Pa ko god fura drugu pricu je pacenik, ha jaOmmadawn wrote:A otkud ti mozes znati ko je pacenik a ko ne?Xavier1 wrote:Ne kazem da nema bas niko normalan ovdje. Kazem da joj se niko normalan javio ne bi. Samo pacenici.moonca wrote:E, nije nam poznato, i nije napisala kao da je u panici.
Jednostavno je zeljela nekoga da upozna. Nista lose u tome.
Zasto mislis da ovdje nema nekoga ko bi joj odgovarao?
I ti tu spadas, zar ne?
Dejt i chat room za introverte
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- triconja
#276 Re: Dejt i chat room za introverte
-
moonca
#277 Re: Dejt i chat room za introverte
Javno vjerovatno ne bi, dok ne utvrde da li je ozbiljna.Xavier1 wrote:Ne kazem da nema bas niko normalan ovdje. Kazem da joj se niko normalan javio ne bi. Samo pacenici.moonca wrote:E, nije nam poznato, i nije napisala kao da je u panici.
I ti tu spadas, zar ne?
Objasni pacenika??
- DzordzHodzic
#278 Re: Dejt i chat room za introverte
Pa kaze samo pacenici se traze preko foruma i chatova i tindera minderaOmmadawn wrote:A otkud ti mozes znati ko je pacenik a ko ne?Xavier1 wrote:Ne kazem da nema bas niko normalan ovdje. Kazem da joj se niko normalan javio ne bi. Samo pacenici.moonca wrote:E, nije nam poznato, i nije napisala kao da je u panici.
I ti tu spadas, zar ne?
- beni-bu-man
#279 Re: Dejt i chat room za introverte
i hodaju suhog kurcaDzordzHodzic wrote: Pa kaze samo pacenici se traze preko foruma i chatova i tindera mindera
- Optimus09
#280 Re: Dejt i chat room za introverte
.
Last edited by Optimus09 on 17/11/2018 15:59, edited 1 time in total.
-
Fudo387
#281 Re: Dejt i chat room za introverte
Ona je imala nijet...
- beni-bu-man
#282 Re: Dejt i chat room za introverte
Turi se na atributeBadSanta wrote:E vako,
Ja bih voljela da mi se javi neko muško pa da izađemo zajedno.
S.................................................................
- triconja
#283 Re: Dejt i chat room za introverte
+1beni-bu-man wrote:Turi se na atributeBadSanta wrote:E vako,
S.................................................................![]()
![]()
- beni-bu-man
#284 Re: Dejt i chat room za introverte
pajel, malo promocijetriconja wrote:+1beni-bu-man wrote:Turi se na atributeBadSanta wrote:E vako,
S.................................................................![]()
![]()
- medvjed23
#285 Re: Dejt i chat room za introverte
čovjek izmislio svoj jezik gdje jeOmmadawn wrote:Koja istina? Ono što ti smatraš istinom ili se ta istina bazira na nekim činjenicama?Xavier1 wrote:Ja nisam nijednu ruznu rijec upotrijebio. Nju je istina uvrijedila. Sta ja tu mogu?Ommadawn wrote: Ona se osjeca uvrijedjenom.
Procitaj, proanaliziraj mozda i skontas da si uvrijedio.
Mozda sam trebao misliti o njenim osjecanjima, pa ne pisati, ali sad je gotovo.
istina = ono što on kaže da je istina
očaj = nešto samo njemu znano (nije nam još razjasnio)
i ok, svaki čovjek ima pravo i mogućnost da izmisli svoj jezik, samo, problem nastaje kad počne komunikacija sa ljudima koji ne znaju i nisu dužni znati taj jezik..
- Xavier1
#286 Re: Dejt i chat room za introverte
Evo sad mi je stvarno zao jer sam nekim ovdje izgleda pokvario priliku.
Djevojko vrati se. Sve je bila zajebancija.
- MarlboroGold
#287 Re: Dejt i chat room za introverte
Zatrpana sa dick picsirac300 wrote:Ma otvaračica teme je već na kafi bila sa nekim kandidatom.Ide to na forumu lako, preko pp-a se začas uspostavi kontakt, ko hoće. Ko neće, palamudi ovako k'o ja sada. Ja sam ovdje sa svakom stupio u kontakt kojoj sam pisao na pp, pa i forumašice su ljudi majka mu stara, imaju dušu.
Tako da se za g-đicu introvertnu ne sekiram, zatrpan je njoj inbox još od sinoć. Valjda nađe šta po svom ukusu?!
- beni-bu-man
#288 Re: Dejt i chat room za introverte
hoces li ti samnom na dejt u bildernau xaviere ?Xavier1 wrote:Evo sad mi je stvarno zao jer sam nekim ovdje izgleda pokvario priliku.
- Xavier1
#289 Re: Dejt i chat room za introverte
Ma nemam volje za tim. Povedi ovog Medvjeda. Pomoci ce mu vjerovatno kod zavodjenja Sante.beni-bu-man wrote:hoces li ti samnom na dejt u bildernau xaviere ?Xavier1 wrote:Evo sad mi je stvarno zao jer sam nekim ovdje izgleda pokvario priliku.
