Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
colt wrote:Bosnjaci koji su glasali za Komsića su u biti glasali za blokadu države. Sad kad nastupi pobješnjeli Čović zajedno sa onim četnikom Dodikom . . . .
. . .Država ce se blokirati, Komšo sigurnu platu u džep, a drzavu ko jeebe.
Kme kme, samo tako....
BiH ipak pobjedjuje
Ja sam Bosnjak . . . samo za razliku od tebe imam mozak
colt wrote:Bosnjaci koji su glasali za Komsića su u biti glasali za blokadu države. Sad kad nastupi pobješnjeli Čović zajedno sa onim četnikom Dodikom . . . .
Kme kme, samo tako....
BiH ipak pobjedjuje
Ništa, trebalo je pustiti šupku Čoviću da još 4 godine liže dupe Dodiku, proziva Bošnjake za islamizam i slično. Nabijem ih komplet.
Znaci ovo izbori su nam pokazali da su Bosnjaci u velikom broju zadovoljni sa svojom predstavnicima i zato su u vecni birali SDA ali nisu bili zadovoljni sa Hrvatskim predstavnicima i zato su birali Komsica.
Hebe lud zbunjenog.
Kme kme, samo tako....
BiH ipak pobjedjuje
Ja, i sa tim mozgom bi covica u predsjednistvo??? Svakakvih likova
elcaliente wrote:Znaci ovo izbori su nam pokazali da su Bosnjaci u velikom broju zadovoljni sa svojom predstavnicima i zato su u vecni birali SDA ali nisu bili zadovoljni sa Hrvatskim predstavnicima i zato su birali Komsica.
Hebe lud zbunjenog.
Ljudi na osnovu relativne pobjede SDA za predsjednistvo odmah preslikavaju na nize nivoe, a Komsic+Becirovic vode 1,5:1 u odnosu na Dzaferovica i Radoncica.
Pravo glasa ima oko 3,3 miliona glasača, a prema popisu stanovništva iz 2013. u BiH živi oko 3,5 miliona stanovnika.
Jel moze neko naci podatak iz popisa, koliko je od 3,5mil bilo maloljetno?
Ništa, trebalo je pustiti šupku Čoviću da još 4 godine liže dupe Dodiku, proziva Bošnjake za islamizam i slično. Nabijem ih komplet.
Blokirat ce te kroz parlament. Tu je moć . . .Neces sad moci ni formirat vlast bez HDZ-a
Prpa.ba wrote:Ljudi na osnovu relativne pobjede SDA za predsjednistvo odmah preslikavaju na nize nivoe, a Komsic+Becirovic vode 1,5:1 u odnosu na Dzaferovica i Radoncica.