to hare - care (646. dio)oslobad wrote:"Obaranjem ustavnih amandmana u aprilu oborena je politika dogovora u BiH, a za to su krivi Haris Silajdžić i Božo Ljubić,"
----------------------------------------------------------
pa kurva se uprpila od straha da nece biti smijenjem poslije zestoke kritike one govnarske agencije za sprovodjenje mira.to je bolesnik za vlascu,ovisnik najtezeg stepena.on bi jednostavno sve potpisao sto traze Srbi i Dodik i to bi podvalio kao kompromis.sad je poceo sve zivo oko sebe optuzivati samo da spasi vlastitu guzicu i fotelju.
jojjjj,foteljo,dosla si Bosni glave.
Cirkus dana!
-
prleitihi
- cyprus
Kako li sam ja završio u ovoj rubrici?prleitihi wrote:idi..široko ti polje..Ko kaže da geografija ne širi znanje u druge oblasti? Pa geografija je nauka koja ima veze sa svim drugim naukama, što je čini najširom naukom.
-
basta sljezove boje
decko ne moze spavati, imaj razumjevanjacyprus wrote:Kako li sam ja završio u ovoj rubrici?prleitihi wrote:idi..široko ti polje..Ko kaže da geografija ne širi znanje u druge oblasti? Pa geografija je nauka koja ima veze sa svim drugim naukama, što je čini najširom naukom.
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
zivjeliprleitihi wrote:dobar zakurčak..dawn_upon_dawn wrote:jok etosogan wrote:Zar su i lezbejke homoseksualci![]()
homo=isti
seks=spol
jako tesko za zakljuciti:D:D
-
basta sljezove boje
ANTE, ANTE SVI SMO ZA TE
SVI SMO ZA TE I UVIK CEMO BITI
ANTE, ANTE ZIVOT ZA TE
ZIVOT ZA TE JER SI HEROJ RATA
TI SI ANTE LEGENDA HRVATA

SVI SMO ZA TE I UVIK CEMO BITI
ANTE, ANTE ZIVOT ZA TE
ZIVOT ZA TE JER SI HEROJ RATA
TI SI ANTE LEGENDA HRVATA
-
from_dust
lugavina (citat):
Pa haveru i nije ti poredjenje bas na mjestu. Mi nikada nismo bili dio RS. Da ne bi Dejtona i mirne reintegracije, dakle cisto diplomatskog rjesenja vi bi ste sad bili Dodikovi glavni puleni. Siguran sad da vam to ne bi tesko palo i da bi se dobro snasli u toj ulozi. Ma ono fino se vecera na Sokocu s bracom, nikakvih problem nema.
S druge strane Kosevo nikad nije moglo pasti jer se je branilo srcem i jer je jednostavno dio grada.
Skoro (citat):
Ako vec insistiras - Da, i manijaci se furaju na BBB, kopiraju njihove bakljade, transparente, pjesme, mada ja nisam o tome govorio. A zasto je to zalosno? Zato sto BBB nisu vrijedni da budu predmet necijeg kopiranja. Pitas za Delije? Bez obzira na njihovu cetnicku orijentaciju, uostalom ni BBB nisu daleko od ustaske, Delije i dan dans spadaju u jednu od najboljih evropskih i svjetskih navijackih grupa. Mislim, ako je stvar u kopiranju, bolje je kopirati najbolje
Glupe rasprave Željo-Sarajevo.......niđe veze...............
Najgore od svega je što su to mladi momci,a tako.................reče jedan pametan čovjek:
ZNAM JA NAS,JEBO TI NAS
Ovu su debilizmi mjeseca Juna,odgovorno tvrdim
Pa haveru i nije ti poredjenje bas na mjestu. Mi nikada nismo bili dio RS. Da ne bi Dejtona i mirne reintegracije, dakle cisto diplomatskog rjesenja vi bi ste sad bili Dodikovi glavni puleni. Siguran sad da vam to ne bi tesko palo i da bi se dobro snasli u toj ulozi. Ma ono fino se vecera na Sokocu s bracom, nikakvih problem nema.
S druge strane Kosevo nikad nije moglo pasti jer se je branilo srcem i jer je jednostavno dio grada.
