Svaka peta žena vara muža ?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
arzuhal

#276 Re: Svaka peta žena vara muža ?

Post by arzuhal »

MarlboroGold wrote: Nema tu magije, već to dolazi u paketu sa emancipacijom i većim kriterijima nego ikad prije. Ako sadašnji ne zadovoljava vjerovatno će naći drugog sa strane, a i vremena su takva da su sve manje opterećene time šta će on ili mahala reći ako saznaju. Na nama je da se prilagodimo i to je to. Na ovo sam mislio pod "približava".
Pa jeste, svašta se nama približava, ne hajući vjerujemo li mi u to ili ne.
dr_Evil

#277 Re: Svaka peta žena vara muža ?

Post by dr_Evil »

arzuhal wrote:
MarlboroGold wrote: Nema tu magije, već to dolazi u paketu sa emancipacijom i većim kriterijima nego ikad prije. Ako sadašnji ne zadovoljava vjerovatno će naći drugog sa strane, a i vremena su takva da su sve manje opterećene time šta će on ili mahala reći ako saznaju. Na nama je da se prilagodimo i to je to. Na ovo sam mislio pod "približava".
Pa jeste, svašta se nama približava, ne hajući vjerujemo li mi u to ili ne.
'Oce Marlboro da nas sve na plave pilule navuce, niko ne smije podbaciti u krevetu :D
MarlboroGold

#278 Re: Svaka peta žena vara muža ?

Post by MarlboroGold »

Ih kad bi samo bilo u vezi sexa... :mrgreen:
dr_Evil

#279 Re: Svaka peta žena vara muža ?

Post by dr_Evil »

MarlboroGold wrote:Ih kad bi samo bilo u vezi sexa... :mrgreen:
Sta jos, 'oces da se pocnem brijati i tusirati svaki dan.. pa dokle vise :D
Ramzess Veliki

#280 Re: Svaka peta žena vara muža ?

Post by Ramzess Veliki »

dr_Evil wrote:
MarlboroGold wrote:Ih kad bi samo bilo u vezi sexa... :mrgreen:
Sta jos, 'oces da se pocnem brijati i tusirati svaki dan.. pa dokle vise :D
I depilirati se ...
Tomahawk11
Globalni moderator

#281 Re: Svaka peta žena vara muža ?

Post by Tomahawk11 »

arzuhal wrote:Mene je uvijek zanimalo kako je to fakat kad se kaže:"Odrekao bih ga se preko novina!"

Evo 'vako...
Vala šta je se imao odricati nakon toliko godina....jašta nego joj je otac, on je odgojio, gledao kako raste, sad ovako :roll:
almir90

#282 Re: Svaka peta žena vara muža ?

Post by almir90 »

Ja opravdavam postupak odricanja, jer bih i sam isto uradio. Čak bih ženu i biološkog oca tužio i tražio odštetu što sam odgajao dijete koje nije moje. I nema to veze sa djetetom, koje u potpunosti nije krivo, ali to ne znači da treba preći preko toga. Kada neko sebe ne poštuje i pređe preko ovakvih stvari, nije čudo da ga i žena ne poštuje, te ga vara.

A ove udate baš sebi znaju tražiti metka sa strane, više od slobodnih su otvorenije u nabacivanju i davanju do znanja da može seks bez puno komplikacija. Dobro za one kojima odgovara takav tip. Teško valjda kod kuće sjesti i pokušati naći rješenje sa partnerom, ako isti neće da sudjeluje u istom, onda razvod. Ali vole one praviti izgovore kako je cijeli kosmos kriv osim nje što se morala na nečiji kurac popeti. :lol:
dr_Evil

#283 Re: Svaka peta žena vara muža ?

Post by dr_Evil »

almir90 wrote:Ja opravdavam postupak odricanja, jer bih i sam isto uradio. Čak bih ženu i biološkog oca tužio i tražio odštetu što sam odgajao dijete koje nije moje. I nema to veze sa djetetom, koje u potpunosti nije krivo, ali to ne znači da treba preći preko toga. Kada neko sebe ne poštuje i pređe preko ovakvih stvari, nije čudo da ga i žena ne poštuje, te ga vara.

