Smrt, Sudnji Dan, Raj i Pakao

Rasprave o vjerskim temama.
Locked
r_faruk

#276 Re: Smrt, Sudnji Dan, Raj i Pakao

Post by r_faruk »

ne lazem
r_faruk

#277 Re: Smrt, Sudnji Dan, Raj i Pakao

Post by r_faruk »

sta ako pozelis da umocis u musko?
Smrcak15

#278 Re: Smrt, Sudnji Dan, Raj i Pakao

Post by Smrcak15 »

Dope_Man wrote:Odgovori su ti nazalos slabi i samo ponavljanje ''sve je lijepo, sve je lijepo'' bez konkretnih recenica u kojima se bavis pitanjima koja mogu biti problematicna.

Primjer za pitanje 2.: gore smo, lijepo mi je, tek dosli. Smjestio se u kucu, recimo da sam umro kao samac, mladi borac na njegovom putu. Nek bude cak i starac iz tvog primjera, nije bitno. Eh sad, kad se napijem svih egzoticnih bezalkoholnih pica i isprobam sve konje vrane (jer pretpostavljam auta bi bilo cudno vidjeti gore) malo mi dosadi. Pozelim zenu, ono za tjelesne potrebe jel.. pa hocu sljedeci dan drugu, crvenokosu, a poslije menage-a-trois sa plavusom i crnkom... u catching my drift here? NEMOGUCE je da gore svi budu ljudi koji ce zeljeti samo ono sto je po islamu fino jer onda bi mozda imao par ljudi dok je par spratova nize luda noc, kod momka sto je na losem glasu u ovom gradu :evil:

Dakle, Smrle, falinka nije u tome da ce faliti ljepota, vec u tome sto ne kontas ljudsku psihu i tijelo. Covjek nece zeljeti samo ono sto je po islamu, niti sreca moze biti trajno stanje. Uzmi covjeka koji nema skoro nista i pitaj ga sta zeli. Daj mu sve sto zeli, za par dana ce ti traziti vise, daj mu jos vise, mirise po kuci koje nikada nije osjetio, muziku koji nije cuo i hranu koju nije isprobao.. i opet ce sve to jednom dosaditi. Konkretno navodis gore u nekim recenicama odredjene materijalne nagrade, ali sam ti lijepo objasnio koliko su te nagrade bezvrijedne jer bukvalno u sistemu bez klasa i ekonomije nemaju nikakvu vrijednost.

Zivot je zabavan jer imamo i ugodno i neugodno, jer imamo ceznju za nedokucivim. Srecu percipiramo jer imamo tugu kao referentnu tacku, i obrnuto. A gore sve je instant zadovoljstvo, obicni fiks heroina koji vjecno traje. Takva stvari bioloski ne moze opstati. Sreca, zadovoljstvo, ugodnost itd, prakticno svaki osjecaj koji imamo je rezultat pucanja odredjenih hemikalija u odredjenim dijelovima mozga. Ali one se trose, pa stoga ne mozes biti sretan kontinuirano koliko god to zelio. Ako nista padas na ''neutralni'' nivo, dok se mozak ne ''dopuni'', pa onda ide opet nova doza srece. Da bi vjecno, i bez ikakvog razmisljanja, uzivali mi moramo biti potpuno drugaciji, obicni roboti koji nose srecu hodajuci u krug, bez mogucnosti da razmisljamo za sebe. Mozda ces reci da smo gore duse, ali nismo jer se spominje specificno da ce se tijelo ozivjeti onakvo kakvo je bilo. A i da su duse, onda se opet vraca pitanje cemu uopste tijela pored dusa koje mogu sve isto osjetiti, kompletan sistem zivota i ''testa'' je mogao biti dizajniran oko dusa. Al nebitno sad, to je druga tema.

