Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju
- LBVIEW
#276 Re: Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju
Pocelo je s "Bosnjaci izmisljeni 93-e", "ne pricate bosanskim vec bosnjackim", a zavrsilo,rekao bih, ocekivao, eskalirajuci s insinuacijama o terorizmu. I jos kmeci kako je, jadan, neshvacen. 
- General War
#277 Re: Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju
Pa jel u redu pominjat clanove familije po nahodjenju koji nemaju veze sa pisanim textovima, ako jeste, da opalimo brate ja sam uvjek za512MB wrote:Kad je mama u pitanju nejma zajebancije
- LBVIEW
#278 Re: Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju
A mos' misliti koje su to jebene frustracije kad vani, medju svijetom, sutis ko ckapi, a u virtuelnom odvezez jezicinu i kazes koju mrskim Bosnjacima. 
-
ušće
#279 Re: Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju
Jučer frajer tvrdi Bošnjaka nije bilo 1991 ...pobijen argumentom kaže mislio na drugu etničku skupinu
Inače meni naj zanimljiviji forumski lik ...ne postoji negativnost a da je on nije prišio kroz nekog od diskutanata Bošnjacima ...A lik još nije nikad ni opomenu zaradio ...Naj iskrenije skidam ti kapu....
Inače meni naj zanimljiviji forumski lik ...ne postoji negativnost a da je on nije prišio kroz nekog od diskutanata Bošnjacima ...A lik još nije nikad ni opomenu zaradio ...Naj iskrenije skidam ti kapu....
- Point.
#280 Re: Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju
Kako ga Fudara isamara ociju mi. 
- General War
#281 Re: Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju
Forumas-forumasu nemam problema sa tim stavljaj sta te je volja...ja sam davno napisao; obracam se onome koji pisu po forumu a ne narodima, nacijama i sta ti ja znam...nikome koji nema nacina da mi odgovori.Maraschino wrote:slicno se nasalio drugi cijenjeni forumas na ovom forumu sa mnom kada me pitao ''koji si ti od ovih isilovaca''?General War wrote:![]()
Kada neko zeli da izvlaci zakljucke, nema potrebe ni da cita...obratio se forumasu...forumas misli da je ON= bosnjaci= beLa al kaida(niti jedno niti drugo nigdje niti kad citas recenicu nisam napisao)
a na drugoj strani podjelio qceve i palceve svima s kojima se ne slaze...meni mater spomenuo...to OK?
OK.
ja se ne sjecam da sam nekome stavljao ''U'' ili kokardu od forumasa. mozemo se zezati ali trebamo imati i granicu.
-
Fudo387
#282 Re: Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju
Pa nisam ja tebi spominjao clanove familije, boli me qrac i za tobom i za tvojom familijom, dok se nisi poceo koristiti nekovnecionalnim metodama.General War wrote:Pa jel u redu pominjat clanove familije po nahodjenju koji nemaju veze sa pisanim textovima, ako jeste, da opalimo brate ja sam uvjek za512MB wrote:Kad je mama u pitanju nejma zajebancije
Cuj, metni eksplozv na prsa i raznesi, ti si Fudo, musliman, i sta ti fali, to kao kod vas svakako tako hoda, normala je.
E nije normala.
Zato ono, stavi ga materi, raznesi i sebe i nju.
- LBVIEW
#283 Re: Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju
Evo ga, najveci pravednik koji je forumom hodio.
Jasno je,bolan, svima sta nam mislis - nije ti prvi put- samo ne smijes priznati.
Jasno je,bolan, svima sta nam mislis - nije ti prvi put- samo ne smijes priznati.
- General War
#284 Re: Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju
[/img]

giv mi fajv, jos jedna u nisu pobjedaPoint. wrote:Kako ga Fudara isamara ociju mi.

- Point.
#285 Re: Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju
Mogu misliti medji rajom se pravi najveci Bosnjak. Sa ovakvim gadnim stavovima koje prosipa na forumu protiv Bošnjaka, cisto sumnjam da je ovako otvoren kad izadje na vazduh, inace bi o njemu citali u crnoj hronici.LBVIEW wrote:A mos' misliti koje su to jebene frustracije kad vani, medju svijetom, sutis ko ckapi, a u virtuelnom odvezez jezicinu i kazes koju mrskim Bosnjacima.
