IZBORI 2018 (za koga glasati?)
-
Dr Arsla
#276 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)
Sjeti se Batka i njegove emisije Udri muški, godina je 2009-ta. Raznih tema ima Batko ali malo prođe on se politike dosine. Onda počeše se gledaoci masovno javljati, dajući podršku Batku i nagovaraju ga da osnuje stranku, svi će glasati za njega, on je pošten, radi za sirotinju itd itd. Iz dana u dan u emisijama raste podrška Batku i narod samo o tome govori, Batka za Predsjednika itd. I Bogami dotični osnuje stranku kokuza ili skraćeno Skok. Hanuma i ja gledamo te emisije, narod u transu, Batkova stranka pobjeđuje, konačno će pravda pobjediti, kriminalci će u ćorku itd. Došo i dan izbora, stojimo redu i pita me hanuma za koga da glasamo. Reko na svim nivoima gdje ima Skok za njih a gdje nema za bilo koga lijevog bloka. Objaviše se rezultati, Batko katastrofa. Mislim da ni svi oni koji su svaki dan zvali u emisiju uživo i nagovarali ga nisu glasali za njega. Tad sam uvidio definitivno da je "narod" stoka sitnog zuba i da ništa bolje i ne zaslužujemo od ovog džehenema što imamo sada. Ovo stoka se ne odnosi na 1 % naroda. Što bi rekli čast izuzecima 
-
Vidal89
#277 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)
To si u pravu, mislim da upravo ti sto zovu i obecaju u datom trenutku to zaista i misle i to su ljudi veoma niskog IQ koji se pred same izbore pordaju za paketic ili neko lazno obecanje da ce im zaposlit sina ili unuka. Jos uz to takve namjerno stave za predsjednika ili zamjenika na birackom mjestu i kazu odradi za strankj bices nagradjen sa 300KM on uzme pare i jos svi njegovi glasaju i eto na kraju prevaren.Dr Arsla wrote:Sjeti se Batka i njegove emisije Udri muški, godina je 2009-ta. Raznih tema ima Batko ali malo prođe on se politike dosine. Onda počeše se gledaoci masovno javljati, dajući podršku Batku i nagovaraju ga da osnuje stranku, svi će glasati za njega, on je pošten, radi za sirotinju itd itd. Iz dana u dan u emisijama raste podrška Batku i narod samo o tome govori, Batka za Predsjednika itd. I Bogami dotični osnuje stranku kokuza ili skraćeno Skok. Hanuma i ja gledamo te emisije, narod u transu, Batkova stranka pobjeđuje, konačno će pravda pobjediti, kriminalci će u ćorku itd. Došo i dan izbora, stojimo redu i pita me hanuma za koga da glasamo. Reko na svim nivoima gdje ima Skok za njih a gdje nema za bilo koga lijevog bloka. Objaviše se rezultati, Batko katastrofa. Mislim da ni svi oni koji su svaki dan zvali u emisiju uživo i nagovarali ga nisu glasali za njega. Tad sam uvidio definitivno da je "narod" stoka sitnog zuba i da ništa bolje i ne zaslužujemo od ovog džehenema što imamo sada. Ovo stoka se ne odnosi na 1 % naroda. Što bi rekli čast izuzecima
-
putokaz1
#278 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)
Dobro vi Muslimani....a za koga ćemo mi Bošnjaci
[/quote]
To je bila rečenica kojom je SDA vodila kampanju
Te godine je SDS pobjeđivao a HDZ ima Kampanju Zna se
A ja ću kao Bošnjak glasat za mješavinu Ljevice i Nezavisnih
SDP i NZBLOK
To je bila rečenica kojom je SDA vodila kampanju
Te godine je SDS pobjeđivao a HDZ ima Kampanju Zna se
A ja ću kao Bošnjak glasat za mješavinu Ljevice i Nezavisnih
SDP i NZBLOK
-
Stari_demagog
#279 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)
