Bosanska piramida Sunca vol.3

Kulturna dešavanja, predstave, izložbe, festivali, obrazovanje i budućnost mladih...

Moderator: Chloe

Locked
Prenj

Post by Prenj »

Image

Mirnes laze, zadnje rijeci su ipak bile "Cuvajte mi Semira" ...

:D :D :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Prenj wrote:Image

o blago nama, TutanSuljo i Sin su tu :D:D:D:D

POROGLASAVAM TEFERIC OTVORENIM!!!!
:D
radeljas

Post by radeljas »

Reina wrote: i sto smo vidjeli mnogi su zainteresovani i intimno bih zeljela da se radovi i istrazivanja dalje nastave ... ali pored ovakvih lijenih, ljubomornih, povrijedjenih sujeta dabogda da iko ista uradi ...
:dance:
zelila ti ili ne "zeljela" radovi ce trajati narednih 20 godina kako semir rece sinoc. i to sto ti kazes da treba otkopati pa da se vidi sta je i jeste sushtina price. semir je rekao da je piramida, a da nije otkopao ni grumen zemlje. to je taj "naucni" pristup koji on ponavlja kao papagaj: hipoteza - istrazivanje - potvrda. a prije istrazivanja on vec zna, i uvjeri sviju, pa i tebe, da to nije kamenje naneseno prirodnim putem, nego piramida gradjena od napredne civilizacije za koju niko do sad nikad cuo nije.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

radeljas wrote:
Reina wrote: i sto smo vidjeli mnogi su zainteresovani i intimno bih zeljela da se radovi i istrazivanja dalje nastave ... ali pored ovakvih lijenih, ljubomornih, povrijedjenih sujeta dabogda da iko ista uradi ...
zelila ti ili ne "zeljela" radovi ce trajati narednih 20 godina kako semir rece sinoc. i to sto ti kazes da treba otkopati pa da se vidi sta je i jeste sushtina price. semir je rekao da je piramida, a da nije otkopao ni grumen zemlje. to je taj "naucni" pristup koji on ponavlja kao papagaj: hipoteza - istrazivanje - potvrda. a prije istrazivanja on vec zna, i uvjeri sviju, pa i tebe, da to nije kamenje naneseno prirodnim putem, nego piramida gradjena od napredne civilizacije za koju niko do sad nikad cuo nije.
istina je da nije kopao, ali je radio termalne analize, satelitski snimci i svasta nesto :faraon:
radeljas

Post by radeljas »

mIRCerka wrote:ne sjecam se da je bilo price o bogatom biznismenu,

:
ja se sjecam toga jako dobro, kao osnovnog argumenta vjernika u piramidu
mIRCerka wrote: kako god, jedva cekam da se jos malo otkopa pa da vidimo vise sta je pod zemljom :D

:
ti cekas, ali semir vec zna, a i citavo visoko i nane i djeca ...
u tome je problem
mIRCerka wrote: jer se tvoji postovi upuceni meni mogu nazvati svime sem argumentima...
:
ja sam argumentovano pobio tvoje etiketiranje gdje vejzagic.
mIRCerka wrote:
bez razloga ovo okrecs na neki licni sukob, i kao sad si ti najpametniji i najpismeniji :D:D:D:D
:
ovo je tvoj nacin diskusije. isto kod vecine vjernika u piramidu.
mIRCerka wrote: imam savjet za tebe:
okreni sve na zajebanciju ko vecina na ovoj temi, i cekaj da vidimo sta ce biti :D
bez razloga se kacimo i svadjamo...
Cappyschi? :razz:
ja sam probao, i rekao da ce semir iskopati i bosmal nakon sto potone.za nekih 30 godina. tada ce naci deena u odajama od 200 m2, prepoznace kostur po silikonu na mjestu usta ...

kao sto duhoviti forumashi napisashe naprijed, a ja osjetih u sinocnjoj emisiji, u trenutku kad su zvali svi oni nepismeni i neobrazavani da podrze semira , spasitelja, nema druge nego izabarati ga za predsjednika ili premijere. sve ga stranke podrzavaju. jos samo reis fali. a i on je iz visokog. a znamo kako visocani razmisljaju. semira umjesto tihica ... pa da imamo alternativni budzet i alternativnu politiku ...
radeljas

