Leksikon foruma sax i klix

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#276 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by _BataZiv_0809 »

Koliko osoba iz vase blize okoline zna da ste na forumu i pod kojim nickom?

Ne brojimo forumase koje ste upoznali, nego bas ono porodica, prijatelji i tako to. Jos ako oni nisu na forumu ili vi ne znate da jesu :D

Ja npr. nedavno saznadoh da mi je jedan komsija dosta aktivan forumas i pravo mi bi iznenadjenje. Nespojivo mi sa njim :lol:
julisiz es grant

#277 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by julisiz es grant »

_BataZiv_0809 wrote:Koliko osoba iz vase blize okoline zna da ste na forumu i pod kojim nickom?

Ne brojimo forumase koje ste upoznali, nego bas ono porodica, prijatelji i tako to. Jos ako oni nisu na forumu ili vi ne znate da jesu :D

Ja npr. nedavno saznadoh da mi je jedan komsija dosta aktivan forumas i pravo mi bi iznenadjenje. Nespojivo mi sa njim :lol:
Zna mi žena, slučajno otkrila, davno :D
Ima jedan pravo aktivan forumaš iz mog grada, godinama sam pokušavao da skontam koji je, dok nije u nekom postu napisao ime svoje žene i još jedan podatak, pa sam posumnjao :D ...a kad sam provjerio neke druge postove, sve se posložilo :D
Inače se ne znamo ni na forumu ni u RL, iako me je jednom spomenuo (moje RL a ne forumsko ime) na jednoj temi :D
I jedan me dragi kolega maksuz zvao da pita jesam li ja "julius sa foruma" :D (vjerovatno od neke od trudnica čuo, iako je negirao)...ja mu kažem da jesam, šta ću :D
HAVANA

#278 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by HAVANA »

Oj kuku, 8 godina od registracije. :shock: A cito pripit onog hajvana d2 i registrovo se...Jel ono d2 bi?
supercali

#279 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by supercali »

Jeste d2 radio na jednoj tv

Njega su cini mi se bili bezveze banovali i on napustio
shandrprcSA

#280 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by shandrprcSA »

mozda ti i odgovori? [emoji3]

poslano s hastala za umakanje
Gojeni H

#281 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Gojeni H »

Banksy wrote:
Gojeni H wrote:
Nosara (s ovim likom se imalo smisla prepirati)
:lol: :thumbup:

Niko me na politici nije tako drsko i bezobrazno vrijeđao kao on, a opet pametan i beskrajno duhovit :lol: da mi je bio najdraži... :mrgreen:
Ne vidim ga mjesecima, baš fali...
Nevjerovatna licnost. Olicenje prohujalog vremena. Premlad za nekadasnju ideologiju, prestar za ovu novu (kako god se zove).
Stari humor i sarm.
Tvrdoglav kao mazga, nepopustljiv cak i kada zna da je u krivu.
Covjek s principima, s onim sto danas treba prevoditi na vise svjetskih jezika jer kao rijec vise ne postoji.

Dobro bi bilo da se vrati ... da ne palim motore dzaba na pokondirene tikve i wannabe-ije.
neruda

#282 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by neruda »

Zoya wrote:
Velkoski wrote:
neruda wrote:kolko se iznenadim kako ljudi ovdje znaju sve o svima... evo zoya npr :-D
i mene je iznenadilo malo, al' onda sam skont'o da je ovo ipak forum :lol:
Ispadoh najgora od sve djece :facepalm: Ja sam nekad bila osoba kojoj se većina povjeravala I imala sam vremena I da posavjetujem I da 'saslušam' pa zbog toga I znam. Sada nemam vremena I živaca za te stvari pa ni nemam pojma šta se u virtuali dešava. Ugasila pp I mirna glava. Niti me zanima niti želim biti dio toga.
Jeste li zadovoljni odgovorom?
:D ja se zez'o :kiss:
Gojeni H

#283 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Gojeni H »

sherbett wrote:al koje slučajnosti..i na onom anamo forumu se povela priča..slična..neki dan..jao..jest fora čitat tamo, pa povezivat s ovim ovdje..i forumaše, i korelacije, i ex i sadašnje nickove.. .
jel bi se smijala il plakala... ne znam..

