Novi filmovi!
Moderator: _BataZiv_0809
- anais_nin
ja sam do sada cula jako pozitivne komentare o filmu, ali je najav bila tako debilska da je u meni ubila ama svaku zelju da vidim taj film cak i na DVDu....harač wrote:nego jel' ko gledao APOCALYPTO, planiram sutra i baš mi je drago... dal' će mi biti kad izađem je druga stvar [/img]
- harač
kad kažeš u kinima, naravno misliš na američka?... letters from iwo jima je možda još jedini film koji bi me natjerao u kino (pored onog), sve ostalo što sam htio vidjeti ove godine sam već vidio.anais_nin wrote:ja sam do sada cula jako pozitivne komentare o filmu, ali je najav bila tako debilska da je u meni ubila ama svaku zelju da vidim taj film cak i na DVDu....harač wrote:nego jel' ko gledao APOCALYPTO, planiram sutra i baš mi je drago... dal' će mi biti kad izađem je druga stvar [/img]ne znam, cini mi se izuzetno dosadnim
a istovremeno su u kinima THE GOOD GERMAN i Letters from Iwo Jima, a u petak pocinje THE GOOD SHEPHERD, za par dana CHILDREN OF MEN, svaki od gore navedenih mi je interesantniji za pogledat od apocalypta
- anais_nin
mislim na kanadska kinaharač wrote:kad kažeš u kinima, naravno misliš na američka?... letters from iwo jima je možda još jedini film koji bi me natjerao u kino (pored onog), sve ostalo što sam htio vidjeti ove godine sam već vidio.anais_nin wrote:ja sam do sada cula jako pozitivne komentare o filmu, ali je najav bila tako debilska da je u meni ubila ama svaku zelju da vidim taj film cak i na DVDu....harač wrote:nego jel' ko gledao APOCALYPTO, planiram sutra i baš mi je drago... dal' će mi biti kad izađem je druga stvar [/img]ne znam, cini mi se izuzetno dosadnim
a istovremeno su u kinima THE GOOD GERMAN i Letters from Iwo Jima, a u petak pocinje THE GOOD SHEPHERD, za par dana CHILDREN OF MEN, svaki od gore navedenih mi je interesantniji za pogledat od apocalypta
- dark side of the moon
Odo ja veceras gledat APOCALYPTO, bum ti napisal utiske! Kazu da je krvav 
- harač
bio sam i ja večeras... nije bio ni krvav onoliko koliko su pričali, ni dobar onoliko koliko su pričali, ni loš onoliko koliko su pričali... sve u svemu dobardark side of the moon wrote:Odo ja veceras gledat APOCALYPTO, bum ti napisal utiske! Kazu da je krvav
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
ma joj nije da mi se ne daGargamel wrote:
Pošto se Komiju ne da, da ti ja pokušam objasniti. Prvo ti treba programčić 'VobSub' (možeš ga download-ovati ovdje: http://www.divx-digest.com/software/vobsub.html). Onda nađeš na stranici http://www.titlov.net titl koji ti treba. Snimiš titl u isti folder u kojem ti je film. Titl preimenuješ da ima identičan naziv kao i film. Pokreneš film, i ako je sve uredu, titl će ti startati automatski.
P.S. Ako ti se desi da titl nije najbolje sinhronizovan sa filmom, onda potraži drugi titl, ima ih po nekoliko za svaki film. Nadam se da će ti ovo pomoći.
nego ne znam podesiti titl ako kasni ili brza
znam mehanicki dodavati plus minus po po potrebi
a valjda zna pokrenuti titl sama
- black
-
Zhaba
bas to nije losh, ali nije ni toliko wow ko sto su govorili...black wrote:
trailer
http://video.google.com/videoplay?docid ... 1548155284
odgledah sinoc...nije losh...
- anais_nin
ma meni jako malo filmova ovih dana spada u WOW kategoriju....kriteriji se svode na to da li me film smorio ili je bio zabavan....umjetnicka vrijednost je samo BONUS u ovom drugom slucajuZhaba wrote:bas to nije losh, ali nije ni toliko wow ko sto su govorili...black wrote:
trailer
odgledah sinoc...nije losh...
