Znam da je u VB bilo 3.99 KM paket pa sam mislio da si tu.
A jeste Moja Banka - IKB i sad Asa
Moderator: anex
Normalno bi pin trebao da se pojavi u tvojoj mobilnoj aplikaciji.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑24/09/2024 10:44 u ASA banci mi rečeno da će mi pin biti javljen telefonom,ostadoh začuđen. Čekam da me nazovu, pa da vidim hoćde li mi fakat izdiktirati moj pin, je li to sad takva praksa?
nemam mobilnu aplikaciju,nisam ni tražio da je imam i koristim ,ovaj pin je vezan za račun pravnog lica ne za moj tekući računCi-Nick wrote: ↑24/09/2024 13:11Normalno bi pin trebao da se pojavi u tvojoj mobilnoj aplikaciji.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑24/09/2024 10:44 u ASA banci mi rečeno da će mi pin biti javljen telefonom,ostadoh začuđen. Čekam da me nazovu, pa da vidim hoćde li mi fakat izdiktirati moj pin, je li to sad takva praksa?
Ne znam kakva je aplikacija ASA banke ali Intesa ima odlicnu.
Upravljas karticom, moźes je blokirati djelimicno ili potpuno.
Prvi put cujem za takvo nesto.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑24/09/2024 10:44 u ASA banci mi rečeno da će mi pin biti javljen telefonom,ostadoh začuđen. Čekam da me nazovu, pa da vidim hoćde li mi fakat izdiktirati moj pin, je li to sad takva praksa?
i jakonektovan wrote: ↑24/09/2024 16:46Prvi put cujem za takvo nesto.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑24/09/2024 10:44 u ASA banci mi rečeno da će mi pin biti javljen telefonom,ostadoh začuđen. Čekam da me nazovu, pa da vidim hoćde li mi fakat izdiktirati moj pin, je li to sad takva praksa?
Mogu te zvati da dodjes preuzeti karticu. Pin ti niko ne smije znati.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑24/09/2024 10:44 u ASA banci mi rečeno da će mi pin biti javljen telefonom,ostadoh začuđen. Čekam da me nazovu, pa da vidim hoćde li mi fakat izdiktirati moj pin, je li to sad takva praksa?
znamnepass1 wrote: ↑24/09/2024 16:52Mogu te zvati da dodjes preuzeti karticu. Pin ti niko ne smije znati.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑24/09/2024 10:44 u ASA banci mi rečeno da će mi pin biti javljen telefonom,ostadoh začuđen. Čekam da me nazovu, pa da vidim hoćde li mi fakat izdiktirati moj pin, je li to sad takva praksa?
Možda telefonom u smislu SMS porukom? Kad sam ja račun otvorio u tadašnjoj Sberbank, pin mi je došao sms porukom. A pošto su oni nasljednici Sberbank, moguće da su zadržali taj sistem.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑24/09/2024 10:44 u ASA banci mi rečeno da će mi pin biti javljen telefonom,ostadoh začuđen. Čekam da me nazovu, pa da vidim hoćde li mi fakat izdiktirati moj pin, je li to sad takva praksa?
to ne znam ,čekam baš da vidim šta će bitizrakomlat wrote: ↑24/09/2024 22:29Možda telefonom u smislu SMS porukom? Kad sam ja račun otvorio u tadašnjoj Sberbank, pin mi je došao sms porukom. A pošto su oni nasljednici Sberbank, moguće da su zadržali taj sistem.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑24/09/2024 10:44 u ASA banci mi rečeno da će mi pin biti javljen telefonom,ostadoh začuđen. Čekam da me nazovu, pa da vidim hoćde li mi fakat izdiktirati moj pin, je li to sad takva praksa?
Meni nedavno za karticu PIN smsom poslalikakavdanakneiskustvu wrote: ↑24/09/2024 16:57znamnepass1 wrote: ↑24/09/2024 16:52Mogu te zvati da dodjes preuzeti karticu. Pin ti niko ne smije znati.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑24/09/2024 10:44 u ASA banci mi rečeno da će mi pin biti javljen telefonom,ostadoh začuđen. Čekam da me nazovu, pa da vidim hoćde li mi fakat izdiktirati moj pin, je li to sad takva praksa?
I mene su tako jebavali, tri puta isao. Na kraju daj mi potvrdu da sam sve zatvorio.Qler wrote: ↑01/10/2024 13:56 Jaran otisao vani da radi, i prije nego je otisao zatvorio racun. Sve uredno, isplatio, zavrsio.
Par mjeseci kasnije dodje mu da je duzan za vodjenje racuna...
Prodje jos par mjeseci, dodje u Sarajevo, ode tamo, kaze da se ne peglamo daj sta sam duzan da to sad zatvorimo opet, da zavrsimo. Odradi to, sve super
Neki dan zove, kaze opet mi doslo da sam duzan za vodjenje racuna... evo dosao je opet u Sarajevo, sreca, i valjda ce sad treci put ovi uspjeti da zatvore racun... debilizam...
evo i ja čekam na pin za pravno lice već desetak dana, slao mail prošle sedmice, odgovoreno da će biti do pegtka, juče slao mail, nema odgovorasarajevsko_pivo wrote: ↑01/10/2024 13:45 Meni dosla kartica a pin nikad nije stigao sms-om. Sada hoce od mene 10km da mi posalju novi sms. Vec mi se gade.
Je li obrt ili doo, šta je djelatnost. Registracija vozila ?kakavdanakneiskustvu wrote: ↑01/10/2024 19:03evo i ja čekam na pin za pravno lice već desetak dana, slao mail prošle sedmice, odgovoreno da će biti do pegtka, juče slao mail, nema odgovorasarajevsko_pivo wrote: ↑01/10/2024 13:45 Meni dosla kartica a pin nikad nije stigao sms-om. Sada hoce od mene 10km da mi posalju novi sms. Vec mi se gade.
udruženjeHelaS wrote: ↑01/10/2024 19:18Je li obrt ili doo, šta je djelatnost. Registracija vozila ?kakavdanakneiskustvu wrote: ↑01/10/2024 19:03evo i ja čekam na pin za pravno lice već desetak dana, slao mail prošle sedmice, odgovoreno da će biti do pegtka, juče slao mail, nema odgovorasarajevsko_pivo wrote: ↑01/10/2024 13:45 Meni dosla kartica a pin nikad nije stigao sms-om. Sada hoce od mene 10km da mi posalju novi sms. Vec mi se gade.![]()
Ja idem sada u BiH po karticu. I da cekam da mi stigne pinkakavdanakneiskustvu wrote: ↑01/10/2024 19:03evo i ja čekam na pin za pravno lice već desetak dana, slao mail prošle sedmice, odgovoreno da će biti do pegtka, juče slao mail, nema odgovorasarajevsko_pivo wrote: ↑01/10/2024 13:45 Meni dosla kartica a pin nikad nije stigao sms-om. Sada hoce od mene 10km da mi posalju novi sms. Vec mi se gade.