Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Mutivoda
#276 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
pa možda je to cilj, da se ne ističu (ističemo) izgledom, nego da se obrati pažnja na "dušu"

- Dozer
#277 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
Haj priznaj da je i tebi ovo komicnoMutivoda wrote:pa možda je to cilj, da se ne ističu (ističemo) izgledom, nego da se obrati pažnja na "dušu"![]()
- yoda82
#278 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
I meni je to preduslov za kafu, ali za leći, i nije bašDozer wrote:@klixo
Jeste interesantna, ali samo za to. Medjutim, kad progovori... Dzaba sve... Jbg... Ima nas koji se mozda palimo malo i na mozak, pogotovo kad imamo 35 ili 40+
Ja licno, pa ma koliko vama to izgledalo blesavo, ili sta vec, sad nikako ne bih mogao leci s curom mladjom od 25 (a i ova je upitna). Naprosto jer su nam mentalni sklopovi toliko razliciti, kao da dolazimo iz dvije razlicite galaksije...
A meni je, eto, ta nekakva komunikacija prvi preduslov za bilo sta dalje, pa cak i kafu. Jbg, ali je tako. Imam priliku cesto komunicirati sa takvim djevojkama, ali... c... Nije to to.
- ho oponopono
#279 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
...danas većinom ko ima više love kontroliše genetsku sudbinu...ne jebe onaj "dasa" zato što je osjećajan, inteligentan, kači zavjese, rola sarme...
...onaj jadno bez kinte provešće zbog toga ostatak života u celibatu živeći sa svojom mamom, gledajući Zvjezdane staze i čačkajući oko Linux kernela...
...malo djeva ima koje respektuju tuđe veze...no bičarkama je svejedno, igra nadmoći neka počne...ta otimačina nekima nabacuje jednostavno osmijeh...te što bi one bile suzdržane kad dotični rado i žestoko skida njoj gaće...
...a i većina djevi su vala baš kao i frajeri jednako površne, samo što nužno one ne padaju na izgled, već na lovu...
...frajeri, sve što trebate je da samo budete dobar, fin dečko i one će trčati za vama... a, onda sve ode u pizdu materinu...
...onaj jadno bez kinte provešće zbog toga ostatak života u celibatu živeći sa svojom mamom, gledajući Zvjezdane staze i čačkajući oko Linux kernela...
...malo djeva ima koje respektuju tuđe veze...no bičarkama je svejedno, igra nadmoći neka počne...ta otimačina nekima nabacuje jednostavno osmijeh...te što bi one bile suzdržane kad dotični rado i žestoko skida njoj gaće...
...a i većina djevi su vala baš kao i frajeri jednako površne, samo što nužno one ne padaju na izgled, već na lovu...
...frajeri, sve što trebate je da samo budete dobar, fin dečko i one će trčati za vama... a, onda sve ode u pizdu materinu...
-
Mutivoda
#280 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
pa normalno.Dozer wrote: Haj priznaj da je i tebi ovo komicno
mada, bude MI malo krivo kad vidim kako se neke znaju našminkati. lijepo. a ja ko tokmak. al' naučit ću ja. našla sam hiljadu tutorijala.
- edo_79
#281 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
ho oponopono wrote:...danas većinom ko ima više love kontroliše genetsku sudbinu...ne jebe onaj "dasa" zato što je osjećajan, inteligentan, kači zavjese, rola sarme...
- ho oponopono
#282 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
...trep, trep...trepći njoj i oko nje igraj koliko hoćeš, ona uveliko luli drugu kitu...i bićeš previše fin za nju, još kuja na kraju hoće na finjaka da te se riješi ubijeđivanjem sa čupricom kako si fin, dobar, drag dečko ...ali ne i za nju...edo_79 wrote:ho oponopono wrote:...danas većinom ko ima više love kontroliše genetsku sudbinu...ne jebe onaj "dasa" zato što je osjećajan, inteligentan, kači zavjese, rola sarme...
