TAJNE IZ DJETINJSTVA

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
crnkica

Post by crnkica »

MRAVOJED wrote:ja sam svaki dan isprobavao ispred televizije jel me bog čuo kad sam ga molio da mi podari moć letenja :D ko što je podario supermanu :D štanga svaki put :D
ovo mi je super :lol: bravo za nesudjenog supermana 8-) :lol:

ja imam puno tajni iz tih dana :lol:
a jedna od njih je, kad nismo seka i ja mogle
spavati u kasno doba bi se ogrnule carsafima,natapirale kosu i
namazale crvenim karminom oko usta i po bradi,pa se izvukle polako
iz kuce i hodale ulicom i prepadale pijance koji su se vracali iz grada :lol:
jednog covjeka skoro infarkt strefio,uhvatio se za srce,
pa kad smo se odvalile smijat trcao je
za nama 15 minuta psujuci da ce nas podavit :shock: mi se sakrile u neki sumarak,umrle od straha :roll: :lol: ,
od tad nikad vise :lol: :roll: :oops:

usput,pozdrav svima(ovo mi je prvi post) :D
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

evo jos jedne moje tajne iz djetinjstva. :D

imala sam 6-7 godina, jedna od najboljih jaranica je bila starija od mene (2-3 godine).
isprica ona meni kako je gledala na TV-u jednu malu sto se od 11 godina porodila, ali posto je mala i nema sike :D da malu bebu ne moze hraniti. :D

ja sam bila buckasta, imala malo stomacica i zbog te njene price ja sam bila duuuuuug period ubjedjena da sam trudna. :lol: :lol: :lol: :lol:

mene je to jako zabrinjavalo, ali NIKOME nisam smjela odati tu tajnu. :sad: :D :D
crnkica

Post by crnkica »

cHupjahalic@ wrote:evo jos jedne moje tajne iz djetinjstva. :D

imala sam 6-7 godina, jedna od najboljih jaranica je bila starija od mene (2-3 godine).
isprica ona meni kako je gledala na TV-u jednu malu sto se od 11 godina porodila, ali posto je mala i nema sike :D da malu bebu ne moze hraniti. :D

ja sam bila buckasta, imala malo stomacica i zbog te njene price ja sam bila duuuuuug period ubjedjena da sam trudna. :lol: :lol: :lol: :lol:

mene je to jako zabrinjavalo, ali NIKOME nisam smjela odati tu tajnu. :sad: :D :D
e dobra si :lol: :lol: :lol:

moja je seka dok sam bila mala kontala kako bi me mogla izbubat
a da se ja ne bunim,pa mi je rekla da male curice imaju pamet u dupetu,i
zato ih se mora lupati po dupetu da bi pamet otisla u glavu.i tako je to
bila nasa tajna,ona bi me svakodnevno prasila po dupetu dok bi ja
vriskala:necu da budem glupa,udri,udri! :roll: :lol:
i tako jednom tata otvorio vrata i ostao raskolacenih ociju nevjerujuci sta
vidi,ja vicem jos jos,a ona me sva sretna gruva.e onda je ona dobila od
tate po usima i vise se nije takvim prljavim trikovima sluzila da bi mogla
na miru mlatit mladju seku :roll: :D
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

rodica i ja (rodica sa kojom sam zvakucala cvijece da bi "piskile mlijeko" :lol: :lol: ) smo isto tako posadile cvijece (vec bilo pustilo zile) i svako jutro isle da vidimo koliko je poraslo na balkonu. :D
svaki put bi se razocaraj. :sad: :D

i tako prodje par dana, odemo mi na balkon da vidimo i opet nista... podjemo obje plakati :lol: , ja njoj kazem da cu svoje baciti posto nece da raste k`o u crticu :D :lol: ... u toj ljutnji i razocarenju mi zavitljamo saksije sa cvijecem koliko smo god mogle. :lol: :lol: :lol: :lol:
SijuksA

Post by SijuksA »

