N-GODISNJI PAKETI ZA DJECU KOJA NEMAJU...
- daduli_sa
Postoji li mogucnost da postamo podatke o ovom ziroracunu sto ga je ponudio @100_KA i da finaliziramo vise tu pricu kako poslati iz BiH pare, mislim, sto dzabe da i ti hodas i ganjas neku tamo postu i druge zafrkancije.mIRCerka wrote:http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=21529100_KA wrote:mIRCerka wrote:eh ovako...se*ete i to pravo....
dok se vi dogovorite sta i kako, proci ce i pravoslavna nova godina....
--------------------------------------------------------------
definitivno treba iskoristiti farkyijev racun i da se uplacuje na njega preko tog money kako vec. tako je svma u svijetu lakse. Ako neko zeli da uplacuje na druge racune pa da se to prebacuje na farkyijev, bujrum samo ne zachatavajte temu jer ste mi vec uspjeli ogaditi ovo sve.
Izvinite sto sam ovako drska, ali ja sva ushicena sinc trcim na net, bogu iza nogu, farky mi salje sms da je akcija krenula, a vec 12 strana nista konkretno.
Znaci, za INOSTRANE UPLATE KORISTITI FARKYjev racun, a mi cemo se vec do sutra skontati po BiH kako to ide.
Ko ima podatke kako ide slanje novca postanskom uplatnicom , nek okaci na forum. Informacije tipa JA MISLIM VAKO NAKO mi ne trebaju, zvacu postu sutra ujutro.
Hvala, laku noc i prijatno.
boginjo!
posao odradjen..ima dio za inostrane uplate, ko hoce da komplikuje, bujrum...
ako su u pitanju novogodisnji paketici, to treba bit gotovo prije nove godine..to je sve sto zelim reci...
btw, sutra cu da probam da se ogrebem od par prodavnica koje nemaju veze s tim, mozda ko sta da...
pozz
Ovo moja sugestija... ne mora biti da je i najbolja...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
100Ka, kontala sam da uganjam par kompjuteraskih firmi da vidim da li bi bili voljni da doniraju bilo jedan bilo vise racunara, starih ili novih (u sto sumnjam) za mjedenicu...ili tv ili nesto....da ih uhvatim na aktera 
daduli, ako budemo isli preko privatnog racuna, bice opet preseravanja da je neko uzeo pare...meni incidenata sa akcijama vise ne treba....
ovako cisti i mi i 100ka i forum...
daduli, ako budemo isli preko privatnog racuna, bice opet preseravanja da je neko uzeo pare...meni incidenata sa akcijama vise ne treba....
-
FortunaBela
Tri, četri sad...počnite sa uplatama..... 
- bpsang
da ti kazem
Iskreno, u zivotu nisam nikog prevario pa necu ni sad je se radi o djeci
a djecu najvise cijenim, to su bica koja i ne znaju sta ih sve ceka u zivotu, pa im treba posvetiti svu ljubav i postovanje,
prema tome, sto se mene tice, ja obecavam svim Forumasima da ni jedan cent nece zavrsiti u mom djepu.
a djecu najvise cijenim, to su bica koja i ne znaju sta ih sve ceka u zivotu, pa im treba posvetiti svu ljubav i postovanje,
prema tome, sto se mene tice, ja obecavam svim Forumasima da ni jedan cent nece zavrsiti u mom djepu.
- danas
sta ti je covjece, pa zar bi iko i mogao pomisliti tako nesto?100_KA wrote: prema tome, sto se mene tice, ja obecavam svim Forumasima da ni jedan cent nece zavrsiti u mom djepu.
ja imam puno povjerenje u sve vas, i u tebe, i diggera, i mirci, i farky-a, i stellu, i floru... i sve ce ovo ispasti super, vidjeces
-
mIRCerka
buraz, ja te znam i znam da ces ti dati iz svog dzepa za ovo...sve to stoji...ali imamo nacin da nikome niko nista ne moze reci...100_KA wrote:da ti kazem
pitaj edua i bigija, mislim da je i pool bio tu, kad sam pred AS HOSE marketom htjela prebit jednog pijanog dedu koji je pricao da mi nesto krademo....
