Novi rat

Locked
hizo ramidovic

#276 Re: Novi rat

Post by hizo ramidovic »

Ludzak wrote: ti se kuni u allaha, ali ja koji sam u najboljim godinama da provedem u ratu NEĆU. A ti ratuj za religijske ideale i političare. Vi ste obične lutke kojim upravljaju vrhunski lutkari, Istok i Zapad.
Tako je, rodzo!
A oni koji su svoje najbolje godine proveli u ratu za ovu drzavu nek' se jebu, ko im je kriv sto nisu na vakat zdusili...
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#277 Re: Novi rat

Post by japin_mutapi »

Tako je. Kada vas cetnici odvedu u logor, recite im da ste pacifisti i ne volite oruzje, da niste glasali za SDA, da volite Jugoslaviju i druga Tita, da imate prijatelja Srba, Hrvata, Rusa, Grka, Japanaca. Recite im da ste svjetski ljudi, kosmopolite, gradjani svijeta i da ste samo slucajni prolaznici. Izvinite im se sto su vas zatvorili u logor.

Sve im recite, samo svoje ime i ime oca ne govorite.
LionKing

#278 Re: Novi rat

Post by LionKing »

japin_mutapi wrote:Tako je. Kada vas cetnici odvedu u logor, recite im da ste pacifisti i ne volite oruzje, da niste glasali za SDA, da volite Jugoslaviju i druga Tita, da imate prijatelja Srba, Hrvata, Rusa, Grka, Japanaca. Recite im da ste svjetski ljudi, kosmopolite, gradjani svijeta i da ste samo slucajni prolaznici. Izvinite im se sto su vas zatvorili u logor.

Ja odma ime u Nemanja mjenjam, boli me kurac kako se zovem
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#279 Re: Novi rat

Post by japin_mutapi »

Iskren da budem, zaboli i mene kako se zoves i koja ti je slava.
Banksy

#280 Re: Novi rat

Post by Banksy »

japin_mutapi wrote:Tako je. Kada vas cetnici odvedu u logor, recite im da ste pacifisti i ne volite oruzje, da niste glasali za SDA, da volite Jugoslaviju i druga Tita, da imate prijatelja Srba, Hrvata, Rusa, Grka, Japanaca. Recite im da ste svjetski ljudi, kosmopolite, gradjani svijeta i da ste samo slucajni prolaznici. Izvinite im se sto su vas zatvorili u logor.

I da to nije njihov rat...
Kikibombona

#281 Re: Novi rat

Post by Kikibombona »

nookey wrote:Evo ide kamion Ferhadijom i bacaju raji puške, a na megafone se puštaju Gljivine ratne pjesme...
A javljaju mi i da se arapi na Ilidži opasavaju ekplozivom i spremaju da idu prema Lukavici zbog radi deblokade Grada.
Zamolio bih gore spomenute medije da prenesu ovu vijest kako bi se okupator mogao na vrijeme povući i proći sa minimumom žrtava u Narodno oslobodilačkom ratu građana BiH.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Opet dijaspora poziva na rat!
Zar vam je toliko dosadno u toj SveCkoj pa se radujete ratu u BiH?
insomnia78

#282 Re: Novi rat

Post by insomnia78 »

Od Kurira i informera me nista ne koze iznenaditi
Danguba

#283 Re: Novi rat

Post by Danguba »

neki wrote:Iskoristio bih priliku da se na**bem familije svim prisutnim željnim novog rata, nekakvih brzih vojnih akcija, policijskih intervencija i sl... u bilo koju svrhu i za bilo koji cilj. Ukoliko se takvo nešto nažalost desi, iskreno se nadam da će djeca dotičnih biti oštrica bilo kakve akcije koja im je sad u poremećenoj glavi...
Haj popi sta, smiri se.
madner

#284 Re: Novi ratqa

Post by madner »

Nas i Klintona 350 kilotona. :D
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#285 Re: Novi rat

Post by KatarinaKosaca »

