Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Xavier1 wrote:
Ma svako neka po svom radi, ali mnoge zene nisu za ozbiljne veze i braka. Kad sa jednom takvom zavrsis dobro se zajebes u zivotu.
Jel to iz iskustva, ili si procitao..
Samo nastavi da ubadas. Ne mozemo svi tako.
Pa jebemu majku, kad nadjes curu vidjeces da nije tako kako ovi
srednjovijekovni pricaju..
pusti to..zivi i uzivaj, dok mozes..
nemoj da podpadnes pod utjecaj srednjeg vijeka..
Xavier1 wrote:
Ma svako neka po svom radi, ali mnoge zene nisu za ozbiljne veze i braka. Kad sa jednom takvom zavrsis dobro se zajebes u zivotu.
Poenta je da ta moja " prijateljica " koja je ustvari sestrina voli momka iz dna duše ništa joj ne nedostaje pa ni seksualno kako kaže a opet traži sa strane jebače.
Bukvalno su svi izvan Sarajeva.
NE znam šta da ti kazem više šta misliš koliko je još takvih?
Mi kao muškarci se tripujemo da smo mi ti ustvari koji pretezno budu uhvaceni, a realnost je da su pametnije 10 puta.
Zašto mislite da djevojke u bruku situacija oproste nevjeru više puta?
Pa jeboga vi zato što i same idu okolo.
NE KAZEM SVE, VEC VELIKA VECINA!
Pa i one su vrsta koja pripada homosapiensu..
kako god ti volis da ubodes, vole i one..
90minut wrote:
Mi kao muškarci se tripujemo da smo mi ti ustvari koji pretezno budu uhvaceni, a realnost je da su pametnije 10 puta.
Kad hoce ona tebe da prevari nema tebi tu pomoci. Kad je za to zapelo ti ces biti prevaren i gotova prica. To ti je ko kad flertuje sa drugim muskarcima. Ne flertuje ona da te napravi ljubomnornog, vec da vidi da li i dalje vrijedi na trzistu. Odnosno da vidi jel moze naci nesto bolje.
90minut wrote:
Kad hoce ona tebe da prevari nema tebi tu pomoci. Kad je za to zapelo ti ces biti prevaren i gotova prica. To ti je ko kad flertuje sa drugim muskarcima. Ne flertuje ona da te napravi ljubomnornog, vec da vidi da li i dalje vrijedi na trzistu. Odnosno da vidi jel moze naci nesto bolje.
Naravno, al' to je ba poenta.
Zamisli ti to da niti jedan nije iz Sarajeva da nisi jedan ne zna pravo ime i da svaki put dođe po nju autom recimo na ilidzu ona u starom gradu.
PA HAJDE JE UHVATI.
Zamisli koliko je još takvih kad je ta koju bi ti na prvu rekao da je savršena
animals wrote:
ni jednu nisam platio..
i nikad s pijanom nisam spavao..
i ajd da zavrsimo sa ovim besmislenim trolanjem..
samo sam htio napomenuti, da ne budete mahalasi..
boli kurac Dzeku i Amru za vama..
pa ne moze Bog svijetu ugoditi a da moze neko drugi..
Nemam ja problem sa takvim tipovima zena/muskaraca, samo otvoreno i iskreno. Mojne mi price romanticna, porodicna, domacica, ljepotica, vrijedna, postena a sve brakovi sa milionerima, ministrima i slicnim profilima.
animals wrote:
ni jednu nisam platio..
Nemam ja problem sa takvim tipovima zena/muskaraca, samo otvoreno i iskreno. Mojne mi price romanticna, porodicna, domacica, ljepotica, vrijedna, postena a sve brakovi sa milionerima, ministrima i slicnim profilima.
Pa normalno, nece sa tobom ili sa mnom..
svak se krece u svom okruzenju..
animals wrote:
ni jednu nisam platio..
Pa normalno, nece sa tobom ili sa mnom..
svak se krece u svom okruzenju..
Okruzenje love i sponzora, sta mu ga ona tu dodje, direktorica na poslovnom putovanju ili ?
Xavier1 wrote:
Poenta je da ta moja " prijateljica " koja je ustvari sestrina voli momka iz dna duše ništa joj ne nedostaje pa ni seksualno kako kaže a opet traži sa strane jebače.
Bukvalno su svi izvan Sarajeva.
NE znam šta da ti kazem više šta misliš koliko je još takvih?
NE KAZEM SVE, VEC VELIKA VECINA!
Sto puta sam rekao. Samo vjernice koje se boje Boga dolaze u pitanje.
mirsek wrote:
Okruzenje love i sponzora, sta mu ga ona tu dodje, direktorica na poslovnom putovanju ili ?
Ma ne..doci ce i posavjetovati sa forumasima sta da radi..
da li da se uda za postenog Hamu, koji je nevin..i u to mu se gleda kao postenje..
a vrline su mu da kad popije, da ce da joj razbije facu..
ali vazno je da je postenje mjerilo sexualni kontakata..
glupost je da spominjemo amru, moja je krivica priznajem, jer me je visoka treba u bijelim pantolama sa videa malo podsjetila na nju.
izvini amra, nema potrebe da se diskusija odvija o tebi.
Last edited by karanana on 18/06/2019 18:18, edited 1 time in total.
dezurni_ucenik wrote:Najjaci su mi ovi liberali sa pricama "pa sta ako je imala..."
meni si ti najaci..
jos da ti koja hoce dati da omrsis..
ovako frustracije izbijaju iz tebe
Ultra sega mega moderni likovi - kako se to lako izbija iz cipela.
U principu nije bitno ali je bitno. Bitno je u dva slucaja. Ako zivis u sarajevu ili nekom malom mjestu i ako si nenormalno djecacki zaljubljen. A i tu nije bitno osim ako je ne znas od ranije i ako nemate zajednicku raju
90minut wrote:
Naravno, al' to je ba poenta.
Zamisli ti to da niti jedan nije iz Sarajeva da nisi jedan ne zna pravo ime i da svaki put dođe po nju autom recimo na ilidzu ona u starom gradu.
PA HAJDE JE UHVATI.
Zamisli koliko je još takvih kad je ta koju bi ti na prvu rekao da je savršena
Kako ti se zove ta jaranica, ima li tel....badoo, fb, nesto?
Ma to je jedna od onih sestrinih drugarica što slucajno izleti gologuza ispred tebe i loži te pricama kako se kara okolo, naravno pokazala je poruke i to.