Konzul i Mato medju selefijama...

Post Reply
dezurni_ucenik

#276 Re: Konzul i Mato medju selefijama...

Post by dezurni_ucenik »

zavrzlama wrote:mato i konzul mogu da odahnu :D ..tema odlazi na bosnjak/bosanac stazu :D

A inace postovi na ovoj temi uticu na konacni ishod situacije u stvarnom zivotu. Nisam znao da ovaj forum ima toliku moc.
MarshalDodik

#277 Re: Konzul i Mato medju selefijama...

Post by MarshalDodik »

dezurni_ucenik wrote:
MarshalDodik wrote:
Slazem se, odbacimo konacno zelene i homogenizujmo se oko cestitih ljudi

A ko su ti cestiti ljudi?
Bitno da dijagnosticiramo ove koji su provjereni skart, otpad i produzena ruka otvorenih neprijatelja. Sad ce 30 godina kako "smo" homegnizirani oko njih, malo li je...
dezurni_ucenik

#278 Re: Konzul i Mato medju selefijama...

Post by dezurni_ucenik »

MarshalDodik wrote:[

Bitno da dijagnosticiramo ove koji su provjereni skart, otpad i produzena ruka otvorenih neprijatelja. Sad ce 30 godina kako "smo" homegnizirani oko njih, malo li je...

Te termine ja uopste nisam koristio to tebi legendo na cast ide.

Ja samo ukazujem u kojoj smo mi jebenoj dubiozi. NArod razjedinjen totalno, al zato imamo komsije za pozeljeti.

I jos jednom:
Prava "steta" jer to ne zanima Dodika, Kolindu, Vucica i ostalu ustasko-cetnicku hajduciju
zavrzlama

#279 Re: Konzul i Mato medju selefijama...

Post by zavrzlama »

dezurni_ucenik wrote:
zavrzlama wrote:mato i konzul mogu da odahnu :D ..tema odlazi na bosnjak/bosanac stazu :D

A inace postovi na ovoj temi uticu na konacni ishod situacije u stvarnom zivotu. Nisam znao da ovaj forum ima toliku moc.
nije se moj post odnosio na tebe :bih:
MarshalDodik

#280 Re: Konzul i Mato medju selefijama...

Post by MarshalDodik »

dezurni_ucenik wrote:
MarshalDodik wrote:[

Te termine ja uopste nisam koristio to tebi legendo na cast ide.

Ja samo ukazujem u kojoj smo mi jebenoj dubiozi. NArod razjedinjen totalno, al zato imamo komsije za pozeljeti.

I jos jednom:
Prava "steta" jer to ne zanima Dodika, Kolindu, Vucica i ostalu ustasko-cetnicku hajduciju
Neka ide meni, nije haram istinu iznosti, haram je lagati i bogohuliti.
Ti nisi otkrio toplu vodu, konstatovao si vec poznatu situaciju. Ja sam isao korak dalje i dijagnosticirao probleme u vlastitoj avliji.
Ponudi nam rjesenje, imamo mi analiticara.
dezurni_ucenik

#281 Re: Konzul i Mato medju selefijama...

Post by dezurni_ucenik »

Ups, nisam znao da sam uvrijedio snjeznu pahuljicu. :oops:

Da prestanemo mi sa offtopicom, i da nastavimo sa redovnim programom.

Ovo je prvi false flag za koji smo saznali. Jeza da te prodje, koliko li ih je uspjesno u proslosti bilo izvedeno?
MarshalDodik

#282 Re: Konzul i Mato medju selefijama...

Post by MarshalDodik »

U problemu smo ? Jesmo
Sta nam je raditi? Nista
_Scarlett_

#283 Re: Konzul i Mato medju selefijama...

Post by _Scarlett_ »

Tajni agenti i spijuni u svijetu:

Image

Image

Tajni agenti i spijuni Herceg Bosne:

Image

Image
rajv0sa

#284 Re: Konzul i Mato medju selefijama...

Post by rajv0sa »

_Scarlett_ wrote:
Image
TheMule

#285 Re: Konzul i Mato medju selefijama...

Post by TheMule »

Sta se desilo sa ovim Djakovicem, on je vazio za patriotu
Crvena Tifoza

#286 Re: Konzul i Mato medju selefijama...

Post by Crvena Tifoza »

Majorizacija vehabija. :D

Neki dan četnici se nešto postrojavaju, sad ovi UZP-ovci glume tajne agente, koji im je k više?
spreca

#287 Re: Konzul i Mato medju selefijama...

Post by spreca »

Mi smo ti kao ono kad ugazis u govno......nasi jedini prija telji su posle Cateza i Krskog a do tamo uglavnom moras gledati gdje stojis...kao ljudi znaju biti prevrtljivi hinjavi pokazalo je ovih zadnih 30 godina
Skijaš

#288 Re: Konzul i Mato medju selefijama...

