Pa jeste, svašta se nama približava, ne hajući vjerujemo li mi u to ili ne.MarlboroGold wrote: Nema tu magije, već to dolazi u paketu sa emancipacijom i većim kriterijima nego ikad prije. Ako sadašnji ne zadovoljava vjerovatno će naći drugog sa strane, a i vremena su takva da su sve manje opterećene time šta će on ili mahala reći ako saznaju. Na nama je da se prilagodimo i to je to. Na ovo sam mislio pod "približava".
Svaka peta žena vara muža ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- arzuhal
#276 Re: Svaka peta žena vara muža ?
- dr_Evil
#277 Re: Svaka peta žena vara muža ?
'Oce Marlboro da nas sve na plave pilule navuce, niko ne smije podbaciti u krevetuarzuhal wrote:Pa jeste, svašta se nama približava, ne hajući vjerujemo li mi u to ili ne.MarlboroGold wrote: Nema tu magije, već to dolazi u paketu sa emancipacijom i većim kriterijima nego ikad prije. Ako sadašnji ne zadovoljava vjerovatno će naći drugog sa strane, a i vremena su takva da su sve manje opterećene time šta će on ili mahala reći ako saznaju. Na nama je da se prilagodimo i to je to. Na ovo sam mislio pod "približava".
- MarlboroGold
#278 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Ih kad bi samo bilo u vezi sexa... 
- dr_Evil
#279 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Sta jos, 'oces da se pocnem brijati i tusirati svaki dan.. pa dokle viseMarlboroGold wrote:Ih kad bi samo bilo u vezi sexa...
- Ramzess Veliki
#280 Re: Svaka peta žena vara muža ?
I depilirati se ...dr_Evil wrote:Sta jos, 'oces da se pocnem brijati i tusirati svaki dan.. pa dokle viseMarlboroGold wrote:Ih kad bi samo bilo u vezi sexa...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#281 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Vala šta je se imao odricati nakon toliko godina....jašta nego joj je otac, on je odgojio, gledao kako raste, sad ovakoarzuhal wrote:Mene je uvijek zanimalo kako je to fakat kad se kaže:"Odrekao bih ga se preko novina!"
Evo 'vako...
-
almir90
#282 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Ja opravdavam postupak odricanja, jer bih i sam isto uradio. Čak bih ženu i biološkog oca tužio i tražio odštetu što sam odgajao dijete koje nije moje. I nema to veze sa djetetom, koje u potpunosti nije krivo, ali to ne znači da treba preći preko toga. Kada neko sebe ne poštuje i pređe preko ovakvih stvari, nije čudo da ga i žena ne poštuje, te ga vara.
A ove udate baš sebi znaju tražiti metka sa strane, više od slobodnih su otvorenije u nabacivanju i davanju do znanja da može seks bez puno komplikacija. Dobro za one kojima odgovara takav tip. Teško valjda kod kuće sjesti i pokušati naći rješenje sa partnerom, ako isti neće da sudjeluje u istom, onda razvod. Ali vole one praviti izgovore kako je cijeli kosmos kriv osim nje što se morala na nečiji kurac popeti.
A ove udate baš sebi znaju tražiti metka sa strane, više od slobodnih su otvorenije u nabacivanju i davanju do znanja da može seks bez puno komplikacija. Dobro za one kojima odgovara takav tip. Teško valjda kod kuće sjesti i pokušati naći rješenje sa partnerom, ako isti neće da sudjeluje u istom, onda razvod. Ali vole one praviti izgovore kako je cijeli kosmos kriv osim nje što se morala na nečiji kurac popeti.
- dr_Evil
#283 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Ti nisi normalan, dijete koje si citav zivot pazio da uradis ovo, ovo samo napusen inKsan moze uradit. Razumijem da bi se razveo ali da sa djetetom ne pricas zbog necega na sta nije moglo uticati nikako, bit ce da nemas djecu pa ne razumijes ljubav. Ljudi usvoje djecu samo da bi imali nekoga, blahalmir90 wrote:Ja opravdavam postupak odricanja, jer bih i sam isto uradio. Čak bih ženu i biološkog oca tužio i tražio odštetu što sam odgajao dijete koje nije moje. I nema to veze sa djetetom, koje u potpunosti nije krivo, ali to ne znači da treba preći preko toga. Kada neko sebe ne poštuje i pređe preko ovakvih stvari, nije čudo da ga i žena ne poštuje, te ga vara.
