Jedno je kad imas los dan, pa se nagovoris teti na salteru ili taksisti... Nesto je sasvim drugo kad si godinama sovinisticko djubre, pa onda ko fol dodjes pameti tek onda kad ti sve ladje potonuHAVANA wrote:Ja ovakvog jos nisam upoznao.Svi smo mi pojeli govno nekad.Zivot je pun raznih situacija,nepromisljenih postupaka,naglih reakcija...Nego,sta je ba pisala,da joj se i ja nagovorim.Alfons Kauders wrote: Serem se na naknadnu pamet. Dobar covjek je dobar 24 sata dnevno, 365 dana u godini, ponajprije onda kad niko ne gleda.
Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
- Alfons Kauders
#276 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
- kmirsad
#277 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
- SaraFina
#278 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Alfons Kauders wrote:Koje ba obrazovanje? Zena ima fakultet kao i desetine hiljada drugih, kao skoro svi mi na ovoj temi. Nije po Princetoneu predavala kvantnu fiziku jebo ga ti!SaraFina wrote:
Ako je Čho Šušnji konzulat nudio, da prestane javno "opletati" po njemu i HDZ, Martina je mogla duplo izvući. Obzirom na formalno obrazovanje i intelektualnu nadmoć. Zato ti kažem, neka je. Mala je to bara i kad se žabokrečina i lokvanji podignu, izvire glavurde ispod.
Koju intelektualnu nadmoc? Otkad je to biti "intelektualno superioran" u odnosu na Susnjara mjerilo za bilo sta na ovoj planeti? Kao da je hvalis sto je intelektualno nadmocna spram blago retardirane kisne gliste...
I sta je to Martina postigla u zivotu? Da vidimo kako je iskoristila taj silni "intelekt" i "obrazovanje"... Da malo pogledamo CV, gdje je sve radila ovih godinaGarant cemo svi biti impresionirani njenim uspjesima na akademskom i poslovnom planu
Pa Šušnjo nema ni faxa. Gradjevinski je tehničar. Nije nikakvo mjerilo, niti nadmoć, biti obrazovaniji od njega, no obzirom šta je njemu ograničenom nudjeno od HDZ-A, ona jeste za ministrice obrazovanja po toj logici.
Objavila je dvije knjige poprilično zapažene i u HR. Pisala za Index izvjesno vrijeme a trenutno je bolesna.
Rodila djevojčicu i pauzirala par godina. ...
Nema njoj 70'. Što bi ti još bogati???
- muha_sa
#279 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
da ga ne roknuse mozda bi i Risto Djogo tobe dosoAlfons Kauders wrote:Jedno je kad imas los dan, pa se nagovoris teti na salteru ili taksisti... Nesto je sasvim drugo kad si godinama sovinisticko djubre, pa onda ko fol dodjes pameti tek onda kad ti sve ladje potonuHAVANA wrote:Ja ovakvog jos nisam upoznao.Svi smo mi pojeli govno nekad.Zivot je pun raznih situacija,nepromisljenih postupaka,naglih reakcija...Nego,sta je ba pisala,da joj se i ja nagovorim.Alfons Kauders wrote: Serem se na naknadnu pamet. Dobar covjek je dobar 24 sata dnevno, 365 dana u godini, ponajprije onda kad niko ne gleda.
uletih ko padobranac
- Alfons Kauders
#280 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Stavove NVZ ne moze omeksati Lenor, osim ako ga ne nalijepis na termonuklearnu bojevu glavu od 10MT.SaraFina wrote:
Ljudski je zglajsati. I izdignuti se iz toga. Priznati grešku. Onaj Škobo je poznaje lično pa kad dodje lik, omekšaće ti stav
- SaraFina
#281 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
https://m.youtube.com/watch?v=fd2WJ3PEr_0Alfons Kauders wrote:Stavove NVZ ne moze omeksati Lenor, osim ako ga ne nalijepis na termonuklearnu bojevu glavu od 10MT.SaraFina wrote:
Ljudski je zglajsati. I izdignuti se iz toga. Priznati grešku. Onaj Škobo je poznaje lično pa kad dodje lik, omekšaće ti stav
Evo taštino moja!