Skoro (citat):
Ako vec insistiras - Da, i manijaci se furaju na BBB, kopiraju njihove bakljade, transparente, pjesme, mada ja nisam o tome govorio. A zasto je to zalosno? Zato sto BBB nisu vrijedni da budu predmet necijeg kopiranja. Pitas za Delije? Bez obzira na njihovu cetnicku orijentaciju, uostalom ni BBB nisu daleko od ustaske, Delije i dan dans spadaju u jednu od najboljih evropskih i svjetskih navijackih grupa. Mislim, ako je stvar u kopiranju, bolje je kopirati najbolje
Glupe rasprave Željo-Sarajevo.......niđe veze...............
Najgore od svega je što su to mladi momci,a tako.................reče jedan pametan čovjek:
ZNAM JA NAS,JEBO TI NAS
Ovu su debilizmi mjeseca Juna,odgovorno tvrdim
-
prleitihi
jebo hud zbunjenog..sarlo wrote:Haris Silajdzic 350 520
tihic 150 000
Na pretploslim izborima tihic je dobio Silajdzica. Mislim da je to jedna od najgorih stvari koja se desila Bosnjacima poslije rata. Na zadnjim izbgorima Silajdzic je dobio gore pomenutim skorom. Silajdzic je hrabar, baskompromisan politicar. Licnost velikog intelektualnog i politickog kapaciteta. Nazalost u Bosni on nema vlast, a protiv njega su se udruzili Dodik, tihic, Covic. Podrsku ima samo u djelu SDP-a (Komsic, Lagumdzija).
"... zavladao je paranoican strah od povratka Silajdzica u politiku.." Z.Lagumdzija, april 2006. godine. Mjesec kad je Bosanski parlament odbacio nametnute amandmane na oktroisani ustav.
"Pascad su pustena a kamenje svezano"
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
prleitihi wrote:jebo hud zbunjenog..sarlo wrote:Haris Silajdzic 350 520
tihic 150 000
Na pretploslim izborima tihic je dobio Silajdzica. Mislim da je to jedna od najgorih stvari koja se desila Bosnjacima poslije rata. Na zadnjim izbgorima Silajdzic je dobio gore pomenutim skorom. Silajdzic je hrabar, baskompromisan politicar. Licnost velikog intelektualnog i politickog kapaciteta. Nazalost u Bosni on nema vlast, a protiv njega su se udruzili Dodik, tihic, Covic. Podrsku ima samo u djelu SDP-a (Komsic, Lagumdzija).
"... zavladao je paranoican strah od povratka Silajdzica u politiku.." Z.Lagumdzija, april 2006. godine. Mjesec kad je Bosanski parlament odbacio nametnute amandmane na oktroisani ustav.
"Pascad su pustena a kamenje svezano"
- Bea_Trix
zar to pjeva tajciprleitihi wrote:dečko..ajde oladi..shiljak wrote:Trebaju mi svi albumi od tajci, znaci mp3!
Ako imate i spot nije viska...
-
prleitihi
ako su to samo bile lažiiiiiiiii..lažimo seeee..bar još punoooooooooooo..oslobad wrote:ako ostvari ono kako ja zamisljam onda zasto se nebi kacio.ako je tebi Seselj idol zbog linije Vivovitica-Kavovac-Kavobag,moze i Hare,jel' tako?prleitihi wrote:bojim se da ste vi za njega zakačeni..
-
prleitihi
baštovanka je uvreda vel'ka k'o kontinent..basta sljezove boje wrote:ocito nemas nikakvih argumenata pa ides na vrijedjanje i nazivanje "bastovankom", bijedno i niskolady midnight wrote:(po)shtovana bashtovanko,basta sljezove boje wrote: tako je to kad se ne zna za atentat na Stjepana Radica, HUO skupstinu, HD i ostalo. Ustase imaju veze sa Starcevicem koliko i Aleksandar Rankovic sa Marxom i Engelsom
ovdje se radi o tome na kojim se principima i na kojoj ideoloshkoj podlozi bazirao hrvatskih ekstremni nacionalizam pochetkom dvadesetog vijeka, a ne o radicu i stranachkim raspravama u kraljevini jugoslaviji.
a ti svoje "znanje", bar shto se mene tiche, chuvaj za sebe; izvori iz kojih ja crpim svoje nisu zamagljeni romanticharskim vizijama (preporodjenih) patriota (koje su uz to zachninjene otuzhnim reliktima pseudo-habsburshkog kulturnog habitusa - toliko o kompleskima).
za mene je ova korespondencija zavrshena.