Miljacka - zar je moguce utopiti se u njoj?
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
- CaneBos
#277 Re: Miljacka - zar je moguce utopiti se u njoj?
i ako je vjerovati klixu, nasao ga brat..hmm
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#278 Re: Miljacka - zar je moguce utopiti se u njoj?
manje bitno.
samo se pokazalo koliko je nepredvidivo gdje tijelo može završiti.
samo se pokazalo koliko je nepredvidivo gdje tijelo može završiti.
- MyTao
#279 Re: Miljacka - zar je moguce utopiti se u njoj?
Osjecam da dolazi teorija zavjere?CaneBos wrote:i ako je vjerovati klixu, nasao ga brat..hmm
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#280 Re: Miljacka - zar je moguce utopiti se u njoj?
Ja prvu vijest koju sam vidio je bilo samo da je brat potvrdio da su Aldina našli, kasnije je Klix objavio da ga je brat našao.
- Cherry-Cherry
#281 Re: Miljacka - zar je moguce utopiti se u njoj?
Jest, prva vijest je bila da je brat potvrdio, pa sad da ga je brat pronašao. Ako se ispostavi da je brat ili bilo ko drugi osim civilne, eto naslađivanje bruda po medijima...
Kako god, porodici je sad lakše
- drndalo
#282 Re: Miljacka - zar je moguce utopiti se u njoj?
Pa taman kad znamo da su strucni u trazenju pored dudlanja, mozemo dici "brude" na svaku buducu potragu za unesrecenim, nek' budu korisni clanovi drustva, Nargilaska ravnicarska sluzba spasavanja... 
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#283 Re: Miljacka - zar je moguce utopiti se u njoj?
Pametnije je bratu i rođaku koji samo mržnju bacaju prema Civilnoj kao da prstom nisu makli, odu i javno halal traže od Irhanovih roditelja i sestre, nego da palamude.Cherry-Cherry wrote:Jest, prva vijest je bila da je brat potvrdio, pa sad da ga je brat pronašao. Ako se ispostavi da je brat ili bilo ko drugi osim civilne, eto naslađivanje bruda po medijima...
-
zoomba
#284 Re: Miljacka - zar je moguce utopiti se u njoj?
Ne treba podcjenjivati miljacku, moj se prijatelj utopio koji je bio vrhunski sportista ..apsidejzi wrote:Ne zelim biti nekulturan i neobazriv prema porodicama nastradalih, ali meni ne ide u glavu kako se neko moze utopit u Miljacki/ Miljackoj... nisam sarajlija ali sam bio bezbroj puta u SA i prosto ne mogu vkerovat da onih 10 metara sirine moze odnijet dva zivota. Jedino mozda da su glavom udarili u nesto pa izgubili svijest. Svaki osrednje dobar plivac pa cak i pocetnik bi trebao da se izvuce odatle.
Ne znam...
-
Radeon3
#285 Re: Miljacka - zar je moguce utopiti se u njoj?
Kolka muze biti dubina tu ?
- pecpec
#286 Re: Miljacka - zar je moguce utopiti se u njoj?
Ljudi se utope u kadi a da se ne utope u miljacki.Ne znam kako se neko moze cudit uopste.zoomba wrote:Ne treba podcjenjivati miljacku, moj se prijatelj utopio koji je bio vrhunski sportista ..apsidejzi wrote:Ne zelim biti nekulturan i neobazriv prema porodicama nastradalih, ali meni ne ide u glavu kako se neko moze utopit u Miljacki/ Miljackoj... nisam sarajlija ali sam bio bezbroj puta u SA i prosto ne mogu vkerovat da onih 10 metara sirine moze odnijet dva zivota. Jedino mozda da su glavom udarili u nesto pa izgubili svijest. Svaki osrednje dobar plivac pa cak i pocetnik bi trebao da se izvuce odatle.
Ne znam...
-
Radeon3
#287 Re: Miljacka - zar je moguce utopiti se u njoj?
http://ba.n1info.com/a236627/Vijesti/Vi ... aciji.html
Izgleda da su ga nasli,nazalost mrtav,sve dok nenadju covjeka ljudi se nadaju,da je ziv,da je negdje isplivo ali izgubio pamcenje
al i to se desava.
Izgleda da su ga nasli,nazalost mrtav,sve dok nenadju covjeka ljudi se nadaju,da je ziv,da je negdje isplivo ali izgubio pamcenje
-
noviclan
#288 Re: Miljacka - zar je moguce utopiti se u njoj?
zna li se ko je uzeo 5000Radeon3 wrote:http://ba.n1info.com/a236627/Vijesti/Vi ... aciji.html
Izgleda da su ga nasli,nazalost mrtav,sve dok nenadju covjeka ljudi se nadaju,da je ziv,da je negdje isplivo ali izgubio pamcenjeal i to se desava.