Jednostavno, raj je opisan kao ispunjenje svih zelja. I naravno da bi nas to usrecilo i takvu pricu je lako prodati siromahu koji nema nista i misli da je kraj svijeta u ''imati svega'', ali nije tako jer mi smo takvi da uvijek tezimo ka vise.
bez konkretnih recenica u kojima se bavis pitanjima koja mogu biti problematicna.
pa postavljaj mi ti problematicna pitanja pa cemo vidjeti imali odgovora

Primjer za pitanje 2.: gore smo, lijepo mi je, tek dosli. Smjestio se u kucu, recimo da sam umro kao samac, mladi borac na njegovom putu. Nek bude cak i starac iz tvog primjera, nije bitno. Eh sad, kad se napijem svih egzoticnih bezalkoholnih pica i isprobam sve konje vrane (jer pretpostavljam auta bi bilo cudno vidjeti gore) malo mi dosadi. Pozelim zenu, ono za tjelesne potrebe jel.. pa hocu sljedeci dan drugu, crvenokosu, a poslije menage-a-trois sa plavusom i crnkom... u catching my drift here? NEMOGUCE je da gore svi budu ljudi koji ce zeljeti samo ono sto je po islamu fino jer onda bi mozda imao par ljudi dok je par spratova nize luda noc, kod momka sto je na losem glasu u ovom gradu :evil:
ja jedno ti drugo, ja jedno ti drugo, pa kazem ti bas nemoze ti dosaditi ako je iscupan osjecaj dosade iz tebe.

ako je iscupan osjecaj dosade iz tebe onda da ti dadne i koru hljeba cijelo vrijeme da jedes nece ti dosaditi.

NEMOGUCE je da gore svi budu ljudi koji ce zeljeti samo ono sto je po islamu fino jer onda bi mozda imao par ljudi dok je par spratova nize luda noc, kod momka sto je na losem glasu u ovom gradu
ono sto je po islamu objasnjeno da je fino to je norma u svijetu sada, a naravno da uvijek ima u svijetu koji od norme odstupaju.

Dakle, Smrle, falinka nije u tome da ce faliti ljepota, vec u tome sto ne kontas ljudsku psihu i tijelo. Covjek nece zeljeti samo ono sto je po islamu, niti sreca moze biti trajno stanje. Uzmi covjeka koji nema skoro nista i pitaj ga sta zeli. Daj mu sve sto zeli, za par dana ce ti traziti vise, daj mu jos vise, mirise po kuci koje nikada nije osjetio, muziku koji nije cuo i hranu koju nije isprobao.. i opet ce sve to jednom dosaditi. Konkretno navodis gore u nekim recenicama odredjene materijalne nagrade, ali sam ti lijepo objasnio koliko su te nagrade bezvrijedne jer bukvalno u sistemu bez klasa i ekonomije nemaju nikakvu vrijednost.
imaju vrijednost jer su ljudi naucili na zemlji da su to vrijedne stvari, jer sjecat ce se zivota na zemlji, i znat ce da je dijamant bio dragocjen na zemlji a tamo u izobilju recimo

kazem ti opet nema dosade, ali ce opet covjek sto god bude trazio i pozelio dobiti tamo, jeli sad razumijes, sta pozelis to ces i dobiti, pa cak i ono sto nemozes pozeliti, jer ti um i srce nemogu dokuciti to pa ti se mora davati idej/prijedlog, dali hoces ovo dali hoces ono itd
Smrcak15

#279 Re: Smrt, Sudnji Dan, Raj i Pakao

Post by Smrcak15 »

Dope_Man wrote:
Zivot je zabavan jer imamo i ugodno i neugodno, jer imamo ceznju za nedokucivim. Srecu percipiramo jer imamo tugu kao referentnu tacku, i obrnuto. A gore sve je instant zadovoljstvo, obicni fiks heroina koji vjecno traje. Takva stvari bioloski ne moze opstati. Sreca, zadovoljstvo, ugodnost itd, prakticno svaki osjecaj koji imamo je rezultat pucanja odredjenih hemikalija u odredjenim dijelovima mozga. Ali one se trose, pa stoga ne mozes biti sretan kontinuirano koliko god to zelio. Ako nista padas na ''neutralni'' nivo, dok se mozak ne ''dopuni'', pa onda ide opet nova doza srece. Da bi vjecno, i bez ikakvog razmisljanja, uzivali mi moramo biti potpuno drugaciji, obicni roboti koji nose srecu hodajuci u krug, bez mogucnosti da razmisljamo za sebe. Mozda ces reci da smo gore duse, ali nismo jer se spominje specificno da ce se tijelo ozivjeti onakvo kakvo je bilo. A i da su duse, onda se opet vraca pitanje cemu uopste tijela pored dusa koje mogu sve isto osjetiti, kompletan sistem zivota i ''testa'' je mogao biti dizajniran oko dusa. Al nebitno sad, to je druga tema.

