Pelješki most - ko koga zeza

Post Reply
Streptokok

#276 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by Streptokok »

Cemu onda salve napada na bosnu, ko 93?
zg1911

#277 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by zg1911 »

A tko napada bosnu?
Streptokok

#278 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by Streptokok »

Zdruzeno, ko onomad, uzoriti susjedi sa domacim izdajnicima. Eto gradite, nemate potrebu da raspravljate.
Hafis

#279 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by Hafis »

zg1911 wrote: A projekt vrijedan preko 3 milijarde kuna se gradi isti tren kad ti je eu odobrila (ne transferirala) sredstva? Ne boj se, neće se puno pitat bosnu.
Ne pravi se brana na Drini ili skela na Savi pa da pitaju ''Bosnu''.
Ako itko može imati štete ili koristi od tog mosta onda je narod koji živi u neposrednoj blizini, to jest u Hercegovini.
sinuhe

#280 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by sinuhe »

Moze li se brod registrovati pod BeHa zastavom i da li bi se mogla loviti riba na otvorenom moru negdje na atlantiku ili pacifiku?
Streptokok

#281 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by Streptokok »

Trebalo bi da moze
volta dzontra

#282 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by volta dzontra »

Hafis wrote:Slavo bi im bio dobar sad za prvu ruku, dok se ne ukaže nešto dugoročnije.
Inače, ne vidim niti jednog novog talenta, osinm ako neće kakvog odmetnutog fratra ili opet onog kletog Komšića..ako mu obraz dopusti.

cudno ali slavo je mozda i najbolji kandidat u ppnudi. osim njega mogu naci nekog polusvjesnog marginalca kojemu plata od pet hiljada i poso zeni dovoljno da postane sluzbeni termin u politoloskim casopisima
zavezata-vreca

#283 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by zavezata-vreca »

Moze ja sam svojom 18m skom jahtom isplovio sredozemljem do sjevernog mora ... Gore orade same upadaju na palubu
Kejn

#284 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by Kejn »

PM72 wrote:
A gdje sam i kad napisao da su Hrvati najstariji narod u Bosni? Navedi ili ću te smatrati i lažovom pošto te smatram neznalicom.
Evo da ne bude da lažem.

Image

Samo da ljudi znaju o kojem se kalibru radi. Kažem ja sam gori što ulazim sa tobom u raspravu.
Streptokok

#285 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by Streptokok »

Lik puko ko livada, cas je bosanas cas bosnjak, a bezbeli mu je neko od roditelha katolik. Provali se da je slovenija imala izlaz na otvoreno more, ni trepno nije a nastavio da dijeli "lekcije".
Hafis

#286 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by Hafis »

U pravu je što se tiče Hrvata, koji jesu najstariji narod u BiH.

Nego, hajmo mi o mostu.
PM72

#287 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by PM72 »

Kejn wrote:
PM72 wrote:
A gdje sam i kad napisao da su Hrvati najstariji narod u Bosni? Navedi ili ću te smatrati i lažovom pošto te smatram neznalicom.
Evo da ne bude da lažem.

Image

Samo da ljudi znaju o kojem se kalibru radi. Kažem ja sam gori što ulazim sa tobom u raspravu.
Naravno da lažeš.Lažeš ko pas.Ja nigdje i nikad nisam napisao da su Hrvati najstariji narod u Bosni.A da su bili prije Bošnjaka - to je notorna činjenica.Znaš li uopšte šta su Bošnjaci i odakle su? Tebe ako su hodže ubjedile da su bošnjaci najstariji narod na Balkanu...
PM72

#288 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by PM72 »

Streptokok wrote:Lik puko ko livada, cas je bosanas cas bosnjak, a bezbeli mu je neko od roditelha katolik. Provali se da je slovenija imala izlaz na otvoreno more, ni trepno nije a nastavio da dijeli "lekcije".

:-)

Bezbeli mu neko od roditelja katolik... :-) šta si ti - ksenofob? Ako je nekom roditelj katolik - ne smije komentarisati? Mislio sam da si samo neuk a ...
Kejn

#289 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by Kejn »

PM72 wrote: A da su bili prije Bošnjaka - to je notorna činjenica.Znaš li uopšte šta su Bošnjaci i odakle su? Tebe ako su hodže ubjedile da su bošnjaci najstariji narod na Balkanu...
Ja ne vjerujem ni da si Bošnjak više. Ovo ni jedan Bošnjak ne bi izvalio.
Kejn

#290 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by Kejn »

Hafis wrote:U pravu je što se tiče Hrvata, koji jesu najstariji narod u BiH.