Post by radeljas »

mIRCerka wrote:istina je da nije kopao, ali je radio termalne analize, satelitski snimci i svasta nesto :faraon:
lijepe rijeci o tehnologiji za koju kupci price, tj. obicne narodne mase nemaju pojma sta je i kako funkcionise. satelitski snimci su dokaz da je to piramida :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

duhovita si moram priznati i kad si ozbiljna

sta bi sa jednakostranicnim trouglovima i tom pricom te. jednakom udaljenoscu brda :lol: :lol: :lol:
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Radeljas,
ja ti rekoh svoje misljenje, nisam je ja etiketirala :D za mene je ta zena prepotentna i tacka.

isto tako s tobom prekidam diskusiju jer mi vec ides na zeludac...
po tebi je svaki piramidash nepismen i neobrazovan..

pa tebi bi trebalo biti ispod nivoa da razgovaras sa piramidashima...postoji mogucnost da te niko do nas ne skonta...jer si ti... MOZAK :D

hajd vozdra, sunce sija odo setati...
Reina

Post by Reina »

radeljas wrote:
pa nemoj pisati nesto sto nije tacno... ko kaze da me je uvjerio.... da me je uvjerio ja bih se svrstala medju piramidase ovako... vidim na jednoj strani one sa povrijedjenim sujetama koji ne znaju sta se u stvari tamo nalazi i na drugoj strani one koji tvrde da je to piramida. Ja samo zelim
da znam sta je ....jer ono sto sam vidjela iz svega je zaista neobicno i interesantno.... pa neki dan je moj prijatelj bio... kaze da vidis stranaca koji su.... naravno to nista ne dokazuje.... ali dokazuje to da su stranci
zainteresovani a da mi nismo... iako se to nas tice iako bi nam to sutra donijelo koristi. Svasta
:-)
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Reina wrote:
pa nemoj pisati nesto sto nije tacno... ko kaze da me je uvjerio.... da me je uvjerio ja bih se svrstala medju piramidase ovako... vidim na jednoj strani one sa povrijedjenim sujetama koji ne znaju sta se u stvari tamo nalazi i na drugoj strani one koji tvrde da je to piramida. Ja samo zelim
da znam sta je ....jer ono sto sam vidjela iz svega je zaista neobicno i interesantno.... pa neki dan je moj prijatelj bio... kaze da vidis stranaca koji su.... naravno to nista ne dokazuje.... ali dokazuje to da su stranci
zainteresovani a da mi nismo... iako se to nas tice iako bi nam to sutra donijelo koristi. Svasta
:-)
REINA, suti...
mi smo nepismene i ako zelis komunicirati predlazem da pocnemo sa odasiljanjem dimnih signala...
Reina

Post by Reina »

:lol: :sax:
Vingo

Post by Vingo »

Prenj wrote:Je li ovo primopredaja duznosti?
Semir u Predsjednistvo, Sulejman na Piramidu?
One Ring to Rule Them All
Image

Treba li uopste imati dilemu o tome ko je stari/novi bosnjacki clan Predsjednistva?
Koja strategija.....
respect :-)
vedderedi

Post by vedderedi »

mIRCerka wrote:
Prenj wrote:Image

o blago nama, TutanSuljo i Sin su tu :D:D:D:D

POROGLASAVAM TEFERIC OTVORENIM!!!!
:D
Gledaj kod Sulje zajebane koshe! :D
Prenj

Post by Prenj »

Vingo wrote:
Image

Treba li uopste imati dilemu o tome ko je stari/novi bosnjacki clan Predsjednistva?
Koja strategija.....
respect :-)
Ili je mozda neko rekao ... "kiss the bride"
:D :D
dexcox

Post by dexcox »

Image

jel ko bio tu jesu li se selamili ?
Prenj

Post by Prenj »

dexcox wrote:
Image

Ili je bilo "may the selam be with you" ... :D
radeljas

Post by radeljas »

dexcox wrote:
Image

je l' suljo grlio i nadju nukic? vidim i ona stala u red. a cujem da joj je berekat potvrdio da oni ispravno kopaju tj. po ps-u kako je sama izjavila. zasluzila je da bude u suri ... kad je vec sve po psu i kako narod voli da cuje i vidi ... :lol:
Piramidos

