Ne, genijalac, jos ne znamo kako je nastala DNK. Ali, pretpostavljam da ti znas, pa eto...mozda nam nekad i otkrijes. Znas li uopste napisati puni naziv DNK bez da kopiras s Googla? Mislim da si i ti svjestan da ne znas, pa ces sad pogledati na Googlu sta znaci "DNK" (ili DNA na eng.).teodati wrote: ↑19/04/2023 22:33Ok, kako je nastao DNK, program za SVA živa bića u svemiru, ajde pametnjakoviću sada se pravi pametan pa odgovori svojom evolucijom ak možeš, malo sutra, nitko to nije uspio pa nećeš ni ti, jer istina je sasvim drugačija, a to je da POSTOJI Inteligentni Stvoritelj i svemira i SVIH živih bića u njemu, a tu spadamo i mi ljudi, dokazati će se to, pa više onda nitko neće vjerovati u BAJKE o Velikome prasku i evoluciji, dapače.Dozer wrote: ↑19/04/2023 12:20
U evoluciju ne treba vjerovati. Evoluciju vidimo, pobogu.... Evolucija = promjena. Odakle nam dlake po tijelu? Sta ce nam? Zasto su praljudi imali puno vise dlaka po tijelu? Eto pitanja za razmisljanje, banalna na oko, ali zapravo ukazuju da mi imamo zivotinjske pretke. Samo kreacionisti vjeruju da nas je bog napravio ovakvima kakvi smo danas, ali nauka je kroz fosile odavno dokazala da to nije tacno.![]()
Inteligentni stvoritelj(i) mozda postoji(e) za nas, ljude, ali za cijeli svemir - budalastina. Osim ako nismo u matrixu, ali tada religijski stvoritelj/bog ode q...za usi.