurva? " pa neka vide?sanda29 wrote:nevjerojatno! u kojim okvirima vi zivite?! kakvim, zaimeboga, roditeljima?! punoljetna, odrasla zena cini aktivnosti koje se ticu nje i njenog partnera, kakvi roditelji... tipicno palanacko (da ne kazem mahalsko), razmisljanje.occulto wrote:evo ja sam citala ove vase poruke. moram reci da nemam neko jedinstveno misljenje. jeste ona pogrijesila, ali nije trebao ni on onako. u novinam se ne zna ko je. postoje samo nagadjanja. bolje bi bilo da je to uradio na slijedeci nacin: on sam je uhodio i kad je vec izradio slike poslao ih njenim roditeljima. mada mi nije ni losa ideja ona sa vjencanjem kad je frajer isao do kraja. ali to malo za ove nase uslove i nije bas realno.
ali se definitivno slazem da me ovaj clanak iznenadio u Avazu. joste da su pocesto nepismeni i slicno, ali ovo im nije trebalo. ipak to je zuta stampa!!!
-
idic
Dnevni avaz
Epilog sex -skandala u Sarajevu
Vjerenik prijeti dečku sa fotografije
Fotografije na kojima je izvjesna djevojka sa inicijalima A.M. uhvaćena u preljubi sa svojim ljubavnikom u skučenoj unutrašnjosti njegovog automobila i dalje je top tema stanovnika naselja Hrasno.
Njenu preljubu zauvjek je ovjekovjećio prijatelj njenog vjerenika, koji je opsjednut osvetom oblijepio slike oko njenog haustora u Hrasnom. Prijateljica koja želi ostati anonimna, kaže da su objavljene fotografije poput groma odjeknule među porodicama sad već bivših vjerenika.
Porodica nesuđenog mladoženje oštro je osudila prevaru koju je učinila A.M. i poručila joj da su vrata njihove kuće za nju zauvjek zatvorena.. Preko prijateljice je A.M. poručila da je njen bivši vjerenik po naravi vrlo agresivna i opsesivna osobakoja je spremna na sve, ali nije mogla ni predpostaviti da je toliko bolestan da pošalje svog najboljeg prijatelja, koji im je trebao biti vjenčani kum, da je uhodi.
- Moj bivši vjerenik, totalna je svinja. Hvala bogu da smo prekinuli zaruke, jer sada mnogo lakše dišem. On je oduvijek bio bolesno ljubomoran i zbog toda sam imala dosta problema. Stalno me je ispitivao gdje sam bila i šta sam radila. Ukoliko bi sa posla došla i minutu kasnije, odmah bi me vrijeđao. I pored svih maltretiranja kroz koja sam prolazila, mislila sam da ga volim i željela sam se udati za njega.
Međutim taj osjećaj me je sve više popuštao kako sam upoznala drugog momka , koji je bio dosta nježniji prema meni i uz njega sam se ponovo osjećala moćnom i poželjnom. Iako nisam htjela, upustila sam se u vezu sa njim. Vjerujte nije mi bila namjera da varam svog vjerenika, ali taj drugi momak me je privukao. bez ovog skandala, zaruke bi bile prekinutejer sam odlučila kazati vjereniku da se ne želim udati za njega. Zbog svega toga ova me afera nije uopće puno pogodila i ne žalim ni za čim - rekla je A.M. čije je riječi prenjela prijateljica.
A.M. i nen novi dečko nisu se sastajali zadnjih par danazbog previše prašine koja se podigla zbog fotografija, ali su oboje odlučni nastaviti vezu.
U međuvremenu bivši vjerenik pozvao je A.M. samo jednom i uz bujicu psovki zaprijetio da će se fizički obračunati sa dečkom na fotografijama.
I on je mene varao
A.M. tvrdi da ju je bivši vjerenik u prošlosti prevario nekoliko puta, ali mu je svaki put oprostila jer ju je uvjeravao da se to više neće ponoviti. Ona ističe da njena preljuba nije nikakva osveta za ono što joj je vjerenik priredio u prošlosti već da se radi o ljubavi koju je otkrila u zagrljaju drugog momka,
Epilog sex -skandala u Sarajevu
Vjerenik prijeti dečku sa fotografije
Fotografije na kojima je izvjesna djevojka sa inicijalima A.M. uhvaćena u preljubi sa svojim ljubavnikom u skučenoj unutrašnjosti njegovog automobila i dalje je top tema stanovnika naselja Hrasno.
