mirsek wrote:
Svabe su vrlo precizne cjepidlake ali to je cijena dobre uredjenosti drzave. Naviknut ces se.

Ma joj ćuti

Dobio zadatak da za restoran idem u nabavku kedijem, dobio spisak trebovanja i hajde tu i tu utovari i dovezi šta treba....Došao ja tamo predao narudžbe za piće sto moram preuzeti, poslije nekog vremena donese viljuškar paletu sa robom, spusti i ode. Ja lagano krenu uzimati sanduke da ubacim u kedi, kad ide ovaj tamo galami, krila, halt, najn! Šta je jbt

Veli on nije to tvoj posao da utovaraš ima ko je za to zadužen i kome je to posao, i ja čekaj kraj kadija po sata skoro dok mi nisu utovarili....
Kad sam dovezao u restoran sve to krenuo ja to jedno po jedno u magacin nostiti, kad ide ovaj šef od tamo isto tako krila i drvi

šta je sad jbt??? Što dižeš to imaš kolica pa na njih i onda u magacin samo gurneš na police, povrijedićeš se pa onda ću ja biti kriv

O matero pa vidi me koliki sam kakva povreda o zub gajbu okačim, jok ni čuti! Jebla te kolica dok dovezeš, odvezeš i manevrišeš sa njima mogao sam sve tri puta utovariti i istovariti do sad i to ne kedi jebeni nego kamion....al eto....
A insomniji teško to mogu objasniti, ne staje u jednu rečenicu ako me kontaš