...frajeri, sve što trebate je da samo budete dobar, fin dečko i one će trčati za vama... a, onda sve ode u pizdu materinu...![]()
jel vako fin
- edo_79
#283 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
Ja sam nedavno imao jedan takav ''encounter'' .... kaže pa vidi jbt nisam znala da si ti prilika, stan, auto, posao, single ..... a do prije par mjeseci me nije znala nikako .... takva ti odmah ohladi i noga joj je taman da se gola skine u po kafićaho oponopono wrote: ...trep, trep...trepći njoj i oko nje igraj koliko hoćeš, ona uveliko luli drugu kitu...i bićeš previše fin za nju, još kuja na kraju hoće na finjaka da te se riješi ubijeđivanjem sa čupricom kako si fin, dobar, drag dečko ...ali ne i za nju...
Nek sam ja fin, a ona nek luli kitu kome hoće .... ha ya
- bleee_sa
#284 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
Ma ima još uvijek finih i normalnih djevojaka, u velikoj manjini, ali ima.
- ho oponopono
#285 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
...pa da, odma iz totalne nezainteresiranosti budi se u njoj zvjer...reakciju mijenja zavisno od tvoje solventnosti...edo_79 wrote:Ja sam nedavno imao jedan takav ''encounter'' .... kaže pa vidi jbt nisam znala da si ti prilika, stan, auto, posao, single ..... a do prije par mjeseci me nije znala nikako .... takva ti odmah ohladi i noga joj je taman da se gola skine u po kafićaho oponopono wrote: ...trep, trep...trepći njoj i oko nje igraj koliko hoćeš, ona uveliko luli drugu kitu...i bićeš previše fin za nju, još kuja na kraju hoće na finjaka da te se riješi ubijeđivanjem sa čupricom kako si fin, dobar, drag dečko ...ali ne i za nju...
...ma i luliće ne brigaj, vazda ima ponude i potražnje...
- Dozer
#286 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
Upravo toedo_79 wrote: Ja sam nedavno imao jedan takav ''encounter'' .... kaže pa vidi jbt nisam znala da si ti prilika, stan, auto, posao, single ..... a do prije par mjeseci me nije znala nikako .... takva ti odmah ohladi i noga joj je taman da se gola skine u po kafića
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#287 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
Men' se cini da ste malo
odlutali od teme.
I da je vakat da otvorite novu...o mladim sponzama i tako to.
- bleee_sa
#288 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
Ma jok, to je prežvakana tema, ko će se o tom jadu sad zabavljat' 
- edo_79
#289 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
Haj ti na po jednu medovačuho oponopono wrote:...pa da, odma iz totalne nezainteresiranosti budi se u njoj zvjer...reakciju mijenja zavisno od tvoje solventnosti...

nek puši ko kome hoće jebaji ga
- Dozer
#290 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
OK, let's get back on tracks 
Ali, o njoj treba samo zeMske ovdje da pricaju...Ili ne...?
Hajte, reKnite nam koje su nase najgrdje fizicke osobine. Da se uporedimo
Ali, o njoj treba samo zeMske ovdje da pricaju...Ili ne...?
Hajte, reKnite nam koje su nase najgrdje fizicke osobine. Da se uporedimo
- ho oponopono
#291 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
Tomahawk11 wrote:Men' se cini da ste maloodlutali od teme.
R'amen boj- držimo se mi bolan teme...na tržištu je ovako stanje ponude i potražnje...čuj deal breakers mnogim djevama...nemanje kose, nizak rast i kilaža, alooo...
...to isto kao kad bi mi djeve tvrdile da se vi frajeri tako jebeno ložite na 25+ debele, ružne, inteligentne naočarke za kompom...
- ho oponopono
#292 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
edo_79 wrote:Haj ti na po jednu medovačuho oponopono wrote:...pa da, odma iz totalne nezainteresiranosti budi se u njoj zvjer...reakciju mijenja zavisno od tvoje solventnosti...
nek puši ko kome hoće jebaji ga
...e, hvala Edolino, hajd živio...