-
amrino
Toplo preporucujem film CRANK (mislim da nas kod nas prevode kao ADRENALIN, bar bi trebali...)
ako ga neko do sad nije spominjao. Meni je odlican...
http://www.imdb.com/title/tt0479884/
ako ga neko do sad nije spominjao. Meni je odlican...
http://www.imdb.com/title/tt0479884/
- anais_nin
sto nisi zamisljala da je Jude Law mozda bi lakse prebrodiladanas wrote:joj, anais, zbog tebe pogledah onaj scoop, mal' nisam umrla od glooposti![]()
c c c
- danas
anais_nin wrote:sto nisi zamisljala da je Jude Law mozda bi lakse prebrodiladanas wrote:joj, anais, zbog tebe pogledah onaj scoop, mal' nisam umrla od glooposti![]()
c c c
ja volim Woody-ijev smisao za humor, a to ti je ili LOVE ili HATE situacija...ti si ocigledno u ovoj drugoj kategoriji
ama dzaba bona
-
Zhaba
Bas tako je. A gledala sam skoro neki film "The Covenant" se zove. Jedino dobro su bili sixpacksanais_nin wrote:ma meni jako malo filmova ovih dana spada u WOW kategoriju....kriteriji se svode na to da li me film smorio ili je bio zabavan....umjetnicka vrijednost je samo BONUS u ovom drugom slucajuZhaba wrote:bas to nije losh, ali nije ni toliko wow ko sto su govorili...black wrote:
trailer
odgledah sinoc...nije losh...(meni je ovaj film bio samo zabavan, sumnjam da bih ga 2 puta pogledala
)....
- anais_nin
Zhaba wrote: Bas tako je. A gledala sam skoro neki film "The Covenant" se zove. Jedino dobro su bili sixpacks
- anais_nin
danas wrote: ama dzaba bonakako kod okrenes, bezze... ona scarlet, mislim zaista
a woody... what can i say -- covjek ne zna kad mu je odzvonilo
samo ne znam sta bi onome hugh-u da se nako blamira
![]()
![]()
-
Shamrock
Zadnje sto sam gledao je The Departed, odlican i film i ost koji sad slusam

-
Tisina
Od 04. 01. 2007. u kinu Unitic u terminima od 18h 00 i 20h 30, ljubitelji vrhunskih trilera imati će priliku da uživaju u filmu »Pokojni«, novom ostvarenju redatelja Martina Scorsesea koji je filmsku slavu stekao hitovima poput »Taksiste« te nadasve provokativnim filmom »Posljednje Hristovo iskušenje« koji je svojevremeno uzburkao svjetsku javnost.
Scenarij filma Departed je baziran na honkonškom trileru “Infernal affairs” koji je 2002. ostvario veliki uspjeh. Tri godine nakon toga, ovaj renomirani reditelj se odlučuje da napravi vlastitu verziju ovog hita, te obradu scenarija povjerava Williamu Monahanu koji je radio i scenarijo za Kraljevstvo nebesko Ridlija Scota. U glavnim ulogama pojavljuju se majstori blockbuster filmova Matt Damon i Leo Di Caprio, dok je ulogu vođe irske mafije Scorsesse namijenio Jacku Nicholsonu.
Ovoga puta napeta Scorsesseova avanturistička igra se ne odvija u New Yorku, kao što je to uobičajno u dosadašnjim filmova ovog velikog reditelja, već u Bostonu.
Bostonska policija kreće u rat protiv organiziranog kriminala. Mladi i temperamentni policajac Billy Costigan mora se infiltrirati u mafijaški sindikat ne bi li pridobio povjerenje zloglasnog šefa irske mafije Franka Costella . U isto vrijeme Costello šalje mladog i ambicioznog kriminalca Colina Sullivana da se infiltrira među policajce kao doušnik..
Kritičar Newsweeka film “Pokojni” je proglasio najboljim Scorseseovim ostvarenjem ikada, dok Variety smatra kako film “pršti energijom, odličnim dijalozima i maestralnim glumačkim izvedbama”.
Scenarij filma Departed je baziran na honkonškom trileru “Infernal affairs” koji je 2002. ostvario veliki uspjeh. Tri godine nakon toga, ovaj renomirani reditelj se odlučuje da napravi vlastitu verziju ovog hita, te obradu scenarija povjerava Williamu Monahanu koji je radio i scenarijo za Kraljevstvo nebesko Ridlija Scota. U glavnim ulogama pojavljuju se majstori blockbuster filmova Matt Damon i Leo Di Caprio, dok je ulogu vođe irske mafije Scorsesse namijenio Jacku Nicholsonu.
Ovoga puta napeta Scorsesseova avanturistička igra se ne odvija u New Yorku, kao što je to uobičajno u dosadašnjim filmova ovog velikog reditelja, već u Bostonu.
Bostonska policija kreće u rat protiv organiziranog kriminala. Mladi i temperamentni policajac Billy Costigan mora se infiltrirati u mafijaški sindikat ne bi li pridobio povjerenje zloglasnog šefa irske mafije Franka Costella . U isto vrijeme Costello šalje mladog i ambicioznog kriminalca Colina Sullivana da se infiltrira među policajce kao doušnik..
Kritičar Newsweeka film “Pokojni” je proglasio najboljim Scorseseovim ostvarenjem ikada, dok Variety smatra kako film “pršti energijom, odličnim dijalozima i maestralnim glumačkim izvedbama”.
- dark side of the moon
Vec sam se bio zabrino da ga nece biti u kinima...al eto konacno ce pocet......jedva cekam!