- Alfons Kauders
#282 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Dakle intelektualna je gromada, ali samo kad se poredi s nesvrsenim gradjevinskim tehnicarem iz zaseoka kraj Posusja?SaraFina wrote:Alfons Kauders wrote:
Koje ba obrazovanje? Zena ima fakultet kao i desetine hiljada drugih, kao skoro svi mi na ovoj temi. Nije po Princetoneu predavala kvantnu fiziku jebo ga ti!
Koju intelektualnu nadmoc? Otkad je to biti "intelektualno superioran" u odnosu na Susnjara mjerilo za bilo sta na ovoj planeti? Kao da je hvalis sto je intelektualno nadmocna spram blago retardirane kisne gliste...
I sta je to Martina postigla u zivotu? Da vidimo kako je iskoristila taj silni "intelekt" i "obrazovanje"... Da malo pogledamo CV, gdje je sve radila ovih godinaGarant cemo svi biti impresionirani njenim uspjesima na akademskom i poslovnom planu
Pa Šušnjo nema ni faxa. Gradjevinski je tehničar. Nije nikakvo mjerilo, niti nadmoć, biti obrazovaniji od njega, no obzirom šta je njemu ograničenom nudjeno od HDZ-A, ona jeste za ministrice obrazovanja po toj logici.
Objavila je dvije knjige poprilično zapažene i u HR. Pisala za Index izvjesno vrijeme a trenutno je bolesna.
Napisala dvije knjige? Kad bi samo znala kakve su sve budaletine izdavale knjige zadnjih 20 godina, ne bi ovo koristila kao argument.
Pisala za Index? Za jebeni tabloid? Pa pisala je i Lejla Colak za Klix, tu su nedje, hajmo je za Pulitzera...
- Alfons Kauders
#283 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Tu je to negdje. Doduse, Martina je samo ostala bez angazmana i supruga, a kad je Djogo zglajzo, ostao je bez glave.muha_sa wrote:da ga ne roknuse mozda bi i Risto Djogo tobe dosoAlfons Kauders wrote:Jedno je kad imas los dan, pa se nagovoris teti na salteru ili taksisti... Nesto je sasvim drugo kad si godinama sovinisticko djubre, pa onda ko fol dodjes pameti tek onda kad ti sve ladje potonuHAVANA wrote: Ja ovakvog jos nisam upoznao.Svi smo mi pojeli govno nekad.Zivot je pun raznih situacija,nepromisljenih postupaka,naglih reakcija...Nego,sta je ba pisala,da joj se i ja nagovorim.
uletih ko padobranacveze nemam sta je doticna pisala
- SaraFina
#284 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Alfons Kauders wrote:Dakle intelektualna je gromada, ali samo kad se poredi s nesvrsenim gradjevinskim tehnicarem iz zaseoka kraj Posusja?SaraFina wrote:Alfons Kauders wrote:
Koje ba obrazovanje? Zena ima fakultet kao i desetine hiljada drugih, kao skoro svi mi na ovoj temi. Nije po Princetoneu predavala kvantnu fiziku jebo ga ti!
Napisala dvije knjige? Kad bi samo znala kakve su sve budaletine izdavale knjige zadnjih 20 godina, ne bi ovo koristila kao argument.
Pisala za Index? Za jebeni tabloid? Pa pisala je i Lejla Colak za Klix, tu su nedje, hajmo je za Pulitzera...
Poslušaj živiničke slavuje i oraspoložićeš se
Iz tvog i pola mog kraja
- Alfons Kauders
#285 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Neki od njih imaju vise skole i radnog iskustva od Martine, pa ti vidi. 
- HAVANA
#286 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Znaci necu ja ni procitati te bljuvotine,il bar opis...
- ultima_palabra
#287 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
OksimoronSaraFina wrote:
Hamša je poprilično poznata u tim intelektualnim hercegovačkim krugovima. .
- JThomas
#288 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
ko zna o čemu se ovdje stvarno priča...
- HAVANA
#289 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Pa jebo ga vise red pileta,pa red teleta,pa red povrca...Prokokodakacu i promukat.A vec zimgu ko zec.kmirsad wrote:![]()
![]()
da bar zacvrkne jednu kranjsku... pa te pusti da bar onjušuš...
- HAVANA
#290 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Ja serem nesta po obicaju a ovi drugi nemam pojma.JThomas wrote:ko zna o čemu se ovdje stvarno priča...