Jednostavno, raj je opisan kao ispunjenje svih zelja. I naravno da bi nas to usrecilo i takvu pricu je lako prodati siromahu koji nema nista i misli da je kraj svijeta u ''imati svega'', ali nije tako jer mi smo takvi da uvijek tezimo ka vise.
ti izgleda preskaces sta pisem, zar ti nisam rekao da ce ljudi biti stvoreni tamo ce biti novi prirodni zakoni

recimo ljudsko tijelo, zar nemislis da se ljudi za vrijeme poslaika nisu bavili ovim pitanjima

pa su mu govorili, ako covjek jede onda mora da ide u wc, sa onda, poslanik je rekao, da je to rijeseno tako sto kad se covjek najede hrane u Raju, stomak se smanji tako sto se hrana razgradjuje u tijelu i stvara mirisljav znoj, pa ce od hrane da se producira mirisljav znoj i na taj nacin ce se smanjivat stomak, znaci nema u wc mokrenja i velike nuzde.

znaci vidimo da je ovo totalno novo stvaranje xcovjeka gdje se unaprijdjeno do savrsenstva, na zemlji od hrane si dobijao izmet a u raju mirisljav znoj koji izlazi kroz kozu, totalna suprotnost.

i nemoj govoriti nemguce tako sto ces sporediti ovaj svijet sa buducim jer to su totalno razliciti nista nije isto, sve je tamo bolje, jedino sto je isto i u Raju i na zemlji su imena, radi raspoznavanja stvari i da se mozes na nesto referisati.

Jednostavno, raj je opisan kao ispunjenje svih zelja. I naravno da bi nas to usrecilo i takvu pricu je lako prodati siromahu koji nema nista i misli da je kraj svijeta u ''imati svega'', ali nije tako jer mi smo takvi da uvijek tezimo ka vise
nema covjeka koji ne zeli savrsen zivot, da uziva i tijelo i dusa, pa i ti. kakvi siromasi ba, i bogatasi sa ovog svijeta jedva bi docekali tamo da udju.

reci mi ovo, koji to bogatas nebi htio da ima recimo seks sa lijepom zenom, a uz to nije orgazam 6 ili 7 sekundi, nego recimo orgazam da traje minutu, ili 5 minuta ili vise, sta mislis da je takav seks na zemlji :-)

a sta mislis da se orgazam osjetiu cijelom tijelu a ne samo u dijelo oko genitalija, pa to bi ludnica bila na ovom svijetu, niko nebi izlazio iz kuce :lol:

a kakva je razlika izmedju seksa na zemlji i u Raju, u raju je 100 puta jaci orgazam nego na zemlji. pa ti skontaj sta i kako dalje.

ali nije tako jer mi smo takvi da uvijek tezimo ka vise
kao eto Allah nije u mogcnosti dati i vise ako covjek trazi to u raju :-) ako ti je receno dobit ces sta zelis, pa ako je to vise ono sto zelis, dobit ces, Allah svoje obecanje nece prekrsiti.
Smrcak15

#280 Re: Smrt, Sudnji Dan, Raj i Pakao

Post by Smrcak15 »

r_faruk wrote:sta ako pozelis da umocis u musko?
nece pozeliti, jer je to odstupanje od norme

homoseksualnost je devijacija od norme, kao neki defekt ali i to je sa ciljem iskusenja za covjeka

naprimjer neko ko ima to u sebi da stvarno voli muskarce i ima naklonost prema njima, takav je u iskusenju, pa ako se povinujes iskusenju gotovo si , ne gine dzehennem ako umre covjek u tom stanju, a ako se strpi i ne uradi to i jos ako je vjernik, pa takav ima da dobije najljepse zene u Raju, sad mozda kaze pa njega neinteresuju zene, da neinteresuju na zemlji ali tamo otklonit ce mu se ta devijacija, defekat, i dat ce mu se da voli zene kao da nikad nije osjecao potrebu za muskarcem.
aurora313

#281 Re: Smrt, Sudnji Dan, Raj i Pakao

Post by aurora313 »

Smrcak15 wrote:ti izgleda preskaces sta pisem, zar ti nisam rekao da ce ljudi biti stvoreni tamo ce biti novi prirodni zakoni
Možeš li objasniti šta ovo znači: gdje će ljudi bili 'stvoreni' i gdje i kakvi će novi pirodni zakoni će vladati... Jbg, vodi računa o tome šta hoćeš da kažeš.
r_faruk