Njenu preljubu zauvjek je ovjekovjećio prijatelj njenog vjerenika, koji je opsjednut osvetom oblijepio slike oko njenog haustora u Hrasnom. Prijateljica koja želi ostati anonimna, kaže da su objavljene fotografije poput groma odjeknule među porodicama sad već bivših vjerenika.
Porodica nesuđenog mladoženje oštro je osudila prevaru koju je učinila A.M. i poručila joj da su vrata njihove kuće za nju zauvjek zatvorena.. Preko prijateljice je A.M. poručila da je njen bivši vjerenik po naravi vrlo agresivna i opsesivna osobakoja je spremna na sve, ali nije mogla ni predpostaviti da je toliko bolestan da pošalje svog najboljeg prijatelja, koji im je trebao biti vjenčani kum, da je uhodi.
- Moj bivši vjerenik, totalna je svinja. Hvala bogu da smo prekinuli zaruke, jer sada mnogo lakše dišem. On je oduvijek bio bolesno ljubomoran i zbog toda sam imala dosta problema. Stalno me je ispitivao gdje sam bila i šta sam radila. Ukoliko bi sa posla došla i minutu kasnije, odmah bi me vrijeđao. I pored svih maltretiranja kroz koja sam prolazila, mislila sam da ga volim i željela sam se udati za njega.
Međutim taj osjećaj me je sve više popuštao kako sam upoznala drugog momka , koji je bio dosta nježniji prema meni i uz njega sam se ponovo osjećala moćnom i poželjnom. Iako nisam htjela, upustila sam se u vezu sa njim. Vjerujte nije mi bila namjera da varam svog vjerenika, ali taj drugi momak me je privukao. bez ovog skandala, zaruke bi bile prekinutejer sam odlučila kazati vjereniku da se ne želim udati za njega. Zbog svega toga ova me afera nije uopće puno pogodila i ne žalim ni za čim - rekla je A.M. čije je riječi prenjela prijateljica.
A.M. i nen novi dečko nisu se sastajali zadnjih par danazbog previše prašine koja se podigla zbog fotografija, ali su oboje odlučni nastaviti vezu.
U međuvremenu bivši vjerenik pozvao je A.M. samo jednom i uz bujicu psovki zaprijetio da će se fizički obračunati sa dečkom na fotografijama.
I on je mene varao
A.M. tvrdi da ju je bivši vjerenik u prošlosti prevario nekoliko puta, ali mu je svaki put oprostila jer ju je uvjeravao da se to više neće ponoviti. Ona ističe da njena preljuba nije nikakva osveta za ono što joj je vjerenik priredio u prošlosti već da se radi o ljubavi koju je otkrila u zagrljaju drugog momka,
-
tempora
Hljeba i igara.....
Pitam se, koliko bi vas zustrih zagovaraca ove gnusne pojave prihvatilo da vas partner ili partnerica uplice neke druge ljude,vase prijatelje, roditelje ili rodbinu u neku od vasih situacija, bez obzira o cemu se radilo.
Ocigledno da velicinu svog morala ogledate u drugima, pa je i lako biti cedan i nevin.
Pozdravljati osvetu kao velicinu i klicati neodraslom ponasanju nekoga ko nije zreo da intimni problem rijesi sa partnerom ili sa onim kojim ga ima, pokazatelj je sveopste prihvacene bolesne norme od koje mi klecaju koljena.
Stoga predlazem da, posto smo svi ocigledno moralisti i istinoljubci, sutra vasi roditelji, prijatelji te okolina izadju sa detaljima u kojima vas karakter treba da se preispita od strane siroke javnosti.
Ne sumnjam da bi se morali otvarati novi kamenolomi kako bi mnoge glave zaplatile!
Pitam se, koliko bi vas zustrih zagovaraca ove gnusne pojave prihvatilo da vas partner ili partnerica uplice neke druge ljude,vase prijatelje, roditelje ili rodbinu u neku od vasih situacija, bez obzira o cemu se radilo.
Ocigledno da velicinu svog morala ogledate u drugima, pa je i lako biti cedan i nevin.
Pozdravljati osvetu kao velicinu i klicati neodraslom ponasanju nekoga ko nije zreo da intimni problem rijesi sa partnerom ili sa onim kojim ga ima, pokazatelj je sveopste prihvacene bolesne norme od koje mi klecaju koljena.
