Urednik dokumentarnog programa Tvrtko Milović
-
kakavdanakneiskustvu
-
Hafis
#277 Re: Urednik dokumentarnog programa Tvrtko Milović
Evo ti sad belaja. Kjafirski Upravni odbor BHT ga opet imenovaohorkesh wrote:Opet se ti muslimanski sudovi urotili protiv nedužnih profesionalaca.kakavdanakneiskustvu wrote:https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... Dz39bJz69Y
- horkesh
#278 Re: Urednik dokumentarnog programa Tvrtko Milović
Pobjeda! Pobjeda!Hafis wrote:Evo ti sad belaja. Kjafirski Upravni odbor BHT ga opet imenovaohorkesh wrote:Opet se ti muslimanski sudovi urotili protiv nedužnih profesionalaca.kakavdanakneiskustvu wrote:https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... Dz39bJz69Y
-
kakavdanakneiskustvu
-
kakavdanakneiskustvu
- BHCluster
#281 Re: Urednik dokumentarnog programa Tvrtko Milović
Budimo realni jedini nacin da bude relevantan par minuta i naravno da zaradi veceru kod UZP-ovaca je da ovako nesto napise.
- Maraschino
#282 Re: Urednik dokumentarnog programa Tvrtko Milović
Djikani, sanjacete vi jos dugo Komsica.kakavdanakneiskustvu wrote:http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/131 ... g.facebook
-
Novak20
#283 Re: Urednik dokumentarnog programa Tvrtko Milović
Tako se u rječniku profesora Jahića đikan tumači kao "neotesan čovjek, seljačina, pravoslavni brđanin, stočar, čoban, bosanski pravoslavac četnički nastrojen".
- spreca
#284 Re: Urednik dokumentarnog programa Tvrtko Milović
Vidi jes mu dragoNovak20 wrote:Tako se u rječniku profesora Jahića đikan tumači kao "neotesan čovjek, seljačina, pravoslavni brđanin, stočar, čoban, bosanski pravoslavac četnički nastrojen".
![]()
![]()
![]()
-
Novak20
#285 Re: Urednik dokumentarnog programa Tvrtko Milović
Tebi je drago, a meni smiješno.spreca wrote:Vidi jes mu dragoNovak20 wrote:Tako se u rječniku profesora Jahića đikan tumači kao "neotesan čovjek, seljačina, pravoslavni brđanin, stočar, čoban, bosanski pravoslavac četnički nastrojen".
![]()
![]()
![]()
- spreca
#286 Re: Urednik dokumentarnog programa Tvrtko Milović
Izgleda da ili nevidis ili neznas da citas...gdje to pise da mi je drago?...ako je tebi drago sto si se pronasao ,zato bi ja to tebi osporavao pravo na srecuNovak20 wrote:
Tebi je drago, a meni smiješno.
-
kakavdanakneiskustvu
#287 Re: Urednik dokumentarnog programa Tvrtko Milović
spreca wrote:Izgleda da ili nevidis ili neznas da citas...gdje to pise da mi je drago?...ako je tebi drago sto si se pronasao ,zato bi ja to tebi osporavao pravo na srecuNovak20 wrote:
kako će se on u tome pronaći,on tvrdi da je jevrej
-
Hafis
#288 Re: Urednik dokumentarnog programa Tvrtko Milović
Bolje Jevrej nego ''ostali''. Barem znaš tko si, što si i od kojeg naroda potičeš.
E tek onda, ako ti se to ne svidi, prelaziš u regionalnu odrednicu ili u popularne ''ostale'' da bi se uvalio u dom naroda.
E tek onda, ako ti se to ne svidi, prelaziš u regionalnu odrednicu ili u popularne ''ostale'' da bi se uvalio u dom naroda.
- Maraschino
#289 Re: Urednik dokumentarnog programa Tvrtko Milović
Fino, moj pojam djikana obuhvata i takve. Za mene je djikan i BI.kakavdanakneiskustvu wrote:spreca wrote:Izgleda da ili nevidis ili neznas da citas...gdje to pise da mi je drago?...ako je tebi drago sto si se pronasao ,zato bi ja to tebi osporavao pravo na srecuNovak20 wrote:
-
Hafis
#290 Re: Urednik dokumentarnog programa Tvrtko Milović
Eh, još ću i tebe čitati što si napisao 
- Maraschino
#291 Re: Urednik dokumentarnog programa Tvrtko Milović
Haj ti tamu u kotlovnicu i one cijevi treba ofarbati i onaj povratni ventil ne zaboravi zamijeniti. Ljudi se zale da gube toplu vodu.
lp
lp
-
kakavdanakneiskustvu
#292 Re: Urednik dokumentarnog programa Tvrtko Milović
Hafis wrote:Bolje Jevrej nego ''ostali''. Barem znaš tko si, što si i od kojeg naroda potičeš.
pa sve ok,samo kazem da je covjek napisao da je jevrej
-
Hafis
#293 Re: Urednik dokumentarnog programa Tvrtko Milović
Svaka čast Tvrtko. FTV je dobio mali plus u mojim očima...iliti križ što vole reći.Lik nema blage veze sa životom, u uređenom društvu bi bio čuvar rampe komunalnog preduzeća
Kada su godinama otrov sipali bolesnici poput onog malog žohara Hadžiomerovića, onda je bilo cool.