#282 Re: Smrt, Sudnji Dan, Raj i Pakao

Post by r_faruk »

pa sta ce sa zenama kada je volio muske.... i gore ce pozeliti musko....
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#283 Re: Smrt, Sudnji Dan, Raj i Pakao

Post by JoseMujica »

dok ste živi morete sanjati, kad krepate crvi će se sladiti :run:
aurora313

#284 Re: Smrt, Sudnji Dan, Raj i Pakao

Post by aurora313 »

Smrcak15 wrote:
homoseksualnost je devijacija od norme, kao neki defekt ali i to je sa ciljem iskusenja za covjeka...
To 'defektan' reci nekom od članova svoje šire obitelji koji je sasvim moguće gej, ali mora to da skriva.
Niko za tebe ne kaže da si defektan, ali sa gornjim zaključkom, moglo bi se što-šta primjetiti.
aurora313

#285 Re: Smrt, Sudnji Dan, Raj i Pakao

Post by aurora313 »

Smrcak15 wrote:...pa su mu govorili, ako covjek jede onda mora da ide u wc, sa onda, poslanik je rekao, da je to rijeseno tako sto kad se covjek najede hrane u Raju, stomak se smanji tako sto se hrana razgradjuje u tijelu i stvara mirisljav znoj, pa ce od hrane da se producira mirisljav znoj i na taj nacin ce se smanjivat stomak, znaci nema u wc mokrenja i velike nuzde...
Ama nemoj! Pa zar gore nemaju WC?! Čak ni za došljake kojima se mirišljav znoj još nije razgradio? :D
Smrcak15

#286 Re: Smrt, Sudnji Dan, Raj i Pakao

Post by Smrcak15 »

aurora313 wrote:
Smrcak15 wrote:ti izgleda preskaces sta pisem, zar ti nisam rekao da ce ljudi biti stvoreni tamo ce biti novi prirodni zakoni
Možeš li objasniti šta ovo znači: gdje će ljudi bili 'stvoreni' i gdje i kakvi će novi pirodni zakoni će vladati... Jbg, vodi računa o tome šta hoćeš da kažeš.
ljudska tijela ce da budu ponovo stvorena tako sto ce izrasti iz zemlje ili raste ce kao biljke, po istom principu, a kad padne prva kisa na sudnjem danu to ce pokrenut prirodni proces koji ce biti tad uspostavljen od Boga, da tijel rast u u zemlji poput biljaka i drveca.
Rast ce poceti od kosti repnjace sa dna kicme, ta koscica je izgledom kao sjeme , i ta koscica malena nemoze da istruhne pa i kad bi bila unistena bit ce posadjena nova u zemlju kako bi taj covjek ponovo izrastao iz nje.
aurora313

#287 Re: Smrt, Sudnji Dan, Raj i Pakao

Post by aurora313 »

Image
r_faruk

#288 Re: Smrt, Sudnji Dan, Raj i Pakao

Post by r_faruk »

smrle! ja ne mogu da vjerujem da si ti isao u skolu!
Smrcak15

#289 Re: Smrt, Sudnji Dan, Raj i Pakao

Post by Smrcak15 »

r_faruk wrote:pa sta ce sa zenama kada je volio muske.... i gore ce pozeliti musko....
Bog je odredio da covjek u zena budu Zajedno, a ne musko i musko, sad sto je on pod iskusenjen na zemlji jer mu malo dusa podivljala uticajem mozda spoljasnih faktora, recimo dzinskog svijeta koji se mozda konektuje na neke dijelove mozga i daje instrukcije i ideje pa covjek pocne da svera.

tvoja dusa u tom mometu je pod iskusenjem, dali da se povinuje ili da kaze stop, ne, niposto. ako je ovo drugo, onda me nebi cudilo da taj glatko udje u Raj bez vecih muka gdje cemu se nadoknaditi uzivanje na ispravan nacin.
Smrcak15

