Novi selektor reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Laertes

#276 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Laertes »

Duška Vujoševića, da rašćera po' ekipe kad zaglave u kafani na "pripremama" :)
Edit: I da im da lektiru :lol:
Edin H.

#277 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Edin H. »

Laertes wrote:Duška Vujoševića, da rašćera po' ekipe kad zaglave u kafani na "pripremama" :)
Edit: I da im da lektiru :lol:

:D :thumbup:

Jos kad ih pocne ispitivati da li su procitali i razumjeli i zabrani saptanje. :oops:
omar little

#278 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by omar little »

cuj prosinecki, odakle nam pare za prosineckog?
insomnia78

#279 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by insomnia78 »

Metnuti onog sto ga je Arkan ucio da puca. Mozda se komsije odljute na nas
alipasijaner

#280 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by alipasijaner »

Braco gumena glava je najbolji izbor uzimajuci u obzir cijenu koju mozemo platiti i kvalitet koji imamo Image
Point.

#281 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Point. »

Charuga wrote:
Point. wrote:
Charuga wrote:
Na osnovu ćega? Kakvu on karijeru ima, koga je vodio? Šta je uradio sa tim ekipama?

Pazi, ne kažem da hoćemo ili nećemo išta dobiti, ali malo su kontradiktorni postovi. Spominju se kroz postove ekipe koje je Meša vodio, i to se prikazuje kao da nije mogao ništa bolje pa bi još u reprezentaciji, a Mehi se sve to isto odobrava. Meho vodio sve ekipe iz nižih rangova, ali bi mogao nešto promjeniti?
Možda je do mene, pa ne kontam ...

P.S. Ne branim Mešu, ja sam već pisao da on nije za ovoga i da mu se treba "zahvaliti".
Na osnovu toga da je prosao tu neku evropsku skolu, igrao je na najvisem nivou, bio je dugo igrac reprezentacije, zna kako hoda u tom miljeu, dugo godina je radio u Real Sociedadu, znaci dosta godina je vani i van beha zbilje, u Svici mu ide dobro, vjerujem da je to sve mnogo veca prevaga nego sve i jedan trofej koji je Amar uzeo sa Zeljom. Amar, kad se vec spominje, uprkos slavnom ocu i svim njegovim kontaktima, nije mogao da se dokopa ni te svicarske lige, otisao u neozbiljnu katarsku ligu i nije se bas nesto proslavio. Nema nikakvog internacionalnog iskustva osim nekih znj francuskih nizeligasa kad je bio igrac. Ako cemo birati izmedju njih dvojice, moj izbor je jasan.

Koga bi ti zelio i ako bude na kraju da se bira izmedju Mehe i Amara, koga bi vise volio vidjeti na mjestu selektora?
Kakve veze sad ima Amar, fulio si skroz ono šta sam te pitao.
Pitanje je bilo u razlici između Meše i Mehe, Amara sam odmah isključio.
Razlika izmedju Mese i Mehe je ta da je Mesa iskoristio svoju sansu i pokazao da ne zna, dok je Meho tek treba dobiti. Cinjenica da je Meho vodio slabije ekipe do sada ne znaci da ne moze nista promijeniti. Igrao je na najvecem evropskom nivou, skolovao se na Zapadu, prosao skolu Real Sociedada. I Servette nisu malen klub u Svicarskoj, posrnuli velikan koji ce gotovo sigurno iduce sezone igrati u prvoj ligi.
It_is_a_Leclerc

#282 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by It_is_a_Leclerc »

Wow, Meho Kodro.

Taman čovjek pomisli da su ispucali sve iz plejade netalentovanih poluškolovanih trenerskih naturščika, kad ono iskopaše ovog bisera.

Super. Jel sljedeći Faruk Hadžibegić-
Nadzorna_ploca

#283 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Nadzorna_ploca »

Meho se ne bi snasao ovdje. Previse vukova i placenika.
Inace Meho je pravi trener. :thumbup:
luckylaka

#284 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by luckylaka »

Nadzorna_ploca wrote:Meho se ne bi snasao ovdje. Previse vukova i placenika.
Inace Meho je pravi trener. :thumbup:
Meho,Faruk,Safet,Ciro,Mesha,Sergej,Amar sve je to u pet deka samo sto mi se cini da je od njihKodro najveci gospodin ,da ima trenerskog slifa i da bi od njega moglo nesto biti.Vidjecemo.Gdje je Vlado Petkovic
cyprus

#285 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by cyprus »

luckylaka wrote:Gdje je Vlado Petkovic
U baražu...
omar little

#286 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by omar little »

cuj ovog gore. meho kodro treba glavom bez obzira bjezati od balijanderskog legla. onakav umjeren, odmjeren, profesionalan covjek da se bakce prvo sa govnarima iz saveza a onda i sa sirom javnoscu. da mu krezube bosnje sto od sadake u zivotu dalje nisu mrdnuli jebu mater i nazivaju ga poluskolovanim netalentom.

mozda nije etablirano ternersko ime ali je gospodin kakvog savez vidio nije. nemoguce da je zaboravio sta su mu zadnji put uradili pa da se sada vraca. nemoguce.
Tomahawk11
Globalni moderator

#287 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Tomahawk11 »

cyprus wrote:
luckylaka wrote:Gdje je Vlado Petkovic
U baražu...
Smiješi mu se Milan.
insomnia78

#288 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by insomnia78 »

Zabraniti da ima ikakve veze sa Sa i Zelj. Utusiste
pirmin

#289 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by pirmin »

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... _Bela1.JPG

Probrati.
Svejedno je, svakako smo u banani.
fakat

#290 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by fakat »

Velkoski wrote:Ne vidim problem da Meša ostane selektor.

