Prijateljske utakmice: SAD - BiH / Mexico - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
channel10

#276 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH

Post by channel10 »

Bazinga1234 wrote:
Mirza007 wrote:
Bazinga1234 wrote:A nije nam nužna desetka po meni, možemo igrati sa
Centralnim veznim, Cimirotom npr.
Pa ako Prosinecki preferira 4:3:3, vezni bi red bio Besic----Pjanic----Cimirot?
Mislim da bi, ali nisam siguran. Mozda netko kreativniji...
Moze Iniesta :mrgreen:?
Bazinga1234

#277 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH

Post by Bazinga1234 »

channel10 wrote: Moze Iniesta :mrgreen:?
Ne moze, star je!
Coutinho bi dobro došao.
Fudo387

#278 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH

Post by Fudo387 »

Muhamed Đakmić wrote:
Ja od Bešića očekujem da iako profilom odgovara tome bude uskoro prekrižen jer je on rekreativac već 2-3 godine.
Taj “rekreativac” bi, da je sinoc igrao, podsjecao na roberta carlosa iz najboljih dana pored onih koji su nastupili u oba tima.
Muhamed Đakmić

#279 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH

Post by Muhamed Đakmić »

Fudo387 wrote:
Muhamed Đakmić wrote:
Ja od Bešića očekujem da iako profilom odgovara tome bude uskoro prekrižen jer je on rekreativac već 2-3 godine.
Taj “rekreativac” bi, da je sinoc igrao, podsjecao na roberta carlosa iz najboljih dana pored onih koji su nastupili u oba tima.
Ne bi.
channel10

#280 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH

Post by channel10 »

Bazinga1234 wrote:
channel10 wrote: Moze Iniesta :mrgreen:?
Ne moze, star je!
Coutinho bi dobro došao.
Pa vidim idu želje i pozdravi, a ja jos zaboravio pozdraviti :-)

Evo naši tek u 25. iznijeli regularno po zemlji loptu. :oops:
Fudo387

#281 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH

Post by Fudo387 »

Muhamed Đakmić wrote:
Fudo387 wrote:
Muhamed Đakmić wrote:
Ne bi.
Bi.
Bazinga1234

#282 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH

Post by Bazinga1234 »

Fudo387 wrote:
Muhamed Đakmić wrote:
Bravo Fudo!
Bešić je vitalan igrač za naš tim.
Trenutno ne postoji igrač koji ga ni približno može zamjeniti.
Muhamed Đakmić

#283 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH

Post by Muhamed Đakmić »

Pa ja kažem da ne bi, a argumenti su mi snažni taman koliko i vaši.

Bešić je igrač koji je nekad imao potencijal, ali ga više ne pokazuje ni u dresu reprezentacije, a pogotovo ne u klupskom. Nije frajeru 18 godina, nego 25. On je ako do kraja januara ne nađe klub u kojem će redovno igrati gotov igrač.
Fudo387

#284 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH

Post by Fudo387 »

Muhamed Đakmić wrote:Pa ja kažem da ne bi, a argumenti su mi snažni taman koliko i vaši.

Bešić je igrač koji je nekad imao potencijal, ali ga više ne pokazuje ni u dresu reprezentacije, a pogotovo ne u klupskom. Nije frajeru 18 godina, nego 25. On je ako do kraja januara ne nađe klub u kojem će redovno igrati gotov igrač.
Ja, u 25 godini igrac engleske premier lige je zavrsio karijeru.
Zemljo, afriko...

Mume ima problema s mozgom, da bar ima dvije funkcionalne sive celije vec bi bio rio ferdinand.
Popravice on to.
Grean

#285 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH

Post by Grean »

Trenutno profilom idealna desetka je Duljevic. To je uloga u kojoj je bio najbolji u Sarajevu, puno bolji nego na krilu.

Muhamed Besic do boljih dana treba krpiti tog problematicnog desnog beka. To je igrao skoro cijeli period u Videotonu.
Muhamed Đakmić

#286 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH

Post by Muhamed Đakmić »

Fudo387 wrote:
Muhamed Đakmić wrote:Pa ja kažem da ne bi, a argumenti su mi snažni taman koliko i vaši.