Nego, hajmo mi o mostu.
U Ševeningenu ste najstariji narod. To niko ne spori.
PM72

#291 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by PM72 »

Kejn wrote:
PM72 wrote: A da su bili prije Bošnjaka - to je notorna činjenica.Znaš li uopšte šta su Bošnjaci i odakle su? Tebe ako su hodže ubjedile da su bošnjaci najstariji narod na Balkanu...
Ja ne vjerujem ni da si Bošnjak više. Ovo ni jedan Bošnjak ne bi izvalio.

tema je o Pelješkom mostu...

P.S.Ako fakat misliš i ako su te ubjedili da su Bošnjaci najstariji narod na Balkanu...nema ti pomoći.
Streptokok

#292 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by Streptokok »

PM72 wrote:
Streptokok wrote:Lik puko ko livada, cas je bosanas cas bosnjak, a bezbeli mu je neko od roditelha katolik. Provali se da je slovenija imala izlaz na otvoreno more, ni trepno nije a nastavio da dijeli "lekcije".

Bezbeli mu neko od roditelja katolik... :-) šta si ti - ksenofob? Ako je nekom roditelj katolik - ne smije komentarisati? Mislio sam da si samo neuk a ...
Ne moras mi na pm pisati da sam glup i neuk, slobodno ti ovdje da svi vide. Ne prijavljujem ja uvrede.

glede katolik. Nemoj mi prodavati muda pod bubrege, predstavlhas se bosnjakom a iz nebesa se vidi da si nositelj evropskih vrijednosti.
Maraschino

#293 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by Maraschino »

zg1911 wrote:
A projekt vrijedan preko 3 milijarde kuna se gradi isti tren kad ti je eu odobrila (ne transferirala) sredstva? Ne boj se, neće se puno pitat bosnu.
to i kazem. ne ocekujem nikakve dobrosusjedske odnose jer sa takvima svi imaju probleme.
Hafis

#294 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by Hafis »

Streptokok wrote:
PM72 wrote:

Ne moras mi na pm pisati da sam glup i neuk, slobodno ti ovdje da svi vide. Ne prijavljujem ja uvrede.

glede katolik. Nemoj mi prodavati muda pod bubrege, predstavlhas se bosnjakom a iz nebesa se vidi da si nositelj evropskih vrijednosti.
Nešto mi ne miriše na latina, barem se ja u to kužim.
Po meni se radi o osvješćenoj, anacioinalnoj osobi koju je u odgoju zahvaljujući generacijskoj razlici zaobišao ovaj današnji džamijski trend.
PM72

#295 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by PM72 »

Hafis wrote:
Nešto mi ne miriše na latina, barem se ja u to kužim.
Po meni se radi o osvješćenoj, anacioinalnoj osobi koju je u odgoju zahvaljujući generacijskoj razlici zaobišao ovaj današnji džamijski trend.
:thumbup:
Streptokok

#296 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by Streptokok »

Bome meni vise lici na kukavicije jaje, mucak bolje receno.
volta dzontra

#297 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by volta dzontra »

PM72 wrote:

ako je netko napolica tj. roditelj mu katolik on se mora trostruko vise truditi da podupla sve mitove kruga 99. tebi je ocito oslabila ustrajnost
Hafis

#298 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by Hafis »

Streptokok wrote:Bome meni vise lici na kukavicije jaje.
Ne možeš ti to shvatiti koliko god se trudio.
Jebat ga, velika je razlika između ondašnjih titinih škola i ovih sadašnjih pogona za ispiranje mozga
PM72

#299 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by PM72 »

Helem neise,most će se graditi...a ispod će moći komotno prolaziti tegljači sa TOPS-om za Azijsko tržište...
Sunca Sin
Location: Psi nam se dive, svinje nas smatraju jednakim, a mačke nas preziru.

#300 Re: Pelješki most - ko koga zeza

Post by Sunca Sin »

Hafis wrote:
Streptokok wrote:Bome meni vise lici na kukavicije jaje.
Ne možeš ti to shvatiti koliko god se trudio.
Jebat ga, velika je razlika između ondašnjih titinih škola i ovih sadašnjih pogona za ispiranje mozga
Čim HDZ odobri Džemat u Neumu staće sva priča, važno je imati Neumski Džemat na papiru ali bez Džamije.
Post Reply