Protiv Belgije ni Mourinho ne bi bolje s ovom ekipom, a protiv Grčke jednostavno nije imao sreće. Uostalom, nije tu 100 godina!

Kontinuitet je ključ napretka!
Svakom treba pruziti sansu, drugu sansu..., tacnije trecu. :mrgreen:
fakat

#291 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by fakat »

Itsoktobealone wrote:
Laertes wrote:Je li slobodan Fatih Terim? Onako lud, a po volji bi bio i Baketu...
Jeste, slobodan je. Problem je sto bi Terim u prvih 20 dana okupljanja otjero pola ovih zvijezdica iz ekipe (ne iskljucujuci i Dzeku) pa bi Bosnjo psovo kako Turčin ponovo provodi autokraciju nad BiH reprezentacijom :D
:thumbup: da mi je to vidjeti.... :lol:
supercali

#292 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by supercali »

Robi majorizirani cetnik idol bosnjaka :lol:
Edin H.

#293 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Edin H. »

supercali wrote:Robi majorizirani cetnik idol bosnjaka :lol:
:lol:

Jeste vala uvijek bio kontraverzan.
BHF_Manijak

#294 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by BHF_Manijak »

Ma zajebavajte se koliko hocete, ali Meho zna dosta toga u fudbalu. U bh. zbilji, Kodro ti je otprilike k'o Stephena Hawkinga da slusas u poredjenju sa kolegama mu u poslu. Ono iz Fice predjes u CLS Mercedesa i sjebes se. Eto to je otprilike reakcija nakon jednog neformalnog razgovora o fudbalu s Kodrom i bilo kojim drugim tipom u BiH.

Opet kazem, ovo je za bh. okvire, u nekim evropskim i Meho je vjerovatno mudo Marjanovo, ali mi smo od Evrope svakako svjetlosnim godinama daleko, po svemu, pa i fudbalu i njegovom shvatanju.

Nego, mislim da njegov karakter njemu ne bi dozvolio da ponovo medju ovu bagru dodje. Zajeban je dva puta, sto na reprezentativnom sto na klupskom nivou, ne treba mu nova zajebancija i sprdnja s njegovim imenom, koje nije upitno ni 2%!

@It_is_a_Leclerc, eto daj nam ti ociju ti predlozi strucnjaka, koji nije "iz plejade netalentovanih poluškolovanih trenerskih naturščika", a da ga mi finansijski mozemo priustiti. :oops: :zzzz: Bas se otimaju za uzarenu bh. selektorsku stolicu, sve se guzicama sudaraju... :oops:
markomilanov

#295 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by markomilanov »

Bježi Memede,dobio si šansu ,nisi iskoristio,ajmo razguli,hoćemo vlaha za selektora,Stojković,Rajevac,Okuka,ćelavi Petrović,Stanojević,Stevanović,svi imaju iskustvo i znanje.
Kog bi Vlaha( Srbina) želeli za izbornika, Stojković prva kineksa liga, dokazo se i ujapanu ,osvojio ligu,Rajevac koji je već bi kandidat zamalo sa ganom u polufinalu evropskog prvenstva u južnoj africi,Okuka ,veležov igrač,uspešan u poljskoj,vodio mladu repku srbije,Stanojević vodio partizan u igi šampiona,Lalatović,mlad temperemantan trener vodio nekoliko klubova u srbiji,ćelavi Petrović iskusan,ima autoritet,poznaje bih fudbal,dajte vi svoje predloge
Ovo za Vlaha je zezanje,ali stvarno mislim da je red da selektor bude srbin,ima više razloga ,prvo što ima kvalitetnih srpskih stručnjaka,drugo samo u fudbalu srbin nije bio selektor,pridobili bi se novi navijaći i pokazalo da bih računa na srbe,doprinelo bi boljem odnosu srba prem bih,to bi bilo više od igre,stvarno bi bilo razočarenjed ase ne pruži podrška nekom srbinu,Petrović je intresantan,iskusan,poznaje bih fudbal

Ovima iz fudbalskog saveza rs,ne odgovara da srbin bude izbornik,njima je važno da to prepuste drugima, a da oni prihvate dobro plaćene funkcije u fs bih,a da vamo pljuju po bih,licemeri dodikovi,zato bošnjaci trebaju da sami izaberu nekog kvalitetnog srpskog stručnjaka.
omar little

#296 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by omar little »

gledaj ovog trola misli neofiran :lol:
AenemA

#297 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by AenemA »

Ja sam mislio da je Džeko selektor kako zbori na onoj novinarskoj presici nakon debakla sa BelEgijom.
USAblues

#298 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by USAblues »

predlazem Cacica
USAblues

#299 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by USAblues »

insomnia78 wrote:Zabraniti da ima ikakve veze sa Sa i Zelj. Utusiste
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Korisničkoime

#300 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Korisničkoime »

animals wrote:Samo Prosinecki, moze izvaditi BIH iz blata.
Bio bih najbolje opcija kada bi ga mogli platiti. Na zalost imali smo neku priliku poslije Susica ali debili u Savezu odlucili ustedit i sad smo popusili ko zna koliko miliona EUR jer kako je to Ciro pametno rekao ako vam treba para onda se morate kvalificirati nepostoji drugi nacin da se dodje do para.
Znam da ga u HR cijene pravo za razliku od npr.Bilica koji je po meni jbg dobar trener.
Mozemo mi njega i sad platit, nategnuti se ali ...
Locked