Zemljo, afriko...

Mume ima problema s mozgom, da bar ima dvije funkcionalne sive celije vec bi bio rio ferdinand.
Popravice on to.
Pa ako u 25-oj godini ima problem sa mozgom, onda je retard. To izbiješ sa 18, kao Wayne Rooney.

Rio Ferdinand je bio štoper, nisam siguran u kojem kontekstu porediš njih dvojicu.
Bazinga1234

#287 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH

Post by Bazinga1234 »

Grean wrote:Trenutno profilom idealna desetka je Duljevic. To je uloga u kojoj je bio najbolji u Sarajevu, puno bolji nego na krilu.

Muhamed Besic do boljih dana treba krpiti tog problematicnog desnog beka. To je igrao skoro cijeli period u Videotonu.
Fali nam Duljina prodornost na krilu.

Besic je jako los na poziciji desnog beka, igrao je to čini mi se samo jednom u Evertonu i to mu je bila jedna od lošijih partija.
Fudo387

#288 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH

Post by Fudo387 »

Muhamed Đakmić wrote:
Fudo387 wrote:

Zemljo, afriko...

Popravice on to.
Pa ako u 25-oj godini ima problem sa mozgom, onda je retard. To izbiješ sa 18, kao Wayne Rooney.

Rio Ferdinand je bio štoper, nisam siguran u kojem kontekstu porediš njih dvojicu.
U kontestu, zajebano zvuci. :D
Ma nije skroz retardiran, al’ je dobro blesav, ima prostora da taj segment popravi. Valjda nadje neku hamshu da mu lanac nabaci.
Tito_i_Partija

#289 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH

Post by Tito_i_Partija »

Fudo387 wrote:U kontestu, zajebano zvuci. :D
Ma nije skroz retardiran, al’ je dobro blesav, ima prostora da taj segment popravi. Valjda nadje neku hamshu da mu lanac nabaci.
Kakva je on budala i kakav mu je babo, prije ce on poslat' hamshu u prostituciju i postat' svodnik, nego sto ona oko njega lanac nabaci. :D
Fudo387

#290 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH

Post by Fudo387 »

Tito_i_Partija wrote:
Fudo387 wrote:U kontestu, zajebano zvuci. :D
Kakva je on budala i kakav mu je babo, prije ce on poslat' hamshu u prostituciju i postat' svodnik, nego sto ona oko njega lanac nabaci. :D
Jebi ga, i to je moguce.
Ima li kakva hercegovka da mu je utrpamo dok nije skroz helac os’o? Palermo druze, intervenisi. :D
turbofolk

#291 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH

Post by turbofolk »

leškarenje wrote:U 19h na Face-u snimak
Jutros kroz san ispratio. Sad gledam teren i travnjak.. Mene stid :D
Šta kaže Baho, onaj neki njihov ima zapaženu ulogu na igrici FIFA 2018. I Nermin se složi, nije mu nepoznato :D
channel10

#292 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH

Post by channel10 »

Prvo poluvrijeme smo odron. Sad da vidimo kako je bilo u drugom.
leškarenje

#293 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH

Post by leškarenje »

channel10 wrote:Prvo poluvrijeme smo odron. Sad da vidimo kako je bilo u drugom.
Izvini Boga ti,dje ono to radis ?
channel10

#294 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH

Post by channel10 »

leškarenje wrote:
channel10 wrote:Prvo poluvrijeme smo odron. Sad da vidimo kako je bilo u drugom.
Vodim FK Sarajevo, sto pitas?
Fudo387

