Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tvrdokorna mrlja wrote:
ja sam imao neki filing da je starija,jer sam bas tih godina,87/88 par puta zaglavio tamo
muha ,gdje je hajduk bio??
a za dansing sam cuo,jel to bilo u darovalaca krvi u soliterima il tu negdje?
Hajduk je bio preko puta Bristola--tu je birvaktile bio niz kuca-iliti zgrada-od Pofalica pa sve do socijalnog
a ulaz u dansing je bio u onom pasažu izmedju ljubljanske banke i nebodera--mislim da se sad ulica zove baš tako-Darovalaca krvi.
Tvrdokorna mrlja wrote:
ja sam imao neki filing da je starija,jer sam bas tih godina,87/88 par puta zaglavio tamo
Hajduk je bio preko puta Bristola--tu je birvaktile bio niz kuca-iliti zgrada-od Pofalica pa sve do socijalnog
a ulaz u dansing je bio u onom pasažu izmedju ljubljanske banke i nebodera--mislim da se sad ulica zove baš tako-Darovalaca krvi.
vidi muhe disco-man
john travolta takorec
cccc, a ja mislila ti sa carsije, ne padas na bonni m
Tvrdokorna mrlja wrote:
vidi muhe disco-man
john travolta takorec
eeeeeeeeeeeee MUha išo i u Slogu- Stelex-i u Rebus i u Apolo--a u dasinAgu bio inventar jedino nisam išo u Trasu--to je za djecurliju rezervisaTo bilo
Tvrdokorna mrlja wrote:
vidi muhe disco-man
john travolta takorec
Izgleda da je Muha "trovao" ženska srca i po Novom Sarajevu, ne samo po Čaršiji
e muha,kad si nagodan vec ..za taj densing..jel to onaj prostor sto sad ima cd restoran neki ,nesto del mar,tako nekako ..neko fensi talijansko ime ima sada?
a hajduk znaci,ono gdje je bila sentada i charda gdje je sada,onaj trzni centar
znas sta bi ti trebao?
kartu grada postaviti i oznaciti sve kafane,sve sa legendom pored karte..od jedan pa dokle stignes
Tvrdokorna mrlja wrote:e muha,kad si nagodan vec ..za taj densing..jel to onaj prostor sto sad ima cd restoran neki ,nesto del mar,tako nekako ..neko fensi talijansko ime ima sada?
a hajduk znaci,ono gdje je bila sentada i charda gdje je sada,onaj trzni centar
znas sta bi ti trebao?
kartu grada postaviti i oznaciti sve kafane,sve sa legendom pored karte..od jedan pa dokle stignes
Hajduk je bio drito preko puta Bristola--sad je tu ona zgrada u kojoj je fitnes centar-prije par godina tu bila prodavnica kupaonog materijala.
-dansing je -kako Enko napisa-kod sadašnje prodavnice hrane za kucne ljubimce--a iza zgrade koju ti opisah u vezi Hajduka.
tech10 wrote:Ako se spominje Drina, onda treba uvrstiti Istru i Tilavu.
ma kakva Drina kakvi bakraci otkud na ovoj temi ta rupetina koju smo u širokom luku zaobilazili--sve go šljam tamo sjedio i ordiniro.pored Drine na istom glasu je bila i Mošcanica--u Sagrdžijama-gdje je sad onaj parking preko puta bakijske džamije.
-za Istru znam da je bila dobra kafancuga-sa dobrom baštom--nalazila se na sadašnjem izlazu iz garaže BBI u Radicevu.
ma kakva Drina kakvi bakraci otkud na ovoj temi ta rupetina koju smo u širokom luku zaobilazili--sve go šljam tamo sjedio i ordiniro.pored Drine na istom glasu je bila i Mošcanica--u Sagrdžijama-gdje je sad onaj parking preko puta bakijske džamije.
-za Istru znam da je bila dobra kafancuga-sa dobrom baštom--nalazila se na sadašnjem izlazu iz garaže BBI u Radicevu.
mislim da je istra bila gdje je poslije rata bono bio,na raskrsnici..kad ides od suda prema bbi
a tu je nesto bilo prije istre pricali mi stariji,al sam zaboravio
mislim da je istra bila gdje je poslije rata bono bio,na raskrsnici..kad ides od suda prema bbi
a tu je nesto bilo prije istre pricali mi stariji,al sam zaboravio
bila je na onom platou gdje se napravila Sarajka--tacno na uglu Radiceve i Mis irbine.sjecam se ko sad drvenih parmaka ---na drugom uglu platoa bila gradska kafana--sad je tu BBI banka.
ps. molio bih da ne zamjerite što sam se raspiso na ovoj temi vraca me tema u neko fino-bolje doba te sam pun nostalgije
moguce da je nekom dosadno citat al halalite
a kako se zvala ona basta kod zeljeznicke stanice,tamo se osamdeset i nekih uvijek navece cula narodnjacka muzika,narandjaste stolice sa rupama,ko one u posti sto su bile kod bba...i stolovi bijeli kvadratni,limeni...jednom me tetak rahmetli poveo ,cekali tetku da dodje busom,i cekaj i cekaj....i spucah tad 3 niksicke pive,jos se nisam otrijeznio
a kako se zvala ona basta kod zeljeznicke stanice,tamo se osamdeset i nekih uvijek navece cula narodnjacka muzika,narandjaste stolice sa rupama,ko one u posti sto su bile kod bba...i stolovi bijeli kvadratni,limeni...jednom me tetak rahmetli poveo ,cekali tetku da dodje busom,i cekaj i cekaj....i spucah tad 3 niksicke pive,jos se nisam otrijeznio
zaboravio kako se zvala al znam da je bila haos kafancuga--vazda puna nalazila se-otpilike-gdje je sad Zmaj cevabdžinica.
Sjeća li se neko "Koncerta" u Lenjinovoj, "Baltazara" u Dobrinji i onog malog kafića kad kreneš uz Bistrik, odmah iznad samoposluge, čini mi se da se zvao "AS"
Pa dobro ima raje koja je uzivala da se marise sa pitomcima po Dansingu, a ima nas koji smo radije prepustali carima i uzivali u kvalitetnoj erotskoj ponudi koja je pruzala Drina
Pa dobro ima raje koja je uzivala da se marise sa pitomcima po Dansingu, a ima nas koji smo radije prepustali carima i uzivali u kvalitetnoj erotskoj ponudi koja je pruzala Drina
PS Je li se ono Suhra zvala glavna zvijezda?
bjež ba Edine pogotovo kvalitetnoj
-jest,Šuhra se zvala al je ona iskljucivo s vojskom ordinirala--ganjala ih po čaršiji