Sto se tice Grande Punta, vjerujem da je OK, i nemam nista protiv njih, ali imam zelju da malo promijem. Iz Istog razloga bih izbjegao Opela, cisto da promijenim. Rado bih kakvog japanca ili makar da se njima priblizim pa uzmem koreanca
Kupovina auta do 11 hiljada KM
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Proposition Joe
#276 Re: Kupovina auta do 11 hiljada KM
Ma ja...ovih jacih verzija u nas gotovo i da nema. Npr. ovaj Accent samo u 1.4 verziji a nigdje ona od 1.6, kao i Note. Ford Fusion mi takodjer zanimljiv (slicna koncepcija kao i Note), ali mi recenzije i iskustva koja sam citao nisu bas uvjerljava.
Sto se tice Grande Punta, vjerujem da je OK, i nemam nista protiv njih, ali imam zelju da malo promijem. Iz Istog razloga bih izbjegao Opela, cisto da promijenim. Rado bih kakvog japanca ili makar da se njima priblizim pa uzmem koreanca
-
bbaass
#277 Re: Kupovina auta do 11 hiljada KM
lambda sonda sto ovaj kaze ako je 70 km sto je ne zamjeni ,ko zna jel katalizator, a plina nema u klimi jer negdje pusta , to sto ju je napunio drzalo je par dana garant ,popravke klime su isto tako poskupeNediM17 wrote:Pa trebao je samo prodavac biti iskren. Lambda sonda i nedostatak plina u klimi nisu nikakvi ozbiljni problemi, ako su zaista samo to problemi.
Rijetki su auti kao moj Cee'd, da fakat nista ne fali.
-
530i
#278 Re: Kupovina auta do 11 hiljada KM
Pitanje je šta je uzrok tim problemima, kao što rekoh puno je auto potopljeno uz Bosnu, Savu, Vrbas 2014. i nije se baš svako bacilo na otpad.bbaass wrote:lambda sonda sto ovaj kaze ako je 70 km sto je ne zamjeni ,ko zna jel katalizator, a plina nema u klimi jer negdje pusta , to sto ju je napunio drzalo je par dana garant ,popravke klime su isto tako poskupeNediM17 wrote:Pa trebao je samo prodavac biti iskren. Lambda sonda i nedostatak plina u klimi nisu nikakvi ozbiljni problemi, ako su zaista samo to problemi.
-
NediM17
#279 Re: Kupovina auta do 11 hiljada KM
Ima i tu istine
.
-
UmaX
#280 Re: Kupovina auta do 11 hiljada KM
Vala ne bih nikad prodavao auto a da ima tako "male" probleme kao sto ovaj navodi. I vise ti valja oborit cijenu auta, nego sto to kosta popraviti. Osim toga sta to govori o osobi koja vozi auto, automatski znaci da je auto zapostavljeno kod odrzavanja.
Tako sam par puta isao pogledati neke polovnjake, kad vidim na njemu gume stare 10 godina odmah se okrenem.
Tako sam par puta isao pogledati neke polovnjake, kad vidim na njemu gume stare 10 godina odmah se okrenem.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#281 Re: Kupovina auta do 11 hiljada KM
Za 12k koliko cijeni auto,ne smije imati greške.
Hajde vjerujem da nije znao za klimu. Koliko ih ima klimu,a nisu je upalili nikad,a kad kupuju auto to im je prvo što gledaju
Ali pali mu se lampica i on to dere bez ikakvih naznaka da popravi,a kvar fol 70 KM.
Ili se trebala spuštati cijena ili svako na svoju stranu,ne srati preko Pika
Hajde vjerujem da nije znao za klimu. Koliko ih ima klimu,a nisu je upalili nikad,a kad kupuju auto to im je prvo što gledaju
Ali pali mu se lampica i on to dere bez ikakvih naznaka da popravi,a kvar fol 70 KM.
Ili se trebala spuštati cijena ili svako na svoju stranu,ne srati preko Pika
-
bbaass
#282 Re: Kupovina auta do 11 hiljada KM
PA upravo to, covjek klapio 6 sati voznje tamo vamo, u julu mjesecu i da mu ovaj nije rekao da ne radi klima, nije oktobar pa da je nije palio, a onda jos i CE lampica, sto kazes to dvoje ti kaze da auto nije bas pazeno i ko zna sta bi se jos naslo da se covjek zadubio, 12 k puno previse kad je auto sumnjivo
-
boshniak
#283 Re: Kupovina auta do 11 hiljada KM
Maloprije se provozah u taksiju Renault Fluence, i auto mi se jako svidio, na zadnjoj klupi ima dosta prostora i cini mi se dosta udoban auto, neravnine se ne osjecaju, ne znam nikog ko vozi to auto, pa ako neko ima iskustva, kakvo je misljenje o tom modelu, iznutra mi je identican Megane Generation, vidim da su cijene u ovom okviru oko 11.000KM, evo prvi sa liste na OLX-u
https://www.olx.ba/artikal/28191323/ren ... no-stanje/
ako ništa bar ima servisnu historiju u nasem servisu.
https://www.olx.ba/artikal/28191323/ren ... no-stanje/
ako ništa bar ima servisnu historiju u nasem servisu.
-
NediM17
#284 Re: Kupovina auta do 11 hiljada KM
To ti je isti auto kao Megane 3, samo sedan.
Nadjes 1.6 16v sa 110ks i 6 brzina, stavis plin i navozas se. Jako dobri i zahvalni auti.
Nadjes 1.6 16v sa 110ks i 6 brzina, stavis plin i navozas se. Jako dobri i zahvalni auti.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#285 Re: Kupovina auta do 11 hiljada KM
meni za golfa tražili skoro 200KM za sondubbaass wrote:lambda sonda sto ovaj kaze ako je 70 km sto je ne zamjeni ,ko zna jel katalizator, a plina nema u klimi jer negdje pusta , to sto ju je napunio drzalo je par dana garant ,popravke klime su isto tako poskupeNediM17 wrote:Pa trebao je samo prodavac biti iskren. Lambda sonda i nedostatak plina u klimi nisu nikakvi ozbiljni problemi, ako su zaista samo to problemi.
- Bakir1
- Edin H.
#287 Re: Kupovina auta do 11 hiljada KM
Sta mislite o G2, al' ono da je ko' lampa, a za ostatak para ga ono nevidjeno napucas - siroke aluminijske felge i gume, spojleri, ukrasi za volan mjenjac i tako to...