Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sadetine teme su... osebujne, sto rekla moja prijateljica. ali potaknu vrlo cesto zanimljivu diskusiju, svasta se sazna o ljudima i stavovima. svakom forumu treba jedna sadeta.
svi bi rado da im se servira, a nece vecina da skuhaju a na temi su dvije kategorije msukaraca, single, koji moraju kuhati ili im kuhaju roditleji i ozenjeni muskarci , koji ne moraju kuhati jos nisma primejtila na temi, da je neko rekao single muskarcu da mora docekati i skuhati gostima
Stereotip totalni
Šta je sa nama oženjenim koji, doduše, ne moramo kuhati ali volimo??
sadetine teme su... osebujne, sto rekla moja prijateljica. ali potaknu vrlo cesto zanimljivu diskusiju, svasta se sazna o ljudima i stavovima. svakom forumu treba jedna sadeta.
svi bi rado da im se servira, a nece vecina da skuhaju a na temi su dvije kategorije msukaraca, single, koji moraju kuhati ili im kuhaju roditleji i ozenjeni muskarci , koji ne moraju kuhati jos nisma primejtila na temi, da je neko rekao single muskarcu da mora docekati i skuhati gostima
Stereotip totalni
Upravo tako , kod nas je tako da kad neko dolazi ne kuham obavezno ja , recimo da je to pola-pola jer oboje volimo da kuhamo a vala da pojedemo. U nasem drustvu imamo prijatelja koji nisu u vezi , zovu na veceru , oni sami kuhaju U stvari najbitnija je volja , ne vrijedi da se neko sili kuhati ako to ne voli.
Stereotip totalni
eto,upravo si napisao da ne morate kuhati a otkud tebi idjea da ne moras kuhati, posotji raspodjela poslova
imam ozenjene prijatelje koji kuhaju jer znaju, jer moraju i jer vole, sve u jednom paketu
ali je poanta, da se nikad na ovakvim temema nece optuziti neznanje kuhanja od strane muskaraca kako single musakrci docekuju goste
Sadeta je zapravo samo htjela znati jel ona u pravu il nije. Ta spoznaja bi promijenila citav koncept njihovog druzenja, al narod ko narod, nikako da uvidi sta je problem. Zato nam i jes vako kako jes.
Connaisseur Karlin wrote:
ja i ti cemo odustai od kuhanja starih specijaliteta , kojim treba pola dana pripremanja
Znas sta je najgore kod spremanja takve hrane? Stavis nesto da se krcka satima, a spremis nesto drugo za jesti sad i odmah, al te budale s kojima zivis i dalje nastave pitati svako 20 minuta a kad ce to biti gotovo?
Nije to najgore
Najgore je kad kuhas nesto satima, da bude bar dva-tri dana, a skakavci pojedu u jednom obroku :'(
ja i ti cemo odustai od kuhanja starih specijaliteta , kojim treba pola dana pripremanja
Znas sta je najgore kod spremanja takve hrane? Stavis nesto da se krcka satima, a spremis nesto drugo za jesti sad i odmah, al te budale s kojima zivis i dalje nastave pitati svako 20 minuta a kad ce to biti gotovo?
Nije to najgore
Najgore je kad kuhas nesto satima, da bude bar dva-tri dana, a skakavci pojedu u jednom obroku :'(
jest jest i pitaju ima li još.....
Naredni puta ja poduplam i onda neće, nejede im se to
SaraFina wrote:A koja je od nas rekla da je udata?
I ako jedini kriteriji mog budućeg za biranje žene bude kuhanje. .. mislim da ću ostati na sadašnjem statusu
A ko će te bona eto te ko sova na grani nit znaš kuhat, nit razbit jaje dok ti iz ruka ne ispadne i sad bi ono nešto slikalo kako kuha nebili navukla kakvog zagonđiju, neš jebat bona džaba ti sve
Nije to najgore
sve je to OK, no najgore je kad moras kuhati ,a ne volis kuhati
SaraFina wrote:A koja je od nas rekla da je udata?
I ako jedini kriteriji mog budućeg za biranje žene bude kuhanje. .. mislim da ću ostati na sadašnjem statusu
A ko će te bona eto te ko sova na grani nit znaš kuhat, nit razbit jaje dok ti iz ruka ne ispadne i sad bi ono nešto slikalo kako kuha nebili navukla kakvog zagonđiju, neš jebat bona džaba ti sve
a nisi se nesto zalio na kvalitet narucne hrane , no nazderao si se jagnjetine i salate i to si sa ponosom ufotako
a nisi se nesto zalio na kvalitet narucne hrane , no nazderao si se jagnjetine i salate i to si sa ponosom ufotako
Ne čitaš nisam to naručio, već kupim jagnje svako 2 mjeseca 12-15 kila i zamrznem a ono uslikano je iz lokalne pekare, dam pekaru 10 maraka on to sve napravi i donese i pride pekarka još salatu od mlada zelenog luka i vruća lepina
Kad smo kod tog bacanja hrane, ima ljudi sto to bas paze i na silu ce ako treba jesti samo da se ne baci. Al vremena su se promijenila na gore, nazalost. Ja svu hranu sto ostane odvojim u jednu kesu i kraj kontejnera imamo nekoliko eksera zakacenih il ostavim pored. Nisam jedina, ljudi svaki dan ostavljaju a drugi ljudi svaki dan dolaze po hranu. Odvojite hranu od smeca, nece propasti, toliko naroda rovi kontejnere il te doceka ispred i uzme kesu.
Ne čitaš nisam to naručio, već kupim jagnje svako 2 mjeseca 12-15 kila i zamrznem a ono uslikano je iz lokalne pekare, dam pekaru 10 maraka on to sve napravi i donese i pride pekarka još salatu od mlada zelenog luka i vruća lepina
da je to forumasihca uradila poput tebe, bilo bi problema na temi
Niemand wrote:Kad smo kod tog bacanja hrane, ima ljudi sto to bas paze i na silu ce ako treba jesti samo da se ne baci. Al vremena su se promijenila na gore, nazalost. Ja svu hranu sto ostane odvojim u jednu kesu i kraj kontejnera imamo nekoliko eksera zakacenih il ostavim pored. Nisam jedina, ljudi svaki dan ostavljaju a drugi ljudi svaki dan dolaze po hranu. Odvojite hranu od smeca, nece propasti, toliko naroda rovi kontejnere il te doceka ispred i uzme kesu.
da je to forumasihca uradila poput tebe, bilo bi problema na temi
Eto dala si ideju forumašicama, odnesi meso i krompira u lokalnu pekaru sve te dođe 10 maraka