-
Hafis
#294 Re: Urednik dokumentarnog programa Tvrtko Milović
I? Kakve to veze ima ako se tako izjasnio. Hoćeš li tražiti da mu postave žutu zvijezdu na avatar?.kakavdanakneiskustvu wrote:Hafis wrote:Bolje Jevrej nego ''ostali''. Barem znaš tko si, što si i od kojeg naroda potičeš.
-
kakavdanakneiskustvu
#295 Re: Urednik dokumentarnog programa Tvrtko Milović
Hafis wrote:I? Kakve to veze ima ako se tako izjasnio. Hoćeš li tražiti da mu postave žutu zvijezdu na avatar?.kakavdanakneiskustvu wrote:Hafis wrote:Bolje Jevrej nego ''ostali''. Barem znaš tko si, što si i od kojeg naroda potičeš.
pa necu ja,mozda bi to radili oni koji su u nekim gradovima u ovoj drzavi davali imena ulica po ustaskim ministrima
-
Novak20
#296 Re: Urednik dokumentarnog programa Tvrtko Milović
Hafis wrote:I? Kakve to veze ima ako se tako izjasnio. Hoćeš li tražiti da mu postave žutu zvijezdu na avatar?.kakavdanakneiskustvu wrote:
- spreca
#297 Re: Urednik dokumentarnog programa Tvrtko Milović
on je jevrej po potrebikakavdanakneiskustvu wrote:spreca wrote:Izgleda da ili nevidis ili neznas da citas...gdje to pise da mi je drago?...ako je tebi drago sto si se pronasao ,zato bi ja to tebi osporavao pravo na srecuNovak20 wrote:
- spreca
#298 Re: Urednik dokumentarnog programa Tvrtko Milović
Hoces da ga Budak budakom rokne u glavukakavdanakneiskustvu wrote:Hafis wrote: I? Kakve to veze ima ako se tako izjasnio. Hoćeš li tražiti da mu postave žutu zvijezdu na avatar?.
pa necu ja,mozda bi to radili oni koji su u nekim gradovima u ovoj drzavi davali imena ulica po ustaskim ministrima
-
Hafis
#299 Re: Urednik dokumentarnog programa Tvrtko Milović
Ne znam ja što bi bilo možda, samo ja znam da si se ti dobro natakario čovjeka i svaki ti je treći post upućen njemu vezan za činjenicu da se on ''izjasnio kao Jevrej''. Malo mi je to simptomatično, što bi rekao naš narod.kakavdanakneiskustvu wrote:Hafis wrote:I? Kakve to veze ima ako se tako izjasnio. Hoćeš li tražiti da mu postave žutu zvijezdu na avatar?.kakavdanakneiskustvu wrote:
Da te ne poznam, pomislio bih da si antisemit ili barem Palestinac.
Ohladi malo s tim Jevrejima, ako je u tvom kraju sramota biti Jevrej, to je već problem i treba ih kolektivno autobusima odvesti u neki muzej holokausta. .
-
Novak20
#300 Re: Urednik dokumentarnog programa Tvrtko Milović
Stipu ih Hafise.Hafis wrote: Ne znam ja što bi bilo možda, samo ja znam da si se ti dobro natakario čovjeka i svaki ti je treći post upućen njemu vezan za činjenicu da se on ''izjasnio kao Jevrej''. Malo mi je to simptomatično, što bi rekao naš narod.
Da te ne poznam, pomislio bih da si antisemit ili barem Palestinac.
Ohladi malo s tim Jevrejima, ako je u tvom kraju sramota biti Jevrej, to je već problem i treba ih kolektivno autobusima odvesti u neki muzej holokausta. .
Ne smeta im što je Edim Hrvat, a smeta im što sam ja Jevrej.
Zato je lakše pisati o meni nego o temi ili o izvrsnom članku Tvrtka Milovića kojim daje podršku našem mudrom Predsjedniku.
https://www.dnevnik.ba/teme/tvrtko-milo ... edsjedniku