BVizionar 1985 wrote:Naslovnica wrote: Pederi se, uglavnom, raznose od qrtza, i to je to.
Ne bodu ljude po vozovima sa mačetama i noževima, ne gaze kamionima šetače, ne raznose se eksplozivom...
Uglavnom, pederi baš i nisu skloni terorizmu i predstavljaju toliku opasnost za razliku od nekih...![]()
![]()
Homosexual killers and Homosexual serial killers
https://www.elitetrader.com/et/threads/ ... ls.282875/
https://www.google.ba/search?client=fir ... EAMz0C44eY
![]()
Ono ne kontam.
Gay is Okey.
Al gejevi nisu ljudi ko i ostali.
Znam i JA nekad provalit al ovo fakat.
Ono svaki gej je okej.
Burkini, Evropa i demokratija
- Sanjarko
#276 Re: Burkini, Evropa i demokratija
- animals
#277 Re: Burkini, Evropa i demokratija
Nista nije problem, problem je kad u ovakvim vremenima, oni koji
nikad nisu se tako oblacili, pocnu da se drze neki kodexa religije..
i to bas u trenutcima kad su mediji toliko ustrasili narode zapadni zemalja..
jel li hrabrost ili glupost, da se obuces u danasnjem vremenu u Becu, tako da ti samo oci vire ispod
crne odjece..jel to predanost Bogu ili izazivanje radikalizacije domicilnog stanovnistva..
nikad nisu se tako oblacili, pocnu da se drze neki kodexa religije..
i to bas u trenutcima kad su mediji toliko ustrasili narode zapadni zemalja..
jel li hrabrost ili glupost, da se obuces u danasnjem vremenu u Becu, tako da ti samo oci vire ispod
crne odjece..jel to predanost Bogu ili izazivanje radikalizacije domicilnog stanovnistva..
- Sanjarko
#278 Re: Burkini, Evropa i demokratija
De ba procitaj sta si napisao.Naslovnica wrote:Ja napisah gore - UGLAVNOM.Vizionar 1985 wrote:Naslovnica wrote: Pederi se, uglavnom, raznose od qrtza, i to je to.
Ne bodu ljude po vozovima sa mačetama i noževima, ne gaze kamionima šetače, ne raznose se eksplozivom...
Uglavnom, pederi baš i nisu skloni terorizmu i predstavljaju toliku opasnost za razliku od nekih...![]()
![]()
Homosexual killers and Homosexual serial killers
https://www.elitetrader.com/et/threads/ ... ls.282875/
https://www.google.ba/search?client=fir ... EAMz0C44eY
![]()
Ono ne kontam.
Gay is Okey.
Al gejevi nisu ljudi ko i ostali.
Znam i JA nekad provalit al ovo fakat.
Ono svaki gej je okej.
Navedi listu straight osoba serijskih ubica, pa da uporedimo broj sa pederima...![]()
Čuj gejevi nisu ljudi? Šta su ako nisu ljudi?
Sutra ti dijete, nekim slučajem, bude gej. Štaš onda kukavče sinji?![]()
![]()
De ba ljudi, manite se gej populacije, šta su krivi pa da se spominju na ovoj temi?!
Sta djecu petljas u ovo.Ne bodu ljude po vozovima sa mačetama i noževima, ne gaze kamionima šetače, ne raznose se eksplozivom
Ovo sto si napisao je laz.
Cista.
Odmah mi Gaci naumpao kad sam ovo procitao. Gacy.
-
Naslovnica
#279 Re: Burkini, Evropa i demokratija
Nije laž.
Živa istina.

Živa istina.
- tututuuuu
#280 Re: Burkini, Evropa i demokratija
Gacy je bio serijski ubojica. Jedan od mnogih, samo sto je on u ovom slucaju bio homoseksualac. Kad se kaze gay is OK ne misli se doslovno na svakog gaya pobogu, vec se misli na to njihovo opredjeljenje.
i sad nekakvo svrstavanje homica u teroriste je stvarno urnebesno.