...jeste, nije svejedno ko kome luli...
- edo_79
#293 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
25+, onako pojaka, nemora bit debela ..... prosječne ljepote i inteligencije ..... i mogu cvike .... nikad nisam im'o curu s cvikamaho oponopono wrote:Tomahawk11 wrote:Men' se cini da ste maloodlutali od teme.
R'amen boj- držimo se mi bolan teme...na tržištu je ovako stanje ponude i potražnje...čuj deal breakers mnogim djevama...nemanje kose, nizak rast i kilaža, alooo...
...to isto kao kad bi mi djeve tvrdile da se vi frajeri tako jebeno ložite na 25+ debele, ružne, inteligentne naočarke za kompom...i
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#294 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
OKho oponopono wrote:Tomahawk11 wrote:Men' se cini da ste maloodlutali od teme.
...to isto kao kad bi mi djeve tvrdile da se vi frajeri tako jebeno ložite na 25+ debele, ružne, inteligentne naočarke za kompom...i
A sta znas, mozda ima i takvih...fetishi su cudo
Eto vidis, vec se javljaju
-
Fudo387
#295 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
Sto jest jest, ako se sa njom prvo ne ispricam o Hegelu, ne znam kako da joj ga smustafim...Dozer wrote:Ja licno, pa ma koliko vama to izgledalo blesavo, ili sta vec, sad nikako ne bih mogao leci s curom mladjom od 25 (a i ova je upitna). Naprosto jer su nam mentalni sklopovi toliko razliciti, kao da dolazimo iz dvije razlicite galaksije...
- mad_max_ba
#296 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
Počitah a konstantno jedno pitanje se nameće kroz tekst..........ho oponopono wrote:...jebeni morž, beba ćelkica i vječna dilema kako nategnuti dodatne cm...i
![]()
... većina djevi pada na...
... romantične... ono livada to zaraslo aman, u nekoj vukojebini, te Boga moliš da poskok kakav ne izbaulja odnekle ili bijesni vlasnik iste, što mu travu gaziš...![]()
...dekica, vatra pucketa,smračilo se plus on jado tjera komarce sa nje mašući, ma nema niz noge curi, pihtija...
...ali što je romantika zato na kub... trošenje njegove kartice na poklone, skupa vina, te hamelj od hrane (to je u trendu, nema veze što gladan ostaneš, ma meljaj samo po onom tanjiru) elitne hotele, ma da...jebote, lakše dišu grudi balkanske na planini to je pak jebiga pravo gluvarenje...
... osećajne...tolerišeš sve njene promjene raspoloženja jer PMS je to i ona je tada monstrum ( mada, kada to nije), pristaješ da gledaš romantične muvije, Prijatelje ili Seks i grad i ostale dosadne stvari, čak i preko volje, a ona istovremeno ti nikada neće uzvratiti odlaskom na fudbalsku utakmicu...
...ali onaj je zato osjećajan opet na kub, ma prava muškarčina...što te povazdan ne nazove osim ono kad mu je kurcu ćejf...jeste, znam odvratan je, sebični seronja, zaklinješ se sebi kako ga mrziš po xy puta, a ustvari letiš ka njemu ko muha na govno, kad te se on sjeti...gaženje, posjedovanje tako fino zapakuješ i arhiviraš pod tepih, bitno je da te nazvao... zna se ko je prilika nisi valjda na tren pomislila da si bona ti...
...odgovorne ...njezin si šofer, rješavatelj svih problema plus finansijer, također napustićeš frendove jer jebiga njoj oni ne pašu iz samo njoj znanih razloga, mijenjaš frizuru, odjeću kako njoj prahne jer pobogu oni su joj dani u mjesecu, samo si razuman...
... monogamne ... jebuckaš se samo kada ona to želi i kada je za to kuja raspoložena...svi drugi intervali su kolutanje očima, te glava je boli, nije dovoljno raspoložena...cuki joj bale idu, nabila je žulj danas od preskakivanja sa kafe na kafu...a većeg belaja od pucanja nokta i nema...
