zoom66 wrote:ih, da je rek'o deduka, bilo bi ti puno srce..muha_sa wrote:Dobar je Baho--nakon dobre intervencije Dide--"Diduka je odbranio":D:D
Zašto NE želimo gledati SP na BHT1?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
zoom66 wrote:muha_sa wrote:zoom66 wrote:ih, da je rek'o deduka, bilo bi ti puno srce..:D:D
Naravno--sutra je moj život u mom zagrljaju-nočas mi nema spavanja
![]()
![]()
- boston_c
U srijedu kad se igraju odlučujuće utakmice grupe C, naši "genijalci" sa BHT-a su odlučili prenositi potpuno nezanimljivu i beznačajnu utakmicu SCG-Obala, umjesto spektakla Argentina-Holandija u kojoj se odlučuje o pobjedniku grupe C.
A pošto smo u nemogućnosti pratiti druge programe zbog već poznatih sranja, nećemo imati izbora i propustiti ćemo Arg-Hol
, utakmicu koju sam ja osobno dugo očekivao, a vjerujem i mnogi drugi...
A pošto smo u nemogućnosti pratiti druge programe zbog već poznatih sranja, nećemo imati izbora i propustiti ćemo Arg-Hol
-
Kukuruz_Barbe-q
Jel to ozbiljno?Ako je tako, jebem im nacionalni kljuc i sve glupo.U srijedu kad se igraju odlučujuće utakmice grupe C, naši "genijalci" sa BHT-a su odlučili prenositi potpuno nezanimljivu i beznačajnu utakmicu SCG-Obala, umjesto spektakla Argentina-Holandija u kojoj se odlučuje o pobjedniku grupe C.
A pošto smo u nemogućnosti pratiti druge programe zbog već poznatih sranja, nećemo imati izbora i propustiti ćemo Arg-Hol Mad Mad Mad , utakmicu koju sam ja osobno dugo očekivao, a vjerujem i mnogi drugi...
Na vrh
-
edikamedika
http://www.petitiononline.com/3210123/petition.html
potpisite peticiju, i saljite link na peticiju svojim kabl operaterima.
neka vide kako dise javnost
-
zemljotres
Sve do danas nisam znao da cemo ipak posmatrati veceras u direktnom prenosu (BHT1) potpuno nebitnu utakmicu izmedju Slonova i SCG. Daleko od tog da je druga izmedju Argentine i Holandije bitnija (jer se ni u jednom slucaju ne radi o presudnoj borbi za bodove obzirom da i Holandezi i Agentinci vec osigurase 1/8 finale) ali je sigurnbo daleko jaca i kvalitetom i imenima.
Jos i podatak da je u taboru SCG ostalo samo 12 igraca nakon posljednjeg poraza od Argentine od teniserskih 6:0, daje mi za pravo da pljunem na sve moguce nacionalne paritete u ovoj zemlji zbog kojih nam i sport serviraju prema tome ko je ko, a ne ko je koliko kvalitetan i "za popratiti"...
FUJ!
.
Jos i podatak da je u taboru SCG ostalo samo 12 igraca nakon posljednjeg poraza od Argentine od teniserskih 6:0, daje mi za pravo da pljunem na sve moguce nacionalne paritete u ovoj zemlji zbog kojih nam i sport serviraju prema tome ko je ko, a ne ko je koliko kvalitetan i "za popratiti"...
FUJ!
.
-
Kukuruz_Barbe-q
Nece prenosit srbiju fino su rekli nego ce argentinu, rekose u emisiji.

-
zemljotres
falim te Boze.. znaci revija Drogbinih golova iza ponoci, jel? 
-
japaja
Zveza hrvaških društev v Sloveniji je tožila UPC Telemach in Ljubljanski kabel, ker omenjena kabelska ponudnika izklapljata oziroma zatemnjujeta program hrvaške televizije (HTV drugi program) v času svetovnega prvenstva v nogometu. Zveza se je v pritožbi sklicevala na kršenje ustave zaradi onemogočanja uporabe materinega jezika pripadnikom hrvaške manjšine v Sloveniji ter zaradi rasne, narodnostne in jezikovne diskriminacije ter motenja posesti. Poleg prenosov tekem s SP na Kanalu A in TV Slovenija v slovenskem jeziku bi morala omenjena kabelska ponudnika omogočiti tudi spremljanje programov HTV, če bi okrajno sodišče v Ljubljani zvezi ugodilo in izdalo začasno odredbo. Sodišče pa je danes zavrnilo predlog za izdajo začasne odredbe proti Telemachu in Ljubljanskemu kablu.PRO PLUS je pojasnil, da HTV oddaja svoj program tudi preko kodiranega signala na satelitu, tako da lahko program spremljajo samo legalni imetniki kodiranih kartic. HTV je s svojo zahtevo po zatemnitvi pravzaprav od kabelskih operaterjev zahteval prenehanje nezakonitega dekodiranja signala HTV. Od tistih kabelskih operaterjev, ki pa program HTV dobijo preko analognih zemeljskih anten (obmejna območja), pa je zahteval zatemnitev, je dodal PRO PLUS. Zgodba o zatemnitvi se torej ni dogajala med TV Slovenijo, PRO PLUS-om in slovenskimi kabelskimi operaterji, temveč med HTV in slovenskimi kabelskimi operaterji, je še zatrdil.edikamedika wrote:http://www.petitiononline.com/3210123/petition.html
Mrsko mi prevoditi ali ista je prica. Pa kontajte ko je kriv...
-
zemljotres
Kukuruz_Barbe-q wrote:Drogba nece igrat![]()
![]()
-
Kukuruz_Barbe-q
Ja kad onu herku cujem hocu da se onesvijestim.
-
zemljotres
kutak za slatki trenutakdjugum wrote:lolKukuruz_Barbe-q wrote:Ja kad onu herku cujem hocu da se onesvijestim.
Sto? pa bas ima sexy glas![]()
![]()
-
Kukuruz_Barbe-q
Ja ja zaboravio plavusu ona je najgora.Sjecas se kad je bila ona nagradna igra pa oni kazu:"ako budemo znali da izvucemo broje iz komp."
a ona jos ascare gleda na uputstvo na papiru.
EDIT:lol ja napisao ušutstvo
a ona jos ascare gleda na uputstvo na papiru.
EDIT:lol ja napisao ušutstvo
Last edited by Kukuruz_Barbe-q on 21/06/2006 23:13, edited 1 time in total.
-
Kukuruz_Barbe-q
Primijetio sam da onaj deblji(ibrahim valjda) stalno drzi ruku ispod stola, stali radi!???
Jednom sam gledao kad su najavljivali ono na kraju dana utakmice sutradan.I krene ona tabela na ekranu al se ugasi, a tamo onaj Aleksandar podigao ruke uvis
ako ste vidjeli bilo je smijesno.
A studio im je kriza, uzeli dasku napravili rupe i stavili tv nazad
.
I zasto svi oni gosti mrze Talijane?Ko da su nas osvajali i mucili.

Jednom sam gledao kad su najavljivali ono na kraju dana utakmice sutradan.I krene ona tabela na ekranu al se ugasi, a tamo onaj Aleksandar podigao ruke uvis
A studio im je kriza, uzeli dasku napravili rupe i stavili tv nazad
I zasto svi oni gosti mrze Talijane?Ko da su nas osvajali i mucili.