A i prognozer si nema sta
Premier Liga BiH 2006/2007
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- manijak1
Kontam kazati da unaprijed kukate i da uvijek tražite opravdanje za neuspjeh u nekom sa strane ........a kako ste osvojili Kup prošle godine .......vidjeli smo svi .
A što se tiče prognoza ......od osam promašim dva
što se tiče vaših ovacija Matku ........danas ćete već plakati na Koševu
zajedno s njim , osim ako niste kupili sudije i pojedine igrače Slobode
da sude i igraju za vas .......a što se tiče nejasnoća ....Matija Paunovska .......poznata travarka .......trebaće vam čajevi za smirenje .
General nije začinio ni prošlogodišnji Kup ali neki drugi pivari jesu .......jednostavno zbog takvih kao što si ti ..........draži mi je Široki
A što se tiče prognoza ......od osam promašim dva
General nije začinio ni prošlogodišnji Kup ali neki drugi pivari jesu .......jednostavno zbog takvih kao što si ti ..........draži mi je Široki
-
Skoro
Ma razumijem ja da je to vama u krvi, taj siroki i ostala sranja... to je to... a ostalo BUUUHAAAHAAAHHHAAAAAAA
Cuj pivari zacinili kup
mi pobjedili 6 od mogucih 9 utakmica a neko zacinio
pa nije li to bjedno rezmisljanje???
Pa fakat
UPAMTI JEDNO: Mozete se javiti samo kad pobijedite Siroki dole! U pet godina siroki je dole izgubio 2 puta - koliko smo mi i vi utakmica kuci zijanili u pet godina? Znas to je neko mjerilo, vi ih dole niste bili u stanju pobjediti ni kada vam je za titule trebalo zato
ustvari ma tko te sisa vise?
Cuj pivari zacinili kup
UPAMTI JEDNO: Mozete se javiti samo kad pobijedite Siroki dole! U pet godina siroki je dole izgubio 2 puta - koliko smo mi i vi utakmica kuci zijanili u pet godina? Znas to je neko mjerilo, vi ih dole niste bili u stanju pobjediti ni kada vam je za titule trebalo zato
ustvari ma tko te sisa vise?
- manijak1
Bijedno ste vi osvojili Kup i toga si svjestan ali kao pravi pitar nikada to nećeš priznati .
Vi nećete danas dobiti Slobodu
zato ......neće vam biti ni važan meč sa Širokim na Koševu .

Vi nećete danas dobiti Slobodu
-
Skoro
Niko ga nikad tako nije osvojio jarane, sa 4 pobjede u gostima! Bar se nismo dogovarali kao Siroki a ovo ostalo sto 'nabadas' pa stavrno....zar nije dosta visemanijak1 wrote:Bijedno ste vi osvojili Kup i toga si svjestan ali kao pravi pitar nikada to nećeš priznati .
Vi nećete danas dobiti Sloboduzato ......neće vam biti ni važan meč sa Širokim na Koševu .
![]()
- manijak1
Ja te volim Željo
za tebe sve
samo naprijed Željo
do nove pobjede
u boj kad krenemo
sve pred sobom rušimo
ja te volim Željo kako god završio
Pecara od 18 30 - 21 10
I sad za ove foteljaške njanje
što se naslađuju Matkovim incidentom , Žepčem i Širokim da kažem da smo bili bolji od Širokog u svakom pogledu , da imamo Raščića koji nam je sjebao još jednu utakmicu svojim pičkastim udarcem , sudiji koji nam nije svirao penal čist kao suza , bezbroj nedosuđenih prekršaja ........i milion drugih stvari gdje nedostaje sreća da od luzera budeš pobjednik , dakle mi se nismo obrukali za razliku od ovih tepsijaša koji ovu sezonu dobijaju u završnicama nepostojeće penale ( Leotar
96 minut, Sloboda Orašje , Slavija .......)
Slijedeće kolo .....njanje sranje ......idu u Zenicu , ne znam koji mi je od ova dva kluba mrži mrskiji omražniji .......
Jedinstvo Bi Leotar 1
Orašje Zrinjski 2
Željeznicar Radnik Bn 1
( mada me boli lijevo i desno stopalo kako će ovo završiti )
Sloboda Žepče 1
NK Čelik FK Sarajevo
2
( makar se jednog zla u startu riješiti a onda čekati ove njanje i nane
u tepsijama da se nadaju da će biti fafmioni
)
Modriča Slavija
1
Travnik FK Buducnost
1
Posušje Široki Brijeg ( u zavisnosti od rezultata u Zenici ........biće 2 ili 1 ......... u tišini selendre
) ipak moj tip je
1
da se njanje i nane do neba nalože da će biti fafmioni 
za tebe sve
samo naprijed Željo
do nove pobjede
u boj kad krenemo
sve pred sobom rušimo
Pecara od 18 30 - 21 10
I sad za ove foteljaške njanje
Slijedeće kolo .....njanje sranje ......idu u Zenicu , ne znam koji mi je od ova dva kluba mrži mrskiji omražniji .......
Jedinstvo Bi Leotar 1
Orašje Zrinjski 2
Željeznicar Radnik Bn 1
Sloboda Žepče 1
NK Čelik FK Sarajevo
Modriča Slavija
Travnik FK Buducnost
Posušje Široki Brijeg ( u zavisnosti od rezultata u Zenici ........biće 2 ili 1 ......... u tišini selendre
-
edu
manijak1 wrote:Ja te volim Željo
za tebe sve
samo naprijed Željo
do nove pobjede
u boj kad krenemo
sve pred sobom rušimo
pa sta vam siroki uradi..manijak1 wrote:Željeznicar Radnik Bn 1( mada me boli lijevo i desno stopalo kako će ovo završiti )
-
Skoro
http://www.armada-rijeka.hr/mp3/joj_sto ... rijeku.mp3
A za one koji nisu upuceni u navijacke vode, i za onih 2 milje komsija sa juga
nanana ooooo Sarajevooo iliti Boney M
Hvala, hvala
- manijak1
Ko će biti šampion ?