-
almir90
#284 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Ne znači da bih prekinuo komunkaciju sa tim djetetom, pogotovo ako je bio dobar odnos. Ali pred zakonom, niti lično u sebi ne bih to dijete tretirao kao svoje biološko.
- Blixen
#285 Re: Svaka peta žena vara muža ?
u Siriju to djete treba poslatialmir90 wrote:Ne znači da bih prekinuo komunkaciju sa tim djetetom, pogotovo ako je bio dobar odnos. Ali pred zakonom, niti lično u sebi ne bih to dijete tretirao kao svoje biološko.
- Blixen
#286 Re: Svaka peta žena vara muža ?
i bioloskog oca i majku i djete sve bi on to zacer`o u tri "ljepe"dr_Evil wrote:Ti nisi normalan, dijete koje si citav zivot pazio da uradis ovo, ovo samo napusen inKsan moze uradit. Razumijem da bi se razveo ali da sa djetetom ne pricas zbog necega na sta nije moglo uticati nikako, bit ce da nemas djecu pa ne razumijes ljubav. Ljudi usvoje djecu samo da bi imali nekoga, blahalmir90 wrote:Ja opravdavam postupak odricanja, jer bih i sam isto uradio. Čak bih ženu i biološkog oca tužio i tražio odštetu što sam odgajao dijete koje nije moje. I nema to veze sa djetetom, koje u potpunosti nije krivo, ali to ne znači da treba preći preko toga. Kada neko sebe ne poštuje i pređe preko ovakvih stvari, nije čudo da ga i žena ne poštuje, te ga vara.
kakvi primituvusi hodaji Bosnom to je strasno
- Xavier1
#287 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Ali razmisli, ako si sam odgajao to dijete toliko godina i zavolio ga, tesko ga se odreci tek tako. Tu ipak postoje emocije i nije ono nista krivo. Bas nezgodna situacija.almir90 wrote:Ja opravdavam postupak odricanja, jer bih i sam isto uradio. Čak bih ženu i biološkog oca tužio i tražio odštetu što sam odgajao dijete koje nije moje. I nema to veze sa djetetom, koje u potpunosti nije krivo, ali to ne znači da treba preći preko toga. Kada neko sebe ne poštuje i pređe preko ovakvih stvari, nije čudo da ga i žena ne poštuje, te ga vara.
Sto se tice udatih. Obicno varani budu dobri muskarci koji ugadjaju zenama. Budale ne budu radi straha od istih.
- dr_Evil
#288 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Meni se cini moram poceti samarat, dosta vise poklonaXavier1 wrote:
Ali razmisli, ako si sam odgajao to dijete toliko godina i zavolio ga, tesko ga se odreci tek tako. Tu ipak postoje emocije i nije ono nista krivo. Bas nezgodna situacija.
Sto se tice udatih. Obicno varani budu dobri muskarci koji ugadjaju zenama. Budale ne budu radi straha od istih.
-
moonca
#289 Re: Svaka peta žena vara muža ?
..Eh.. nista 'otac' nece postici odricanem - samo malu satisfakciju.almir90 wrote:Ja opravdavam postupak odricanja, jer bih i sam isto uradio. Čak bih ženu i biološkog oca tužio i tražio odštetu što sam odgajao dijete koje nije moje. I nema to veze sa djetetom, koje u potpunosti nije krivo, ali to ne znači da treba preći preko toga. Kada neko sebe ne poštuje i pređe preko ovakvih stvari, nije čudo da ga i žena ne poštuje, te ga vara.
Da sebe postuje- ovaj cin ne bi uradio. Dijete je nevino.. no. olakasavajuce je da joj je 38 godina i da je svjesna zivotnih situacija.
