Izborna kradja?
- Maraschino
#276 Re: Izborna kradja?
lopovi lopovi lopovi...izdaja izdaja izdaja
- sadie_forever
#277 Re: Izborna kradja?
1.pa i prosao je knap,Alija najbolji ikada imao 70%drugi put 68%.Bake nije imao apsolutnu vecinu ali znacajnu uostalom sto je tebi lose nije drugome,meni lik djeluje inteligentan,ne prica puno ali zato djeluje i obrazovan je.moj glas je dobio,i glas mog muza i mojih roditeljaControl panel wrote:Neka mi neko objasni kako mogu biti ovakvi rezultati kad je:
1. Dzafer najlosiji bosnjacki kandidat do sada
2. Sda nsjlosija do sada a najbolji rezultat
3. Iz SDA fotmirane 4 nove stranke, te strankr dobro prosle a Sda poderala
4. U drzavi nikad gore stanje, direktno odgovorna sda, a oni poderali na izborima
5. Sda nista nije uradila za 4 godine, a nagradjeninsunkao da su napravili med i mlijeko
6. Dinastija izetbegovic privatizirala drzavu a oni poderali
7. Zbog glupog izetbegovica ispusili reviziju tuzbe protov srbije i glasaci ga nagrade
Kako?
2.pa jbg,ko to kaze? opet subjektivno.mda,losi su i drugi
3.ko kaze?
4.pa sta? evo podrao je komsic isto,dobio vise i od dzaferovica
5.ma otkud su nagradjeni?
6.ponavljas se
7ponavljas se
- Control panel
#278 Re: Izborna kradja?
Brojni su primjeri. A jedan je i da je samo par sati pred izbore zamijenjeno preko 1000 clanova birackih odbora. Stranke nisu imale mogucnost zalbe.sadie_forever wrote:
a ko je dokazao da si pokraden? zasto si mislio da ce ljevica dobit vise? kad je to ljevica uopste bila jaka u BIH? da nije bilo te podjela izmedju pda ,konakovica od sda bili bi jos jaci,ovako su prosli knap(dzafrovic)
Tebi je to ok.
- Control panel
#279 Re: Izborna kradja?
Tipicni slijepi SDA glasac. Ne vidi pored ociju.sadie_forever wrote:1.pa i prosao je knap,Alija najbolji ikada imao 70%drugi put 68%.Bake nije imao apsolutnu vecinu ali znacajnu uostalom sto je tebi lose nije drugome,meni lik djeluje inteligentan,ne prica puno ali zato djeluje i obrazovan je.moj glas je dobio,i glas mog muza i mojih roditeljaControl panel wrote:Neka mi neko objasni kako mogu biti ovakvi rezultati kad je:
4. U drzavi nikad gore stanje, direktno odgovorna sda, a oni poderali na izborima
5. Sda nista nije uradila za 4 godine, a nagradjeninsunkao da su napravili med i mlijeko
7. Zbog glupog izetbegovica ispusili reviziju tuzbe protov srbije i glasaci ga nagrade
Kako?
3.ko kaze?
6.ponavljas se
7ponavljas se
Revizija tuzbe je najveci poraz bih od rata na ovamo. Direktno i jedini krivac izetbegovic.
- bersK
#280 Re: Izborna kradja?
Na mom glasačkom mjestu nema glasa za mene kao nosioca liste BPS-a: Kako je SDA brojala ispalo je da nisam glasao ni sam za sebe niti za BPS!
Sram vas bilo lopovi koji se krijete iza brada! Kradete tuđe a idete u džamije! Jedete haram a molite se Bogu! Otimate tuđe pa "dijelite ukradeno"!
- Semir Halilović, FB.
Kad su ovolike brojke ukradenih glasova, kakav su tek debakl doživili po realnim brojkama? Ispada da ne bi trebali imati nijednog predstavnika.
Sram vas bilo lopovi koji se krijete iza brada! Kradete tuđe a idete u džamije! Jedete haram a molite se Bogu! Otimate tuđe pa "dijelite ukradeno"!
- Semir Halilović, FB.
Kad su ovolike brojke ukradenih glasova, kakav su tek debakl doživili po realnim brojkama? Ispada da ne bi trebali imati nijednog predstavnika.
- sadie_forever
#281 Re: Izborna kradja?
Control panel wrote:Tipicni slijepi SDA glasac. Ne vidi pored ociju.sadie_forever wrote:1.pa i prosao je knap,Alija najbolji ikada imao 70%drugi put 68%.Bake nije imao apsolutnu vecinu ali znacajnu uostalom sto je tebi lose nije drugome,meni lik djeluje inteligentan,ne prica puno ali zato djeluje i obrazovan je.moj glas je dobio,i glas mog muza i mojih roditeljaControl panel wrote:Neka mi neko objasni kako mogu biti ovakvi rezultati kad je:
Kako?
3.ko kaze?
6.ponavljas se
7ponavljas se
Revizija tuzbe je najveci poraz bih od rata na ovamo. Direktno i jedini krivac izetbegovic.
A ti si slijepi urbani sarajlijica iz centra, koji misli da je BIH do marin dvora,i pred popis ste tvrdili bosanaaca i ostalih ce biti 15% a nije ih bilo ni 5%
kada cete shvatit da nemate podrsku ljudi? prosjecni bosnjak nije ateista ljevicar koji podrzava gay prava...ono realno
- Control panel
#282 Re: Izborna kradja?
Kad se otkrilo da se krade becirovic je smanjivao razliku, sad je razlika ispod 3% ili oko 15.700 glasova. A kralini ponistavali nemilice.