A i Batko je stoka sitnog zuba da se razumijemo, karakter ala Adis Arapović i Senad Hadžifejzović.Dr Arsla wrote:Sjeti se Batka i njegove emisije Udri muški, godina je 2009-ta. Raznih tema ima Batko ali malo prođe on se politike dosine. Onda počeše se gledaoci masovno javljati, dajući podršku Batku i nagovaraju ga da osnuje stranku, svi će glasati za njega, on je pošten, radi za sirotinju itd itd. Iz dana u dan u emisijama raste podrška Batku i narod samo o tome govori, Batka za Predsjednika itd. I Bogami dotični osnuje stranku kokuza ili skraćeno Skok. Hanuma i ja gledamo te emisije, narod u transu, Batkova stranka pobjeđuje, konačno će pravda pobjediti, kriminalci će u ćorku itd. Došo i dan izbora, stojimo redu i pita me hanuma za koga da glasamo. Reko na svim nivoima gdje ima Skok za njih a gdje nema za bilo koga lijevog bloka. Objaviše se rezultati, Batko katastrofa. Mislim da ni svi oni koji su svaki dan zvali u emisiju uživo i nagovarali ga nisu glasali za njega. Tad sam uvidio definitivno da je "narod" stoka sitnog zuba i da ništa bolje i ne zaslužujemo od ovog džehenema što imamo sada. Ovo stoka se ne odnosi na 1 % naroda. Što bi rekli čast izuzecima
-
putokaz1
#280 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)
Nije Batko takav
Da slažem se da je tada SKOK ukrao dio glasača od opcija SDP ili NS
SKOK nije imao infrastrukturu niti popularnost izvan emisije udri muški,niej imao poznate kvalitetne kandidate
Bili su bli praga za KS
Izbore dobija Popularnost ili infrastruktura
Trenutno Populčarnost nema niko
Tako da mnogi profitirat na anti SDA kampanji
SDA ima Kompaktno i Konstantno biračko tijelo,glasač SDA uvjek izađe čak i kad umre,Infratsrukturu,biračke odbore,Tajkune,Ucjene od Načelnika itd
Ostale stranke nemaju ništa
''Ko bude više udaro protiv SDA više će profitira''
S Tim da SDP ima 8 načelnika/infrastruktura/ dio iste preuzet od KPJU,te se javlja kao druga stranka kod Bošnjaka
Neazavni ,dvije stranke, imaju par načelnikei ''Fazon'' Nudimo Novo
Na rečenicu ''Nismo ni lijevo ni desmo'' je nekad pobjeđivala SBIH te SBB koji nestaju
NS i GS dijelom kupe raju po Sarajevu,koji smai misle ali bez infrastrukture
Glasač NS glasa 1 dok glasač SDA 5 puta ,za sebe i uvede 5 starijih slijepih nepismenih
Ako ste ljevičar preporučujem u Sarajevu NS ili GS ,izvan gdje nema ovih ostaje vvam SDP,SDU SUND LDS GDS ne bih uzeo u razmatranje
Ako Niste SDA niti Lkevičar preporučujem NZBLOK ili PBHNL ako ste u Cazinu ima i ASDA,Propale SBIH i SBB bih preskočio
Ako ste Hrvat a Niste HDZ ostaje vam-NIŠTA 90 ili Ostalo je veoma tanko
Nedozvolite da vas SDA i HDZ opet prevare ali pazite da se vaši Izabrani ne prodaju ko Lukavčani ili Miladin
Da slažem se da je tada SKOK ukrao dio glasača od opcija SDP ili NS
SKOK nije imao infrastrukturu niti popularnost izvan emisije udri muški,niej imao poznate kvalitetne kandidate
Bili su bli praga za KS
Izbore dobija Popularnost ili infrastruktura
Trenutno Populčarnost nema niko
Tako da mnogi profitirat na anti SDA kampanji
SDA ima Kompaktno i Konstantno biračko tijelo,glasač SDA uvjek izađe čak i kad umre,Infratsrukturu,biračke odbore,Tajkune,Ucjene od Načelnika itd
Ostale stranke nemaju ništa
''Ko bude više udaro protiv SDA više će profitira''
S Tim da SDP ima 8 načelnika/infrastruktura/ dio iste preuzet od KPJU,te se javlja kao druga stranka kod Bošnjaka
Neazavni ,dvije stranke, imaju par načelnikei ''Fazon'' Nudimo Novo
Na rečenicu ''Nismo ni lijevo ni desmo'' je nekad pobjeđivala SBIH te SBB koji nestaju
NS i GS dijelom kupe raju po Sarajevu,koji smai misle ali bez infrastrukture
Glasač NS glasa 1 dok glasač SDA 5 puta ,za sebe i uvede 5 starijih slijepih nepismenih
