Zašto NE želimo gledati SP na BHT1?

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
muha_sa

Post by muha_sa »

zoom66 wrote:
muha_sa wrote:Dobar je Baho--nakon dobre intervencije Dide--"Diduka je odbranio"
ih, da je rek'o deduka, bilo bi ti puno srce..:D:D:D
:lol: Naravno--sutra je moj život u mom zagrljaju-nočas mi nema spavanja
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

zoom66 wrote:
muha_sa wrote:
zoom66 wrote:ih, da je rek'o deduka, bilo bi ti puno srce..:D:D:D
:lol: Naravno--sutra je moj život u mom zagrljaju-nočas mi nema spavanja
:) :) :)
:) A jos zet diskretno uvali shushku u padze, ... :-)
muha_sa

Post by muha_sa »

:lol: :lol: :lol:
boston_c

Post by boston_c »

U srijedu kad se igraju odlučujuće utakmice grupe C, naši "genijalci" sa BHT-a su odlučili prenositi potpuno nezanimljivu i beznačajnu utakmicu SCG-Obala, umjesto spektakla Argentina-Holandija u kojoj se odlučuje o pobjedniku grupe C.

A pošto smo u nemogućnosti pratiti druge programe zbog već poznatih sranja, nećemo imati izbora i propustiti ćemo Arg-Hol :x :x :x , utakmicu koju sam ja osobno dugo očekivao, a vjerujem i mnogi drugi...
lindjo

Post by lindjo »

nije moguce da ce prenositi rezultatski potpuno nebitnu utakmicu :-? :-?

kakava panjina moras biti pa staviti argentinu u snimku iza ponoci,a prekosutra mi sabajle ispit

valjda da Dodik ne zamjeri :-x
Kukuruz_Barbe-q

Post by Kukuruz_Barbe-q »

U srijedu kad se igraju odlučujuće utakmice grupe C, naši "genijalci" sa BHT-a su odlučili prenositi potpuno nezanimljivu i beznačajnu utakmicu SCG-Obala, umjesto spektakla Argentina-Holandija u kojoj se odlučuje o pobjedniku grupe C.

A pošto smo u nemogućnosti pratiti druge programe zbog već poznatih sranja, nećemo imati izbora i propustiti ćemo Arg-Hol Mad Mad Mad , utakmicu koju sam ja osobno dugo očekivao, a vjerujem i mnogi drugi...

Na vrh
Jel to ozbiljno?Ako je tako, jebem im nacionalni kljuc i sve glupo. :x :x :x
edikamedika

Post by edikamedika »

http://www.petitiononline.com/3210123/petition.html

potpisite peticiju, i saljite link na peticiju svojim kabl operaterima.

neka vide kako dise javnost
zemljotres

Post by zemljotres »

Sve do danas nisam znao da cemo ipak posmatrati veceras u direktnom prenosu (BHT1) potpuno nebitnu utakmicu izmedju Slonova i SCG. Daleko od tog da je druga izmedju Argentine i Holandije bitnija (jer se ni u jednom slucaju ne radi o presudnoj borbi za bodove obzirom da i Holandezi i Agentinci vec osigurase 1/8 finale) ali je sigurnbo daleko jaca i kvalitetom i imenima.
Jos i podatak da je u taboru SCG ostalo samo 12 igraca nakon posljednjeg poraza od Argentine od teniserskih 6:0, daje mi za pravo da pljunem na sve moguce nacionalne paritete u ovoj zemlji zbog kojih nam i sport serviraju prema tome ko je ko, a ne ko je koliko kvalitetan i "za popratiti"...

FUJ!

.
boston_c

Post by boston_c »

Evo ja sam pogledao na teletekstu, izgleda da su promjenili, ipak će prenositi Arg-Hol. Došli su pameti nakon navodno mnogobrojnih mailova od gledatelja sa zahtjevom da prenose Arggentince
Kukuruz_Barbe-q

Nece prenosit srbiju fino su rekli nego ce argentinu, rekose u emisiji. :) :-D :)
zemljotres

Post by zemljotres »

falim te Boze.. znaci revija Drogbinih golova iza ponoci, jel? :-)
boston_c

Post by boston_c »

Nemoj zezat, mora i Aruna Kone (ili kako već) par komada zabit :D
zemljotres

Post by zemljotres »

pardon :-)
Kukuruz_Barbe-q

Drogba nece igrat :P :P :P
japaja

Post by japaja »

edikamedika wrote:http://www.petitiononline.com/3210123/petition.html

potpisite peticiju, i saljite link na peticiju svojim kabl operaterima.

