FUJ PA TO KRVARI!hananah wrote:Ne znam da li je tacno ali mi jednom neko rece da se u Svedskoj odmah po rodjenju djeteta odstranjuje slijepo crijevo i himen/kozica. Mozda zato "postavljac" teme nije nasao nevinu. U Svedskoj ih jednostavno - nema
Evo vic na temu nevinosti
Fata se sprema za udaju i kuka majci sta ce jadna kad Mujo vidi da ona nije nevina. Savjetuje je mati da kupi dzigericu i stavi, hm, pa dole gdje drugo. I tako Mujo se "nag'uro" prvo vece i nauzivao i ujutro ga Fata pita kako mu je bilo. Kaze mujo "Joj Fato dobra si pravo i vidi se da si bila nevina vidi krvi bona po carsafu. Samo mi jedna stvar nije jasna. Jutros kad sam isao mokriti pogledam ga i nikako da skontam otkud zig trzisne inspekcije na njemu" "D
Nevin ili iskusan moskarac, koga radije ????
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
nendertalac
-
PITARKA_SA
nisu se mogli ranije toga sjetiti,al eto zato smo mi tuhananah wrote:Cuj stvar zar nije prikladnije "pokretna imovina"![]()
![]()
![]()
-
mosor1
#281 Nevin ili iskusan moskarac, koga radije ????
Znanje - imanje!
-
PITARKA_SA
i ko kaze da se ne podnosimo da ga vidim sad ....hananah wrote:Strumfeta i pitarka zajedno brane zensku cast.
MI NISMO "STVAR" MI SMO "POKRETNA IMOVINA"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
PITARKA_SA
kako ga nije stid cuj "sta"??kako se izrazavas ???

-
PITARKA_SA
e to ti nije nikako trebalo....umro je mostar wrote:ZENA JE LEZECE PREDUZECE KOJE PRIMA TEKUCE KAMATE OD STOJECEG KAPITALA
skini se do pasa i cekaj nas pred kucom...
-
PITARKA_SA
kad dodjem pa kad te ocjenim onako odokativnom analizom...onda mozda i od pasaumro je mostar wrote:a da se skinem i od pasaPITARKA_SA wrote:e to ti nije nikako trebalo....umro je mostar wrote:ZENA JE LEZECE PREDUZECE KOJE PRIMA TEKUCE KAMATE OD STOJECEG KAPITALA![]()
![]()
![]()
![]()
skini se do pasa i cekaj nas pred kucom...pa nam to reci u lice
![]()
![]()
![]()
![]()