...ah ta monogamija, on i beskonačnost...su u apsolutnoj ljubavi, sve su ovce njegove...dio si stada, ne znaš drugačije, muči...valahi deveraš...IQ manji od obima sisa, te znaš da ga duvaš samo na zelenu boju...odveć dovoljno...
....mmm...zgodne frajerčine ... njegova fizionomija je ekvivalent psećem govnu, ali zato " zeleno " je vazda u modi...zažmirićeš...
...ili utegnuti pločicar konzumer sirutke, solarijum boj, koji bije za pismo, ali spojeno piše "neznam"...mrzi pedere, jer jebiga tako mu rekao hodža...ali tek što mrzi Hrvate, Srbe pobogu ...čuo u nekom songu da tako mora i treba...
... plus bičarke nisu bacile u zaborav ni dobar autić...
...jer pobogu bijedni, teško zarađeni "golf kec" je dokaz frajerove nezrelosti, neozbiljnosti i u što je sprcao godine...dok je tatin BMW dokaz zrelosti i nema veze što te taj dasa zamijeni svaku drugu noć nekom bičarkom čija se eto boja kose bolje slaže uz njegovu bavarsku limuzinu...
...jer gora je sudba da zaglaviš sa izrazom lica ne mogu da vjerujem šta ovaj vozi i nijemo da sa razočarenjem posmatraš unutrašnjost istog, a
dolazak kući bi ti posebno teško pao haman pa srčani udar od straha da te jebote ne prepozna neko od komšija...
... društvo nam postaje sve više i više materijalističko i mnoge djeve biraju lovu...
...te šaka njih će ispljunuti kako nema te love vrijedne ljubavi i htjeti da zajednički grade momente sa svojom polovicom u podstanarskom domu...
...koga izabrati jebote...raskoš, položaj, moć ili ljubav sa kojom ćete proći kroz sve prilike i neprilike života...
...koja smijurija...još se bičarke pitaju gdje su pobogu nestali ti dobri muškarci, pih...
...ma, gde su nestale te dobre žene...
Da ti nisi on????
- ho oponopono
#297 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
Tomahawk11 wrote:OKho oponopono wrote:Tomahawk11 wrote:Men' se cini da ste maloodlutali od teme.
![]()
A sta znas, mozda ima i takvih...fetishi su cudo![]()
Eto vidis, vec se javljaju
...pustimo mi fetiše, većinom zna se bolan šta se traži i kara...a Edolino je već u startu neke izmjene tražio...onako pojaka, ne mora biti debela, prosječno lijepa...
- ho oponopono
#298 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
...sumnje lete vazda...mad_max_ba wrote:Počitah a konstantno jedno pitanje se nameće kroz tekst..........ho oponopono wrote:...jebeni morž, beba ćelkica i vječna dilema kako nategnuti dodatne cm...i
![]()
... većina djevi pada na...
... romantične... ono livada to zaraslo aman, u nekoj vukojebini, te Boga moliš da poskok kakav ne izbaulja odnekle ili bijesni vlasnik iste, što mu travu gaziš...![]()
...dekica, vatra pucketa,smračilo se plus on jado tjera komarce sa nje mašući, ma nema niz noge curi, pihtija...
...ali što je romantika zato na kub... trošenje njegove kartice na poklone, skupa vina, te hamelj od hrane (to je u trendu, nema veze što gladan ostaneš, ma meljaj samo po onom tanjiru) elitne hotele, ma da...jebote, lakše dišu grudi balkanske na planini to je pak jebiga pravo gluvarenje...
... osećajne...tolerišeš sve njene promjene raspoloženja jer PMS je to i ona je tada monstrum ( mada, kada to nije), pristaješ da gledaš romantične muvije, Prijatelje ili Seks i grad i ostale dosadne stvari, čak i preko volje, a ona istovremeno ti nikada neće uzvratiti odlaskom na fudbalsku utakmicu...