Post by Skijaš »

spreca wrote:Mi smo ti kao ono kad ugazis u govno......nasi jedini prija telji su posle Cateza i Krskog a do tamo uglavnom moras gledati gdje stojis...kao ljudi znaju biti prevrtljivi hinjavi pokazalo je ovih zadnih 30 godina
To sto pises je sovinizam. BiH u Hrvatskoj ima dovoljno prijatelja, neki od njih su bili cak i birani za najvise nivoe vlasti u toj zemlji, a to sto prevlada propaganda olosa nema veze sa karakterom prosjecnog covjeka koji je, kao i prosjecni covjek u BiH ili Srbiji, dobar i ne misli zlo.
kamen spoticanja

#289 Re: Konzul i Mato medju selefijama...

Post by kamen spoticanja »

Skijaš wrote:
spreca wrote:Mi smo ti kao ono kad ugazis u govno......nasi jedini prija telji su posle Cateza i Krskog a do tamo uglavnom moras gledati gdje stojis...kao ljudi znaju biti prevrtljivi hinjavi pokazalo je ovih zadnih 30 godina
To sto pises je sovinizam. BiH u Hrvatskoj ima dovoljno prijatelja, neki od njih su bili cak i birani za najvise nivoe vlasti u toj zemlji, a to sto prevlada propaganda olosa nema veze sa karakterom prosjecnog covjeka koji je, kao i prosjecni covjek u BiH ili Srbiji, dobar i ne misli zlo.
mislis?

http://balkans.aljazeera.net/vijesti/no ... WOFyFMq5vc
Skijaš

#290 Re: Konzul i Mato medju selefijama...

Post by Skijaš »

kamen spoticanja wrote:
Skijaš wrote:
mislis?

http://balkans.aljazeera.net/vijesti/no ... WOFyFMq5vc
Ne razumijem sta hoces da kazes.
kamen spoticanja

#291 Re: Konzul i Mato medju selefijama...

Post by kamen spoticanja »

razumijes naravno
spreca

#292 Re: Konzul i Mato medju selefijama...

Post by spreca »

Skijaš wrote:
Boldirano si promasio ...ti koji su nagradjivani su statisticka greska i oni nisu vecina.....poslednje 4 godina zvanicna hrvatska i zvanicni zagreb otvoreno rade protiv Bih i pokazali su svoje pravo lice i neprijateljstvo .....i sta bih ja to onda trebao da pisem
Skijaš

#293 Re: Konzul i Mato medju selefijama...

Post by Skijaš »

spreca wrote:
Skijaš wrote:
Boldirano si promasio ...ti koji su nagradjivani su statisticka greska i oni nisu vecina.....poslednje 4 godina zvanicna hrvatska i zvanicni zagreb otvoreno rade protiv Bih i pokazali su svoje pravo lice i neprijateljstvo .....i sta bih ja to onda trebao da pisem
Jedno je sluzbeni Zagreb a drugo prosjecni ljudi. Minoran je broj onih koji su birali Kolindu zbog njenih stavova o Bosni i Hercegovini, to na dan izbora prosjecnom covjeku uopste nije na radaru. Reagovao sam zbog onog "kao ljudi znaju biti prevrtljivi hinjavi", a to ne postoji, nema nacije na svijetu kojoj mozes prisiti takvu generalizaciju, prosjecan covjek je karakterno isti sirom svijeta. Nema losih etnickih grupa a forsirati takve teze je sovinizam.
spreca

#294 Re: Konzul i Mato medju selefijama...

Post by spreca »

Skijaš wrote:
Jedno je sluzbeni Zagreb a drugo prosjecni ljudi. Minoran je broj onih koji su birali Kolindu zbog njenih stavova o Bosni i Hercegovini, to na dan izbora prosjecnom covjeku uopste nije na radaru. Reagovao sam zbog onog "kao ljudi znaju biti prevrtljivi hinjavi", a to ne postoji, nema nacije na svijetu kojoj mozes prisiti takvu generalizaciju, prosjecan covjek je karakterno isti sirom svijeta. Nema losih etnickih grupa a forsirati takve teze je sovinizam.
U Hrvatskoj imam mnooogo prijatelja Hrvata i sve i jedan ce ti potvrditi moje rjeci i sami cesto spomenu i Franju i ostale franjice kad krene prica o politici Hr prema BiH
Skijaš

#295 Re: Konzul i Mato medju selefijama...

Post by Skijaš »

Banksy wrote:Đaković je mutan tip i odavno destrukrivan Dodikov igrač, Kolinda konstruirala opasne laži s ciljem destabilizacije BiH, a u korist BiH HDZa.