neka vide kako dise javnost
Zveza hrvaških društev v Sloveniji je tožila UPC Telemach in Ljubljanski kabel, ker omenjena kabelska ponudnika izklapljata oziroma zatemnjujeta program hrvaške televizije (HTV drugi program) v času svetovnega prvenstva v nogometu. Zveza se je v pritožbi sklicevala na kršenje ustave zaradi onemogočanja uporabe materinega jezika pripadnikom hrvaške manjšine v Sloveniji ter zaradi rasne, narodnostne in jezikovne diskriminacije ter motenja posesti. Poleg prenosov tekem s SP na Kanalu A in TV Slovenija v slovenskem jeziku bi morala omenjena kabelska ponudnika omogočiti tudi spremljanje programov HTV, če bi okrajno sodišče v Ljubljani zvezi ugodilo in izdalo začasno odredbo. Sodišče pa je danes zavrnilo predlog za izdajo začasne odredbe proti Telemachu in Ljubljanskemu kablu.PRO PLUS je pojasnil, da HTV oddaja svoj program tudi preko kodiranega signala na satelitu, tako da lahko program spremljajo samo legalni imetniki kodiranih kartic. HTV je s svojo zahtevo po zatemnitvi pravzaprav od kabelskih operaterjev zahteval prenehanje nezakonitega dekodiranja signala HTV. Od tistih kabelskih operaterjev, ki pa program HTV dobijo preko analognih zemeljskih anten (obmejna območja), pa je zahteval zatemnitev, je dodal PRO PLUS. Zgodba o zatemnitvi se torej ni dogajala med TV Slovenijo, PRO PLUS-om in slovenskimi kabelskimi operaterji, temveč med HTV in slovenskimi kabelskimi operaterji, je še zatrdil.

Mrsko mi prevoditi ali ista je prica. Pa kontajte ko je kriv...
zemljotres

Post by zemljotres »

Kukuruz_Barbe-q wrote:Drogba nece igrat :P :P :P
:shock: vracajte na SCG - Obala Bjelovače :D
Stitch__

Post by Stitch__ »

e, da, jedan od razloga je i MASTOVITO nazvana nagradna igra "pogodi i osvoji" :x

joj mozga koji je to smislio :D
Kukuruz_Barbe-q

Ja kad onu herku cujem hocu da se onesvijestim.
djugum

Post by djugum »

Kukuruz_Barbe-q wrote:Ja kad onu herku cujem hocu da se onesvijestim.
lol
Sto? pa bas ima sexy glas :D :D :D
zemljotres

Post by zemljotres »

djugum wrote:
Kukuruz_Barbe-q wrote:Ja kad onu herku cujem hocu da se onesvijestim.
lol
Sto? pa bas ima sexy glas :D :D :D
kutak za slatki trenutak :shock:
Stitch__

Post by Stitch__ »

ma herka i nekako al ona domachica, ko da su je sad iz shpajza doveli i stavili da vodi FUDBALSKU EMISIJU, nidje veze. jos gori je onaj ibrahim, il mrtvac imamovic koji se ukoci ko sfinga kad prica. fuj :x
Kukuruz_Barbe-q

Ja ja zaboravio plavusu ona je najgora.Sjecas se kad je bila ona nagradna igra pa oni kazu:"ako budemo znali da izvucemo broje iz komp."
a ona jos ascare gleda na uputstvo na papiru. :lol:
EDIT:lol ja napisao ušutstvo :lol:
Last edited by Kukuruz_Barbe-q on 21/06/2006 23:13, edited 1 time in total.
Stitch__

Post by Stitch__ »

:lol: al kuzni im ociju, fol gledaju u kameru a sve im pogled leti dole na papire :lol:

najzalosnije je neki dan kad im je zablokiro comp pa su nagrade tek sutradan izvukli :roll:

POGODI I OSVOJI :x
Kukuruz_Barbe-q

Primijetio sam da onaj deblji(ibrahim valjda) stalno drzi ruku ispod stola, stali radi!???
Jednom sam gledao kad su najavljivali ono na kraju dana utakmice sutradan.I krene ona tabela na ekranu al se ugasi, a tamo onaj Aleksandar podigao ruke uvis :lol: ako ste vidjeli bilo je smijesno.
A studio im je kriza, uzeli dasku napravili rupe i stavili tv nazad :lol: .
I zasto svi oni gosti mrze Talijane?Ko da su nas osvajali i mucili. :? :D :D
boston_c

Post by boston_c »

Stitch__ wrote:ma herka i nekako al ona domachica, ko da su je sad iz shpajza doveli i stavili da vodi FUDBALSKU EMISIJU, nidje veze. jos gori je onaj ibrahim, il mrtvac imamovic koji se ukoci ko sfinga kad prica. fuj :x
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tačno, nema šta...
Post Reply