Ako ste ljevičar preporučujem u Sarajevu NS ili GS ,izvan gdje nema ovih ostaje vvam SDP,SDU SUND LDS GDS ne bih uzeo u razmatranje
Ako Niste SDA niti Lkevičar preporučujem NZBLOK ili PBHNL ako ste u Cazinu ima i ASDA,Propale SBIH i SBB bih preskočio
Ako ste Hrvat a Niste HDZ ostaje vam-NIŠTA 90 ili Ostalo je veoma tanko
Nedozvolite da vas SDA i HDZ opet prevare ali pazite da se vaši Izabrani ne prodaju ko Lukavčani ili Miladin
- wonkaw
- Location: daleko od fukare i lopova, jos dalje od hodza i popova
#281 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)
ucimo od profesionalaca, - SDA formula koja je dosad uspjesna da im donese pobjedu na izborima;
1. raznesi paketice sa hranom sirotinji
2. obecaj da ce prestati redukcija vode odmah poslije izbora
3. obecaj onim sto nemaju prikljucke za vodu da ce se stranka pobrinuti da instalira nove linije za vodu, samo budite strpljivi, u saburu je snaga

1. raznesi paketice sa hranom sirotinji
2. obecaj da ce prestati redukcija vode odmah poslije izbora
3. obecaj onim sto nemaju prikljucke za vodu da ce se stranka pobrinuti da instalira nove linije za vodu, samo budite strpljivi, u saburu je snaga

-
ušće
#282 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)
IZBORI 2018 (za koga glasati?)
... ja ću glasati za onog ko mi obezbjedi jedan fini motokultivator sa priključcima ,a može i pride kakvijeh sadnica samo toliko što stane u onu prikolicu od istog ...bliži mi se pemzija ,pa da se malo oko imanja zaposlim ... bilo bi i za uhar
... ja ću glasati za onog ko mi obezbjedi jedan fini motokultivator sa priključcima ,a može i pride kakvijeh sadnica samo toliko što stane u onu prikolicu od istog ...bliži mi se pemzija ,pa da se malo oko imanja zaposlim ... bilo bi i za uhar
-
putokaz1
#283 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)
Zakasnio si već podijeljenoušće wrote:IZBORI 2018 (za koga glasati?)
-
ušće
#284 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)
Novi izbori nova podjela...putokaz1 wrote:Zakasnio si već podijeljenoušće wrote:IZBORI 2018 (za koga glasati?)
- vazi
#285 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)
Oni koji nista ne cine da se stanje poboljsa ne zasluzuju moj glas .
Vidi zgrada i jada i cemera , ima ih i gorih, naravno, a niko ni repom ne mrda
I Jopet za njih glasati

Vidi zgrada i jada i cemera , ima ih i gorih, naravno, a niko ni repom ne mrda
I Jopet za njih glasati

- wonkaw
- Location: daleko od fukare i lopova, jos dalje od hodza i popova
#286 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)
Ne znam jarane ali men'se cini da to nije do stranaka. Na slikama koje si postavio vidi se da narod previse rostilja na tarasama, sto znaci da ima, a kada narod ima znaci da je zadovoljan, a ako je zadovoljan znaci da ce glasati za iste.vazi wrote:Oni koji nista ne cine da se stanje poboljsa ne zasluzuju moj glas .
Vidi zgrada i jada i cemera , ima ih i gorih, naravno, a niko ni repom ne mrda![]()
I Jopet za njih glasati![]()
- Drvosjeca iz Dejcica
#287 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)
Prvo ja bih barem naučio stavljati slike na forum kako traba, drugo ima i boljih zgrada svakako i lošijih i to ne govori ništa, barem ništa o konkretnoj temi. Onaj ko sekunde ima pojma o bilo čemu zna kako se renoviraju fasade zgrada...hint predstavnik stanara,, $$$, općina.vazi wrote:Oni koji nista ne cine da se stanje poboljsa ne zasluzuju moj glas .