Nakon sto sam gledala Twin Peaks, pocela sam vidjati onog dugokosasa Boba kako umjesto iza kreveta Laure Palmer izranja iz podruma u stubistu moje bake, pa sam zato trcala uz stepenice kao mahnita svaki put kad bih usla u to stubiste. A kad se pojavi neko od komsija, usporim, kao dijete se bavi sportom :lol: :lol:
SijuksA

Post by SijuksA »

cHupjahalic@ wrote:evo jos jedne moje tajne iz djetinjstva. :D

Ja sam takodjer cula za neku djevojcicu kako se porodila negdje u Latinskoj Americi, pa sam pitala baku kako se zatrudni, da ne bih i ja.
Ona je samo hladno rekla : "Kad spavas sa djecakom", a ja sam se onda rasplakala, jer smo rodjak i ja zajedno spavali u obdanistu, a nisam htjela da zatrudnim :D
SijuksA

Post by SijuksA »

Stitch__ wrote:sjecam se... :D jedne godine pobijedila pjesma "Tajni agent 002" :D obrada one od Del Shannona - Runaway. nesto kao "Detektiv, to sam ja, tajni agent nula nula dva... :D
Hej raja, to sam ja, tajni agent 002
banditi me znaju svi, tajni agent prskaci ... sam jaaaa

:-)
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

...
Last edited by Amazonka27 on 28/06/2010 14:14, edited 1 time in total.
Saian

Post by Saian »

mi i ekipa smo "ukrali" stari pony puknutih guma iz shupe mog dede, kontah sta ce njemu da stoji kad mi mozemo dobru djileru od njega napravit :D :D :D , kasnije kad su odlucili "popravit" bicikl, a njega ne bijashe, pocela su se skakljiva pitanja postavljat i jedan jaran se slomio pod isljednichkim pogledom i prvim, ali nemilosrdnim pitanjem moje tetke :"A znate li vi sta o ponyu koji stajashe u shupi?" i tako sam i ja morao, nakon taktike "deny everything", priznati da smo mi "popravili" bicikl ucinivsi njima tako uslugu da oni ne moraju ionako je stajao 10 godina u shupi i slichne alibi izjave, bajdvej ofarbali smo ga cijelog u bordo bilo je neke boje kod jarana negdje, da lafo ne skontaju da je to taj pony, kakva neukrotiva kriminalna energija :D :D :D :-) :-) :D
SijuksA

Post by SijuksA »

Amazonka27 wrote:
SijuksA wrote:
Stitch__ wrote:sjecam se... :D jedne godine pobijedila pjesma "Tajni agent 002" :D obrada one od Del Shannona - Runaway. nesto kao "Detektiv, to sam ja, tajni agent nula nula dva... :D
Hej raja, to sam ja, tajni agent 002
banditi me znaju svi, tajni agent prskaci ... sam jaaaa

:-)

kad' sam bio tajni agent jaaaaaa
imao sam sesir svooooj i prskaci pistooooolj
Svaki put kad uhvatim bandita
ja smislim neki stos
i prsnem ga u nosssssssss
haj raja to sam jaaaaaa
tajni agent 002-aaaaaa
banditi me znaju sviiiiii
tajni agent prskaci sam jaaaaaaaaa
u a a a aaaaa
svako me znaaaaaaa
o daaaaaaa
u a a a a aa
:D
A sjecas li se one Novi hit iz VI-2
ide nesto :

'Pitace nas fiziku, engleski i matematiku
kako sve da naucim,
kako sve da shvatim?
Zato spasi mali odmor,
kao muzika iz sna,
zato svi sada pjevajmo novi hit iz sestog dva...
na na naaaa na na na naaaaaaaa"
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

meni je bilo 5-6 godina kad su roditelji kupili vece i novo biciklo - pony :D.

slatko na oko ali meni u pocetku bilo pravo zafrkano i odvratno jer nisam znala da se sama popnem na njega i podjem ga voziti. :lol: :lol: uvijek nekoga u komsiluku molila da ga drzi dok se popnem. :lol: :lol:
znala sam tako dosta puta da ga vozim satima jer ni sa kocnicama nisam baratala kako treba... tako se jednom spustala niz brdo, vozim se ja, super sve... odjednom izgubim ravnotezu i brze bolje skocim sa njega.
noge i ruke bile pune modrica, samo me jedan malac vidio a ja mu zaprijetila da nikome nista ne govori.
obecao je da nece pod uslovom da mu pozajmim biciklo i da se voza taj dan... i ja tako uradim... :D
po belaju naidje moj brat i ugleda kako se malac voza na biciklu a ja sjedim i gledam ga. :lol: :lol: (a on i taj malac trenutno tada bili na ratnoj nozi :lol: :lol: ).