Post by Piramidos »

Prenj wrote:
dexcox wrote:
Image

Ili je bilo "may the selam be with you" ... :D

a divi hode sto gleda i konta joj da hoce mene
radeljas

Post by radeljas »

Piramidos wrote:
Prenj wrote:
dexcox wrote:
semir sa paravcem i ivom/marijom/stipom/jozom kako se vec zove ugrozeni chimbenik, a suljo u sarkogaf, pa u piramidu ...
joj kako bi semir bio dobar sa ostalim ublehashima ... sta ceka asa auto sto mu ne da audija crnog, pa je li sda stvorila asu ili nije ???
Piramidos

Post by Piramidos »

radeljas wrote:
Piramidos wrote:
Prenj wrote:
a tek babo muris sa kim ce on
mIRCerka

Post by mIRCerka »

opa, Sabor antipiramidasha :D:D:D

mi koji volimo piramide idemo na sunce (to govorim vec sat :roll: ) a vi minder strucnjaci nastavite :D forumat :D:D:D

imate :kiss: od mene :D
black

Post by black »

Image Image
Prenj

Post by Prenj »

mIRCerka wrote:opa, Sabor antipiramidasha :D:D:D

mi koji volimo piramide idemo na sunce (to govorim vec sat :roll: ) a vi minder strucnjaci nastavite :D forumat :D:D:D

imate :kiss: od mene :D
Coki te Suljo ... :D
Babayaro

Post by Babayaro »

Joooj Radeljas kolko si samo pametan i nacitan i inteligentan i sta sve ne...
Tovaris se nekom za pravopis a ti ni na JEDNOM postu nisi ispravno napisao ni jednu recenicu jer nemas nigdje velikih slova poslije tacke, da negovorim imena licna i gradova sve malim slovima.
A i iznio si argumente za gospodju arheologa kao ona je fina i kulturna i nije prepotentna a publika i svi oni su nepismeni i glupi...
Pa sta si ti gledo covjece arogancija joj je izbijala iz pogleda i u pravu je mircerka samo sto nije rekla Semiru "sta hoces ti supak jedan", on je amater, ublehas,lopov i neznalica...
Smiri te se ba ljudi negativna energija je za neke druge stvari, izadjite malo napolje, igrajte lopte ako imate skim, otidjite na Visocicu udahnite malo zraka, zamahnite lopatom i krampom pa i cetkicom pa vidite koliko je to brdo i koliko treba vremena da se obidje a kamoli da se iskopa nesto, jer ni bagerom se nebi prekopalo za 2 godine a tek krampom i lopatom??
Nema jos konkretnih dokaza koje vi trazite iz tog razloga jer treba VREMENA. Znate li vi koliko truda i vremena treba da se iskopa 1M kvadratni zemlje i do nekoliko metara u dubinu? Ocigledno nezna 90% ljudi na forumu, zato budite strpljivi i nesto ce se pojaviti a o zabrani kopanja nesmije biti govora osim kod kompleksasa koii nemaju drugog posla nego da tumace sta je ko kad u kojem intervijuu rekao...
Pozdrav svim dobronamjernim ljudima!!!
black

Post by black »

Image bRez grubih startova..
Reina

Post by Reina »

Babayaro wrote:Joooj Radeljas kolko si samo pametan i nacitan i inteligentan i sta sve ne...
Tovaris se nekom za pravopis a ti ni na JEDNOM postu nisi ispravno napisao ni jednu recenicu jer nemas nigdje velikih slova poslije tacke, !!
ma nije to nego covjek isfrustriran:
Pospanko wrote: Oni koji tvrde da Visocica nije piramida, ocito su nepismeni.
radeljas wrote:
..ti koji pozivas na pismenost trebao bi da znas....
:lol:

Babayaro u pravu si ovaj moj prijatelj mi kaze da tamo ima toliko posla
da je pravo cudo da se neko u ovakvim uslovima toga prihvatio.... ali najlakse je kako rece ono kinez
"Onda jedan sat još malo ladi i posle pliča kako puno ladi, kako sve tleba ostaviti kako jeste i zatlpati , puno ljudi ovde neće voli ladi "
Locked