hahahahaha...Drvosjeca iz Dejcica wrote:Svako ima pravo na svoje misljenje pa tako i Brega. Medjutim nadao sam se da je covjek ipak trunku intaligentniji, naprotiv, Brega je rjecnikom kocijasa pokazao da nije nista bolji od onih koji su 4 godine ubijali Sarajevo. Jer jebo Aliju, Alija balija, Alijini Srbi, jebo vas Alija, je isti onaj rijecnik koji se i dan danas koristi na cetnickim sajtovima. To "jebo Aliju" se kao i 1992. godine polako ali sigurno pretvara u ubij Aliju, ubij Turcina, poceraj Turke, pokradi, siluj, pucaj u ledja djeci od 15-16 godina, ubij kao u Bratuncu dijete od godinu dana... Da je kojim slucajem Braga diplomatski rekao jebo Aliju ali i jebo Radovana pa covjek bi rekao hajde, ali ovako je to samo tipican mentalni sklop covjeka zadojenim mrznjom prema svemu sto ima veze sa ljudima koji su od 1992-1995 branili Sarajevo. Pa nisu nas cetiri godine gađali bombonama prelivenim cokoladom ili Braga misli da smo mi svi ludi.
Sa druge strane Brega nije DUGME, DUGME nije Brega, to je fakat, ali covjek ne moze ostati ravnodusan na takvu nisku i hinjsku spiku Gorana Bregovica.
Zato Gorane Bregovicu da ti uzvratim istim rijecnikom jer izgleda jedino to razumijes-
JEBO TI SAM SEBE I SVOJE BLIZNJE!
BREGOVICU GO HOME.![]()
Sorry za zesce izraze.
NEDAVNO je kod nas u Ljubljani bila A rkanova udovica...i večina nas Bošnjaka nije išla...jer nema toga-živim u Slo ..pa kad idu svi idem i ja,a kamoli Sarajlije što su doživljavale to sve..pa još na koncert njegov da idu...a četnik teški...jer da nije nebi izjavljivo takvo što...i da nije izjavio,mogo je dati kakvu podršku svom gradu u kojem je roden..ali NIJE...
NIKAD GA NE BI IŠLA GLEDATI,NEK OSTANE ČIM DALJE OD BOSNE,I NJEMU SLIČNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nedavno je u Slo bila ceca..i večinanas