- harač
#281 Re: Burkini, Evropa i demokratija
bez veze vučeš za jezik negoda da ti počne listati koliko su muslimani izmasakrirali, raznijeli, ubili, silovali, spalili, uništili samo u posljednjih mjesec danaVizionar 1985 wrote: Ovo sto si napisao je laz.
Cista.
- HAVANA
#282 Re: Burkini, Evropa i demokratija
Sta vice gay kad se raznese? Kako ono vic bi?
- Sanjarko
#283 Re: Burkini, Evropa i demokratija
Naslovnica wrote:Nije laž.
Živa istina.
De ba tuta citaj malo, malo guglaj.tututuuuu wrote:Gacy je bio serijski ubojica. Jedan od mnogih, samo sto je on u ovom slucaju bio homoseksualac. Kad se kaze gay is OK ne misli se doslovno na svakog gaya pobogu, vec se misli na to njihovo opredjeljenje.
Dao sam link, nije jedini bio.
- Sanjarko
#284 Re: Burkini, Evropa i demokratija
harač wrote:bez veze vučeš za jezik negoda da ti počne listati koliko su muslimani izmasakrirali, raznijeli, ubili, silovali, spalili, uništili samo u posljednjih mjesec danaVizionar 1985 wrote: Ovo sto si napisao je laz.
Cista.
A ovi Zapadnjaci nista.
Libija, Egipat, Sirija, Irak, Turska...
Rokaju i Rokaju il podrzavaju Diktatore i One koje Rokaju druge.
Ono nije Bush poveo Sveti Rat protiv Iraka.
Nije mu bog to rekao.
Joj sto nevolim ovo forumsko licemjerje.
- tututuuuu
#285 Re: Burkini, Evropa i demokratija
Oho, dobili smo i Tursku na listu. 
A koliko znam i u Libiji i u Iraku su skinuli diktatore i dali slobodu "demokratkoj oporbi"
Kako su ih i ovdje nazivali svojevremeno.
Sto se u konacnici pokazalo greskom, ocito, jer su ih samo ti diktatori svojom represijom drzali pod kontrolom, znali su oni sta sve tu zivi.
A koliko znam i u Libiji i u Iraku su skinuli diktatore i dali slobodu "demokratkoj oporbi"
Last edited by tututuuuu on 24/08/2016 13:00, edited 1 time in total.
- harač
#286 Re: Burkini, Evropa i demokratija
znači govna su i jedni i drugi, samo što su jedni navodno više produhovljeniVizionar 1985 wrote:harač wrote:bez veze vučeš za jezik negoda da ti počne listati koliko su muslimani izmasakrirali, raznijeli, ubili, silovali, spalili, uništili samo u posljednjih mjesec danaVizionar 1985 wrote: Ovo sto si napisao je laz.
Cista.
Odmah mi Gaci naumpao kad sam ovo procitao. Gacy.![]()
A ovi Zapadnjaci nista.
Nije mu bog to rekao.
![]()
- deer_hunter
#287 Re: Burkini, Evropa i demokratija
Muslimani imaju veca prava u svakoj drzavi zapadne Evrope nego i u jednoj pustinjskoj vuko.j.e.b..ini iz koje su dosli...jer da nije tako ne bi ih toliko doselilo u Evropuzeina wrote:Pa te zemlje se i ne busaju u prsa demokratijom, ako cemo tako onda treba javno reci da je demokratija jedna velika laz i obmana i da u praksi ne postoji, da ljudi bar znaju..Naslovnica wrote:Postoje pravila i zakoni i u Iranu, i u Saudiji, i u Singapuru, itd...da ne nabrajam...zbog kojih ode glava s ramena.
Ja jesam za slobodu, neka nosi burkini ko hoće, ali ako je zakon da ne može - onda ne može.