Vidi zgrada i jada i cemera , ima ih i gorih, naravno, a niko ni repom ne mrda![]()

Dakle loš ti je primjer.
- vazi
#288 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)
Tako nekako ...wonkaw wrote:Ne znam jarane ali men'se cini da to nije do stranaka. Na slikama koje si postavio vidi se da narod previse rostilja na tarasama, sto znaci da ima, a kada narod ima znaci da je zadovoljan, a ako je zadovoljan znaci da ce glasati za iste.vazi wrote:Oni koji nista ne cine da se stanje poboljsa ne zasluzuju moj glas .
- apsidejzi
#289 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)
Mnogo zanimljivije pitanje je: Zasto je rezultat kod srba i hrvata predodredjen, a samo u bosnjaka nije? Nije li odgovor na tvoje pitanje sakriven u mom pitanju? Naime, konstatujes da mladi idu iz drzave zbog rezultata izbora. 2/3 tog rezultata je predodredjeno. Realno, gradjani biraju samo jednu trecinu predstavnika. Sve i da skines SDA sa bosnjacke vlasti, sta moze uraditi ljevica ako je 2/3 predodredjeno? Realno, nista.Qoom wrote: Izbori koji biraju selebritije koji nas jebu u mozak. Kurvaluk i koalicije. Podjele fotelja, auta od 200k KM...
Nažalost, upravo rezultati općih izbora tjeraju narod iz ove zemlje.
Bez obzira da li će doći do izmjene izbornog zakona u kojem pravcu i kojem kapacitetu, pitanje svih pitanja, za koga glasati i zašto???
- U RS-u priča je završena, Baja će poderati nedonošćad iz SZP. Njegovi kandidati će uzeti sve što se uzeti može. Od 14 stolica u predstavničkom domu, uzeće najmanje 10. Za skupštinu RS-a će uzeti najmanje 34/83 što je prag od 40% i sa Đokićem i mrmotom Stevandićem i njegovom strankom koja prvi put izlazi na izbore garant prelazi prag 50% bez DNS-a.
- HDZ također dere, s tim da neki novi Željko za predsjedništvo moguće da ponovo zasjedne u "hrvatsku" stolicu u predsjedništvu.
- Bošnjacima ne valja stranka Sebijinog malog, Šćepo, ljevica u kurcu (pitanje je da li će imati zajedničkog kandidata)... ko ostaje?
Realno, pitanje iz naslova, kada bi nekome htjeli predložiti da za nekoga glasa, koja je to politička opcija?![]()
Ja sam za to da ljevica ponudi kandidate za sva tri clana predsjednistva: Komsic, Lagumdzija i Kojevic. Samo na taj nacin se moze napraviti promjena u drzavi. Zbacis SDA nista se u praksi promijeniti nece. Doce do malo rokada kada su auta od 200k u pitanju ali sto se obicnog svijeta tice.... nista.
- vazi
#290 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)
Slike su mi uvijek na kant s telefona a kod mene su okDrvosjeca iz Dejcica wrote:Prvo ja bih barem naučio stavljati slike na forum kako traba, drugo ima i boljih zgrada svakako i lošijih i to ne govori ništa, barem ništa o konkretnoj temi. Onaj ko sekunde ima pojma o bilo čemu zna kako se renoviraju fasade zgrada...hint predstavnik stanara,, $$$, općina.vazi wrote:Oni koji nista ne cine da se stanje poboljsa ne zasluzuju moj glas .
Dakle loš ti je primjer.
Ovo je samo jedan od bezbroj primjera . I nije los primjer jer ona vreca od ostavite jednu vrecu za mog bakira je mogla popraviti dosta fasada.
Ovakve zgrade i fasade su ruglo grada.
Jedan preCednik opstine iliti opcine koji iole drzi do sebe i do svojih sugradjana ucinit ce nesto da se taj izgled promijeni.
Gdje su silne pare od humanitarne pomoci nakon rata , sta je od njih popravljeno , uradjeno ?????