#290 Re: Smrt, Sudnji Dan, Raj i Pakao

Post by Smrcak15 »

aurora313 wrote:
Smrcak15 wrote:
homoseksualnost je devijacija od norme, kao neki defekt ali i to je sa ciljem iskusenja za covjeka...
To 'defektan' reci nekom od članova svoje šire obitelji koji je sasvim moguće gej, ali mora to da skriva.
Niko za tebe ne kaže da si defektan, ali sa gornjim zaključkom, moglo bi se što-šta primjetiti.
nauka ga je do prije 4o Godina prije nazivala psihickim poremecajem

http://behaviorismandmentalhealth.com/2 ... went-away/

According to the American Psychiatric Association, until 1974 homosexuality was a mental illness. Freud had alluded to homosexuality numerous times in his writings, and had concluded that paranoia and homosexuality were inseparable. Other psychiatrists wrote copiously on the subject, and homosexuality was “treated” on a wide basis. There was little or no suggestion within the psychiatric community that homosexuality might be conceptualized as anything other than a mental illness that needed to be treated. And, of course, homosexuality was listed as a mental illness in DSM-II. (The DSM – Diagnostic and Statistical Manual – is the APA’s standard classification of their so-called mental disorders, and is used by many mental health workers in the USA and other countries.)

Then in 1970 gay activists protested against the APA convention in San Francisco. These scenes were repeated in 1971, and as people came out of the “closet” and felt empowered politically and socially, the APA directorate became increasingly uncomfortable with their stance. In 1973 the APA’s nomenclature task force recommended that homosexuality be declared normal. The trustees were not prepared to go that far, but they did vote to remove homosexuality from the list of mental illnesses by a vote of 13 to 0, with 2 abstentions. This decision was confirmed by a vote of the APA membership, and homosexuality was no longer listed in the seventh edition of DSM-II, which was issued in 1974.
Smrcak15

#291 Re: Smrt, Sudnji Dan, Raj i Pakao

Post by Smrcak15 »

JoseMujica wrote:dok ste živi morete sanjati, kad krepate crvi će se sladiti :run:
razlika izmedju mene i Tebe je sto barem imam koliko toliko podlogu za ono sto tvrdim, dok ti nemas absolutno nista. osim svojih nagadjanja na kojima baziras svoje vjerovanje.
r_faruk

#292 Re: Smrt, Sudnji Dan, Raj i Pakao

Post by r_faruk »

da, cak su ga lijecili, a i dan danas imas "klinike" na kojima se homoseksualnost "lijeci".
ti stavovi su se danas promijenili (u nauci). ti zaista imas ozbiljne probleme, nadam se da ne ucestvujes znacajno u drustvu sa ovakvim svojim radikalnim stavovima. u najmanju ruku zasluzujes kakvu krivicnu prijavu, a ako si na zapadu to ce se vrlo brzo i ostvariti (s obzirom da krijes odakle si, pretpostavljam da si na zapadu, a po tvom pisanju bih rekao SAD).
ubijedjen si u svoje stavove koji su puni gresaka na koje ti je ukazivano, a ti ignorisao. ne postavljas hipoteze koje treba dokazati ili osporiti, pozivas se na nauku, a nisi objavio niti nama predocio niti jedan naucni rad o kojem govoris.
ono "naucnici su dokazali" ti je za avaz-a.
tebe je smrle pamet davno napustila isto kao i onog narkomana. ti jednostavno moras na odvikavanje.
Last edited by r_faruk on 23/02/2017 13:21, edited 1 time in total.
r_faruk

#293 Re: Smrt, Sudnji Dan, Raj i Pakao

Post by r_faruk »

Smrcak15 wrote:
JoseMujica wrote:dok ste živi morete sanjati, kad krepate crvi će se sladiti :run:
razlika izmedju mene i Tebe je sto barem imam koliko toliko podlogu za ono sto tvrdim, dok ti nemas absolutno nista. osim svojih nagadjanja na kojima baziras svoje vjerovanje.
nemas podlogu i ne laprdaj. vrtis se u krug, sve su ti teorije i dokazi razbijeni i mozes ih macku o rep okaciti... samo otvaras nove teme u lupas jedno te isto. dosadan si. nisi nikoga ubijedio u svoje nebuloze osim sebe i tvrdokornog. vecina muslimana te ne smatra kao ozbiljnog i relevantnog sagovornika.
ti si se samo navuko na vjeru i to je u sustini to. nadam se samo da se neces negdje bombom raznijeti.... mislim raznesi se ti, ali nemoj nikoga sa sobom povuci
Smrcak15