Ali u tekstovima iznad nema nijedne konkretne, provjerene, potvrđene, ali ni nove, aktuelne informacije, što nas upućuje na razmišljanje da su Avduka, Osmica, Mekta i Čampare, kao već uigran tim, nakon četnika koji nisu sišli niz Vraca, iskreirali "ustaše koji dolaze iz Tuzle", sve s ciljem mobilizacije i hegemonizacije od Bakira najavljenog "patriotskog bloka", a možda i udara na pravosudna imena koja im nisu po volji.

Ako nije tako, ako griješim, za očekivati je da državni pravosudni organi uskoro izađu s konkretnim datumima, imenima i optužnicama jer, ako je istina, ovo iznad su vrlo, vrlo ozbiljne stvari.
Bilo bi dobro, ali nekad nije moguce. Izlaskom u javnost kao institucija dovodis u opasnost stvarni izvor informacije, a ako su to recimo saveznicki elementi unutar SOA, onda je bolje zaustaviti se na ovom. Plan je osujecen i idemo dalje.
Tomahawk11
Globalni moderator

#296 Re: Konzul i Mato medju selefijama...

Post by Tomahawk11 »

Zar nije Mektić sebi presudio ako je ovo dimna?
Kažu da su pratili duži period i da je ovo na osnovu prikupljenih informacija, dokaza ili čega već.
Ako je toliko glup da na poluinformacijama kreira krizu između BiH i Hr, onda ne znam, ovo kod nas sve zajebancija.
Ovakav autogol teško da može sebi neko priuštiti. Lahko se zajebavati na lokalnom nivou, kod nas, posljedica nema, sumnjam da će Hrvatska propustiti uhvatiti takav volej.
Opet, ako je istina, čisto sumnjam da smo sposobni adekvatno ispratiti i natrljati nos Hrvatskoj za ovo. Čović se već ironično smješka, sigurno da ima svoje pijune koje će potegnuti bude li trebalo.
spreca

#297 Re: Konzul i Mato medju selefijama...

Post by spreca »

Ko je organizator onog skupa u Neumu?....predsjednik susjedne drzave je na tom skupu i u kom svojstvu?....dali je sa ministarstvom biH dogovorena ta posjeta?
JThomas

#298 Re: Konzul i Mato medju selefijama...

Post by JThomas »

Tomahawk11 wrote:Zar nije Mektić sebi presudio ako je ovo dimna?
Kažu da su pratili duži period i da je ovo na osnovu prikupljenih informacija, dokaza ili čega već.
Ako je toliko glup da na poluinformacijama kreira krizu između BiH i Hr, onda ne znam, ovo kod nas sve zajebancija.
Ovakav autogol teško da može sebi neko priuštiti. Lahko se zajebavati na lokalnom nivou, kod nas, posljedica nema, sumnjam da će Hrvatska propustiti uhvatiti takav volej.
Opet, ako je istina, čisto sumnjam da smo sposobni adekvatno ispratiti i natrljati nos Hrvatskoj za ovo. Čović se već ironično smješka, sigurno da ima svoje pijune koje će potegnuti bude li trebalo.
ma ko je za kakav autogol stvarno najebao kod nas. ono što će u ovoj državi stvarno biti, jeste da oni kojima je to posao neće ovo izvesti na čistac. jer je vjerovatno bar više istine nego laži, ali ne može sad da neraskidivo partnerstvo sda-hdz-snsd trpi radi toga. a neće moći ni mektiću dokazati da je (namjerno) lagao. i mir mir mir niko nije kriv...ako nešto i ispliva biće - to je on na svoju ruku uradio.
Tomahawk11
Globalni moderator

#299 Re: Konzul i Mato medju selefijama...

Post by Tomahawk11 »

JThomas wrote:
Tomahawk11 wrote:Zar nije Mektić sebi presudio ako je ovo dimna?
ma ko je za kakav autogol stvarno najebao kod nas. ono što će u ovoj državi stvarno biti, jeste da oni kojima je to posao neće ovo izvesti na čistac. jer je vjerovatno bar više istine nego laži, ali ne može sad da neraskidivo partnerstvo sda-hdz-snsd trpi radi toga. a neće moći ni mektiću dokazati da je (namjerno) lagao. i mir mir mir niko nije kriv...ako nešto i ispliva biće - to je on na svoju ruku uradio.
Uvijek može fasovati neki sporedni lik.
Ubačeni element koji je poturio Mektiću.
Kolinda

#300 Re: Konzul i Mato medju selefijama...

Post by Kolinda »

spreca wrote:Ko je organizator onog skupa u Neumu?....predsjednik susjedne drzave je na tom skupu i u kom svojstvu?....dali je sa ministarstvom biH dogovorena ta posjeta?
Kažu da je pitao Mektića i ovaj mi je nakon dvodnevnog nagovaranja ipak dozvolio da dođe u Neum :zzzz: :lol:
Post Reply