Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dale cooper wrote: ↑07/02/2023 16:24
Melanie Lynskey je baš napravila comeback zadnjih godina. Prvo Yellowjackets pa onda ovo. Visoko profilne uloge.
Imala je i jednu od glavnih uloga i u seriji Castle Rock, gdje sam je jedva prepoznao.
Pola serije sam mislio da je Drew Barrymore, ali dobro, to je do mene.
dale cooper wrote: ↑07/02/2023 16:24
Melanie Lynskey je baš napravila comeback zadnjih godina. Prvo Yellowjackets pa onda ovo. Visoko profilne uloge.
Imala je i jednu od glavnih uloga i u seriji Castle Rock, gdje sam je jedva prepoznao.
Pola serije sam mislio da je Drew Barrymore, ali dobro, to je do mene.
Napokon se nakanio i odgledao prvu epizodu.Nije bilo woooouuuu al moze se gledati.Veceras polako idem na drugu itd.U prvoj epizodi me najvise dojmile prva i zadnja scena ono kad pricaju sesdesetih godina dvojica teoreticara a voditelj se ubacuje uz glupe upadice, inace dvojica meni super glumaca.Onda koliko sam skontao idemo u devedesete ili pocetak dvijehiljadite, ispravite me nisam to upratio i onda dvadeset godina kasnije to bi bilo sadasnjost 2020te.Malo konfuzno al et tako je kako je.
Piše da naredna epizoda izlazi u petak. Jel to podrazumijeva u noći sa petka na subotu ili će biti dostupna da se skine već u petak u toku dana/večeri ?
Zoooka wrote: ↑09/02/2023 07:41
Piše da naredna epizoda izlazi u petak. Jel to podrazumijeva u noći sa petka na subotu ili će biti dostupna da se skine već u petak u toku dana/večeri ?
petak navecer po americkom vremenu, pomakli zbog superbowla koji je u nedjelju. kod nas bude na hbo nekad oko 2-3 ujutro (subota)
Druga epizoda, odlična.Prva scena u Indoneziji, i kad doktorica govori generalu, bas ono jezivo opisano.Podsjeca me na Černobil seriju ta scena.Ostatak je tipican, pun akcije i zombija kao i odlicno odradjene scene i interakcija i glumacki dijalozi.Mislio sam odmah upaliti trecu al neka hladne pa veceraske polako i na tenane.Serija ako ovako nastavi ima prolaz.Nije nesto specijalno ali u moru istih sablona, nesto sasvim solidno i gledljivo, jeza me je uhvatila i bila je jedna trzoka, nabijem slusalice a mrakaca i
pici wrote: ↑09/02/2023 14:08
Druga epizoda, odlična.Prva scena u Indoneziji, i kad doktorica govori generalu, bas ono jezivo opisano.Podsjeca me na Černobil seriju ta scena.Ostatak je tipican, pun akcije i zombija kao i odlicno odradjene scene i interakcija i glumacki dijalozi.Mislio sam odmah upaliti trecu al neka hladne pa veceraske polako i na tenane.Serija ako ovako nastavi ima prolaz.Nije nesto specijalno ali u moru istih sablona, nesto sasvim solidno i gledljivo, jeza me je uhvatila i bila je jedna trzoka, nabijem slusalice a mrakaca i
pici wrote: ↑09/02/2023 14:08
sumirprimus wrote: ↑09/02/2023 09:59
nekako presporo, permalo njih u igri, tj njih dvoje.
tunel , sto ne skrenuse 50m nize i preko nasipa preko tunela ?
Jes vala, ne bi da su na brdo naisli i nema drugog puta nego tuda. Btw ova zadnja epizoda ono nista specijalno dosadnjikava je bila