Stoga predlazem da, posto smo svi ocigledno moralisti i istinoljubci, sutra vasi roditelji, prijatelji te okolina izadju sa detaljima u kojima vas karakter treba da se preispita od strane siroke javnosti.
Ne sumnjam da bi se morali otvarati novi kamenolomi kako bi mnoge glave zaplatile!
-
rashid
Ahh ... nisu to djeca kriva, nego su roditelji ako mene pitas. Ali samo ako mene pitas ja mislimsanda29 wrote:@rashid
no, no, manje to "kci jim kurva", prije mislim to je sve zbog fenomena ovisnosti o roditeljima... jedino u nas, mami kupuje cigare sinu i kceri, a dijete im jucer tridesetipeti rodjendan proslavilo!
-
idic
tempora wrote:Hljeba i igara.....
Ocigledno da velicinu svog morala ogledate u drugima, pa je i lako biti cedan i nevin.![]()
Oskav Vajld je rekao :"Trač je začin života" samo što ne treba pretjerivati kao ni sa jednim začinom. U ljudskoj je prirodi da se naslađuje tuđom nevoljom i da se raduje tuđoj sreći više nego svojoj.
Na ovu je temu pisano dva puta u "najtiražnijoj BH novinama" dakle postalo je vijest, a ne mahalsko rekla - kazala.
-
sanda29
ovakve theme me bas i ne rajcaju, niti pogledala dalje od naslova to govno od clanka u novini, al' raspucala me ova 'intelektualna' onanija forumasha nam, posta mi mucno u jednom trenutku, pa onda osjecaj srama sto mi narod (mladi) ovako jadan i primitivan, te opet bijes...rashid wrote:Ahh ... nisu to djeca kriva, nego su roditelji ako mene pitas. Ali samo ako mene pitas ja mislimsanda29 wrote:@rashid
no, no, manje to "kci jim kurva", prije mislim to je sve zbog fenomena ovisnosti o roditeljima... jedino u nas, mami kupuje cigare sinu i kceri, a dijete im jucer tridesetipeti rodjendan proslavilo!
eto, rekoh i olaksah dushu
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
bez ovog skandala, zaruke bi bile prekinutejer sam odlučila kazati vjereniku da se ne želim udati za njega. Zbog svega toga ova me afera nije uopće puno pogodila i ne žalim ni za čim - rekla je A.M
Sto i ti njemu ne rece da si ga prevarila kao i on tebi?A.M. tvrdi da ju je bivši vjerenik u prošlosti prevario nekoliko puta, ali mu je svaki put oprostila jer ju je uvjeravao da se to više neće ponoviti.
Novi "jebac" je jako zajeban momak i sumnjam da ti je bivsi takva kamikaza osim ako nije Gashi ili jedan od Cela (a nije).U međuvremenu bivši vjerenik pozvao je A.M. samo jednom i uz bujicu psovki zaprijetio da će se fizički obračunati sa dečkom na fotografijama.
Sve u svemu, tema mi se sve vise svidja, jebo sapunice
- horns&drums
Ma nije ni njemu mane, ona je kvarna, a on glup. Tim cinom je javno markiran kao rogonja godine
:D
-
tempora
idic wrote:tempora wrote:Hljeba i igara.....
Ocigledno da velicinu svog morala ogledate u drugima, pa je i lako biti cedan i nevin.![]()
Oskav Vajld je rekao :"Trač je začin života" samo što ne treba pretjerivati kao ni sa jednim začinom. U ljudskoj je prirodi da se naslađuje tuđom nevoljom i da se raduje tuđoj sreći više nego svojoj.
Na ovu je temu pisano dva puta u "najtiražnijoj BH novinama" dakle postalo je vijest, a ne mahalsko rekla - kazala.
Eh idic, sada, mogli bi smo pisati o tracu nasiroko, ali bez obzira sto je Vajld isto napisao, ne vidim razloga da mijenjam zacin osim vegete. Na kraju krajeva od svih organa, najvise se bojim svoga jezika.
I sta ako je nesto postalo vijest a ne mahalsko kazivanje i biva pisano u novinama? Time se valjda ne ublazva cinjenica da se radi o teskom dusevnom poremecaju cjelokupnog drustva !
