pizdarija u Doboju?

Post Reply
LBVIEW

#276 Re: pizdarija u Doboju?

Post by LBVIEW »

LBVIEW

#277 Re: pizdarija u Doboju?

Post by LBVIEW »

Fudo387 wrote:Vidi sto su se malo oslobodili kako je pederalna uApsila Muceta, a neki dan palili traktore...tctc
:D
"Placi, placi osto sam na Raci". :lol: :lol:
asker

#278 Re: pizdarija u Doboju?

Post by asker »

Neki dan kad Dalibor sam sebi roknu kasikaru u glavushu ja se uplasih za multivitaminost foruma, po' Srbina nije bilo na temi :shock:
Dzaba ih neki zvali, ganjali po drugim temama, a-a...
GeeTnT

#279 Re: pizdarija u Doboju?

Post by GeeTnT »

radostan dan wrote:Ja udaram po dijaspori? Ja, što imam najdublje poštovanje spram raznih Patona i De Golova u odsustvu? Pa da je bogdo jos samo troje ko Fudo i Insomnija, pa kad dođu, da se ovo preore i ocisti, na zdrave temelje postavi, a ne ko ovi domaći metilji...
Nego, nema se vremena...obrni koji ćevap, obiđi one izjelice od familije, malo pruži noge po čaršiji, i isteče godišnji... ne osta za revoluciju ništa dana.
Ne znam ja koje su Fudine i insomnijine namjere, ali me iznenadjuje da startas kao Hadzijalagic po dijaspori. Za cevape i izbjeglice se nadje koji eVro, cak i za derneka sa rajom, onom pravom, a ne ovom koji cekaju kada ces izbacit koju smesnu notu kako bi dobio dozu smajlija. Sto se tice revolucije, mislim da je pokrenuta i to bas iz dijaspore, Fudine okoline, meta je krnja Srbija, a rasplet ce da gledamo..
LBVIEW

#280 Re: pizdarija u Doboju?

Post by LBVIEW »

asker wrote:Neki dan kad Dalibor sam sebi roknu kasikaru u glavushu ja se uplasih za multivitaminost foruma, po' Srbina nije bilo na temi :shock:
Pa jebi ga, nece na svoje. :D Ko padne na pricu sam je kriv.
asker

#281 Re: pizdarija u Doboju?

Post by asker »

LBVIEW wrote:
asker wrote:Neki dan kad Dalibor sam sebi roknu kasikaru u glavushu ja se uplasih za multivitaminost foruma, po' Srbina nije bilo na temi :shock:
Pa jebi ga, nece na svoje. :D Ko padne na pricu sam je kriv.
Mene brine gdje je i sta radi taj Mucetov brat? Kako je raspolozen, jel' ljut, zna li da je mudzahedinska murija uhapsila Muceta a ne Sumska? I jel' Muce upakovan propisno, ko Hanibal Lector u Jaganjcima? Koja ga vojska cuva?
SaraFina

#282 Re: pizdarija u Doboju?

Post by SaraFina »

Sad definitivno vjerujem da je ABIH zaustavljena pred B.L. da bi se genocidna i velikosrpski fašizam održali.

Ako je ovo jedan Bošnjo napravio.... Šta reći i koju posluku porati? :D

Dajte nam tri ovakva i vidimo se do godine u Beogradu! :bih:
insomnia78

#283 Re: pizdarija u Doboju?

Post by insomnia78 »

Frajer je sa par odmjerenih udaraca u čeljust genocidne republike bacio u behut po foruma :lol: :lol:
General War

#284 Re: pizdarija u Doboju?

Post by General War »

SaraFina wrote:Sad definitivno vjerujem da je ABIH zaustavljena pred B.L. da bi se genocidna i velikosrpski fašizam održali.

Ih bilo je Muceta sijaset u ABiH...eno jos im i boracke naknade i dan danas isplacuju od izlaska iz zatvora :D
SaraFina

#285 Re: pizdarija u Doboju?

Post by SaraFina »

:thumbup:

Ponesiiii zastavuuuuu, pobjedu slavićuuuuu ponesi zastavuuuuuuuuu :bih:
General War

#286 Re: pizdarija u Doboju?

Post by General War »

Ponesi seeeeefove, zlatninu i eureeee :D

Bosnjacki Gazija :D
SaraFina

#287 Re: pizdarija u Doboju?

Post by SaraFina »

General War wrote:
SaraFina wrote:Sad definitivno vjerujem da je ABIH zaustavljena pred B.L. da bi se genocidna i velikosrpski fašizam održali.

Ih bilo je Muceta sijaset u ABiH...eno jos im i boracke naknade i dan danas isplacuju od izlaska iz zatvora :D

Djenerale, razvalio Muće one velikosrbe BA, ali ti se ne sjekiraj. Ti si "naš" Bosanac. Jel' navijaš za Mućeta? Priznaj :D

Tebi dlaka ne bi falila s gl00ve :D
insomnia78

#288 Re: pizdarija u Doboju?

Post by insomnia78 »

General War wrote:

Jes, jes. Armija s koca i konopca. Sve go genocidas, zlocinac, razbojnik, lopov i silovatelj
SaraFina

#289 Re: pizdarija u Doboju?

Post by SaraFina »

General War wrote:Ponesi seeeeefove, zlatninu i eureeee :D

Takoooo je! Bakir te prati i ima velike planove s tobom! Trebaćeš moRebit ko Baketov Srbin ovaj Bosanac :D
General War

#290 Re: pizdarija u Doboju?