-
Eshek
OK. Imam prijedlog. Ja mogu očistiti svoj račun rano sutra ujutro, ili ako to može 100_KA, neka to uradi. Stanje će biti na nuli. Neka od sutra počnu uplate iz BiH na taj račun. Vjerovatno će novčani dio posla biti gotov do 25-tog. Ja podignem novac i predam ga kome treba.mIRCerka wrote:100Ka, kontala sam da uganjam par kompjuteraskih firmi da vidim da li bi bili voljni da doniraju bilo jedan bilo vise racunara, starih ili novih (u sto sumnjam) za mjedenicu...ili tv ili nesto....da ih uhvatim na aktera
Meni dolaze izvještaji u PDF formatu. Kad ga dobijem, proslijedicu ga na forum. Nema te zajebancije tako. Ako hoćete, tako ćemo uraditi. Da ovo odmah završimo!
Ako imamo problem sa kredibilitetom, evo ja se nudim da Mircerki dam 500 KM sutra u kešu, kao garanciju ozbiljnosti. SAMO NEK NEMA VIŠE DISKUSIJE!!!
@100_KA - možeš li ti očistiti svoj račun, ili da ja to uradim?
Last edited by Eshek on 07/12/2005 23:37, edited 1 time in total.
-
mIRCerka
uh Eshek...sve je to divno krasno...ali banke uzimaju proviziju...
hajd ovako, da se ja dalje ne enrviram, vi se dogvorite kako cete to da doradite, ja sam vam dala svoje prijedloge, i onda kad se dogovorite, posaljite PP eliminatoru da zakaci i tu informaciju....
hajd ovako, da se ja dalje ne enrviram, vi se dogvorite kako cete to da doradite, ja sam vam dala svoje prijedloge, i onda kad se dogovorite, posaljite PP eliminatoru da zakaci i tu informaciju....
-
Eshek
Mirci, banka uzme 1 KM za transfer u BiH. To je već trošak koji se može podnijeti. Nema zajebancije, brže je, a i evidentirano je na mjesečnom izvodu. Niko od nas nije lopov, ali se treba ograditi, uvijek će se naći govno koje će se praviti pametnomIRCerka wrote:uh Eshek...sve je to divno krasno...ali banke uzimaju proviziju...
- bpsang
Stvarno bi volio ako je neko ali ko ?
da kaze evo ide na tu adresu i tacka sav novac poslan preko poste stize na adresu i podize se trenutno, e sad da li se placa marka za transver ili vise nisam siguran, ko moze u toku sutrasnjeg dana provjeriti taj podatak,
ako se ljudi sloze bez problema ostavljam adresu stanovanja
da kaze evo ide na tu adresu i tacka sav novac poslan preko poste stize na adresu i podize se trenutno, e sad da li se placa marka za transver ili vise nisam siguran, ko moze u toku sutrasnjeg dana provjeriti taj podatak,
ako se ljudi sloze bez problema ostavljam adresu stanovanja
- bpsang
dogovor kucu gradi...Vodenjak wrote:Skupo mi...100_KA wrote:EVO ti moja adresa pa dodji i objesi meVodenjak wrote: I kako onda da ti coJek vjeruje, kokuze?
![]()
![]()
![]()
Salim se, ali znas ti to, jel da?![]()
![]()
I ja na nuli...![]()
ali djeca su nese najvece bogatstvo
-
mIRCerka
kad se dogovorite, blagovremeno nas obavijsetite...do tada, imajte na umu da IVY dolazi u cetvrtak i da ste posteno nahebali, jer ono sto vam ja cinim je maciji kasalj kad vas ona uhvati 
- Vodenjak
Salu na stranu, gledajte da se sutra @diggerovim velikim plavim slovima
(bas sam neozbiljan!
) napise tacno mjesto i vrijeme na koje se moze doci i predati novac. Cini mi se da bi meni tako najbolje pasalo..
Iako jos nisam provjerio sa "delagatom" koji treba da uruci lovu

Ali, bice nekako...
Vozdra raja, idem spavati!
Cast i zadovoljstvo vas je imati za raju, majke mi!

Iako jos nisam provjerio sa "delagatom" koji treba da uruci lovu
Ali, bice nekako...
Vozdra raja, idem spavati!
Cast i zadovoljstvo vas je imati za raju, majke mi!