Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
- insomnia78
#276 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Ne sumnjamo. Eno vam cojka, znate dje je pa bujrum u zivo
- Logovan
#277 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Što ovaj zna prosipati svoju pamet. Francuska, uživancija, nema ovakvih idiota pa može laprdati nama.
Last edited by Logovan on 03/04/2019 00:13, edited 1 time in total.
- insomnia78
#278 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Pa dosta vise jarane. Registrujes se anonimno na forum i onda hu, ha balijetine, seljacine,vaki, naki, ja bih ovo, ja bih ono
Pa eto svih likova imenom i prezimenom odes lijepo selam alejk, alejkumu selam, sta ti pricas mater ti jebo debelu...
Pa eto svih likova imenom i prezimenom odes lijepo selam alejk, alejkumu selam, sta ti pricas mater ti jebo debelu...
- Logovan
#279 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Nije dosta, lako je tebi iz druge države to reći.insomnia78 wrote:Pa dosta visejarane. Registrujes se anonimno na forum i onda hu, ha balijetine, seljacine,vaki, naki, ja bih ovo, ja bih ono
Pa eto svih likova imenom i prezimenom odes lijepo selsm slejk, selam alejk sta ti pricas mater ti jebo debelu...
I ja nisam napisao da bih ga napao, prebio na mrtvo i šta ja znam, nego da bih svašta napisao, a to je razlika. Ukratko, previše pametuješ. Odmori malo.
- insomnia78
#280 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Pa naravno da je razlika. Sve se svede na laprdanje po forumu
- Logovan
#281 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Da ga sutra napadnem, prvi bi mi ti iz Francuske srao da sam lud, da nisam normalan, idiot, itd.
Pa ja, mogu samo laprdati, to znam i ja, ne trebaš mi ti da bih to znao.
Pa ja, mogu samo laprdati, to znam i ja, ne trebaš mi ti da bih to znao.
-
kox
#282 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Da hoće posla ne bi mu trebao Ćesir, nego hoće guzovaču. Kolika je mjesečna naknada za Zlatnog ljiljana, menščini 50% prosječne plate ? I još uz to plata ? Znači ne izadje ispod 1200 mjesečno, vjerovatno i više. Pusti šuplju i patetiku.PM72 wrote:Nemoj tako.Suća je bio pravi borac i dobitnik je Zlatnog ljiljana.Jurišao je na bunkere i rovove ali ,kao i svaki pravi borac,drma ga PTSP.Ovo je on uradio da se dodvori Ćesiru jer će mu ovaj dati kakvog posla.Ja ga u potpunosti razumijem.Janjicar wrote:Tipičan primjer današnjeg Sarajlije
-
elk
#283 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Ja da sam na mjestu n.brankovica tacno bih vratio ljiljan
- Blixen
#284 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
meni je i dalje amir zukic najdrazi es de a lik
njemu se konj samoubiJo
njemu se konj samoubiJo
- Blixen
#285 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
u cemu je razlika izmedju es de a i cetnika?PM72 wrote:Tačno tako.Već sam napisao,Huso je ratni profiter,lopov,kamatar,spletkaroš,hulja...nula od čovjeka.Suća je bio borac i ljudina za Husu i slične ali u Alijinoj džamahiriji ovakvi ko Huso ili ono govno Budnjo su "ugledne" ličnosti sa kojima se isplati biti fin jer će ti baciti mrvice sa stola...scarface32 wrote:a ko nam vlada od rata po do sad, ti isti koje sad brani a nisu se pobrinuli za njega.
i jedni i drugi Bosnjake tretiraju isto
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#286 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
ezdea brani bosnu
- Blixen
#287 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
da nije es de a Bosne i Hercegovine ne bi ni bilo
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#288 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
treba nam vise ovako pametnih i sposobnih ljudi kao sto su husaga cesir i semir efendija
- dječak sa šibicama
#289 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
imajte milosti, francuz bi da ih brani a sramota ga
gasi temu
gasi temu
-
Hendrix
#290 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Fol je sto sve ove gazde "heroji" svoje saborce tlace i ugnjetavaju u svojim firmama bez ikakvih problema, plate bude i ne bude, minimalac na birou ostatak ako ima u padze i idemo dalje. Dakle obicne lopine i profiteri, al eto da nije njih ne bi odbrane bilo...ma idi u pm.