Post by General War »

SaraFina wrote:

Djenerale, razvalio Muće one velikosrbe BA, ali ti se ne sjekiraj. Ti si "naš" Bosanac. Jel' navijaš za Mućeta? Priznaj :D

Tebi dlaka ne bi falila s gl00ve :D
PA sto pobjeze u mine...ko iz vica :D
General War

#291 Re: pizdarija u Doboju?

Post by General War »

SaraFina wrote:
General War wrote:Ponesi seeeeefove, zlatninu i eureeee :D

Takoooo je! Bakir te prati i ima velike planove s tobom! Trebaćeš moRebit ko Baketov Srbin ovaj Bosanac :D
Tu sam ako treba :thumbup: , vidis da ovi boOsnjaci se uvjek zadovoljavaju sa malim i nebitnim stvarima...idemo globalno!! :mrgreen:
SaraFina

#292 Re: pizdarija u Doboju?

Post by SaraFina »

General War wrote:
SaraFina wrote:

Tu sam ako treba :thumbup: , vidis da ovi boOsnjaci se uvjek zadovoljavaju sa malim i nebitnim stvarima...idemo globalno!! :mrgreen:

Kako misliš? Kad Begeš pregazimo, onda gdje da udaramo? Ne kontam :D Pojasni!

Šumadija???? Dokle ćemo?

Do godine u Beogradu! Nišu? Požarevcu?
radostan dan

#293 Re: pizdarija u Doboju?

Post by radostan dan »

GeeTnT wrote:
Ne znam ja koje su Fudine i insomnijine namjere...
Humane, nadasve i unatoč...čovjek 12 godina mirno živi na relaciji Maglaj-Tešanj, ono jes da je malo osudjen za ubistvo i jes da je malo pobjegao sa osluženja kazne i jes da je malo raspisana centralna potjernica tuzlanskog i zenickog kantona, evo jubilarnih 10 godina kako ga federalni fup/mup ne primjecuje na pomenutoj lokaciji....i drzne se multi patrola geno er esa da ga privodi, u trenutku dostizanja nirvane postupkom špricanja/smrkanja/varenja sa jaranom mu....pa ima li to smisla?
Eroj, a ne zlocinac....
SaraFina

#294 Re: pizdarija u Doboju?

Post by SaraFina »

radostan dan wrote:
GeeTnT wrote:
Ne znam ja koje su Fudine i insomnijine namjere...
Humane, nadasve i unatoč...čovjek 12 godina mirno živi na relaciji Maglaj-Tešanj, ono jes da je malo osudjen za ubistvo i jes da je malo pobjegao sa osluženja kazne i jes da je malo raspisana centralna potjernica tuzlanskog i zenickog kantona, evo jubilarnih 10 godina kako ga federalni fup/mup ne primjecuje na pomenutoj lokaciji....i drzne se multi patrola geno er esa da ga privodi, u trenutku dostizanja nirvane postupkom špricanja/smrkanja/varenja sa jaranom mu....pa ima li to smisla?
Eroj, a ne zlocinac....

A ima li smisla da silovatelji i zločinci obnašaju visoke dužnosti u državnim institucijama RS ( pri tom mislim i na taj isti MUP)?
Ono lagodno nakon rata, ne da nisu osudjeni u genocidnoj legalizovanoj tvorevini, nego javno obnašaju dužnosti. Srednje i visoke. Žive kao uzorni gradjani.
Pa dodje silovana Bošnjakinja iz Foče i svog silovatelja prepozna prilikom predaje nekog zahtjeva/dokumenta. Dijasporašica ono. Dobrovoljno, humano, protjerana u Švedsku a pobila joj ta ista genocidna žgadija sve muško u porodici.
To ima smisla????

Koje licemjerje.
LBVIEW

#295 Re: pizdarija u Doboju?

Post by LBVIEW »

insomnia78 wrote:Frajer je sa par odmjerenih udaraca u čeljust genocidne republike bacio u behut po foruma :lol: :lol:
Sunce ti poljubim, kmece k'o da je povaljo pola sumske. :lol: :lol:
LBVIEW

#296 Re: pizdarija u Doboju?

Post by LBVIEW »

A divi tetke iz Niksica kako se brine za funkcioniranje pravne drzave.
Da u sumskoj policiji ne rade ratni zlocinci i silovatelji, mozda bi bilo i smesno, ovako je bedno i zalosno. :oops:
LBVIEW

#297 Re: pizdarija u Doboju?

Post by LBVIEW »

General War wrote:

Jebi ga, to je tvoja percepcija, samo shodno onoj objektivnoj samo je jedna - srpska vojska i policija - osudjena za genocid. Znam, zavera, sta da se radi. :izet:
General War

#298 Re: pizdarija u Doboju?

Post by General War »

SaraFina wrote:
General War wrote:
SaraFina wrote:

Kako misliš? Kad Begeš pregazimo, onda gdje da udaramo? Ne kontam :D Pojasni!

Šumadija???? Dokle ćemo?

Do godine u Beogradu! Nišu? Požarevcu?
Sestro sirimo carstvo Kulina Bana...nista dok na Bosfor ne izadjemo :D
BHCluster

#299 Re: pizdarija u Doboju?

Post by BHCluster »

Hajmo kokice, kikiriki...
SaraFina

#300 Re: pizdarija u Doboju?

Post by SaraFina »

Djenerale, to nije ambicija, mislim Bosfor :D

MagaloMaNiJa jarane. I uvjek se obije o glavu :D