A ove udate baš sebi znaju tražiti metka sa strane, više od slobodnih su otvorenije u nabacivanju i davanju do znanja da može seks bez puno komplikacija. Dobro za one kojima odgovara takav tip. Teško valjda kod kuće sjesti i pokušati naći rješenje sa partnerom, ako isti neće da sudjeluje u istom, onda razvod. Ali vole one praviti izgovore kako je cijeli kosmos kriv osim nje što se morala na nečiji kurac popeti. :lol:
Ti nisi normalan, dijete koje si citav zivot pazio da uradis ovo, ovo samo napusen inKsan moze uradit. Razumijem da bi se razveo ali da sa djetetom ne pricas zbog necega na sta nije moglo uticati nikako, bit ce da nemas djecu pa ne razumijes ljubav. Ljudi usvoje djecu samo da bi imali nekoga, blah
almir90

#284 Re: Svaka peta žena vara muža ?

Post by almir90 »

Ne znači da bih prekinuo komunkaciju sa tim djetetom, pogotovo ako je bio dobar odnos. Ali pred zakonom, niti lično u sebi ne bih to dijete tretirao kao svoje biološko.
Blixen

#285 Re: Svaka peta žena vara muža ?

Post by Blixen »

almir90 wrote:Ne znači da bih prekinuo komunkaciju sa tim djetetom, pogotovo ako je bio dobar odnos. Ali pred zakonom, niti lično u sebi ne bih to dijete tretirao kao svoje biološko.
u Siriju to djete treba poslati
Blixen

#286 Re: Svaka peta žena vara muža ?

Post by Blixen »

dr_Evil wrote:
almir90 wrote:Ja opravdavam postupak odricanja, jer bih i sam isto uradio. Čak bih ženu i biološkog oca tužio i tražio odštetu što sam odgajao dijete koje nije moje. I nema to veze sa djetetom, koje u potpunosti nije krivo, ali to ne znači da treba preći preko toga. Kada neko sebe ne poštuje i pređe preko ovakvih stvari, nije čudo da ga i žena ne poštuje, te ga vara.

Ti nisi normalan, dijete koje si citav zivot pazio da uradis ovo, ovo samo napusen inKsan moze uradit. Razumijem da bi se razveo ali da sa djetetom ne pricas zbog necega na sta nije moglo uticati nikako, bit ce da nemas djecu pa ne razumijes ljubav. Ljudi usvoje djecu samo da bi imali nekoga, blah
i bioloskog oca i majku i djete sve bi on to zacer`o u tri "ljepe"

kakvi primituvusi hodaji Bosnom to je strasno
Xavier1

#287 Re: Svaka peta žena vara muža ?

Post by Xavier1 »

Ali razmisli, ako si sam odgajao to dijete toliko godina i zavolio ga, tesko ga se odreci tek tako. Tu ipak postoje emocije i nije ono nista krivo. Bas nezgodna situacija.

Sto se tice udatih. Obicno varani budu dobri muskarci koji ugadjaju zenama. Budale ne budu radi straha od istih.
dr_Evil

#288 Re: Svaka peta žena vara muža ?

Post by dr_Evil »

Xavier1 wrote:
Ali razmisli, ako si sam odgajao to dijete toliko godina i zavolio ga, tesko ga se odreci tek tako. Tu ipak postoje emocije i nije ono nista krivo. Bas nezgodna situacija.

Sto se tice udatih. Obicno varani budu dobri muskarci koji ugadjaju zenama. Budale ne budu radi straha od istih.
Meni se cini moram poceti samarat, dosta vise poklona
moonca

#289 Re: Svaka peta žena vara muža ?

Post by moonca »

..Eh.. nista 'otac' nece postici odricanem - samo malu satisfakciju.
Da sebe postuje- ovaj cin ne bi uradio. Dijete je nevino.. no. olakasavajuce je da joj je 38 godina i da je svjesna zivotnih situacija.
.No. hipoteticki. moglo se desiti- da je u toku zabavljanja- zena/ mozda tada djevojka -imala odnos sa drugim muskracem- i zbilja nije znala -
almir90

#290 Re: Svaka peta žena vara muža ?