I na kraju ratni staz ne omogucava automatsku amnestiju za kriminal i korupciju koliko se ja razumijem u pravo.
I na kraju ratni staz ne omogucava automatsku amnestiju za kriminal i korupciju koliko se ja razumijem u pravo.
- dječak sa šibicama
#291 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Ali najjaci su, prvo salva "ja borac, ja heroj, jurisnik, SDA branila, ako ste protiv SDA vi ste protiv boraca bla bla" a onda "ide u zatvor ako je kriv" i kad mu ovaj kaze da nema nista od zatvora jer svi znamo kako to funkcionise i da su raznorazni Cesiri iznad zakona, onda debeloguzan kaze da su "Srbin i Hrvat u sudu" krivi sto sud ne radi dobro.
Jos samo fale masoni i islamofobija.
Jos samo fale masoni i islamofobija.
- RagibUzoriti
- Vozim: Vozim se na struju
#292 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
I sta kaze sirovina na kraju: "ne do dragi Bog da sam zovno ovu raju,ove jurisnike...znas dje bi bili"

- vjeshalica
#293 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
husaga je slika i prilika svakog nazadnog seljobana koji je dogamizao u grad i upravo je profil ponasanja istog
ovakve bolide zapravo, srećemo svaki dan po ulicama, da li su nam poznati ili ne, sasvim ne nebitno, sustina je u ponasanju
svaka ulica ima po nekoliko svojih husa i husaginci i to je danas sasvim normalno i pozeljno ponasanje, jer je dobar procenat zitelja kantona sarajevo od istog soja papka poput huse
ovakve bolide zapravo, srećemo svaki dan po ulicama, da li su nam poznati ili ne, sasvim ne nebitno, sustina je u ponasanju
svaka ulica ima po nekoliko svojih husa i husaginci i to je danas sasvim normalno i pozeljno ponasanje, jer je dobar procenat zitelja kantona sarajevo od istog soja papka poput huse
- dječak sa šibicama
#294 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Hoce i Suceska da napadne kameru, ha ja.
-
Dogoljubac
#295 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Dok je bilo ginut ljubili ste guzice borcima,tad je dobro bilo sto su ludi,sad bi im picke jebale mater.Bio sam diverzant-bujrum,bio sam tad lud,mogu bit i sad.Fuj bagro koja pljuje po borcima!!!
-
Qoom
#296 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Sućeska smetljar! Ono našlo da se prsi, krme 300 kila sa stomakom do zuba. Ono se jedino borilo, ono jedino krvarilo, ono pere SDA lopovluk i pravda ga borbom za gole živote. Fuj smrade, jebo te Ćesir!
Kad mi bljesne svaka sekunda rata i kako to ovi smradovi bacaju pod noge, nije ni čudo što ljudi s gramom mozga bježe.
Fuj mater vam jebem! Fuj!!!
Kad mi bljesne svaka sekunda rata i kako to ovi smradovi bacaju pod noge, nije ni čudo što ljudi s gramom mozga bježe.
- JThomas
#297 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
sve je razdvojeno na režimsko i nerežimsko, podobno i nepodobno, pa tako i to...
- insomnia78
#298 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Pa isto se moze reci i za tebe. Ti se jedini borio? Ti jedini krvario? Vidis?Qoom wrote:Sućeska smetljar! Ono našlo da se prsi, krme 300 kila sa stomakom do zuba. Ono se jedino borilo, ono jedino krvarilo, ono pere SDA lopovluk i pravda ga borbom za gole živote. Fuj smrade, jebo te Ćesir!
-
Dogoljubac
#299 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Nezaposlen sam,nisam u penziji i nisam u sda.Ako si borac kako ti se ne gadi da picke pljuju po borcima pa dal se zvao Suceska,Mitar,Haso,Dalibor?
-
high_volume
#300 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Zašto ne promijeniš naslov teme?tr wrote:Predsjednik Općinskog odbora Novi Grad Huso Ćesir fizički je nasrnuo na fotografa Žurnala Adija Kebu. ....