-
rashid
sanda29 wrote:ovakve theme me bas i ne rajcaju, niti pogledala dalje od naslova to govno od clanka u novini, al' raspucala me ova 'intelektualna' onanija forumasha nam, posta mi mucno u jednom trenutku, pa onda osjecaj srama sto mi narod (mladi) ovako jadan i primitivan, te opet bijes...rashid wrote:Ahh ... nisu to djeca kriva, nego su roditelji ako mene pitas. Ali samo ako mene pitas ja mislimsanda29 wrote:@rashid
eto, rekoh i olaksah dushu
I say only: Over and out.
- horns&drums
Oprostite cijenjeni diskutanti, meni od ukljucivanja nije jasno:
Je l' se na ovoj prica o samom cinu prevare, postupku na koji je ostecena strana reagirala ili o (ne)profesionalnosti jednog pisanog medija?
Je l' se na ovoj prica o samom cinu prevare, postupku na koji je ostecena strana reagirala ili o (ne)profesionalnosti jednog pisanog medija?
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Sex Lies and Videotapehorns&drums wrote:Oprostite cijenjeni diskutanti, meni od ukljucivanja nije jasno:
- horns&drums
Super film, narucicu ga od Komija 
-
sanda29
prevara, sto se bilo koga tice, njihova stvar.horns&drums wrote:Oprostite cijenjeni diskutanti, meni od ukljucivanja nije jasno:
medij-jeftino, primitivno+nepismeno.
komentari-mahalski, jadni, iskompleksirani.
- horns&drums
- horns&drums
prevara, sto se bilo koga tice, njihova stvar.
da, ali ovo je javni portal na kojem se diskutira o svemu. Samim tim cinom sto i ti diskutiras - clanica si mahale
Welcome 
U potpunosti se slazem
Ne bih bas rekao, neki ljudi su me prijatno iznenadili, sto komentarima, sto stavovima da se nisu godinama promijenili
da, ali ovo je javni portal na kojem se diskutira o svemu. Samim tim cinom sto i ti diskutiras - clanica si mahale
U potpunosti se slazem
Ne bih bas rekao, neki ljudi su me prijatno iznenadili, sto komentarima, sto stavovima da se nisu godinama promijenili
-
idic
Kompletno društvo je pretrpilo jedan moralni sunovrat u svim sferama života, ovo je još kulturno štivo u odnosu na neke druge tabloide.
Nažalos nam je većina stanovništva polupismena i priglupa tako da teško može shvatiti tekst koji sadrži više od pola novinarske kartice, još ako nema slika pride to niko i ne čita.
Nažalos nam je većina stanovništva polupismena i priglupa tako da teško može shvatiti tekst koji sadrži više od pola novinarske kartice, još ako nema slika pride to niko i ne čita.
-
Pearl
ma sta je bona nebila, sad i Havaz ima ko i onaj beogradski, u slikicama, ko je koga prevario, kako i zasto... bolje to citati nego o onom pedeveju
moja kona zna sviju po gradu, zna ona vec ko je ta iz novina, hajd na kahvu da ti reknem sve sa je bilo...
presjek bh drustva
njima ovo i odgovara, osim sapunica na tv-u 24h dnevno sad imaju i sapunicu u novinama, da imaju sta pogledat kad muz donese novine... o cemu bi se za kafom pricalo... 
moja kona zna sviju po gradu, zna ona vec ko je ta iz novina, hajd na kahvu da ti reknem sve sa je bilo...
presjek bh drustva
-
occulto
mislim da pokazivanje slika roditeljima i nije tako losa stvar. ali ne zbog ovisnosti roditelj--dijete nego cisto iz osjecaja stida. ma sta vi pricali smatram da je jos uvijek djeci stalo sta roditelji misle o njima. posebno djevojkama. sve zele da njihovi ocevi i majke misle da su one jos malene princeze. zanima me kako bi s4e osjecala/osjeca kad roditelji imaju slike ispred sebe. pa sigurno nema toliko uzdignutu glavu. a i danasnji Avaz tj. clanak u njemu dokazuje kako je cura uzasno glupa. cuj, varao je i on mene ali ja sam mu oprastala. e, a sad skontala da ga ne voli i da bi raskinula. ma,da, kako da ne!!
- Henry Chinaski
Nego, jel' neko vidio ostale slike? Ili su bile samo ove tri?