Post by almir90 »

Xavier1 wrote:

Nezgodna situacija jeste, ali vjerujem bez obzira na sve, da ipak može doći do zahladnjenja osjećanja prema tom djetetu. Iskren da budem, nadam se da nikada neću doći u ovakvu situaciju. Ali opravdavam postupak odricanja djeteta koji nije tvoje.

Što se tiče varanja, ne mora nužno značiti da samo "dobre" žene varaju, iako kad se malo posmatra takvi većinom i jesu ti koje žene varaju, ali definitivno nije pravilo. Ono što jeste postalo vidljivo da je ta institucija braka totalno sjebana, gledam bruku nekakvih brakova gdje se nazor i nesretno živi.
almir90

#291 Re: Svaka peta žena vara muža ?

Post by almir90 »

moonca wrote:
Da sebe postuje- ovaj cin ne bi uradio. Dijete je nevino.. no. olakasavajuce je da joj je 38 godina i da je svjesna zivotnih situacija.
.No. hipoteticki. moglo se desiti- da je u toku zabavljanja- zena/ mozda tada djevojka -imala odnos sa drugim muskracem- i zbilja nije znala -
Je l' to ti racionaliziraš i opravdavaš kurvanje? Nekako mi tvoj odgovor tako djeluje. Šuplja je priča da "nije znala."
moonca

#292 Re: Svaka peta žena vara muža ?

Post by moonca »

almir90 wrote:
moonca wrote:
Je l' to ti racionaliziraš i opravdavaš kurvanje? Nekako mi tvoj odgovor tako djeluje. Šuplja je priča da "nije znala."
Ti sve to vrlo usko gledas.... i sve je posveceno 'sebi'.
'kurvaluk ' je ovdje u drugom planu...

Hipotetcki- mogla je da ne zna.. kako ce znati ako je u par dana imala 'odnos' sa dva muskarca....
ho oponopono

#293 Re: Svaka peta žena vara muža ?

Post by ho oponopono »

Image
-daniel-

#294 Re: Svaka peta žena vara muža ?

Post by -daniel- »

moonca wrote: Dijete je nevino..
Ispravka krivog navoda. Dijete više nije dijete. I kako ti znaš da je ova žena, od 38+ godina nevina?

:meza1:
almir90

#295 Re: Svaka peta žena vara muža ?

Post by almir90 »

moonca wrote:

Hipotetcki- mogla je da ne zna.. kako ce znati ako je u par dana imala 'odnos' sa dva muskarca....
Nema tu ništa hipotetički ni okolo, to kurve samo rade da se istodobno seksaju sa više muškaraca.
moonca

#296 Re: Svaka peta žena vara muža ?

Post by moonca »

-daniel- wrote:
moonca wrote: Dijete je nevino..
Ispravka krivog navoda. Dijete više nije dijete. I kako ti znaš da je ova žena, od 38+ godina nevina?

Kcerka Lejla je rodjena '81....

Pa, kako znamo zasto se sada odrice- i koji je razlog cina.
-daniel-

#297 Re: Svaka peta žena vara muža ?

Post by -daniel- »

moonca wrote:
Pa, kako znamo zasto se sada odrice-
Ne znamo.

moonca

#298 Re: Svaka peta žena vara muža ?

Post by moonca »

almir90 wrote:
moonca wrote:

Nema tu ništa hipotetički ni okolo, to kurve samo rade da se istodobno seksaju sa više muškaraca.
Eh.. sad bi trebali 'razdvajati dlake'....i objasnjavati 'sve specificne situacije'
.. Ne znamo okolnosti zasto je 'otac' sada reagovao.. :-)
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#299 Re: Svaka peta žena vara muža ?

Post by pici »

Image

s kurvama makar znas na cemu si...
almir90

#300 Re: Svaka peta žena vara muža ?

Post by almir90 »

Meni djeluje da je saznao nakon toliko godina i reagovao kako jeste. Da je prije saznao vjerovatno bi isto postupio. Meni jedino to pada na pamet.

Ovo se nema šta objašnjavati niti razdvajati kada je sve jasno. To što ti ne želiš prihvatiti da je kurvaluk u pitanju, te nešto k'o da isti pravdaš, to je do tebe, ja nemam problema to nazvati pravim imenom.
Post Reply