- Roccohljup
#283 Re: Izborna kradja?
Kako da stisnu ono sto nemaju.......Control panel wrote:Ja jos ne vidim da su sdp, ns, df, nip i ostali stisnuli muda i da pozovu gradjane na masovne proteste.
-
nlt
#284 Re: Izborna kradja?
koliku li dnevnicu uzimaju?shake69 wrote:Sta radi 450 ljudi u Zetri? Treba im za 88000 koverti iz dijaspore izmedju 10-15 dana, a rade u tri smjene!?![]()
![]()
Pa kakva je to efektibnost u poslu, koliko im to po jednom djelatniku treba vremena da razvrstaju jednu kovertu?
- Control panel
#285 Re: Izborna kradja?
Jel to narod kojem ste morali praviti spotove da znaju ko su i kojim jezikom govore jer sami ne znaju. Isprali ste im mozgove.sadie_forever wrote:
A ti si slijepi urbani sarajlijica iz centra, koji misli da je BIH do marin dvora,i pred popis ste tvrdili bosanaaca i ostalih ce biti 15% a nije ih bilo ni 5%
kada cete shvatit da nemate podrsku ljudi? prosjecni bosnjak nije ateista ljevicar koji podrzava gay prava...ono realno
https://youtu.be/KpB4jmtoBf4
https://youtu.be/wDJ06knmBHM
Last edited by Control panel on 10/10/2018 21:17, edited 1 time in total.
- kmirsad
- sadie_forever
#287 Re: Izborna kradja?
Becirovic je smanjivao razliku jer su pristizali glasovi iz TK,to ti je isto da brojis Krajinu i Zenicu gdje SDA i ASDA imaju preko 50% i onda predjes na tuzlu i odjednom sdp dominiraControl panel wrote:Kad se otkrilo da se krade becirovic je smanjivao razliku, sad je razlika ispod 3% ili oko 15.700 glasova. A kralini ponistavali nemilice.
- sadie_forever
#288 Re: Izborna kradja?
vracali im znanje,jer su gotovo 100 god morali biti vjerski identitetControl panel wrote:Jel to narod kojem ste morali praviti spotove da znaju ko su i kojim jezikom govore jer sami ne znaju. Isprali ste im mozgove.sadie_forever wrote:
- shake69
#289 Re: Izborna kradja?
Valjda 80 KM!nlt wrote:koliku li dnevnicu uzimaju?shake69 wrote:Sta radi 450 ljudi u Zetri? Treba im za 88000 koverti iz dijaspore izmedju 10-15 dana, a rade u tri smjene!?![]()
![]()
Pa kakva je to efektibnost u poslu, koliko im to po jednom djelatniku treba vremena da razvrstaju jednu kovertu?
-
mali_balon
#290 Re: Izborna kradja?
sadie_forever wrote:vracali im znanje,jer su gotovo 100 god morali biti vjerski identitetControl panel wrote:Jel to narod kojem ste morali praviti spotove da znaju ko su i kojim jezikom govore jer sami ne znaju. Isprali ste im mozgove.sadie_forever wrote:
- Maraschino
#291 Re: Izborna kradja?
jesul ovo kurbani?kmirsad wrote:
- sadie_forever
#292 Re: Izborna kradja?
gotovo kao vi kad klecete pred titovm bistom 
-
baxus
#293 Re: Izborna kradja?
Bar ne kradu, pa onda podmićuju okolo tim pokradenim.sadie_forever wrote:gotovo kao vi kad klecete pred titovm bistom
Kupuju kurbane ukradenim.
Može to kad si SDA, onda je dozvoljeno.
- sadie_forever
#294 Re: Izborna kradja?
baxus wrote:Bar ne kradu, pa onda podmićuju okolo tim pokradenim.sadie_forever wrote:gotovo kao vi kad klecete pred titovm bistom
tito nije imao tih problema,on nije podrzavao demokratiju
- Leverage
#295 Re: Izborna kradja?
Ne kradu, ovaj konkretno traži bijelog jelena. 
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#296 Re: Izborna kradja?
3% razlika izmedju Dzaferovica i Becirevica, a na nevazecim Becirevic je zaokruzen
. Cudno...
-
baxus
#297 Re: Izborna kradja?
To sto je Tito radio, na onom svijetu tebi neće biti nikakva olakšavajuća okolnost.sadie_forever wrote:baxus wrote:Bar ne kradu, pa onda podmićuju okolo tim pokradenim.sadie_forever wrote:gotovo kao vi kad klecete pred titovm bistom
tito nije imao tih problema,on nije podrzavao demokratiju
A Ni kurban, ni hadž, ni glas za SDA ti neće pomoći.
- sadie_forever
#298 Re: Izborna kradja?
znam ja to,samo odgovaram ljudima koji se klanjaju titu a ismijavaju ovog gore lika sto skandira BAKIRU
-
baxus
#299 Re: Izborna kradja?
Eh kad znaš onda vidimo se u dzehenemusadie_forever wrote:znam ja to,samo odgovaram ljudima koji se klanjaju titu a ismijavaju ovog gore lika sto skandira BAKIRU
- Matzan
#300 Re: Izborna kradja?
Better Man wrote:Boemica wrote:
Ja bih specijalce naoružane do zuba postavio na svako glasačko mjesto s jasnom naredbom da mogu pucati na člana biračkog odbora za bilo kakav pokušaj lopovluka. Ovdje treba baciti jednu dobru bombu, jer samo tako se može nešto promjeniti u ovoj državi.
Je li mama od prijateljice primjetila kakve nepravilnosti?