Sada sam se sjetila... Kada je moj sin bio mali, imala sam ljuljacku zavrnutu u stok od vrata (bio je preveliki za onu baby, a nismo imali dvoriste)... Imali smo sto koji je bio gol i puno spuzvenih lopti... Znala sam svako vece napraviti novu slikovnicu na racunaru, isprintam (uvijek o necemu sto ga trenutno interesuje) i ostavim mu na stolu...dobar osjecaj wrote: ↑24/03/2020 10:18Meni je isto zao svakog trenutka kad moramo biti u kuci a ne na cistom zraku i kretati se ali zasad se dobro organizujemo i kod kuce. Mi smo smireniji i mala djeca su na neki nacin presretna sto napokon imaju roditelje vise samo za sebe. Nije da sam srecna zbog svega sto prolazimo ali oportunisticki mi je u tom jednom segmentu drago zbog svakog trenutka koji dijelimo skupa. Uz puno strpljenja i price ide nam nekako objasniti zasad sve. Subota je naravno bila najlaksa kad smo se najveci dio dana naizmjenicno igrali na balkonu ali i po ovom vremenu se nadje zabave i sadrzaja koje mjesecima nismo stizali raditi skupa.
To ulozeno vrijeme mi se zaista kasnije isplatilo.