.No. hipoteticki. moglo se desiti- da je u toku zabavljanja- zena/ mozda tada djevojka -imala odnos sa drugim muskracem- i zbilja nije znala -
-
almir90
#290 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Nezgodna situacija jeste, ali vjerujem bez obzira na sve, da ipak može doći do zahladnjenja osjećanja prema tom djetetu. Iskren da budem, nadam se da nikada neću doći u ovakvu situaciju. Ali opravdavam postupak odricanja djeteta koji nije tvoje.Xavier1 wrote:
Ali razmisli, ako si sam odgajao to dijete toliko godina i zavolio ga, tesko ga se odreci tek tako. Tu ipak postoje emocije i nije ono nista krivo. Bas nezgodna situacija.
Što se tiče varanja, ne mora nužno značiti da samo "dobre" žene varaju, iako kad se malo posmatra takvi većinom i jesu ti koje žene varaju, ali definitivno nije pravilo. Ono što jeste postalo vidljivo da je ta institucija braka totalno sjebana, gledam bruku nekakvih brakova gdje se nazor i nesretno živi.
-
almir90
#291 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Je l' to ti racionaliziraš i opravdavaš kurvanje? Nekako mi tvoj odgovor tako djeluje. Šuplja je priča da "nije znala."moonca wrote:
..Eh.. nista 'otac' nece postici odricanem - samo malu satisfakciju.
Da sebe postuje- ovaj cin ne bi uradio. Dijete je nevino.. no. olakasavajuce je da joj je 38 godina i da je svjesna zivotnih situacija.
.No. hipoteticki. moglo se desiti- da je u toku zabavljanja- zena/ mozda tada djevojka -imala odnos sa drugim muskracem- i zbilja nije znala -
-
moonca
#292 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Ti sve to vrlo usko gledas.... i sve je posveceno 'sebi'.almir90 wrote:Je l' to ti racionaliziraš i opravdavaš kurvanje? Nekako mi tvoj odgovor tako djeluje. Šuplja je priča da "nije znala."moonca wrote:
..Eh.. nista 'otac' nece postici odricanem - samo malu satisfakciju.
'kurvaluk ' je ovdje u drugom planu...
Hipotetcki- mogla je da ne zna.. kako ce znati ako je u par dana imala 'odnos' sa dva muskarca....
- ho oponopono
- -daniel-
#294 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Ispravka krivog navoda. Dijete više nije dijete. I kako ti znaš da je ova žena, od 38+ godina nevina?moonca wrote: Dijete je nevino..
-
almir90
#295 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Nema tu ništa hipotetički ni okolo, to kurve samo rade da se istodobno seksaju sa više muškaraca.moonca wrote:
Ti sve to vrlo usko gledas.... i sve je posveceno 'sebi'.
Hipotetcki- mogla je da ne zna.. kako ce znati ako je u par dana imala 'odnos' sa dva muskarca....
-
moonca
#296 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Kcerka Lejla je rodjena '81....-daniel- wrote:Ispravka krivog navoda. Dijete više nije dijete. I kako ti znaš da je ova žena, od 38+ godina nevina?moonca wrote: Dijete je nevino..
Pa, kako znamo zasto se sada odrice- i koji je razlog cina.
- -daniel-
#297 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Ne znamo.moonca wrote:
Pa, kako znamo zasto se sada odrice-
-
moonca
#298 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Eh.. sad bi trebali 'razdvajati dlake'....i objasnjavati 'sve specificne situacije'almir90 wrote:Nema tu ništa hipotetički ni okolo, to kurve samo rade da se istodobno seksaju sa više muškaraca.moonca wrote:
Ti sve to vrlo usko gledas.... i sve je posveceno 'sebi'.
.. Ne znamo okolnosti zasto je 'otac' sada reagovao..
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#299 Re: Svaka peta žena vara muža ?

s kurvama makar znas na cemu si...
-
almir90
#300 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Meni djeluje da je saznao nakon toliko godina i reagovao kako jeste. Da je prije saznao vjerovatno bi isto postupio. Meni jedino to pada na pamet.
Ovo se nema šta objašnjavati niti razdvajati kada je sve jasno. To što ti ne želiš prihvatiti da je kurvaluk u pitanju, te nešto k'o da isti pravdaš, to je do tebe, ja nemam problema to nazvati pravim imenom.
Ovo se nema šta objašnjavati niti razdvajati kada je sve jasno. To što ti ne želiš prihvatiti da je kurvaluk u pitanju, te nešto k'o da isti pravdaš, to je do tebe, ja nemam problema to nazvati pravim imenom.