sad ce krenut mahanisanje--te ne valjaju svjetiljke, malo ih je............
a druga strana ce--što nam ovo treba, troši se struja, ovo je sve predizborna..............
znam ja nas.................nas
sad ce krenut mahanisanje--te ne valjaju svjetiljke, malo ih je............
Dušmani i gunđala na HAparatima!
Ne prepisuj moje idejemoonca wrote:Trebalo bi izmisljati dogadjaje i kititi/ukrasavati grad non-stop-- dobro za lokalne biznise kao i opste raspolozenje u gradu.
supercali wrote:Ne prepisuj moje idejemoonca wrote:Trebalo bi izmisljati dogadjaje i kititi/ukrasavati grad non-stop-- dobro za lokalne biznise kao i opste raspolozenje u gradu.
Nista izvini duzna si mi kafumoonca wrote:supercali wrote:Ne prepisuj moje idejemoonca wrote:Trebalo bi izmisljati dogadjaje i kititi/ukrasavati grad non-stop-- dobro za lokalne biznise kao i opste raspolozenje u gradu.![]()
Zbilja nisam vidjela--izvini.
Dobro sam prosla , skroman si ?supercali wrote:Nista izvini duzna si mi kafumoonca wrote:supercali wrote: Ne prepisuj moje ideje![]()
Zbilja nisam vidjela--izvini.
To ces saznati kad se vidimomoonca wrote:
Dobro sam prosla , skroman si ?
Duzu ili kracu pijuckas?
Moje ocisupercali wrote:To ces saznati kad se vidimomoonca wrote:
Dobro sam prosla , skroman si ?
Duzu ili kracu pijuckas?
Sve dok ne budem gledao u tvoje s.. Oci i pio kafu nista ne vazi
Hajmo realno,
Hajmo realno,Fudo387 wrote:Hajmo realno,
Tanko je ovo.
Matijevic_Vlado wrote:![]()
Ko to kaze ko to laze da nije lijepo sa druge strane
Siromašno je. Ne valjaju svjetiljke i malo ih je. Čitav život propagiraju ideju Bolje ista nego ništa. Hoće li ikada u Sarajevu biti ista kako treba, Full, što i dolikuje glavnom gradu?muha_sa wrote:sad ce krenut mahanisanje--te ne valjaju svjetiljke, malo ih je............
a druga strana ce--što nam ovo treba, troši se struja, ovo je sve predizborna..............
znam ja nas.................nas