:run:

a dje je riđobrki? pade mi napamet...a ona amiliana luda? ..

Medeno srce :oops: jedna od kvalitetnih IQ
Ladyblue...

bilo ih je...
Ridjobrki je tu. Uff, kakvih je par postova imao prije hevtu-dvije ... ne mogu se sjetiti teme ni naopako.
Niemand

#284 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Niemand »

Meni je prejako bilo kad je sabina prijavila post koji vrijedja druga tita. :D :lol:
Niemand

#285 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Niemand »

sherbett wrote:
Niemand wrote:Meni je prejako bilo kad je sabina prijavila post koji vrijedja druga tita. :D :lol:
diii??? :lol: :lol: :lol:
Mislim da je tema bila na historiji, pokusacu naci. A uvreda je bila jer je neko poredio njegov fizicki izgled sa nekim, ko ce se sad sjetiti sa kim tacno. Al nesto tako uglavnom. :D
supercali

#286 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by supercali »

Niemand wrote:Meni je prejako bilo kad je sabina prijavila post koji vrijedja druga tita. :D :lol:
A meni ce najjace biti kad odemo na kafu pa cemo i zo pomenuti ovdje

Hocemo na kafu?
Niemand

#287 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Niemand »

Respo i kafe :D
julisiz es grant

#288 Re: Leksikon foruma sax i klix

Niemand wrote:
sherbett wrote:
Mislim da je tema bila na historiji, pokusacu naci. A uvreda je bila jer je neko poredio njegov fizicki izgled sa nekim, ko ce se sad sjetiti sa kim tacno. Al nesto tako uglavnom. :D
Neko usporedio fizički izgled Tita i Hermana Geringa i ona odmah "post prijavljen" :D
Misli valjda da je još na snazi Zakon o zaštiti lika i djela predsjednika predsjedništva SFRJ (koji se jeste primjenjivao nakon što je isti preminuo) :D
Još je jednom prijavila neki post gdje se spominju partizani na način kako se njoj ne sviđa.
Romeo 80
Grijem se na: Džemper
Vozim: Azijsku nakazu

#289 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Romeo 80 »

HAVANA wrote:Oj kuku, 8 godina od registracije. :shock: A cito pripit onog hajvana d2 i registrovo se...Jel ono d2 bi?
To ti je sada "quarterback" :D

Ostali su mi u sjećanju Chuchucamayumbe ili tako nekako, Mircerka, Bosanac, Ahmmed, Slavkoimamodilera itd. Sjeća li se ko onog kloca pod nickom Turban?! :D Vjerski trol koji je spamao svaku temu koje se dotakne. Živio je mislim u Čemerici i propagirao je džihad, a nestao je nekako sa likvidacijom Bin Ladena :D :lol:
Last edited by Romeo 80 on 04/10/2016 12:44, edited 1 time in total.
The BEN10

#290 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by The BEN10 »

Niemand wrote:
sherbett wrote:
:-) :lol:
Ahahahaha, ne mogu vjerovat! Inače, ta je ženska prilično upućena u mnoga dešavanja, ali takav je postupak je za nemilosrdno ismijavanje! :lol:
julisiz es grant wrote:Neko usporedio fizički izgled Tita i Hermana Geringa i ona odmah "post prijavljen" :D
Misli valjda da je još na snazi Zakon o zaštiti lika i djela predsjednika predsjedništva SFRJ (koji se jeste primjenjivao nakon što je isti preminuo) :D
Još je jednom prijavila neki post gdje se spominju partizani na način kako se njoj ne sviđa.
Znači, gasi internet, nema dalje. :lol: :lol: :lol:
Gojeni H

#291 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Gojeni H »

Legendarno je ipak bilo i ostace ono:

"Nemojte ljudi Nosare radi nase djece!"

