Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Skoro ko Pjanić ovo bi Šehić odbranio Finale SP-a već u grupnoj fazi.
Ne znam koja mi je od ove dvije reprezentacije mrskija , ali.....ovo je fudbal .
Zamalo preokret Portugalaca.
A kada dodje cetvrt finale LS svi kukaju sto su stalno te isti timovi. Sada dobijemo prvenstvo gdje su prve tekme sa "ne poznatim" timovima i svi kukaju ko je doveo ove amatere da gledamo.
Melbourne_Australia wrote:Ronaldo- Spanija 3-3...Covjek je prekucao ovu igru...
Odvadi malo... Ne znam kakav je ovaj treci gol, ali nepostojeci penal, i nevjerovatna greska De Gea za drugi. Pricate kao da je postigao sva tri gola kao Maradona protiv Engleske.
Umij se, oguli kakav krompir, dođi malo sebi pa pogledaj ponovo situaciju. Čuj nepostojeći penal
Better Man wrote:
Barem nije dao gol rukom kao narkoman Maradona i još imao obraza da sve ove godine priča kako je to bila božja ruka. Nemoj mi poganih i prgavih Argentinaca.
Haj posteno bez gugla znas li ti sta je taj dan napravio osim bozije ruke?
Melbourne_Australia wrote:Ronaldo- Spanija 3-3...Covjek je prekucao ovu igru...
Odvadi malo... Ne znam kakav je ovaj treci gol, ali nepostojeci penal, i nevjerovatna greska De Gea za drugi. Pricate kao da je postigao sva tri gola kao Maradona protiv Engleske.
Better Man wrote:
Barem nije dao gol rukom kao narkoman Maradona i još imao obraza da sve ove godine priča kako je to bila božja ruka. Nemoj mi poganih i prgavih Argentinaca.
Neki dan slusao engleskog igraca koji je igrao tu tekmu i on je rekao nesto u smislu, jeste dao rukom, ali to drugo kada je uradio samo sam stajao na mjestu i gledao kako trci i mislio u sebi ma nema sanse da dogura do kraja. I zbog tog momenta u njegovim ocima ta ruka ne znaci nista kada se prica o Maradoni iz najbolji dana.
Better Man wrote:
Znam, jer sam gledao tu utakmicu. Dobro se sjećam da sam sudijama psovao sve zbog očiglednog previda i krađe Engleske reprezentacije.