Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Stitch__ wrote:a ti ko bolja pu pu pu pu pu pu pu pu pu pu pu pu pu pu pu pu pu pu pu
Sad ne znam koji je pravi "zvucni" zapis za hrakanje, ali da se pridruzim> hrljpljuf hrljpljuf hrljpljuf hrljpljuf hrljpljuf hrljpljuf hrljpljuf hrljpljuf hrljpljuf hrljpljuf hrljpljuf hrljpljuf hrljpljuf hrljpljuf hrljpljuf hrljpljuf hrljpljuf hrljpljuf hrljpljuf
UBL wrote:Dugo pratim ovaj podforum jer sam veliki ljubitelj muzike i mislim da je red da se otvori tema na kojoj ce svoje utiske i misljenja moci iznositi i fanovi nase estradne zvijezde Rizze Ruze. Nakon nekoliko uzastopnih uspjesnih hitova, Rizzo je konacno zabetonirao svoje mjesto na zvjezdanom estradnom nebu.
"Kad ponoc zalupa", "Stara dobra laz" su samo neki od hitova koji su nasli put do muzickih sladokusaca i obiljezili BiH scenu u proteklih nekoliko godina. Prema rijecima ljudi koji postuju ovaj muzicki pravac, Rizzo je naisao na topao prijem i izvan nasih granica, sto potvrdjuje prognoze ljudi iz muzicke branse, da se radi o jednom velikom potencijalu.
Nas omiljeni muzicar sinoc je odrzao uspjesan nastup pred cak 9 gledalaca u Brnjacima. Treba naglasiti veliki uspjeh renomiranog bh. umjetnika jer se ovaj put broj posjetioca koncerta jako priblizio dvocifrenom
Ne siri temu.Ona ne moze da istovremeno podnese takav veliki muzicki dvojac.Zamislte nas zivot bez njih,a tek nasu kulturnu,ovaj urbanu scenu.Ma mislim,takvi se radjaju 1x u 100 godina.Zato se drzite RIZE.