#294 Re: Smrt, Sudnji Dan, Raj i Pakao

Post by Smrcak15 »

r_faruk wrote:da, cak su ga lijecili, a i dan danas imas "klinike" na kojima se homoseksualnost "lijeci".
ti stavovi su se danas promijenili (u nauci). ti zaista imas ozbiljne probleme, nadam se da ne ucestvujes znacajno u drustvu sa ovakvim svojim radikalnim stavovima. u najmanju ruku zasluzujes kakvu krivicnu prijavu, a ako si na zapadu to ce se vrlo brzo i ostvariti (s obzirom da krijes odakle si, pretpostavljam da si na zapadu, a po tvom pisanju bih rekao SAD).
ubijedjen si u svoje stavove koji su puni gresaka na koje ti je ukazivano, a ti ignorisao. ne postavljas hipoteze koje treba dokazati ili osporiti, pozivas se na nauku, a nisi objavio niti nama predocio niti jedan naucni rad o kojem govoris.
ono "naucnici su dokazali" ti je za avaz-a.
tebe je smrle pamet davno napustila isto kao i onog narkomana. ti jednostavno moras na odvikavanje.
stojim iza onoga sto sam napisao, pa bilo ti pravo bilo ti krivo

bocanje tamo gdje sunce nikad ne sija, gdje ce trenjem rektalnog crijeva doci do ostecenja pa tako da se mogu lakse inficirati bolestima tako sto bakterije iz izmeta dodju do krvi kao nesto pozitivno jer eto treba se zadovoljiti svoje niske strasti koje te mogu kostati glave ako se razvije kakva bolescina.
Smrcak15

#295 Re: Smrt, Sudnji Dan, Raj i Pakao

Post by Smrcak15 »

r_faruk wrote:
Smrcak15 wrote:
nemas podlogu i ne laprdaj. vrtis se u krug, sve su ti teorije i dokazi razbijeni i mozes ih macku o rep okaciti... samo otvaras nove teme u lupas jedno te isto. dosadan si. nisi nikoga ubijedio u svoje nebuloze osim sebe i tvrdokornog. vecina muslimana te ne smatra kao ozbiljnog i relevantnog sagovornika.
ti si se samo navuko na vjeru i to je u sustini to. nadam se samo da se neces negdje bombom raznijeti.... mislim raznesi se ti, ali nemoj nikoga sa sobom povuci
kad ti kazem za sve sto pricam ima podlogu neku, imam materijala u magacinima za svoje tvrdnje ti to priznavao ili nepriznavao stoji iza toga, nemogu pricati Ovako na suho bez da imam neko pokrice za to, to bi bilo udaranje prazne slame, ili udaranje mrtvog konja.
r_faruk

#296 Re: Smrt, Sudnji Dan, Raj i Pakao

Post by r_faruk »

mozes ti stajati, ali to sto si napisao je glupost.... tako da stojis iza gluposti i to je tvoj izbor.... a u medjuvremenu prestanite rezat' glave, silovati djecu i tuci zene..............
r_faruk

#297 Re: Smrt, Sudnji Dan, Raj i Pakao

Post by r_faruk »

nemas pokrice i materijal ti nevalja. ti si ubjedjen u to ali tako ti je. sta cu ti ja kada ne kontas, nadoci ces valjda...
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#298 Re: Smrt, Sudnji Dan, Raj i Pakao

Post by JoseMujica »

Smrcak15 wrote:

kakvu podlogu :? jel u tebe bolji humus :lol: :lol: :lol: :lol:
Smrcak15

#299 Re: Smrt, Sudnji Dan, Raj i Pakao

Post by Smrcak15 »

kad ti kazem za sve sto pricam ima podlogu neku, imam materijala u magacinima za svoje tvrdnje ti to priznavao ili nepriznavao stoji iza toga, nemogu pricati Ovako na suho bez da imam neko pokrice za to, to bi bilo udaranje prazne slame, ili udaranje mrtvog konja.[/quote]
vecina muslimana te ne smatra kao ozbiljnog i relevantnog sagovornika.
nek slobodno navedu gdje grijesi sa islamskog stanovista, ja cu rado saslusati kritike.

navukao se jesam, i to meni godi, uzivam u svojoj vjeri, uvijek sam uzivao, nesto sto meni ispunjava dusu, a sta tebi ispunjava dusu druze rukfash.

evo sve trcim pa zapinjem da se raznsem :-) ja koji sam teski protivnik ovakvih stvari, a ti mene stvaljas u istu korpu sa tim :-)
r_faruk

#300 Re: Smrt, Sudnji Dan, Raj i Pakao

Post by r_faruk »

pa rekoh ti ja, i narkoman uziva..... i njemu je to najljepsa stvar u zivotu.... naveli smo ti, ali ne kontas... ne konta ni narkoman da ne treba da se drogira....
Locked