...ali onaj je zato osjećajan opet na kub, ma prava muškarčina...što te povazdan ne nazove osim ono kad mu je kurcu ćejf...jeste, znam odvratan je, sebični seronja, zaklinješ se sebi kako ga mrziš po xy puta, a ustvari letiš ka njemu ko muha na govno, kad te se on sjeti...gaženje, posjedovanje tako fino zapakuješ i arhiviraš pod tepih, bitno je da te nazvao... zna se ko je prilika nisi valjda na tren pomislila da si bona ti...
...odgovorne ...njezin si šofer, rješavatelj svih problema plus finansijer, također napustićeš frendove jer jebiga njoj oni ne pašu iz samo njoj znanih razloga, mijenjaš frizuru, odjeću kako njoj prahne jer pobogu oni su joj dani u mjesecu, samo si razuman...
... monogamne ... jebuckaš se samo kada ona to želi i kada je za to kuja raspoložena...svi drugi intervali su kolutanje očima, te glava je boli, nije dovoljno raspoložena...cuki joj bale idu, nabila je žulj danas od preskakivanja sa kafe na kafu...a većeg belaja od pucanja nokta i nema...
...ah ta monogamija, on i beskonačnost...su u apsolutnoj ljubavi, sve su ovce njegove...dio si stada, ne znaš drugačije, muči...valahi deveraš...IQ manji od obima sisa, te znaš da ga duvaš samo na zelenu boju...odveć dovoljno...
....mmm...zgodne frajerčine ... njegova fizionomija je ekvivalent psećem govnu, ali zato " zeleno " je vazda u modi...zažmirićeš...
...ili utegnuti pločicar konzumer sirutke, solarijum boj, koji bije za pismo, ali spojeno piše "neznam"...mrzi pedere, jer jebiga tako mu rekao hodža...ali tek što mrzi Hrvate, Srbe pobogu ...čuo u nekom songu da tako mora i treba...
... plus bičarke nisu bacile u zaborav ni dobar autić...
...jer pobogu bijedni, teško zarađeni "golf kec" je dokaz frajerove nezrelosti, neozbiljnosti i u što je sprcao godine...dok je tatin BMW dokaz zrelosti i nema veze što te taj dasa zamijeni svaku drugu noć nekom bičarkom čija se eto boja kose bolje slaže uz njegovu bavarsku limuzinu...
...jer gora je sudba da zaglaviš sa izrazom lica ne mogu da vjerujem šta ovaj vozi i nijemo da sa razočarenjem posmatraš unutrašnjost istog, a
dolazak kući bi ti posebno teško pao haman pa srčani udar od straha da te jebote ne prepozna neko od komšija...
... društvo nam postaje sve više i više materijalističko i mnoge djeve biraju lovu...
...te šaka njih će ispljunuti kako nema te love vrijedne ljubavi i htjeti da zajednički grade momente sa svojom polovicom u podstanarskom domu...
...koga izabrati jebote...raskoš, položaj, moć ili ljubav sa kojom ćete proći kroz sve prilike i neprilike života...
...koja smijurija...još se bičarke pitaju gdje su pobogu nestali ti dobri muškarci, pih...
...ma, gde su nestale te dobre žene...
Da ti nisi on????
- edo_79
#299 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
I da nemoram, kad se spustim među noge, da recitujem Jesenjina njenoj hamši nebil orosila ....ho oponopono wrote: ...pustimo mi fetiše, većinom zna se bolan šta se traži i kara...a Edolino je već u startu neke izmjene tražio...onako pojaka, ne mora biti debela, prosječno lijepa...
- ho oponopono
#300 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?
...ma nemoj... ništ ode radosti...edo_79 wrote:I da nemoram, kad se spustim među noge, da recitujem Jesenjina njenoj hamši nebil orosila ....ho oponopono wrote: ...pustimo mi fetiše, većinom zna se bolan šta se traži i kara...a Edolino je već u startu neke izmjene tražio...onako pojaka, ne mora biti debela, prosječno lijepa...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...drugi si joj jebote, zna znanje...