..zlochin i kazna wrote:Vodenjak wrote:Ovo malo s odmora....
Za Tita u mojoj carsiji napravise fabriku u kojoj je radilo 2500 ljudi..
Nedavno je Alijini prodase Amerikancu za 500 000 KM (i slovima (PETSTOHILJADA konvertibilnihmaraka!) I to bez tendera!
Osta tako dzamija najjaca firma (sa preko 2 miliona KM godisnjeg prihoda) u onome sto se nekad gradom, lijepim gradom zvalo!
A danas je najobicnija rupa sa preko godinu dana prokopanom glavnom ulicom (u duzini od pishljivih 400-500 metara) po kojoj se u cizmama mora hodati jer, eto, prave nam kanalizaciju kazu!
Toliko o Aliji! I o Titu! I o onih 65 radnika, mojih sugradjana, koje Amerikanac otpusti neki dan jer su 3 sata strajkovali zbog neisplacenih plata mukom zaradjenih!
Pozdrav raji i selam gospodi!
Odoh na kupanje dok se u Sanu govna, iz slavne im kanalizacije ne uvale!
i ja evo malo svratih do tebe s' umora.......
hochu li dobiti ban od tebe sada kada te upitam - je li ti stvarno svu krivnju
utrpavash Aliji? Gdje su tu chetnichke armade? Gdje i kada ce neko OVDJE na ovome mjestu , na ovom podforumu spomenuti Tudjmana?
Znash shta - hajde ti lijepo iznesi svoj vlastiti stav shta bi ti uchinio da si bio na Alijinom mjestu i da znash da ne zelim ni pravdati ni braniti Aliju ali od tebe koji si uvijek spreman sva zla spochitati Aliji - daj barem jednom se dogovori barem sa sobom sta bi ti uchinio konkretno da si bio na njegovome mjestu, iznesi to mishljenje ovdje i tek tada - prije nego naredish da me bez upozorenja - uklone sa foruma - ili izbrisu ovu repliku
u formi bitnog pitanja kojim se u kontinuitetu bavish - iznesi svoje rjeshenje - kako bi ti eskivirao Miloshevicha, SANU, Karadjicha, Mladicha, Tudjmana, MZ, JNA, domache chetnike i ustashe, (sada) i Grke, Ukraince, Ruse, blerovce, Bushovce i sve druge BANDITE - bjelosvjetsku i domachu bagru ? Kako Vodenjache?
sto bi djipalo junuz rek'o :mirikul