Jedno znam, za ove moj glas nece otici
- Drvosjeca iz Dejcica
#291 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)
vazi wrote:Slike su mi uvijek na kant s telefona a kod mene su okDrvosjeca iz Dejcica wrote:Prvo ja bih barem naučio stavljati slike na forum kako traba, drugo ima i boljih zgrada svakako i lošijih i to ne govori ništa, barem ništa o konkretnoj temi. Onaj ko sekunde ima pojma o bilo čemu zna kako se renoviraju fasade zgrada...hint predstavnik stanara,, $$$, općina.vazi wrote:Oni koji nista ne cine da se stanje poboljsa ne zasluzuju moj glas .
Dakle loš ti je primjer.![]()
Ovo je samo jedan od bezbroj primjera . I nije los primjer jer ona vreca od ostavite jednu vrecu za mog bakira je mogla popraviti dosta fasada.
Ovakve zgrade i fasade su ruglo grada.
Jedan preCednik opstine iliti opcine koji iole drzi do sebe i do svojih sugradjana ucinit ce nesto da se taj izgled promijeni.
Gdje su silne pare od humanitarne pomoci nakon rata , sta je od njih popravljeno , uradjeno ?????
Jedno znam, za ove moj glas nece otici
-
putokaz1
#292 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)
Glasajmo za one koji nam obezbjede
-Kupljenu medicinsku skolu
-Vizu za Minhen
-Prvi mjesec troškove tamo
-Vizu za Minhen
- Roccohljup
#293 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)
SDA/SBB značiputokaz1 wrote:Glasajmo za one koji nam obezbjede
-Vizu za Minhen
-
putokaz1
#294 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)
Ma kako god,na isto dodjeRoccohljup wrote:SDA/SBB značiputokaz1 wrote:Glasajmo za one koji nam obezbjede
-Vizu za Minhen
-Prvi mjesec troškove tamo![]()
Ako Pobjedi neka Opozicija,Lijeva ili Miješana opet će biti
-Odlazaka
-Neuvezanog staža
-Zaostalog duga
Nažalost i Tito da dodje nema nam spasa,jer prvo
-Na Dnu smo
-Dužničko ropstvo
-U Interesu zapada nije naš napredak
-Previše smo glupi za bilo što pozotivno
Nekanova vlast kakao bi
-Riješila gras,željezaru,mnoge druge firme,napravile Autoput,....
- Roccohljup
#295 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)
Ma sve i da dodju najbolji i najsposobniji, trebalo bi dosta vremena da se stvari počnu rješavati i da se vidi neki napredak jer ovo sto su oni za preko dvije decenije shebali trebat ce dugo dugo da se sanira...ako ikad 
- Dr. Kuca
#296 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)
Za neke autsajdere, za nekog ko do sada nije bio nigdje ko i vazda.
-
zippoo87
#297 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)
nisi bas u pravuRoccohljup wrote:Ma sve i da dodju najbolji i najsposobniji, trebalo bi dosta vremena da se stvari počnu rješavati i da se vidi neki napredak jer ovo sto su oni za preko dvije decenije shebali trebat ce dugo dugo da se sanira...ako ikad
2 godine su dovoljne da se pocnu uocavati promjene i da se vidi da li neko radi ili ne radi
evo ti frisak primjer iz Lukavca i njihov novi nacelnik Edin Delic
on je tek godinu nacelnik a ljudi su vec vidjeli da moze biti bolje i svi su se udruzili,eno krenule i neke radne akcije po selima oko Lukavca
ono sto je tacno,da se ne moze sve ispraviti za jedan mandat,taman da Tito uskrsne ali moze se zaustaviti propadanje i postaviti temelj za gradnju...ovo se moze za manje od 4 godine
ovdje je najbitnija stvar ko moze smanjiti ovu apatiju i bezperspektivnost...jer kada ljudi vide da moze bolje,onda ce se svi ukljuciti i davati svoj doprinos...jer vide da njihove pare nisu ukradene,nego su ulozene u njihovu mahalu,selo,grad
ima nade...ali na nama svima je da je pronadjemo i da se borimo
prva stvar koju svi moraju uraditi je da se prestanu boriti preko neta a pocnu prvo u svojoj kuci,prvo sa roditeljima,pa sa komsijama,pa sa drugovima...pa dalje
