problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- duminjo
#276 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
Sram te bilo kolega. Ne mislimo na Isto gutanje 
- cendlerbing
#277 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
Zanimljivo je da se muškarci na ovu priču uglavnom odbrane sa onom svojom čuvenom klasifikacijom...za sex je dovoljno samo nek dobro izgleda (neki hrabro priznaju da može haman i kakva god), a za nešto ozbiljnije da je fina, kulturna i nadasve pametna.
Žene uglavnom traže sve u jednom.
- Euridika
- Globalna šefica
- duminjo
#279 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
Ja sam prokomentariso samo zenski jezik i rekoh da vremenom muškarac mora nauciti gutati. Malo istrpiti i na kraju uglavnom uraditi kako zena Kaze, jer popustiti nece. Sex nista. Tacka 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#280 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
Kad se saberu sve potrebne karakteristike, to sve u jednom na kraju ispadne - televizorcendlerbing wrote:Zanimljivo je da se muškarci na ovu priču uglavnom odbrane sa onom svojom čuvenom klasifikacijom...za sex je dovoljno samo nek dobro izgleda (neki hrabro priznaju da može haman i kakva god), a za nešto ozbiljnije da je fina, kulturna i nadasve pametna.
- Bloo
- Globalna šefica
#281 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
od 50 inčaTomahawk11 wrote:Kad se saberu sve potrebne karakteristike, to sve u jednom na kraju ispadne - televizorcendlerbing wrote:Zanimljivo je da se muškarci na ovu priču uglavnom odbrane sa onom svojom čuvenom klasifikacijom...za sex je dovoljno samo nek dobro izgleda (neki hrabro priznaju da može haman i kakva god), a za nešto ozbiljnije da je fina, kulturna i nadasve pametna.
- cendlerbing
#282 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
Stop jednosmjernim gutanjima!duminjo wrote:Ja sam prokomentariso samo zenski jezik i rekoh da vremenom muškarac mora nauciti gutati. Malo istrpiti i na kraju uglavnom uraditi kako zena Kaze, jer popustiti nece. Sex nista. Tacka
- duminjo
#283 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
Što Se bujruma tice, bujrum uvijekcendlerbing wrote:Stop jednosmjernim gutanjima!duminjo wrote:Ja sam prokomentariso samo zenski jezik i rekoh da vremenom muškarac mora nauciti gutati. Malo istrpiti i na kraju uglavnom uraditi kako zena Kaze, jer popustiti nece. Sex nista. Tacka![]()
- Ramzess Veliki
#284 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
Nije tako ...cendlerbing wrote:Zanimljivo je da se muškarci na ovu priču uglavnom odbrane sa onom svojom čuvenom klasifikacijom...za sex je dovoljno samo nek dobro izgleda (neki hrabro priznaju da može haman i kakva god), a za nešto ozbiljnije da je fina, kulturna i nadasve pametna.
- Ramzess Veliki
#285 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
Ja vala ne gut'o ...cendlerbing wrote:Stop jednosmjernim gutanjima!duminjo wrote:Ja sam prokomentariso samo zenski jezik i rekoh da vremenom muškarac mora nauciti gutati. Malo istrpiti i na kraju uglavnom uraditi kako zena Kaze, jer popustiti nece. Sex nista. Tacka![]()
- triconja
#286 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
Jes, citas nas ko bukvarEuridika wrote:cendlerbing wrote:Jah, jah, to "kad otvore usta" je inače muškarcima problem neprevaziđen, stavka bez koje se ne može...![]()
![]()
![]()
Ovo im je problem sa svakom ženskom.