Isto kao što i ja ne mogu popiti alkoholno piće u Saudiji.
Izgleda demokratija postoji samo kad treba dati prava gej populaciji, haman je za to i kreirana
Procitajte malo Deklaraciju o univerzalnim ljudskim pravima, tacku po tacku, pa mi recite gdje se ta prava vise postuju. cemu uopste raspravljai o tome, usporedjivati zemlje koje ljudima daju pravo na rad, obrazovanje, slobodno misljenje o svemu i svacemu, mogucnost da mijenjaju vjeru ko carape i zemlje koje zakonski kaznjavaju zene koje su silovane?? Zar stvarno neko moze Francusku sa svim njenim manama spustiti na nivo Saudijske Arabije sto se tice ljudskih prava??u Francuskoj mozes reci da je legalno i demokratski izabran predsjednik obicni g.o.v.n.ar, a u S.A. ides na vjesala ako se usudis kritikovati islam, kraljevsku porodicu
Ahmed Aboutaleb, gradonacelnik Rotterdama
Neshvatljivo je da se možeš okrenuti protiv slobode… No, ako ne volite slobodu, pobogu, spakirajte se i otiđite', poručio je Aboutaleb koji je i sam muslimanske vjeroispovijesti.
Postoje mjesta na svijetu gdje možete biti svoji, biti iskreni prema sebi i pritom ne ubijati nevine novinare. No, ako vam se ovdje ne sviđa zbog toga što humoristi koji vam se ne sviđaju izdaju novine, onda vam poručujem da slobodno odj*** odavde.
- tututuuuu
#288 Re: Burkini, Evropa i demokratija
I eto, Bush i Blair poveli rat protiv Iraka a najvise terorizma u Francuskoj i Belgiji... A zasto? Sto su oni vodili kolo, sto sumnjam, ili mozda sto jednostavno tamo zivi veliki broj muslimana iz zemalja B. istoka.
- apsidejzi
#289 Re: Burkini, Evropa i demokratija
U mene je nenaanimals wrote:To mozes za svoju babu za sigurniscu da ustvrdis..apsidejzi wrote:Ne kaze se evolucija nego devolucija. Tvoja baba je bila na visem evolutivnom nivou od njenih unuka.animals wrote:Problem je u evoluciji..
npr ko bi moju pokojnu babu, mogao natjerati da se skine u bikini i
okupa u moru..ali to su bila druga vremena..
za njene unuke danas je to normalna stvar..
da je drugacije ne bi bilo normalno..
e sad sto evolucija ne djeluje svuda, to je druga stvar..
- animals
#290 Re: Burkini, Evropa i demokratija
Jos da je joj uspjeo eksperiment sa tobom..apsidejzi wrote: U mene je nenaa ona je uvijek bila dama. Ne ko neke tamo babetine.
- Sanjarko
#291 Re: Burkini, Evropa i demokratija
Ne kontam sta ti je tu smjesno.harač wrote:znači govna su i jedni i drugi, samo što su jedni navodno više produhovljeniVizionar 1985 wrote:harač wrote: bez veze vučeš za jezik negoda da ti počne listati koliko su muslimani izmasakrirali, raznijeli, ubili, silovali, spalili, uništili samo u posljednjih mjesec dana![]()
A ovi Zapadnjaci nista.
Nije mu bog to rekao.
![]()
Smijesno ti sto cijeli Svijet skrsise.
- apsidejzi
#292 Re: Burkini, Evropa i demokratija
Ja nit bih kome branio ni da se skida a ni da se oblaci kako hoce. No vi biste da j... a da vam ne udje. Ako si vec pustio muslimane u drzavu zato sto ti treba jeftinija radna snaga onda ta odluka sa sobom nosi i odredjene posljedice. No zasto da trosim svoje vrijeme na objasnjavanje...animals wrote:Jos da je joj uspjeo eksperiment sa tobom..apsidejzi wrote: U mene je nenaa ona je uvijek bila dama. Ne ko neke tamo babetine.
