Ne traba , hvala ''karanana wrote:moonca, treba li pomoc pri postavljanju slike?
I ja sam 38Jest moonca al' 38
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ne traba , hvala ''karanana wrote:moonca, treba li pomoc pri postavljanju slike?
Dobre su ti sape.Nastasia wrote:Neću vam više nikad šape stavljat, kad ne znate ispoštovat
hos ti mecat svoje bakandje, da sacekam?moonca wrote:Ne traba , hvala ''karanana wrote:moonca, treba li pomoc pri postavljanju slike?![]()
mene pitašFudo387 wrote: hos ti mecat svoje bakandje, da sacekam?
Hajde @moonca, hocu da vidim tvoja americka stopala broj 38.moonca wrote: I ja sam 38
okkaranana wrote:visoko, brisi quotanje.
mozda stavi shapu bez sandale i uslikanu vise s vrha da vidimo ove super njegovane i nalakirane prste.
Stvarno dobra fotka...sunce-visoko wrote:Brisem evoNastasia wrote:Eo.
Ko me kvota, zadaviću ga.
Čije je ovo?sunce-visoko wrote: Brisem evo
a sad je svi žele...kvotati!karanana wrote:e jebi ga......
a vidi sad navale, a svi fol nesto....ma kakva stopala, kako mozete voliti stopala, ludjaci, ovo-ono.
Nastasia wrote:DOk poodgovaram na sve pp-ove, biće još
sekerbay wrote:Bjaaaaži, bijela ko sir
Nisu sve aristrokrate bijelog tena, ima i tamnijih. Zavisi od podneblja.Nastasia wrote:sekerbay wrote:Bjaaaaži, bijela ko sir
Aristokratski ten!
Alex te nagradio zbog brisanja @muhinih slika.Euridika wrote:Nisu sve aristrokrate bijelog tena, ima i tamnijih. Zavisi od podneblja.Nastasia wrote:sekerbay wrote:Bjaaaaži, bijela ko sir
Aristokratski ten!![]()
Ali, ne kontam što Šekeru smeta ten. Ili samo zafrkava.Meni su svi lijepi, naravno ako su crte lica lijepe.
![]()
Recimo, neki pripadnici indijanskih plemena imaju tako super boju kože. I one duge crne kose, što se presijavaju. Ma suuupeer.