Ekspanzija terorizma

Post Reply
recto-verso

#276 Re: Ekspanzija terorizma

Post by recto-verso »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Herr Flick wrote:Posljedica neuspjelog projekta tzv,Arapsko proljece strikes back

Sada to spominju na N1
N1 proglasi vanredno stanje u Njemackoj.
Odron su odrona i amateri.
zalizani

#277 Re: Ekspanzija terorizma

Post by zalizani »

arzuhal wrote:Bože dragi, ko je onaj Hassan Haider Diab, otjera me čojk od tv za par minuta, odron...
sjo hasana. :D

imami, hodze, hafizi - ne popusta :mrgreen:
recto-verso

#278 Re: Ekspanzija terorizma

Post by recto-verso »

arzuhal wrote:Bože dragi, ko je onaj Hassan Haider Diab, otjera me čojk od tv za par minuta, odron...
:lol: Nema pojma, baš šega. Hrvatski Dževad Galijašević... :lol:
Okupili po naredbi placenike i seru li seru.
seshat

#279 Re: Ekspanzija terorizma

Post by seshat »

Tomahawk11 wrote:Ovaj na HRT 4 nije normalan....problem predugacka granica sa BiH gdje imamo naznake terorizma :roll:
Pa mamicu ti uhljupsku, koji terorizam, ko je to iz BiH napravio neko od ovih sranja? :twisted:
Znaju ovi s HRTa dizati tenzije, nije im prvi put, sigurno ni posljednji. Ali ne pravimo se ni mi luckasti, sjetimo se ubijenih vojnika, Bugojna, Božić u Konjicu, Mostar.... Ko garantuje da se jedan dan neće nešto desiti i u gradskom prijevozu ili shoping centru, tu kod nas.
uglavnomja

#280 Re: Ekspanzija terorizma

Post by uglavnomja »

recto-verso wrote:
Herr Flick wrote:Posljedica neuspjelog projekta tzv,Arapsko proljece strikes back

Sada to spominju na N1
poslana je neka elitna antiteroristicka vojna blabla jedinica
Freamon Lester

#281 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Freamon Lester »

Udariti po Njemackoj nikako nije mudro... i btw. ovo vrlo lako mogu biti njihovi desnicari.

Btw. Njemacka desnica i ljevica je gora nego sve ove teroristicke organizacije skupa.
SpecialOffer

#282 Re: Ekspanzija terorizma

Post by SpecialOffer »

Radim u ovim azilanstskim centrima, studentski, jao koja je to bagra.
Tomahawk11
Globalni moderator

#283 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Tomahawk11 »

seshat wrote:
Tomahawk11 wrote:Ovaj na HRT 4 nije normalan....problem predugacka granica sa BiH gdje imamo naznake terorizma :roll:
Pa mamicu ti uhljupsku, koji terorizam, ko je to iz BiH napravio neko od ovih sranja? :twisted:
Znaju ovi s HRTa dizati tenzije, nije im prvi put, sigurno ni posljednji. Ali ne pravimo se ni mi luckasti, sjetimo se ubijenih vojnika, Bugojna, Božić u Konjicu, Mostar.... Ko garantuje da se jedan dan neće nešto desiti i u gradskom prijevozu ili shoping centru, tu kod nas.
Ne garantuje niko. Isto sto nije mogao garantovati za Spaniju, Englesku, Belgiju, Francusku, a evo i Njemacku.
To sto se desavalo - desavalo se kod nas. Kad je Hrvatska imala problem ili i mogucnost problema po tom pitanju, a da dolazi iz BiH?
Zasto izmisljati? Ovo je globalni svjetski problem i niko nije siguran, a opasnost vreba sa svih strana. BiH je tu, vjeruj, minorna u odnosu na velike evropske zemlje.
I ne samo ovo, nego je covjek nalupao takvih gluposti, ne znam ko ga pusti na TV. Ne vidim zasto bi Hrvatska bila meta terorista. Ocigledno je da su im cilj velike evropske metropole.
Drvosjeca iz Dejcica

#284 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

seshat wrote:
Pa dobro to znamo u kakvom svijetu živimo i evo vidimo ni jedna Njemačka ne može ovakve stvari spriječiti kamo li jedna jebena Bosna. Ko danas bilo gdje, ne samo u BiH, može bilo kome garantovati sigurnost? Jedino možda na Solomonskim otocima možeš biti prilično siguran barem od ovakvih događaja. :oops:
Drvosjeca iz Dejcica

#285 Re: Ekspanzija terorizma

uglavnomja wrote: poslana je neka elitna antiteroristicka vojna blabla jedinica
Aha neka...bezze :mrgreen:

Image
seshat

#286 Re: Ekspanzija terorizma

Post by seshat »