- duminjo
#290 Re: Dejt i chat room za introverte
E ja ga jebem kome ti pokvaris prilikuXavier1 wrote:Evo sad mi je stvarno zao jer sam nekim ovdje izgleda pokvario priliku.
- beni-bu-man
#291 Re: Dejt i chat room za introverte
e jebi ga , ja mislio da malo dizemo zeljezo i da gledamo kako nam se tijela znojeXavier1 wrote:Ma nemam volje za tim. Povedi ovog Medvjeda. Pomoci ce mu vjerovatno kod zavodjenja Sante.beni-bu-man wrote:hoces li ti samnom na dejt u bildernau xaviere ?Xavier1 wrote:Evo sad mi je stvarno zao jer sam nekim ovdje izgleda pokvario priliku.
- triconja
#292 Re: Dejt i chat room za introverte
beni-bu-man wrote:e jebi ga , ja mislio da malo dizemo zeljezo i da gledamo kako nam se tijela znojeXavier1 wrote: Ma nemam volje za tim. Povedi ovog Medvjeda. Pomoci ce mu vjerovatno kod zavodjenja Sante.![]()
![]()
- medvjed23
#293 Re: Dejt i chat room za introverte
povedi ga obavezno, što bi narod reko, uhar jebeni-bu-man wrote:hoces li ti samnom na dejt u bildernau xaviere ?Xavier1 wrote:Evo sad mi je stvarno zao jer sam nekim ovdje izgleda pokvario priliku.
- beni-bu-man
#294 Re: Dejt i chat room za introverte
ma nece, vidis da se koprca i pravi budalamedvjed23 wrote:povedi ga obavezno, što bi narod reko, uhar jebeni-bu-man wrote:hoces li ti samnom na dejt u bildernau xaviere ?Xavier1 wrote:Evo sad mi je stvarno zao jer sam nekim ovdje izgleda pokvario priliku.
- beni-bu-man
#295 Re: Dejt i chat room za introverte
triconja wrote:beni-bu-man wrote:e jebi ga , ja mislio da malo dizemo zeljezo i da gledamo kako nam se tijela znojeXavier1 wrote: Ma nemam volje za tim. Povedi ovog Medvjeda. Pomoci ce mu vjerovatno kod zavodjenja Sante.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
l33t
#296 Re: Dejt i chat room za introverte
al cuj nece nikog kvalitetnog naciXavier1 wrote:Priznao sam da je malo ruzno bilo sa moje strane. Trebao sam razmisliti prije. Ali hajde, znaju zene biti puno bezobzirnije prema tudjim osjecanjima.l33t wrote:ako je i istina ne mozes bas nekome reci, ej jesi pateticna... u tom je fazon
ko da nikad nije bilo ovakvih "oglasa" eno pune novine, neki dan vidio na banderi hahah - obicno stariji ljudi koji su vec prosli sto sta al iz nekih razloga im treba opet partner
i ko da na forumu nije bilo ovakvih tema, i iz muske i zenske perspektive
sve je za ljude
Uz to je i dobro ispalo, jer sigurno ovdje nece nikog kvalitetnog naci. Tako da je i bolje da je odustala od ideje.
znaci sad jos insult i prema svim muskima
odvadi malo . to muskarci koji su na forumu ne valjaju nikako jel?
- medvjed23
#297 Re: Dejt i chat room za introverte
igra, što bi narod u engleskoj reko, hard to get igru.. priupitaj ti još koji put..beni-bu-man wrote: ma nece, vidis da se koprca i pravi budala
- triconja
#298 Re: Dejt i chat room za introverte
Nek udje na atribute pa da se nadmecemol33t wrote:al cuj nece nikog kvalitetnog naciXavier1 wrote:Priznao sam da je malo ruzno bilo sa moje strane. Trebao sam razmisliti prije. Ali hajde, znaju zene biti puno bezobzirnije prema tudjim osjecanjima.l33t wrote:ako je i istina ne mozes bas nekome reci, ej jesi pateticna... u tom je fazon
ko da nikad nije bilo ovakvih "oglasa" eno pune novine, neki dan vidio na banderi hahah - obicno stariji ljudi koji su vec prosli sto sta al iz nekih razloga im treba opet partner
sve je za ljude
Uz to je i dobro ispalo, jer sigurno ovdje nece nikog kvalitetnog naci. Tako da je i bolje da je odustala od ideje.
- Xavier1
#299 Re: Dejt i chat room za introverte
Pa bi li joj se ti javio?l33t wrote:al cuj nece nikog kvalitetnog naciXavier1 wrote:Priznao sam da je malo ruzno bilo sa moje strane. Trebao sam razmisliti prije. Ali hajde, znaju zene biti puno bezobzirnije prema tudjim osjecanjima.l33t wrote:ako je i istina ne mozes bas nekome reci, ej jesi pateticna... u tom je fazon
sve je za ljude
- Xavier1
#300 Re: Dejt i chat room za introverte
Idi ti. Vidis da kaze Santa da voli ove sto treniraju.medvjed23 wrote:povedi ga obavezno, što bi narod reko, uhar jebeni-bu-man wrote:hoces li ti samnom na dejt u bildernau xaviere ?Xavier1 wrote:Evo sad mi je stvarno zao jer sam nekim ovdje izgleda pokvario priliku.
Last edited by Xavier1 on 15/11/2018 17:50, edited 1 time in total.