na kraju opet morala sve ispricati svojima :D , za kaznu mi zabrane da se vozim sama sve dok ne naucim da baratam sa kocnicama i penjanjem. :D
patrius

Post by patrius »

cHupjahalic@ wrote:meni je bilo 5-6 godina kad su roditelji kupili vece i novo biciklo - pony :D.

slatko na oko ali meni u pocetku bilo pravo zafrkano i odvratno jer nisam znala da se sama popnem na njega i podjem ga voziti. :lol: :lol: uvijek nekoga u komsiluku molila da ga drzi dok se popnem. :lol: :lol:
znala sam tako dosta puta da ga vozim satima jer ni sa kocnicama nisam baratala kako treba... tako se jednom spustala niz brdo, vozim se ja, super sve... odjednom izgubim ravnotezu i brze bolje skocim sa njega.
noge i ruke bile pune modrica, samo me jedan malac vidio a ja mu zaprijetila da nikome nista ne govori.
obecao je da nece pod uslovom da mu pozajmim biciklo i da se voza taj dan... i ja tako uradim... :D
po belaju naidje moj brat i ugleda kako se malac voza na biciklu a ja sjedim i gledam ga. :lol: :lol: (a on i taj malac trenutno tada bili na ratnoj nozi :lol: :lol: ).

na kraju opet morala sve ispricati svojima :D , za kaznu mi zabrane da se vozim sama sve dok ne naucim da baratam sa kocnicama i penjanjem. :D
Pa nauci li,boga ti? :D
patrius

Post by patrius »

Minnela wrote:
cHupjahalic@ wrote:meni je bilo 5-6 godina kad su roditelji kupili vece i novo biciklo - pony :D.

:lol: :lol: :lol: aj,draga seko kakav si ti sejtan bila :-) .. :lol: :lol: ..k'o da mi nisi rod :-) :D ..

sto se tice tih tajni,ja jednu nisam nikom smjela odati :D ..jednom ja tako kod svoje majke(nane) i po kuhinji trazila da nesto slatko pojedem :D i ugledam u jednoj casi nesto kao bonboni :D ...majka nije bila trenutno tu,a ja kontam,ma sta je imam pitati ,pojescu ja to :oops: ..i tako smazem ja to,nikakav ukus,nesto tvrdo,ali pojelo se :D ..kasnije pitam nju,draga majka sta ti je ono bilo u casi? :? kaze ona,sjeme za cvijece :? :shock: :shock: :? :lol: :lol: ..aj,majko mila kako sam se ja bila prepala :lol: :lol: :lol: ..danima sam mislila da ce mi cvijece poceti rasti u stomaku :-) .. :D :D
Pravo "dijete cvijeca"... :D
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

@patrius jedva. :lol: :lol:

jedan period je bio nas idol supermen, ja sam bila ubjedjena da i ljudi mogu letjeti ali samo ako se trudili da to nauce (isto kao i kad biciklo voze :lol: :lol: ).

ispricam to svojoj dragoj rodici, ubjedim je da je to tako :lol: :lol: (ona mladja par mjeseci od mene :D ), odemo u sobu i podjemo da letimo... par puta smo pale, al` nakon par pokusaja same sebe ubjedile da smo bolje nego na pocetku. :lol: :lol:
izadjemo na polje, popnemo se na ogradu, podjemo se spremati za let, cucnemo (da bi se mogle dalje odgurnuti) i hoplaaaaa skocimo mlateci rukama. :D :lol:
rodica je uspjela da skoci (imala trenerku na sebi) a posto je na meni bila suknjica, kako sam cucnula tako da se suknjica uhvati za ogradu, podjem da skocim/ letim :D i fino se zalijepim za ogradu sa poderanom suknjicom i modricama. :D :lol: :lol:
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

