koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#276 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
Ma mladi smo oboje, meni 22 njoj 20.
Imali odnose jedno vrijeme dok ti bolovi nisu postali toliko intenzivni, sad mi je žao dohvatit jer vidim koliko je boli, zgrči se sva. A na spomen ginekologa ili bilo kakvog doktora hoće oči da mi izvadi.
Imali odnose jedno vrijeme dok ti bolovi nisu postali toliko intenzivni, sad mi je žao dohvatit jer vidim koliko je boli, zgrči se sva. A na spomen ginekologa ili bilo kakvog doktora hoće oči da mi izvadi.
- triconja
#277 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
Onda je to najbolje hodzi odvest nek neku hamajliju napraviliaar wrote:Ma mladi smo oboje, meni 22 njoj 20.
- mad_max_ba
#278 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
Ma ne se zajebavat sa otim, ne mora ici ginekologu ali doktoru, urologu i na uzv obaveznoliaar wrote:Ma mladi smo oboje, meni 22 njoj 20.
- liaar
#279 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
Ma znam, al' znaš kako je mlado isprepadano tim stvarima. Pokušavam je navest da odemo zajedno.mad_max_ba wrote:Ma ne se zajebavat sa otim, ne mora ici ginekologu ali doktoru, urologu i na uzv obaveznoliaar wrote:Ma mladi smo oboje, meni 22 njoj 20.
- mad_max_ba
#280 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
Ma upala ba bubrega i mokracnih kanala, provjeriti sedimentaciju i napraviti Ultra Zvuk stomaka. A propisat ce krv ako nastavi, nek makar caj uvinh pije, kunica i vrkuta...
-
zipoo
#281 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
Mozda je trudna
- Zejnep
#282 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
Cuj ovog doktoramad_max_ba wrote:Ma upala ba bubrega i mokracnih kanala, provjeriti sedimentaciju i napraviti Ultra Zvuk stomaka. A propisat ce krv ako nastavi, nek makar caj uvinh pije, kunica i vrkuta...
- mad_max_ba
#283 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
Nisam ginekolog al mogu pogledatZejnep wrote:Cuj ovog doktoramad_max_ba wrote:Ma upala ba bubrega i mokracnih kanala, provjeriti sedimentaciju i napraviti Ultra Zvuk stomaka. A propisat ce krv ako nastavi, nek makar caj uvinh pije, kunica i vrkuta...Kakva ba upala bubrega ako je boli samo kad se 'napali'
- liaar
#284 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
Nije samo tad, ima perioda kad je zaboli i bez toga, ali kad god se napali tad je boli.Zejnep wrote:Cuj ovog doktoramad_max_ba wrote:Ma upala ba bubrega i mokracnih kanala, provjeriti sedimentaciju i napraviti Ultra Zvuk stomaka. A propisat ce krv ako nastavi, nek makar caj uvinh pije, kunica i vrkuta...Kakva ba upala bubrega ako je boli samo kad se 'napali'
- Zejnep
#285 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
http://ordinacija.vecernji.hr/zdravlje/ ... ovulacija/liaar wrote:Nije samo tad, ima perioda kad je zaboli i bez toga, ali kad god se napali tad je boli.Zejnep wrote:Cuj ovog doktoramad_max_ba wrote:Ma upala ba bubrega i mokracnih kanala, provjeriti sedimentaciju i napraviti Ultra Zvuk stomaka. A propisat ce krv ako nastavi, nek makar caj uvinh pije, kunica i vrkuta...Kakva ba upala bubrega ako je boli samo kad se 'napali'
Ovulacijska bol
-
moonca
#286 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
liaar wrote:Ma mladi smo oboje, meni 22 njoj 20.
Zasto oci?
- Russki
#287 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
Komentar za 10.L u c i f e r wrote:Ovako razmišlja zrela i inteligentna žena.ho oponopono wrote:...zašto da se odriču frajeri sexa koji je sasvim normalan dio veze, isto kao i jebeno držanje za ruku...
...a što se vi ne odreknete te fele i spike ništ prije braka...
...nećete bolan izgubiti respekt od istih, niti gubiti na vrijednosti...ako mu popušiš, gutaš, daš guze...čkapi je čkapi...i prije braka i u braku, nema razlike...vidjećete...
...jest precijenjena, a kita podcijenjena...pih...
...sviđa ti se lik, u vezi si i fino prevali preko usta...idemo se jebati...
...vi se još i durite što su vas otpilili, pa i ja bi jebote...pak mogu ja i sa svojom mamom razgovarati...
...šta da vam velim, jebite se jebote... ili se začahurite, dobro ju umotajte celofanom, nek muha ne pljune na nju ne do Bog ili komarac da joj krv pije...gluho bilo...
... dok vam horizonte ne otvori neki lik, kojemu vi nećete biti jedine...niti će vas voljeti i cijeniti više jer ste pičetinu servirali samo njemu...
...a plus možda ne budete ni kompatibilni u sexu ko zna...i tako šutite i deverajte u braku i proklinjite sebe istom onom vašom " ništ prije braka" ...
...i crko dabogda onaj ko mi ispljunu takav savjet- zajeb...jer niste imale priliku da uporedite...možda vam više paše onaj frajer koji vas je otkačio uz spiku "previše ste fine"... nego vaš suprug, no nikad saznati nećete, jebiga...