ukljuciti se i raditi ,ne ocekivati dnevnicu,nasi ocevi i djedovi su sve ovo sto mi sada koristimo lopatama i krampama izgradili a mi ne mozemo ni snijeg pocistiti ispred svoje kuce...i ocekujemo nesto
pocnite svi od sebe...internet naprdjivanje ne vodini gdje...trebamo ponovo uvesti u praksu gradjanski aktivizam
- Roccohljup
#298 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)
naravno da se neke stvari mogu, i mislim da bi vecini raje bilo dosta i da vidi da su stvari krenule u pravom smjeru te da mogu ocekivati neke promjene i pozitivne rezultate u budućnosti., Mislio sam konkretno na opšte izbore i vlast na entitetima i drzavi. Dosta je lakse na lokalnom nivou raditi i imati vidljive rezultate vec u jednom mandatu, al malo je hebenije na vecim nivoima gdje se moraju koalicije i ustupoci praviti, zavisiti od partnera i parlamenata, itd.zippoo87 wrote:nisi bas u pravuRoccohljup wrote:Ma sve i da dodju najbolji i najsposobniji, trebalo bi dosta vremena da se stvari počnu rješavati i da se vidi neki napredak jer ovo sto su oni za preko dvije decenije shebali trebat ce dugo dugo da se sanira...ako ikad
2 godine su dovoljne da se pocnu uocavati promjene i da se vidi da li neko radi ili ne radi
evo ti frisak primjer iz Lukavca i njihov novi nacelnik Edin Delic
on je tek godinu nacelnik a ljudi su vec vidjeli da moze biti bolje i svi su se udruzili,eno krenule i neke radne akcije po selima oko Lukavca
ono sto je tacno,da se ne moze sve ispraviti za jedan mandat,taman da Tito uskrsne ali moze se zaustaviti propadanje i postaviti temelj za gradnju...ovo se moze za manje od 4 godine
ovdje je najbitnija stvar ko moze smanjiti ovu apatiju i bezperspektivnost...jer kada ljudi vide da moze bolje,onda ce se svi ukljuciti i davati svoj doprinos...jer vide da njihove pare nisu ukradene,nego su ulozene u njihovu mahalu,selo,grad
ima nade...ali na nama svima je da je pronadjemo i da se borimo
prva stvar koju svi moraju uraditi je da se prestanu boriti preko neta a pocnu prvo u svojoj kuci,prvo sa roditeljima,pa sa komsijama,pa sa drugovima...pa dalje
ukljuciti se i raditi ,ne ocekivati dnevnicu,nasi ocevi i djedovi su sve ovo sto mi sada koristimo lopatama i krampama izgradili a mi ne mozemo ni snijeg pocistiti ispred svoje kuce...i ocekujemo nesto
pocnite svi od sebe...internet naprdjivanje ne vodini gdje...trebamo ponovo uvesti u praksu gradjanski aktivizam
-
zippoo87
#299 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)
poslusajte evo intervju Edina Delica,nacelnika Lukavca
pa pogledajte kako razmislja normalan insan i covjek a koji je na funkciji i koji funkciju osjeca kao zadatkom i obavezom
sat ipo traje intervju...mnogi ne znaju ovog covjeka,pa evo da se upoznate
https://www.lukavacki.ba/edin-delic-za- ... -mandatom/
pa pogledajte kako razmislja normalan insan i covjek a koji je na funkciji i koji funkciju osjeca kao zadatkom i obavezom
sat ipo traje intervju...mnogi ne znaju ovog covjeka,pa evo da se upoznate
https://www.lukavacki.ba/edin-delic-za- ... -mandatom/
- Sara03
#300 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)
Isto.Dope_Man wrote:Glasacu najvjerovatnije za Nasu stranku, na onim nivoima gdje ponude kandidate. Tamo gdje ne budu, vidjecu jos sta ce biti u ponudi pred same izbore. Jedno je sigurno, za nacionaliste necu nikada glasati. Svima bi preporucio da izadju i glasaju za bilo koga, samo ne za nacionaliste. Jer svaki glas za bilo koga osim tih je udarac njima u lice, i upravo najveci problem je sto najveci dio raje uopste ne izadje, a dupelisci nacionalisticko/fasistickih stranaka izlaze sigurno i samo na to iste uvijek dobiju izbore bez problema.
Potpisujem rečeno za nacionalističke stranke.