Moze IniestaBazinga1234 wrote:Mislim da bi, ali nisam siguran. Mozda netko kreativniji...Mirza007 wrote:Pa ako Prosinecki preferira 4:3:3, vezni bi red bio Besic----Pjanic----Cimirot?Bazinga1234 wrote:A nije nam nužna desetka po meni, možemo igrati sa
Centralnim veznim, Cimirotom npr.
Prijateljske utakmice: SAD - BiH / Mexico - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
channel10
#276 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
-
Bazinga1234
#277 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Ne moze, star je!channel10 wrote: Moze Iniesta?
Coutinho bi dobro došao.
-
Fudo387
#278 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Taj “rekreativac” bi, da je sinoc igrao, podsjecao na roberta carlosa iz najboljih dana pored onih koji su nastupili u oba tima.Muhamed Đakmić wrote:
Ja od Bešića očekujem da iako profilom odgovara tome bude uskoro prekrižen jer je on rekreativac već 2-3 godine.
- Muhamed Đakmić
#279 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Ne bi.Fudo387 wrote:Taj “rekreativac” bi, da je sinoc igrao, podsjecao na roberta carlosa iz najboljih dana pored onih koji su nastupili u oba tima.Muhamed Đakmić wrote:
Ja od Bešića očekujem da iako profilom odgovara tome bude uskoro prekrižen jer je on rekreativac već 2-3 godine.
-
channel10
#280 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Pa vidim idu želje i pozdravi, a ja jos zaboravio pozdravitiBazinga1234 wrote:Ne moze, star je!channel10 wrote: Moze Iniesta?
Coutinho bi dobro došao.
Evo naši tek u 25. iznijeli regularno po zemlji loptu.
-
Fudo387
#281 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Bi.Muhamed Đakmić wrote:Ne bi.Fudo387 wrote:Taj “rekreativac” bi, da je sinoc igrao, podsjecao na roberta carlosa iz najboljih dana pored onih koji su nastupili u oba tima.Muhamed Đakmić wrote:
-
Bazinga1234
#282 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Bravo Fudo!Fudo387 wrote:Taj “rekreativac” bi, da je sinoc igrao, podsjecao na roberta carlosa iz najboljih dana pored onih koji su nastupili u oba tima.Muhamed Đakmić wrote:
Bešić je vitalan igrač za naš tim.
Trenutno ne postoji igrač koji ga ni približno može zamjeniti.
- Muhamed Đakmić
#283 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Pa ja kažem da ne bi, a argumenti su mi snažni taman koliko i vaši.
Bešić je igrač koji je nekad imao potencijal, ali ga više ne pokazuje ni u dresu reprezentacije, a pogotovo ne u klupskom. Nije frajeru 18 godina, nego 25. On je ako do kraja januara ne nađe klub u kojem će redovno igrati gotov igrač.
Bešić je igrač koji je nekad imao potencijal, ali ga više ne pokazuje ni u dresu reprezentacije, a pogotovo ne u klupskom. Nije frajeru 18 godina, nego 25. On je ako do kraja januara ne nađe klub u kojem će redovno igrati gotov igrač.
-
Fudo387
#284 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Ja, u 25 godini igrac engleske premier lige je zavrsio karijeru.Muhamed Đakmić wrote:Pa ja kažem da ne bi, a argumenti su mi snažni taman koliko i vaši.
Zemljo, afriko...
Mume ima problema s mozgom, da bar ima dvije funkcionalne sive celije vec bi bio rio ferdinand.
Popravice on to.
- Grean
#285 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Trenutno profilom idealna desetka je Duljevic. To je uloga u kojoj je bio najbolji u Sarajevu, puno bolji nego na krilu.
Muhamed Besic do boljih dana treba krpiti tog problematicnog desnog beka. To je igrao skoro cijeli period u Videotonu.
Muhamed Besic do boljih dana treba krpiti tog problematicnog desnog beka. To je igrao skoro cijeli period u Videotonu.
- Muhamed Đakmić
#286 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Pa ako u 25-oj godini ima problem sa mozgom, onda je retard. To izbiješ sa 18, kao Wayne Rooney.Fudo387 wrote:Ja, u 25 godini igrac engleske premier lige je zavrsio karijeru.Muhamed Đakmić wrote:Pa ja kažem da ne bi, a argumenti su mi snažni taman koliko i vaši.
Zemljo, afriko...
Mume ima problema s mozgom, da bar ima dvije funkcionalne sive celije vec bi bio rio ferdinand.
Popravice on to.
Rio Ferdinand je bio štoper, nisam siguran u kojem kontekstu porediš njih dvojicu.
-
Bazinga1234
#287 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Fali nam Duljina prodornost na krilu.Grean wrote:Trenutno profilom idealna desetka je Duljevic. To je uloga u kojoj je bio najbolji u Sarajevu, puno bolji nego na krilu.
Besic je jako los na poziciji desnog beka, igrao je to čini mi se samo jednom u Evertonu i to mu je bila jedna od lošijih partija.
-
Fudo387
#288 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
U kontestu, zajebano zvuci.Muhamed Đakmić wrote:Pa ako u 25-oj godini ima problem sa mozgom, onda je retard. To izbiješ sa 18, kao Wayne Rooney.Fudo387 wrote:Ja, u 25 godini igrac engleske premier lige je zavrsio karijeru.Muhamed Đakmić wrote:Pa ja kažem da ne bi, a argumenti su mi snažni taman koliko i vaši.
Zemljo, afriko...
Popravice on to.
Rio Ferdinand je bio štoper, nisam siguran u kojem kontekstu porediš njih dvojicu.
Ma nije skroz retardiran, al’ je dobro blesav, ima prostora da taj segment popravi. Valjda nadje neku hamshu da mu lanac nabaci.
