Jeste imali problema sa zvukom notifikacija?
Kada biram notifikacije, dobar zvuk. Kada mi dodje poruka, dosta slabije. Pretpostavljam sto samo donji zvucnik radi.
Vidim na netu ima nekih aplikacija za boost zvuka...
Moderator: Benq
Nisam nikakve probleme imao a vas cu obratiti paznju da li dolazi samo sa jednog ili sa oba zvucnika notifikacija.skafiskafsnjak wrote:Od danas, galaxy s9+ u rukama![]()
Kada biram notifikacije, dobar zvuk. Kada mi dodje poruka, dosta slabije. Pretpostavljam sto samo donji zvucnik radi.
Meni isti S8.exampLe. wrote:S9 stigao u familiju, perverzija je.
Dizajn mu je slican, ostalo vala nista nije. A i dizajn, stavi jedan pored drugog pa pogledaj pa ces uociti razlike veoma brzo.isx wrote:Meni isti S8.exampLe. wrote:S9 stigao u familiju, perverzija je.
Meni se S9+ grijao uzasno bez razloga od jednom i kada je neaktivan dok je bio na BHT firmware-u.exampLe. wrote:Jasta, sve se nema.![]()
Kad smo vec kod S9 da vas pitam, da li se kod vas mobitel malo vise zagrije kad ga koristite na maksimalnom osvjetljenju ekrana?
To je isto prije raja sto je govorila da je s7/edge isti s6/edgeisx wrote:Vala drzim ih svaki dan u ruci, u pet deka.
Poskidao sam bloatware od BHT i namjestio sve tako da mi je sad mrsko ponovo dizati sistem i peglati se.arnes_king wrote:Meni se S9+ grijao uzasno bez razloga od jednom i kada je neaktivan dok je bio na BHT firmware-u.exampLe. wrote:Jasta, sve se nema.![]()
Kad smo vec kod S9 da vas pitam, da li se kod vas mobitel malo vise zagrije kad ga koristite na maksimalnom osvjetljenju ekrana?
Baterija mi nije mogla od jutra do mraka, sve dok nisam BTU flashovao, sad traje 2 dana bez problema i ne grije se nikako.
Pa nemas potrebe za tim ciscenjem bloatware-a nakon flashovanja BTU. Cak ne moras ni vratit na tvornicke mozes flashovati bez resetovanja, ali je preporucen reset. Ja nakon BTU nisam nista gasio i super sam zadovoljan.exampLe. wrote:Poskidao sam bloatware od BHT i namjestio sve tako da mi je sad mrsko ponovo dizati sistem i peglati se.arnes_king wrote:Meni se S9+ grijao uzasno bez razloga od jednom i kada je neaktivan dok je bio na BHT firmware-u.exampLe. wrote:Jasta, sve se nema.![]()
Baterija mi nije mogla od jutra do mraka, sve dok nisam BTU flashovao, sad traje 2 dana bez problema i ne grije se nikako.
Predje prije 4 mjeseca. Imao Huawei Mate 10 Pro i onda sam razmisljao izmedju Iphonea 7 plus i S9.arnes_king wrote:nego @exampLe. kada ti predje sa IOS na Android?
Nije, to je ono sto se meni desavalo na BHT firmwareu zato sam ti i preporucio BTU.exampLe. wrote:Kad koristim telefon (surfanje uglavnom tipa facehook, instagram, forum) baterija mi je na oko 36-37 stepeni, je li to normalno?
Na koliko je kod tebe stepeni baterija na BTU firmwareu?arnes_king wrote:Nije, to je ono sto se meni desavalo na BHT firmwareu zato sam ti i preporucio BTU.exampLe. wrote:Kad koristim telefon (surfanje uglavnom tipa facehook, instagram, forum) baterija mi je na oko 36-37 stepeni, je li to normalno?
Ako se cesto grije puno onda su velike sanse da ce ti baterija trpiti.
Hajd provjerit cu, nije mi mob sad uz mene. Al znam ranije kad sam provjeravao bude pretezno oko 27 stepeni.exampLe. wrote:Na koliko je kod tebe stepeni baterija na BTU firmwareu?arnes_king wrote:Nije, to je ono sto se meni desavalo na BHT firmwareu zato sam ti i preporucio BTU.exampLe. wrote:Kad koristim telefon (surfanje uglavnom tipa facehook, instagram, forum) baterija mi je na oko 36-37 stepeni, je li to normalno?
Ako se cesto grije puno onda su velike sanse da ce ti baterija trpiti.
Baterija sad na ovoj toploti 33.7 stepeni. Pretežno bude niže.exampLe. wrote:Zar je moguce da toliko koci ovaj ublehaski firmware.
Pa i kod mene je tu negdje, mozda dva stepena vise ali koristim mobitel na maksimalnoj rezoluciji.arnes_king wrote:Baterija sad na ovoj toploti 33.7 stepeni. Pretežno bude niže.exampLe. wrote:Zar je moguce da toliko koci ovaj ublehaski firmware.
I kakva je situacija?arnes_king wrote:Nisam nikakve probleme imao a vas cu obratiti paznju da li dolazi samo sa jednog ili sa oba zvucnika notifikacija.skafiskafsnjak wrote:Od danas, galaxy s9+ u rukama![]()