- Connaisseur Karlin
#287 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
zenski jezik zeli komunikaciju, a vi ne, to je problemduminjo wrote:Ja sam prokomentariso samo zenski jezik i rekoh da vremenom muškarac mora nauciti gutati. Malo istrpiti i na kraju uglavnom uraditi kako zena Kaze, jer popustiti nece. Sex nista. Tacka
- mad_max_ba
#288 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
samo za karlinkuConnaisseur Karlin wrote:
zenski jezik zeli komunikaciju, a vi ne, to je problem
- Connaisseur Karlin
#289 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
jesi grozanmad_max_ba wrote:samo za karlinkuConnaisseur Karlin wrote:
zenski jezik zeli komunikaciju, a vi ne, to je problem
- mad_max_ba
#290 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
ne ne druga strofa je najbitniji faktor u pjesmi, zbog čeg mi ti direktno naumpadeConnaisseur Karlin wrote:
jesi grozana to mi trazis slabu tockicu
- Connaisseur Karlin
#291 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
ma dobro, ovo su ekstremne situacijemad_max_ba wrote:ne ne druga strofa je najbitniji faktor u pjesmi, zbog čeg mi ti direktno naumpadeConnaisseur Karlin wrote:
jesi grozana to mi trazis slabu tockicu
- mad_max_ba
#292 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
No hard filings, aj lajk to đoukConnaisseur Karlin wrote:
ma dobro, ovo su ekstremne situacije
- Connaisseur Karlin
#293 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
izvjestacena nepristupacnost osoba mi je odbojnamad_max_ba wrote:No hard filings, aj lajk to đoukConnaisseur Karlin wrote:
- mad_max_ba
#294 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
moram da priznam da baš i ne razumijem ako može objašnjenje tj da li me me smatraš izvještačenim i nepristupačnimConnaisseur Karlin wrote:izvjestacena nepristupacnost osoba mi je odbojnamad_max_ba wrote:No hard filings, aj lajk to đoukConnaisseur Karlin wrote:
- Connaisseur Karlin
#295 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
pa analizriam osobu iz yt pjesmemad_max_ba wrote:moram da priznam da baš i ne razumijem ako može objašnjenje tj da li me me smatraš izvještačenim i nepristupačnimConnaisseur Karlin wrote:izvjestacena nepristupacnost osoba mi je odbojnamad_max_ba wrote: No hard filings, aj lajk to đouk
- mad_max_ba
#296 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
aaaaConnaisseur Karlin wrote:
pa analizriam osobu iz yt pjesmetakve zene, a i msukraci , koji su uvijek nepristupacni su odbojni, ali , nekome su takvi magnetna tocka privlacnosti jer , su upravo nepristupacni
našla si se u pogrešnom dijelu pjesme da izdvojim dio:
Ona gleda na zapad,
voli neke druge stvari
I prodaje nam magu,
to je pali
Ona uvek je u pravu,
.......
- Connaisseur Karlin
#297 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
a kuzim nesporazum, no i moj dio je dobro povezan sa temommad_max_ba wrote:aaaaConnaisseur Karlin wrote:
pa analizriam osobu iz yt pjesmetakve zene, a i msukraci , koji su uvijek nepristupacni su odbojni, ali , nekome su takvi magnetna tocka privlacnosti jer , su upravo nepristupacni
našla si se u pogrešnom dijelu pjesme da izdvojim dio:
Ona gleda na zapad,
voli neke druge stvari
I prodaje nam magu,
to je pali
Ona uvek je u pravu,
.......
ovo "gledanje na Zapad" ne razumijem
- Njanjavi
#298 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
Gdje ovo pise haveru?duminjo wrote:Ja sam prokomentariso samo zenski jezik i rekoh da vremenom muškarac mora nauciti gutati. Malo istrpiti i na kraju uglavnom uraditi kako zena Kaze, jer popustiti nece. Sex nista. Tacka
U nekom prirucniku za papucare i rogonje?
Nijedna normalna zena nece fikus kraj sebe ni kera, vec musko sa kicmom, mudima i stavom.
Ako slucajno pomislis da igras ovu igru, dresiranog kera, budi spreman na to da ce je kad tad privuc neki nepelcovani, neposlusni avlijaner il kakav vucko
S tim da je vucko cisto za satiranje od hasima, dok je avlijaner novi projekat za dresuru
- cendlerbing
#299 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
Ako ćemo se takvim argumentima pucati - jest!Ramzess Veliki wrote: Nije tako ...
- duminjo
#300 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
Da. Od jednog jarana, zena navalila da coek kupi kcerkici Klavir, Ali Nov neki.. Bruka para. Na pocetku je bila komunikacija, covjek Se odupiro ali dzaba. Moro kupiti.Connaisseur Karlin wrote:zenski jezik zeli komunikaciju, a vi ne, to je problemduminjo wrote:Ja sam prokomentariso samo zenski jezik i rekoh da vremenom muškarac mora nauciti gutati. Malo istrpiti i na kraju uglavnom uraditi kako zena Kaze, jer popustiti nece. Sex nista. Tacka
Drugi jarana hoce da mijenja auto, zeni Se svidio megan, njemu bas i ne. Pregovaraju, komuniciraju, ali ce uzeti megana.
Nego, što prije naucimo gutati, kasnije nam bude lakse