- Tito_i_Partija
#289 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Kakva je on budala i kakav mu je babo, prije ce on poslat' hamshu u prostituciju i postat' svodnik, nego sto ona oko njega lanac nabaci.Fudo387 wrote:U kontestu, zajebano zvuci.![]()
Ma nije skroz retardiran, al’ je dobro blesav, ima prostora da taj segment popravi. Valjda nadje neku hamshu da mu lanac nabaci.
-
Fudo387
#290 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Jebi ga, i to je moguce.Tito_i_Partija wrote:Kakva je on budala i kakav mu je babo, prije ce on poslat' hamshu u prostituciju i postat' svodnik, nego sto ona oko njega lanac nabaci.Fudo387 wrote:U kontestu, zajebano zvuci.![]()
Ima li kakva hercegovka da mu je utrpamo dok nije skroz helac os’o? Palermo druze, intervenisi.
- turbofolk
#291 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Jutros kroz san ispratio. Sad gledam teren i travnjak.. Mene stidleškarenje wrote:U 19h na Face-u snimak
Šta kaže Baho, onaj neki njihov ima zapaženu ulogu na igrici FIFA 2018. I Nermin se složi, nije mu nepoznato
-
channel10
#292 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Prvo poluvrijeme smo odron. Sad da vidimo kako je bilo u drugom.
- leškarenje
#293 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Izvini Boga ti,dje ono to radis ?channel10 wrote:Prvo poluvrijeme smo odron. Sad da vidimo kako je bilo u drugom.
-
channel10
#294 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Vodim FK Sarajevo, sto pitas?leškarenje wrote:Izvini Boga ti,dje ono to radis ?channel10 wrote:Prvo poluvrijeme smo odron. Sad da vidimo kako je bilo u drugom.
-
Fudo387
#295 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
U zadnje vrijeme su napravili more tih “malih” stadiona, samo za soccerturbofolk wrote:Jutros kroz san ispratio. Sad gledam teren i travnjak.. Mene stidleškarenje wrote:U 19h na Face-u snimak
Šta kaže Baho, onaj neki njihov ima zapaženu ulogu na igrici FIFA 2018. I Nermin se složi, nije mu nepoznato
Kad god odem da gledam, nakon deset minuta pocne me u stomaku nesto uvrcat’, ne znaju da si pita.
Imam jarana, trenira djecu, on hud to nesta kombinuje pa ubaci i curice da igraju...one najbolje.
Kazem ja, do sad bi konje nesto naucio, on sam’ odmahne glavom...popusti Fudo hljeba ti.
I zato kad raja pocne o kvalitetu sinosnje predstave, dodje mi da hrdam glavom u zid.
- leškarenje
#296 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Sumnjamchannel10 wrote:Vodim FK Sarajevo, sto pitas?leškarenje wrote:Izvini Boga ti,dje ono to radis ?channel10 wrote:Prvo poluvrijeme smo odron. Sad da vidimo kako je bilo u drugom.
-
channel10
#297 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Ma to cemo tebi ostaviti
, posto vidim da se ne razumijes u fudbal.
- leškarenje
#298 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Jedina neznalica ti ispadas,selektor zadovoljan,igraci zadovoljni,mediji zadovoljni prikazanim....ocito da bi ti asovcic lego ko prst u okochannel10 wrote:Ma to cemo tebi ostaviti, posto vidim da se ne razumijes u fudbal.
-
channel10
#299 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Kod tebe prolazi ona "jel ti vjerujes meni ili svojim ocima".leškarenje wrote:Jedina neznalica ti ispadas,selektor zadovoljan,igraci zadovoljni,mediji zadovoljni prikazanim....ocito da bi ti asovcic lego ko prst u okochannel10 wrote:Ma to cemo tebi ostaviti, posto vidim da se ne razumijes u fudbal.
Ne znam jesi li gledao prvo poluvrijeme, ali nismo 3-4 dupla pasa odigrali. Igrali kao sto je igrala A reprezentacija dugo vremena (ono kad zadnja linija ima najvise dodira sa loptom i prebacuje sa desne na lijevu stranu. Jedino iznosenje po zemlji je bilo oko 27. minute. Par puta su je katapultirali iz zadnje linije ka naprijed i u aut. Menalo nesto uradio u 2-3 navrata i to je to. Znaci odron. Kad Sabic u nekoj 37-38. minuti kaze, pa dobro necemo odmah napadati
- leškarenje
#300 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Da vjerujes svojim ocima onda bi vidio da je igrala ekipa koja PRVI PUT u zivotu igra zajednochannel10 wrote:Kod tebe prolazi ona "jel ti vjerujes meni ili svojim ocima".leškarenje wrote:Jedina neznalica ti ispadas,selektor zadovoljan,igraci zadovoljni,mediji zadovoljni prikazanim....ocito da bi ti asovcic lego ko prst u okochannel10 wrote:Ma to cemo tebi ostaviti, posto vidim da se ne razumijes u fudbal.
Ne znam jesi li gledao prvo poluvrijeme, ali nismo 3-4 dupla pasa odigrali. Igrali kao sto je igrala A reprezentacija dugo vremena (ono kad zadnja linija ima najvise dodira sa loptom i prebacuje sa desne na lijevu stranu. Jedino iznosenje po zemlji je bilo oko 27. minute. Par puta su je katapultirali iz zadnje linije ka naprijed i u aut. Menalo nesto uradio u 2-3 navrata i to je to. Znaci odron. Kad Sabic u nekoj 37-38. minuti kaze, pa dobro necemo odmah napadati, a proslo poluvrijeme. Pa kad ces napasti, sutra mozda