Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ludzak wrote:
ti se kuni u allaha, ali ja koji sam u najboljim godinama da provedem u ratu NEĆU. A ti ratuj za religijske ideale i političare. Vi ste obične lutke kojim upravljaju vrhunski lutkari, Istok i Zapad.
Tako je, rodzo!
A oni koji su svoje najbolje godine proveli u ratu za ovu drzavu nek' se jebu, ko im je kriv sto nisu na vakat zdusili...
Tako je. Kada vas cetnici odvedu u logor, recite im da ste pacifisti i ne volite oruzje, da niste glasali za SDA, da volite Jugoslaviju i druga Tita, da imate prijatelja Srba, Hrvata, Rusa, Grka, Japanaca. Recite im da ste svjetski ljudi, kosmopolite, gradjani svijeta i da ste samo slucajni prolaznici. Izvinite im se sto su vas zatvorili u logor.
Sve im recite, samo svoje ime i ime oca ne govorite.
japin_mutapi wrote:Tako je. Kada vas cetnici odvedu u logor, recite im da ste pacifisti i ne volite oruzje, da niste glasali za SDA, da volite Jugoslaviju i druga Tita, da imate prijatelja Srba, Hrvata, Rusa, Grka, Japanaca. Recite im da ste svjetski ljudi, kosmopolite, gradjani svijeta i da ste samo slucajni prolaznici. Izvinite im se sto su vas zatvorili u logor.
Ja odma ime u Nemanja mjenjam, boli me kurac kako se zovem
japin_mutapi wrote:Tako je. Kada vas cetnici odvedu u logor, recite im da ste pacifisti i ne volite oruzje, da niste glasali za SDA, da volite Jugoslaviju i druga Tita, da imate prijatelja Srba, Hrvata, Rusa, Grka, Japanaca. Recite im da ste svjetski ljudi, kosmopolite, gradjani svijeta i da ste samo slucajni prolaznici. Izvinite im se sto su vas zatvorili u logor.
nookey wrote:Evo ide kamion Ferhadijom i bacaju raji puške, a na megafone se puštaju Gljivine ratne pjesme...
A javljaju mi i da se arapi na Ilidži opasavaju ekplozivom i spremaju da idu prema Lukavici zbog radi deblokade Grada.
Zamolio bih gore spomenute medije da prenesu ovu vijest kako bi se okupator mogao na vrijeme povući i proći sa minimumom žrtava u Narodno oslobodilačkom ratu građana BiH.
Opet dijaspora poziva na rat!
Zar vam je toliko dosadno u toj SveCkoj pa se radujete ratu u BiH?
neki wrote:Iskoristio bih priliku da se na**bem familije svim prisutnim željnim novog rata, nekakvih brzih vojnih akcija, policijskih intervencija i sl... u bilo koju svrhu i za bilo koji cilj. Ukoliko se takvo nešto nažalost desi, iskreno se nadam da će djeca dotičnih biti oštrica bilo kakve akcije koja im je sad u poremećenoj glavi...
Koliko vidim,u ovom poluvremenu bi mi njih trebali voditi u logore Mi ćemo njih napasti i proćerati ih preko Drine ili u tri p.m.Ko ne bude znao kul huvallahu ima da ga sunetimo.U biblioteci,što bi rek'o onaj ćetalj.