Minnela wrote:sto se tice tih tajni,ja jednu nisam nikom smjela odati :D ..jednom ja tako kod svoje majke(nane) i po kuhinji trazila da nesto slatko pojedem :D i ugledam u jednoj casi nesto kao bonboni :D ...majka nije bila trenutno tu,a ja kontam,ma sta je imam pitati ,pojescu ja to :oops: ..i tako smazem ja to,nikakav ukus,nesto tvrdo,ali pojelo se :D ..kasnije pitam nju,draga majka sta ti je ono bilo u casi? :? kaze ona,sjeme za cvijece :? :shock: :shock: :? :lol: :lol: ..aj,majko mila kako sam se ja bila prepala :lol: :lol: :lol: ..danima sam mislila da ce mi cvijece poceti rasti u stomaku :-) .. :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol:

jesmo bona rod, procitaj moju pricu na prosloj ili pretprosloj stranici kako sam svjesno zvakala i jela cvijece. :D
patrius

Post by patrius »

cHupjahalic@ wrote:@patrius jedva. :lol: :lol:

jedan period je bio nas idol supermen, ja sam bila ubjedjena da i ljudi mogu letjeti ali samo ako se trudili da to nauce (isto kao i kad biciklo voze :lol: :lol: ).

ispricam to svojoj dragoj rodici, ubjedim je da je to tako :lol: :lol: (ona mladja par mjeseci od mene :D ), odemo u sobu i podjemo da letimo... par puta smo pale, al` nakon par pokusaja same sebe ubjedile da smo bolje nego na pocetku. :lol: :lol:
izadjemo na polje, popnemo se na ogradu, podjemo se spremati za let, cucnemo (da bi se mogle dalje odgurnuti) i hoplaaaaa skocimo mlateci rukama. :D :lol:
rodica je uspjela da skoci (imala trenerku na sebi) a posto je na meni bila suknjica, kako sam cucnula tako da se suknjica uhvati za ogradu, podjem da skocim/ letim :D i fino se zalijepim za ogradu sa poderanom suknjicom i modricama. :D :lol: :lol:
Pa zaboga,dje vidje supermena u suknjici :lol: Doduse,i on je jadnik zavrsio neslavno,misleci da zna jahat :(
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

od jedne moje druge manje rodice je mama cesto pravila kolace breskvice... meni se boja tog kolaca uvijek svidjala.
posto je mala rodica bila cesto bolesna kao dijete i uvijek isli kod doktora sjecam se kako su imali raznoraznih boja sirupa u kuci. :D

u toj klapi ja sam bila medju starijima i kazem maloj rodici i jos jednoj maloj (godinu mladje od mene) da ja znam kako se breskvice prave ali da su nam za to potrebni sirupi u boji. :D :lol:
i rodica ni pet ni sest kaze da ona ima njih dosta... odemo u kucu i pokupimo sto nam se svidjelo od sirupa :lol: , zakljucamo se, nadjemo brasna i domacice zagrnu rukave za breskvice.
nismo "kolac" ispekle posto nismo znale baratati oko spareta :lol: :lol: (meni 5, njima 4 godine) i onako ziv kolac podjemo jesti a zalijemo sve to sa sokom od rodicinog sirupa. :-? :-? :D :lol: :lol:
Saian

Post by Saian »

jednom (7god) smo pravili golove onako onizhe i morali zakucati stative u zemlju i aj ja cuvam, a jaran lupa s toljagom po stativi i totalno neochekivano i mimo (mog) plana, chudnog li chuda fula stativu i bubne mene po glavi onako momachki i blod evriver, frka, trka, panika, pakao ... (nije jos bilo onog zadnjeg) sta cu sad hebes to sto mi ide krf iz tjemena nego ako odem kuci jos cu dobit batine ziher, tu u blizini je stajao autobus koji je sluzhio nekom pchelaru kao koshnica i neko se sjetio prve pomoci u autobusu i tako sta da vam kazem jos jedna provala ide na moj konto, dakle brejkin en entering d bas i nestajanje u smjeru Vrbasa sa kutijom prve pomoci, kao mi smo to isprali, ovo ono, zavili, smijurija, ne sjecam se vishe ni jel stara skontala il nije, hebote ja vec dva krivichna djela ovdje prizna :-) :-) :-) :D :D :D :oops: :oops: :oops:
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