:thumbup:
PM72

#286 Re: Novi rat

Post by PM72 »

Koliko vidim,u ovom poluvremenu bi mi njih trebali voditi u logore :D Mi ćemo njih napasti i proćerati ih preko Drine ili u tri p.m.Ko ne bude znao kul huvallahu ima da ga sunetimo.U biblioteci,što bi rek'o onaj ćetalj.
benjen

#287 Re: Novi rat

Post by benjen »

al ovaj kapetan dragan,branio jugoslaviju i more , o yebem te nauko :lol: :lol:
PM72

#288 Re: Novi rat

Post by PM72 »

benjen wrote:al ovaj kapetan dragan,branio jugoslaviju i more , o yebem te nauko :lol: :lol:
Doš'o čovjek iz dijaspore pa se zajeb'o.Bolje da je kengurima lakirao nokte.
insomnia78

#289 Re: Novi rat

Post by insomnia78 »

I brane more od kopna i kopno od mora svog. A ja necu, necu i necu...
shbc

#290 Re: Novi rat

Post by shbc »

Ne brinite ratnici. Iako nas ne volite poslacemo vam lunch pakete i sve govorit' "jebite im majku cetnicku" dok suncamo guzove po zapadu.
PM72

#291 Re: Novi rat

Post by PM72 »

shbc wrote:Ne brinite ratnici. Iako nas ne volite poslacemo vam lunch pakete i sve govorit' "jebite im majku cetnicku" dok suncamo guzove po zapadu.
:thumbup: pametno.Ne mjenjaj konja koji dobija utrke.
sinuhe

#292 Re: Novi rat

Post by sinuhe »

Za par dana ce pola foruma biti na polozaju :D Cuvajte se Srba na traktorima.
KatarinaKosaca

#293 Re: Novi rat

Post by KatarinaKosaca »

sinuhe wrote:Za par dana ce pola foruma biti na polozaju :D
Joj samo neka sacekaju da me prodje ova migrena, ne mogu ovako ni u.kuhinju kod Rifeta
animals

#294 Re: Novi rat

Post by animals »

Gledao sam ovoga urednika Informera..
bolesnik teski..debil..i svi oni koji citaju to sranje od novina..
aldinjo

#295 Re: Novi rat

Post by aldinjo »

shbc wrote:Ne brinite ratnici. Iako nas ne volite poslacemo vam lunch pakete i sve govorit' "jebite im majku cetnicku" dok suncamo guzove po zapadu.
Zadržite vi te pakete za sebe. Ionako vas je puno na socijali tamo. Samo da vam je "džabaluka".
KatarinaKosaca

#296 Re: Novi rat

Post by KatarinaKosaca »

animals wrote:Gledao sam ovoga urednika Informera..
bolesnik teski..debil..i svi oni koji citaju to sranje od novina..
vucicevic ili kako sebi tepa vucko je tezak psiho. Ali dozivio je da ga Vucic brani u sred Skupstine.
dezurni_ucenik

#297 Re: Novi rat

Post by dezurni_ucenik »

LionKing wrote:
A mozemol mi kojima se ne ratuje uzet puske pa vas koji bi da ratujete izrokat, nebitno koje ste nacije i vjere?

Ne mozete.
insomnia78

#298 Re: RE: Re: Novi rat

Post by insomnia78 »

aldinjo wrote:
Zadržite vi te pakete za sebe. Ionako vas je puno na socijali tamo. Samo da vam je "džabaluka".
Mogu l' makar 'urme i ilmihali?
dezurni_ucenik

#299 Re: Novi rat

Post by dezurni_ucenik »

Kad Fazlu po drugi put posaljemo na ojirosong, sjevnuce opet dvanaestica od brace Turaka :bih:
aldinjo

#300 Re: RE: Re: Novi rat

Post by aldinjo »

insomnia78 wrote:
aldinjo wrote:
Mogu l' makar 'urme i ilmihali?
Tebi je izgleda mozak oštećen. Saberi se malo. Odmori od foruma malo.
Locked