#295 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH

Post by Fudo387 »

turbofolk wrote:
leškarenje wrote:U 19h na Face-u snimak
Jutros kroz san ispratio. Sad gledam teren i travnjak.. Mene stid :D
Šta kaže Baho, onaj neki njihov ima zapaženu ulogu na igrici FIFA 2018. I Nermin se složi, nije mu nepoznato :D
U zadnje vrijeme su napravili more tih “malih” stadiona, samo za soccer :D , otvorili bruku akademija, ima tu i sponzora iz lige petice....ali, avaj.
Kad god odem da gledam, nakon deset minuta pocne me u stomaku nesto uvrcat’, ne znaju da si pita.
Imam jarana, trenira djecu, on hud to nesta kombinuje pa ubaci i curice da igraju...one najbolje.
Kazem ja, do sad bi konje nesto naucio, on sam’ odmahne glavom...popusti Fudo hljeba ti.

I zato kad raja pocne o kvalitetu sinosnje predstave, dodje mi da hrdam glavom u zid. :twisted:
leškarenje

#296 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH

Post by leškarenje »

channel10 wrote:
leškarenje wrote:
Vodim FK Sarajevo, sto pitas?
Sumnjam :lol: nema Sef takvo misljenje.....kontam nezaposlen,pa da te poguram da okopavas cvijece u Parku,makar sezonski :thumbup:
channel10

#297 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH

Post by channel10 »

Ma to cemo tebi ostaviti ;-) , posto vidim da se ne razumijes u fudbal.
leškarenje

#298 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH

Post by leškarenje »

channel10 wrote:Ma to cemo tebi ostaviti ;-) , posto vidim da se ne razumijes u fudbal.
Jedina neznalica ti ispadas,selektor zadovoljan,igraci zadovoljni,mediji zadovoljni prikazanim....ocito da bi ti asovcic lego ko prst u oko :thumbup:
channel10

#299 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH

Post by channel10 »

leškarenje wrote:
channel10 wrote:Ma to cemo tebi ostaviti ;-) , posto vidim da se ne razumijes u fudbal.
Jedina neznalica ti ispadas,selektor zadovoljan,igraci zadovoljni,mediji zadovoljni prikazanim....ocito da bi ti asovcic lego ko prst u oko :thumbup:
Kod tebe prolazi ona "jel ti vjerujes meni ili svojim ocima".

Ne znam jesi li gledao prvo poluvrijeme, ali nismo 3-4 dupla pasa odigrali. Igrali kao sto je igrala A reprezentacija dugo vremena (ono kad zadnja linija ima najvise dodira sa loptom i prebacuje sa desne na lijevu stranu. Jedino iznosenje po zemlji je bilo oko 27. minute. Par puta su je katapultirali iz zadnje linije ka naprijed i u aut. Menalo nesto uradio u 2-3 navrata i to je to. Znaci odron. Kad Sabic u nekoj 37-38. minuti kaze, pa dobro necemo odmah napadati :lol: , a proslo poluvrijeme. Pa kad ces napasti, sutra mozda :izet:
leškarenje

#300 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH

Post by leškarenje »

channel10 wrote:
leškarenje wrote:
Kod tebe prolazi ona "jel ti vjerujes meni ili svojim ocima".

Ne znam jesi li gledao prvo poluvrijeme, ali nismo 3-4 dupla pasa odigrali. Igrali kao sto je igrala A reprezentacija dugo vremena (ono kad zadnja linija ima najvise dodira sa loptom i prebacuje sa desne na lijevu stranu. Jedino iznosenje po zemlji je bilo oko 27. minute. Par puta su je katapultirali iz zadnje linije ka naprijed i u aut. Menalo nesto uradio u 2-3 navrata i to je to. Znaci odron. Kad Sabic u nekoj 37-38. minuti kaze, pa dobro necemo odmah napadati :lol: , a proslo poluvrijeme. Pa kad ces napasti, sutra mozda :izet:
Da vjerujes svojim ocima onda bi vidio da je igrala ekipa koja PRVI PUT u zivotu igra zajedno :oops: i ko zna hoce li vise ikad.Nije utakmica jedno poluvrijeme,a i to prvo poluvrijeme smo bili bolji :thumbup: drugo da ne spominjem,razvaljotik....evo upravo ide na Face-u .
Post Reply