- Alfons Kauders
#291 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Intelektualni krug Pojasa Haze:ultima_palabra wrote:OksimoronSaraFina wrote:
Hamša je poprilično poznata u tim intelektualnim hercegovačkim krugovima. .![]()
![]()
- magistar italijanistike Nino Raspudic,
- mentalno retardirani Ivan Susnjar, inace gradjevinski tehnicar iz okoline Posusja, a ponekad i konzul
- mali Marijan Knezovic, student s 22 godine u guzici koji bi se svadjao s akademicima
- Knezovicev ujak, inace ustaski fratar koji je prosle godine urucio pehar nogometnoj momcadi Crna Legija
Meni se cini da ja imam vise relevantnog formalnog obrazovanja od svih njih zajedno.
- kmirsad
#292 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
HAVANA wrote:Pa jebo ga vise red pileta,pa red teleta,pa red povrca...Prokokodakacu i promukat.A vec zimgu ko zec.kmirsad wrote:![]()
![]()
da bar zacvrkne jednu kranjsku... pa te pusti da bar onjušuš...
Mora me bolje hranit,vise nezdravog,vise alkohola...da se dozovem.Nisam naviko.
- madner
#293 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Stavovi NVZ nisu tvrdi nego ispravni. 
- SaraFina
#294 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Alfons Kauders wrote:Intelektualni krug Pojasa Haze:ultima_palabra wrote:OksimoronSaraFina wrote:
Hamša je poprilično poznata u tim intelektualnim hercegovačkim krugovima. .![]()
![]()
- mentalno retardirani Ivan Susnjar, inace gradjevinski tehnicar iz okoline Posusja, a ponekad i konzul
- mali Marijan Knezovic, student s 22 godine u guzici koji bi se svadjao s akademicima
- Knezovicev ujak, inace ustaski fratar koji je prosle godine urucio pehar nogometnoj momcadi Crna Legija
Meni se cini da ja imam vise relevantnog formalnog obrazovanja od svih njih zajedno.
Pa nije žena kriva što joj je konkurencija nikakva
Pored njih fakat izgleda kao intelektualna gromada.
I Dalibor Milas takodjer
- Alfons Kauders
#295 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Pa mogao bi se i ja hvaliti da sam drzavni prvak u 110 metara s preponama, kad bi mi konkurenciju cinili paraplegicari...SaraFina wrote:Alfons Kauders wrote:
Intelektualni krug Pojasa Haze:
I Dalibor Milas takodjer
- ultima_palabra
#296 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Ja znam za Marija i Slavena Knezovića... ovo je neki novi val 
- spreca
#297 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Gdje sada pisha LejlicaAlfons Kauders wrote:
Dakle intelektualna je gromada, ali samo kad se poredi s nesvrsenim gradjevinskim tehnicarem iz zaseoka kraj Posusja?
- SaraFina
#298 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Alfons Kauders wrote:Pa mogao bi se i ja hvaliti da sam drzavni prvak u 110 metara s preponama, kad bi mi konkurenciju cinili paraplegicari...SaraFina wrote:Alfons Kauders wrote:
Intelektualni krug Pojasa Haze:
I Dalibor Milas takodjer
Uhvati se za bit. Hajde. ....
Je li Šušnjo imenovan u konzulat? Prvo Čikago, pa Prag??? Jeste... Ninu politika ne zanima u BiH, vezan je poslovno i familijarno za ZG. Dakle, Martina je imala prostora postati što je željela, slijedivši tu logiku i naklonost HDZ-A. Odnosno plaćenički podanički stav koji Šušnjar iskoristio... Onako poluobrazovan.
Tvrdiš da je odbačena, ja tvrdim da nikad nije bila HDZ-ov igrač. Je li si????
-
Fudo387
#299 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
a i ja svasta guglam,
http://picssr.com/photos/61089170@N06/i ... 089170@N06
cuj, najinteresantnije fotografije hercegovackih dama...
aj bizi,
ista ofinger.
http://picssr.com/photos/61089170@N06/i ... 089170@N06
cuj, najinteresantnije fotografije hercegovackih dama...
aj bizi,
ista ofinger.
- Alfons Kauders
#300 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Nemam pojma, ali siguran sam da se i dalje bori protiv globalizma, islamizma, vakcinacije i mrskog komunizmaspreca wrote:Gdje sada pisha LejlicaAlfons Kauders wrote:
Dakle intelektualna je gromada, ali samo kad se poredi s nesvrsenim gradjevinskim tehnicarem iz zaseoka kraj Posusja?