- Bloo
- Globalna šefica
#288 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
siprepadano od ginekologa?liaar wrote:Ma znam, al' znaš kako je mlado isprepadano tim stvarima. Pokušavam je navest da odemo zajedno.mad_max_ba wrote:Ma ne se zajebavat sa otim, ne mora ici ginekologu ali doktoru, urologu i na uzv obaveznoliaar wrote:Ma mladi smo oboje, meni 22 njoj 20.
- Ramzess Veliki
#289 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
cendlerbing wrote:Nije to baš tako crno-bijelo, kao uostalom, i ništa drugo u životu.
U nekim svojim mladim, ono baš zelenim godinama, mislila sam da se podrazumijeva da fina cura treba da se čuva do braka. Kad sam malo "porasla", shvatila sam da se možda i neću čuvati do braka ali da želim da to bude s nekim s kim bih imala namjeru provesti cijeli život.
I tako, da ne dužim previše, kako je vrijeme prolazilo, moja odluka da "neću još", sve je manje imala veze sa vjerom. Odgoj je tu još uvijek bio presudan ali, kad sam konačno došla do spoznaje šta hoću, shvatila sam da mi je svo to odbijanje zapravo izgovor jer nisam htjela i nisam bila spremn da se seksam. Također, nisam željela biti djevojka koja će se seksati zato što "ga voli", pa mu nešta dokazuje time što se poseksala s njim.
Smatram da sam pokasno došla u fazu kad sam postala spremna za seks ali, da iskrena budem, kad sam se odlučila na to, desilo se toliko prirodno i bilo je toliko dobro, da nisam mogla vjerovati.
Uvijek sam voljela sebe više nego ijednog momka s kojim sam bila i valjda da je to razlog što nikad nijednom prije nisam dala.
Postojao je i period kad sam imala želju za seksom ali još nisam bila spremna na to, i mogu se kladiti da je svaki odreda mislio da se pokušavam prodati i da se nećkam jer on treba još više navaljivati. Muškarci su toliko navikli da žene jedno govore a drugo misle da se šokiraju kad se ispostavi da je neka stvarno mislila ono što je rekla.
Eto, čisto da znate da postoji i ovakvih varijanti. Nisam dala jer mi se nije davalo i dala sam kad sam htjela i kome sam htjela. Po današnjim standardima sa puno godina ali Bože moj. Uz sve one priče da prvi seks obavezno nije neki...meni je bilo odlično.
-
yoyo13
#290 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
dolaze li elektricari, serviseri kablovske ili kakvi drugi usluzni radnici cesto....liaar wrote:Doduše, samo jebi ga i mene okine da otplačem kad se pomirim sa činjenicom da ni danas ništa od sexaZejnep wrote:Ovo je za pdf zdravljeliaar wrote:Je l' moguće da ženska ima užasne bolove u predjelu bubrega i jajnika svaki put kada se napali, do te mjere da okine plakati ?
-
Fudo387
- HAVANA
-
Fudo387
#293 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
Puno je devet dana biti u vezi.
- Zejnep
#294 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
Fudo387 wrote:Puno je devet dana biti u vezi.
- HAVANA
#295 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
Joj jesi ti nestrpljiv.Fudo387 wrote:Puno je devet dana biti u vezi.
- Bloo
- Globalna šefica
#296 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
Fudo387 wrote:15 minuta.
- karanana
#297 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
moze i mjesec ali da u medjuvremenu padne drkica ili pusha.
...ili barem da ja mogu dotaci stagod pa cu se onda ja srediti kuci kad dodjem misleci o tom doticanju.
ili bilo koja kombinacija gore navedenog...drkica, diranje, pusha....ali jedno od ovog u najmanju ruku.
iako moja ova majica na avataru kaze drugacije. to je slika kad sam bio mladji, ljepsi i kad sam imao vise izbora
...ili barem da ja mogu dotaci stagod pa cu se onda ja srediti kuci kad dodjem misleci o tom doticanju.
ili bilo koja kombinacija gore navedenog...drkica, diranje, pusha....ali jedno od ovog u najmanju ruku.
iako moja ova majica na avataru kaze drugacije. to je slika kad sam bio mladji, ljepsi i kad sam imao vise izbora
- Bloo
- Globalna šefica
#298 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
Promijeni majicu accordinglykaranana wrote:moze i mjesec ali da u medjuvremenu padne drkica ili pusha.
jbg dodao si
-
palestinka
#299 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
Ne postoji predbračni I bračni seks, postoji samo seks. Ko ne želi seks prije braka, zauvijek će mu seks biti sredstvo manipulacije, prije što ne da, kasnije što da s ciljem da nešto izvuče, nagradi, kazni. Iz dobrog seksa se može izroditi dobra veza, iz fantastičnog, fantastična veza. Kad je seks loš, nemaš vezu muškarca I žene. Kad tek u braku saznaš da je seks loš, odnosno čekaš da to saznaș ili se misliš da seks nije važan, dobićeš neku vrstu partnerstva zbog djece ili bijega od samoće, ali ćeș biti nezadovoljan I s vremenom će zamrznuti muža ili žena zbog nekih navodnih razloga, a ustvari nikad se niste pošteno poseksali niti je bilo hemije ikad. Seks je osnova zdrave veze.
-
palestinka
#300 Re: koliko ste spremni dugo biti u vezi bez sexa
A u vezi bez seksa mogu biti samo ako je u toj vezi već bilo seksa (fantastičnog), a sad ga trenutno nema zbog nekih objektivnih razloga. Razdvojenosti, bolesti I slično.