-
vernes81
#286 Re: Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju
Fudo dominira
.
- General War
#287 Re: Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju
Ti uporanFudo387 wrote:Pa nisam ja tebi spominjao clanove familije, boli me qrac i za tobom i za tvojom familijom, dok se nisi poceo koristiti nekovnecionalnim metodama.General War wrote:Pa jel u redu pominjat clanove familije po nahodjenju koji nemaju veze sa pisanim textovima, ako jeste, da opalimo brate ja sam uvjek za512MB wrote:Kad je mama u pitanju nejma zajebancije
Cuj, metni eksplozv na prsa i raznesi, ti si Fudo, musliman, i sta ti fali, to kao kod vas svakako tako hoda, normala je.
E nije normala.
Zato ono, stavi ga materi, raznesi i sebe i nju.
Rekoh ti da odjebes u
ne pada mi napamet da sa tobom tracim vrijeme u ugodnom caskanju.
-
Fudo387
#288 Re: Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju
I bolje ti je da se igras sa elfom, ferelom, i njujorskim taksijem u kojeg neces nikad sjesti. Muti sampon, kmeci na forumu, cekaj oslobodice. U tom ces i mandrknit. Life is good.
- General War
#289 Re: Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju
Ljubi boObo svog kosmopolitu.
-
Fudo387
- 512MB
- exliberal-ex
#292 Re: Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju
Vidis Fudo tu je razlika sto te jebe, ja sam ostao svoj na svome dok si se ti I ostale kvazi patriote fatao crne amerike....francuske...Fudo387 wrote:Ne treba, jebe mi se za tvoje detalje.exliberal-ex wrote:
Ja sam izasao 98...kad si ti ?
Ako nevjerujes provjeri temu o ratu u Sarajevu, na nekim mjestima sam se krpio sa PM jer se nismo slagali o nekim stvarima a na drugim smo se slagali jer smo prosli kroz ista sranja
Mobilisan ( ne svojom voljom 92...skinut 95...tad sam kopao na ekonomij posto su nas vlahe sklonili sa linija)
Jel treba jos detalja patrijoto... ?
Poenta je da si se zajebo, konto si da ce se za heftu spustiti u grad, i jebiga, sudba kleta nedade.
Cuj mobilisali te?
Pa dje to jos ima da se vojno sposobni u slucaju rata mobilisu?
Bas su supci.
Jos ti na kraju kad su skontali da si koristan u vojsci k’o prosjecna lopata dali da kopas. Totalno pomracenje uma u djihatlija.
Lako je glumit pametnjakovica I patrijOtu sad, kad su glave letjele tebe nigdje nije bilo.....
Da mobilisali me, dok se moglo hapat po gradu svi su trcali da se uhvate puske, kad se pocelo ginut , kad su se pocele ruke I noge gubit bilo je hajde da branite multi multi a mi idemo u stab...ili na zapad....a da prvo su me patrijOtski izmarisali samo da me podsjete da sam cetnik a onda mrs na zuc....I ne samo mene
I bili smo tu dok smo trebali....kasnije smo postali nepodobni pa su nas liferovali na ekonomiju...umalo tu nezaplatih kad pade krmaca kod sivog doma..al nejse to nije tema
da se mi vratimo na nepostojanje ljevice...jel moze..to je kod tebe bio Berrnie..znas onaj sto ga je Hillary otjerala...
- ABH017
#293 Re: Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju
exliberal-ex wrote: Zasto se onda neko osjeti uvrijedjenim ako se sad kaze da bosnjaci provode politiku dosta slicnu kao sto su srbi provodili...I srbi su se zalagali za multi multi...gradjansku, jedan covjek jedan glas..jel tako?...jel je ne jednom na ovom forumu receno da bosnjaci nisu htjeli da ostanu u toj zajednici jer izmedju ostalog nisu htjeli da im srbi biraju predstavnike dok je to ok kad se sad radi nad hrvatima...?