:lol:

Komesarki skocio pritisak u tacku kad sam ja navalio na nosarine argumente o "ljepoti spavanja u parku" u enom anam vaktu, i dotaknem se ja i bozanstva im ... :run:

Sjooj, ona umjesto da brani Tita poce braniti Nosaru. :D Pogubila se haman.
Niemand

#292 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Niemand »

julisiz es grant wrote: Neko usporedio fizički izgled Tita i Hermana Geringa i ona odmah "post prijavljen" :D
Sjecas li se koja je tema? Mislim da je na historiji, al evo bas gledam, ne mogu skontati gdje.
julisiz es grant

#293 Re: Leksikon foruma sax i klix

Romeo 80 wrote:
HAVANA wrote:Oj kuku, 8 godina od registracije. :shock: A cito pripit onog hajvana d2 i registrovo se...Jel ono d2 bi?
To ti je sada "Quarterback" :D

Ostali su mi u sjećanju Chuchucamayumbe ili tako nekako, Mircerka, Bosanac, Ahmmed, Slavkoimamodilera itd. Sjeća li se ko onog kloca pod nickom Turban?! :D Vjerski trol koji je spamao svaku temu koje se dotakne. Živio je mislim u Čemerici i propagirao je džihad, a nestao je nekako sa likvidacijom Bin Ladena :D :lol:
Čuj quarterback, pa on mi djeluje sasvim normalan :D
A Turbana ja jednom nazvo "kurban", kad on povileni "nećemo mi više nikad vama biti kurbani, šta se sprdaš s mojim imenom :D "...izgleda da je preživio strijeljanje, klanje, paljenje, ne znam ni ja više šta, bar su drugi koji su ga branili tada nešto tako mi rekli. Mislim da sam tada popio prvi od mnogobrojnih banova u svom forumskom životu :D
julisiz es grant

#294 Re: Leksikon foruma sax i klix

Niemand wrote:
julisiz es grant wrote: Neko usporedio fizički izgled Tita i Hermana Geringa i ona odmah "post prijavljen" :D
Sjecas li se koja je tema? Mislim da je na historiji, al evo bas gledam, ne mogu skontati gdje.
Ne znam da me ubiješ..možda ona Jugoslavija 1945-1990, ili Udba ili...pojma nemam, al neka je slična.
Niemand

#295 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Niemand »

Gojeni H wrote:
"Nemojte ljudi Nosare radi nase djece!"
Ovo sam procitala nekoliko puta po forumu, al nisam upucena u pricu iza toga. Nosare se sjecam ko poprilicnog laika za nogomet. :D
Niemand

#296 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Niemand »

julisiz es grant wrote: Ne znam da me ubiješ..možda ona Jugoslavija 1945-1990, ili Udba ili...pojma nemam, al neka je slična.
http://forum.klix.ba/josip-broz-tito-t141670s700.html

:D
julisiz es grant

#297 Re: Leksikon foruma sax i klix

Niemand wrote:
julisiz es grant wrote: Ne znam da me ubiješ..možda ona Jugoslavija 1945-1990, ili Udba ili...pojma nemam, al neka je slična.

Zbog nazivanja antifašizma "zlom" opet sam ti prijavila post.
Ako je u Hrvatskoj to dozvoljeno , na klix forumu nije.
Srdačan pozdrav.
Drugarica se baš bila uživila :D
The BEN10

#298 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by The BEN10 »

julisiz es grant wrote:
Romeo 80 wrote:
To ti je sada "Quarterback" :D

Čuj quarterback, pa on mi djeluje sasvim normalan :D
A Turbana ja jednom nazvo "kurban", kad on povileni "nećemo mi više nikad vama biti kurbani, šta se sprdaš s mojim imenom :D "...izgleda da je preživio strijeljanje, klanje, paljenje, ne znam ni ja više šta, bar su drugi koji su ga branili tada nešto tako mi rekli. Mislim da sam tada popio prvi od mnogobrojnih banova u svom forumskom životu :D
quarterback wrote:..
@Quater, šta ovo raja priča o tebi ovamo? :D :-D
Gojeni H

#299 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Gojeni H »

Niemand wrote:

sabina1 wrote:
Prijavljen ti je post.
Partizanskog komandanta si uporedio sa nacističkim generalom.

Srdačan pozdrav.
:lol: :lol: :lol:

Ovo moze samo komesarka. Zenska verzija nosare. Ljubi je brat :kiss:
Niemand

#300 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Niemand »

A dobro, zena ima neke svoje ideale i bome ih i brani. Treba i to postovati. :)

Al i dalje je prejako- post prijavljen, srdacan pozdrav. :D
Post Reply