sto ga Sajo smuti. :lol: :lol: :lol: :lol:

meni je tako jedan malac (sto se vozio na mom biciklu zbog ucjene :D :lol: :lol: ), dok smo se igrali zmirke, bacio vrata u jednom podrumu pravac na glavu. :D
ja sam pocela plakati, jedna komsinka bas tada prodje i vidi nas... odmah sa mnom pravac do mojih, tamo dodje i mama od tog malca... on je znao da ce ga njegova mama razbiti pa je odlucio sam sebe da kazni :-? :roll: ... ta ista vrata spusti sebi na glavu, 5 minuta poslije dolazi i on krvav pucajuci od smijeha i podje se pred svima hvaliti kako on zna kako to mene boli jer je i on sebi ta ista vrata spustio na glavu. :D :lol: :lol:
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

Ja kad sam bila klinac, dusa mi bilo gledati filmove sa vampirima, ali i to samo ako staarci negdje izadju navece, pa onaj ko nas cuva (mene i sestru) pusti nas da gledamo.

Naravno, vampira sam se plasila pravo i mislila sam da stvarno postoje :lol:. Poslije gledanja jednog filma (ne sjecam se imena), ja sam se toliko isprepadala (i sestru sam isprepadala, posto je njoj bilo svejedno; bila je previse mala da konta vampire :lol: ) da nisam mogla nikako da zaspim, pa me je uciteljica vratila iz skole sljedeci dan. I haj' skola, al' meni je zlo dolazilo kad pomislim da moram da odem u svoju sobu i zaspim :shock:. I ja, sta cu-kud' cu, ukradem bijelog luka (citav onaj vijenac), objesim jedan sestri, jedan sebi :lol: :lol: i jos je natjeram da se namaze i po vratu gdje vampiri ujedaju :lol: :lol: namazem sebe i nekako zaspim tu noc. Stara kad je ujutro usla u sobu, kad joj zlo nije doslo :lol: :lol: :lol: :lol:. Dzaba i kupanje i pranje kose....smrdile smo jos par dana, a meni godra, kontam nece mene vampiri sad :lol: :lol:

Tek sam joj skoro ispricala (staroj) sta ce nam bijeli luk u sobi :lol:
Saian

Post by Saian »

cHupjahalic@ wrote:sto ga Sajo smuti. :lol: :lol: :lol: :lol:
ma jasta izmisljam :D :D :D :oops: , nego koliko mora proc da ovo udje pod zastaru u pravnom smislu :oops: :oops: :oops:

eh da morao sam kod direktora jer sam curicama u razredu rezao s onim makazama sto doju u pernici kosu, onako pomalo ono :D :D :D bijah nataban za to od strane mog zhenskog roditelja koja do takve vrste umjetnichkog izrazhavanja nije puno drzala :D :shock: :oops:
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kad sve ovo procitam vidim kako smo imali lijepo djetinjstvo. :)

kad smo kod luka, ja i rodica smo tako voljele gledati Dinastiju i scene sa suzama :lol: :lol: . igrale smo se dosta puta glumica :D ali posto nikako nismo mogle zaplakati uzele bi luk i "mazale" bi ga po ocima. :-? :D :lol: :lol:

to smo isto par puta koristile kad smo sebe tjerale da zaspemo. :D :lol: :lol:
Last edited by cHupjahalic@ on 01/09/2007 19:39, edited 1 time in total.
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

Saian wrote:
cHupjahalic@ wrote:sto ga Sajo smuti. :lol: :lol: :lol: :lol:
ma jasta izmisljam :D :D :D
ma mislila sam smutio u smislu pisanja bez puno zareza, tackica i tako toga. :D :lol:
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

meni se svidjo jedan pjevac, ali ne smijem reci koji :roll:

pitt, nije Izonni tita mi :D
Post Reply