Budi mi pozdravljen.
- animals
#293 Re: Burkini, Evropa i demokratija
Nisu uopce problem muslimani, vec radikali..apsidejzi wrote:Ja nit bih kome branio ni da se skida a ni da se oblaci kako hoce. No vi biste da j... a da vam ne udje. Ako si vec pustio muslimane u drzavu zato sto ti treba jeftinija radna snaga onda ta odluka sa sobom nosi i odredjene posljedice. No zasto da trosim svoje vrijeme na objasnjavanje...animals wrote:Jos da je joj uspjeo eksperiment sa tobom..apsidejzi wrote: U mene je nenaa ona je uvijek bila dama. Ne ko neke tamo babetine.
Budi mi pozdravljen.
- Montana
#294 Re: Burkini, Evropa i demokratija
Na plaži u Nici,pred policijom se morala skinut i kaznu dobila:

http://www.spiegel.de/politik/ausland/n ... 09199.html

- tututuuuu
#295 Re: Burkini, Evropa i demokratija
Da, jeftina radna snaga. Ubise se ljudi radeci.apsidejzi wrote:Ja nit bih kome branio ni da se skida a ni da se oblaci kako hoce. No vi biste da j... a da vam ne udje. Ako si vec pustio muslimane u drzavu zato sto ti treba jeftinija radna snaga onda ta odluka sa sobom nosi i odredjene posljedice. No zasto da trosim svoje vrijeme na objasnjavanje...animals wrote:Jos da je joj uspjeo eksperiment sa tobom..apsidejzi wrote: U mene je nenaa ona je uvijek bila dama. Ne ko neke tamo babetine.
Budi mi pozdravljen.
- tututuuuu
#296 Re: Burkini, Evropa i demokratija
ovo je ruzno ali takvo vrijeme doslo. A dodje li La Pen na vlast moze biti samo gore i po citavoj EU desnica jaca, bas zbog terorizma, socijalnih parazita koji bi najradije pobile ljude na cijoj grbaci zive itd... Drugog nacina mislim da i nema.Montana wrote:Na plaži u Nici,pred policijom se morala skinut i kaznu dobila:
- kritichar
#297 Re: Burkini, Evropa i demokratija
po ovoj slici bi se moglo zaključiti da je ova prihvatila da ostane na plaži ali da se skine, očito da ni ona ne zna zašto to nosi
-
breuer
#299 Re: Burkini, Evropa i demokratija
Naravno da nije licemjerno, nisu tu ginuli samo bijeli Francuzi kršćanskog predznaka, već svi građani Francuske kao i strani turisti i ini drugi...dječak sa šibicama wrote:Ne znam ko opravdava, ja samo kazem da je ocekivano.
I prilicno je licemjerno sada osudjivati Francuze, i zabijati glavu u pijesak kad se spomene Nica i Pariz. Na stranu francuska vanjska politika, na stranu ono sta se desavalo u Alziru prije 100 godina (to mi je posebno "simpatican" argument, u rangu Ratka Mladica i "doslo vrijeme da se osvetimo Turcima na ovim prostorima") ovo je ocekivano.
Alžir prije 100 godina svakako nije bitan.
-
Zvijezdica91
#300 Re: Burkini, Evropa i demokratija
Ja sam principijalno protiv pokrivanja zena i iskreno smuci mi se zivot kad vidim one pokrivene od glave do pete, ali ovo sto se desilo na plazi u Francuskoj je meni dosta ruzno.
Mogli su je recimo poslati kuci ili dati kaznu ako su vec odlucili da zabrane taj burkini, a ne da je natjera da se skine.
Mogli su je recimo poslati kuci ili dati kaznu ako su vec odlucili da zabrane taj burkini, a ne da je natjera da se skine.