Ma jašta su, kako nisu. Od Gazimestana do skupštinskog zasijedanja u Sarajevu, gdje Karadžić, multietnički zaprijeti paklom, autostradom i nestankom muslimanskog naroda.
Ja ne znam, majke mi, čime vas hrane, pa da vam mozak toliko bude na leru.
-
Fudo387
#294 Re: Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju
Greota tako finog, bas mi je zao sto su te nalemali.exliberal-ex wrote:..a da prvo su me patrijOtski izmarisali samo da me podsjete da sam cetnik a onda mrs na zuc....I ne samo mene
Evo mi suze niz ledja teku, duboko me dirnulo.
Kako te nije sramota toliko lagati?
- Teniser
#295 Re: Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju
To mora da poboljsavate natalitet,jesu li sestre,kcerke i zene u opticaju po Ilidzi.Nije vise zanimljivo kod Wise512MB wrote:Prvo ce mo da vas bijemo, pa onda...Teniser wrote:Problem Sarajeva je sto je u kotlini pa valjda navikli na maglu a u tim danima ispijaju kafe u Arapskim trznim centrima ili kod Memica u Otesu,cujem dole prava multieticnost.
- ABH017
#296 Re: Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju
Potpuno se slažem. Apsolutno mi je nebitno ko je, kako se zove, moli li se Bogu uopšte i kako mu se moli, kako se nacionalno izjašnjava. Ja sam za to da ova država ima jednog predsjednika i premijera vlade, koji će taj posao obavljati pošteno, vrijedno i transparentno, a nek se zovu kako god. To što se neko zove Miloš, Ante ili Jakob ne znači da on nije moj, samo zato što se izjašnjava drugačije, već naprotiv, moj je onaj koji će raditi i pošteno zaraditi plaću za koju se odbija i od moje plate. Onaj koji se izjašnjava kao ja i moli se istom Bogu, nije moj, ako krade ili ako je pošten, ali nesposoban za taj posao, a zaposlio se preko dajdže.pemanapemani wrote:Onaj koji zagovara gradjansku drzavu ne bi trebao koristiti matricu B/H/S za objasnjavanje sta znaci gradjanski uredjena BiH.
Ako ce se pristalice gradjanskog uredjenja nadjebavati sa Srbima i Hrvatima koristeci argumente - Bosnjaka ima najvise i stalno se pozivati na islamofobiju, onda je to cista ubleha, a ne gradjanska ideja.
Da se razumijemo, jer znam da ce me ova dijasporska ekipa pozvati da se selim, odnosno da im se pridruzim, meni kao Bosancu katolickog backgrounda ne bi bio problem zivjeti u bosnjackoj nacionalnoj drzavi.
Smeta mi kada od milion argumenata za gradjansku drzavu opletes o islamofobiji, ne kontajuci da velikosrbi i velikohrvati bas to zele, a ovamo se ko fol zalazes za gradjansku BiH.
Znaci, samo bez ubleha. Ako se neko zalaze za BiH kao nacionalnu drzavu Bosnjaka, nikakav problem. Samo, nemoj meni Bosancu, ljevicaru i zagovorniku gradjanske Bosne i Hercegovine prodavati muda pod bubrege i preko mojih ledja ostvarivati neke ciljeve koje ne zelis jasno reci.
Posteno da postenije ne moze.
Mislim i vjerujem da ovako razmišlja 90% stanovnika ove države, ali ih lopovčine konstantno prepadaju sa drugim i drugačijim.
"Ovca se cijeli život plaši vuka, a na kraju je čoban zakolje i okrene na ražnju."
-
pemanapemani
#297 Re: Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju
ABH017 wrote:Potpuno se slažem. Apsolutno mi je nebitno ko je, kako se zove, moli li se Bogu uopšte i kako mu se moli, kako se nacionalno izjašnjava. Ja sam za to da ova država ima jednog predsjednika i premijera vlade, koji će taj posao obavljati pošteno, vrijedno i transparentno, a nek se zovu kako god. To što se neko zove Miloš, Ante ili Jakob ne znači da on nije moj, samo zato što se izjašnjava drugačije, već naprotiv, moj je onaj koji će raditi i pošteno zaraditi plaću za koju se odbija i od moje plate. Onaj koji se izjašnjava kao ja i moli se istom Bogu, nije moj, ako krade ili ako je pošten, ali nesposoban za taj posao, a zaposlio se preko dajdže.pemanapemani wrote:Onaj koji zagovara gradjansku drzavu ne bi trebao koristiti matricu B/H/S za objasnjavanje sta znaci gradjanski uredjena BiH.
Ako ce se pristalice gradjanskog uredjenja nadjebavati sa Srbima i Hrvatima koristeci argumente - Bosnjaka ima najvise i stalno se pozivati na islamofobiju, onda je to cista ubleha, a ne gradjanska ideja.
Da se razumijemo, jer znam da ce me ova dijasporska ekipa pozvati da se selim, odnosno da im se pridruzim, meni kao Bosancu katolickog backgrounda ne bi bio problem zivjeti u bosnjackoj nacionalnoj drzavi.
Smeta mi kada od milion argumenata za gradjansku drzavu opletes o islamofobiji, ne kontajuci da velikosrbi i velikohrvati bas to zele, a ovamo se ko fol zalazes za gradjansku BiH.
Znaci, samo bez ubleha. Ako se neko zalaze za BiH kao nacionalnu drzavu Bosnjaka, nikakav problem. Samo, nemoj meni Bosancu, ljevicaru i zagovorniku gradjanske Bosne i Hercegovine prodavati muda pod bubrege i preko mojih ledja ostvarivati neke ciljeve koje ne zelis jasno reci.
Posteno da postenije ne moze.
Mislim i vjerujem da ovako razmišlja 90% stanovnika ove države, ali ih lopovčine konstantno prepadaju sa drugim i drugačijim.
"Ovca se cijeli život plaši vuka, a na kraju je čoban zakolje i okrene na ražnju."
Jos bih samo dodao da je kljucno da vole ili bar malo postuju Bosnu i Hercegovinu.
- ABH017
#298 Re: Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju
Ma vole, 90% ljudi se vole i poštuju, pa poštuju i vole i zajedničku državu. Problem su veliko nacionalne politike, koje prepadaju narode, a sve za svoj ćejf i džep.pemanapemani wrote:
![]()
![]()
Jos bih samo dodao da je kljucno da vole ili bar malo postuju Bosnu i Hercegovinu.
- exliberal-ex
#299 Re: Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju
Seronjo jedan....ne da su nas marisali nego su nas I ubijaliFudo387 wrote:Greota tako finog, bas mi je zao sto su te nalemali.exliberal-ex wrote:..a da prvo su me patrijOtski izmarisali samo da me podsjete da sam cetnik a onda mrs na zuc....I ne samo mene
Jednog clana familije nismo nikad ni nasli...zamisli ubijen u sred Sarajeva...sad ces reci da lazem , zaboli me kurac jel mi vjerujes
I sad odjebi I ti I tvoja prica...gasim se sa ove teme,pun mi kurac kvazi patriota koji su pobjegli kad je trebalo branit jednu jedinu...
-
Fudo387
#300 Re: Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju
Naravno da cu ti reci da lazes, jer lazes.exliberal-ex wrote:Seronjo jedan....ne da su nas marisali nego su nas I ubijaliFudo387 wrote:Greota tako finog, bas mi je zao sto su te nalemali.exliberal-ex wrote:..a da prvo su me patrijOtski izmarisali samo da me podsjete da sam cetnik a onda mrs na zuc....I ne samo mene
Jednog clana familije nismo nikad ni nasli...zamisli ubijen u sred Sarajeva...sad ces reci da lazem , zaboli me kurac jel mi vjerujes
I sad odjebi I ti I tvoja prica...gasim se sa ove teme,pun mi kurac kvazi patriota koji su pobjegli kad je trebalo branit jednu jedinu...
I gasi se sa teme, bas me briga, gasio se negasio.