Tomahawk11 wrote:
seshat wrote:
Ne garantuje niko. Isto sto nije mogao garantovati za Spaniju, Englesku, Belgiju, Francusku, a evo i Njemacku.
To sto se desavalo - desavalo se kod nas. Kad je Hrvatska imala problem ili i mogucnost problema po tom pitanju, a da dolazi iz BiH?
Zasto izmisljati? Ovo je globalni svjetski problem i niko nije siguran, a opasnost vreba sa svih strana. BiH je tu, vjeruj, minorna u odnosu na velike evropske zemlje.
I ne samo ovo, nego je covjek nalupao takvih gluposti, ne znam ko ga pusti na TV. Ne vidim zasto bi Hrvatska bila meta terorista. Ocigledno je da su im cilj velike evropske metropole.
Slažem se ja s tobom da su im meta veliki evropski gradovi i da im Hr nije meta (mada je nekada '9ineke bila postavljena autobomba ispred Mupa u Rijeci), ali mislim da samo sebi "skačemo u stomak" ako zanemarimo prijetnju u BiH. Ne znamo kakvo će jutro dočekati neki fanatik i šta će mu pasti na pamet da uradi... tako da. A nama ne treba idiot s istoka da dođe, imamo mi svojih. Da ih je 10 dovoljno je da naprave veliki belaj (i nama u komšijama ili susjedima).
Drvosjeca iz Dejcica

#287 Re: Ekspanzija terorizma

recto-verso wrote:

Sada to spominju na N1
Jah... :roll:
20:46 - Vojne snage krenule su prema Minhenu autoputem.
Još se kuha, ne bi Švabo diz'o vojsku na noge.
insomnia78

#288 Re: Ekspanzija terorizma

Post by insomnia78 »

HAVANA wrote:E svasta,od citavog minhena od jarana mi cerka bila bas tu.Srecom sakrila se u neku radnju.Jos nije kuci,oni ludi... :cry:
Dje nece. Ned'o bog nikom
Od jaranice buraz bio na onom koncertu u Parizu i jos se neku noc potrefi u Nici. Eno lik po psiholozima hoda

S moje sokoćalo
missko

#289 Re: Ekspanzija terorizma

Post by missko »

Ne bitno odakle prijeti opasnost ali Hrvatska mora biti oprezna sezona je u jeku milioni turista na javnim mjestima plodno tlo za usraane teroriste

Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk
uglavnomja

#290 Re: Ekspanzija terorizma

Post by uglavnomja »

uglavnomja wrote: poslana je neka elitna antiteroristicka vojna blabla jedinica
Aha neka...bezze :mrgreen:

Image

blabla znaci da ne znam tacan naziv :D

ne sumnjam ja u svabe ni sekunde.
Drvosjeca iz Dejcica

#291 Re: Ekspanzija terorizma

missko wrote:Ne bitno odakle prijeti opasnost ali Hrvatska mora biti oprezna sezona je u jeku milioni turista na javnim mjestima plodno tlo za usraane teroriste

Aha i to je granica sa Sirijom, ovaj hoću reći sa BiH. Pa ono kada bolje razmislim ima logike, tamo žive muslimani. :roll:
HAVANA

#292 Re: Ekspanzija terorizma

Post by HAVANA »

insomnia78 wrote:
HAVANA wrote:E svasta,od citavog minhena od jarana mi cerka bila bas tu.Srecom sakrila se u neku radnju.Jos nije kuci,oni ludi... :cry:
Od jaranice buraz bio na onom koncertu u Parizu i jos se neku noc potrefi u Nici. Eno lik po psiholozima hoda

S moje sokoćalo
Evo gledam na n1...oni salju poruke?Ne mogu po dijete,zakljucano u radnji...luda kuca.Haj jebo nas ,al dijete,poludio bi. :-)
uglavnomja

#293 Re: Ekspanzija terorizma

Post by uglavnomja »

znaci 6 mrtvih
missko

#294 Re: RE: Re: Ekspanzija terorizma

Post by missko »

missko wrote:Ne bitno odakle prijeti opasnost ali Hrvatska mora biti oprezna sezona je u jeku milioni turista na javnim mjestima plodno tlo za usraane teroriste

Aha i to je granica sa Sirijom, ovaj hoću reći sa BiH. Pa ono kada bolje razmislim ima logike, tamo žive muslimani. :roll:
Ma ne bitno ali normalno da je najveca opasnost nenormalna drzava kakva je nasa

TAFKAP

#295 Re: Ekspanzija terorizma

Post by TAFKAP »

OT: nema gdje nas nema... :-)
Drvosjeca iz Dejcica

#296 Re: Ekspanzija terorizma

N1 javlja da prve informacije govore da je jedan od napadača Nijemac.
Steph

#297 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Steph »

Witnesses said that the shopping centre gunman screamed 'I'm German' and 'f*** foreigners' before shooting

http://www.dailymail.co.uk/news/article ... z4F9kMU4ps
Drvosjeca iz Dejcica

#298 Re: Ekspanzija terorizma

Steph wrote:Witnesses said that the shopping centre gunman screamed 'I'm German' and 'f*** foreigners' before shooting

http://www.dailymail.co.uk/news/article ... z4F9kMU4ps
Možda ružno ali evo ako ima išta dobro to je ova vijest. :(
HAVANA

#299 Re: Ekspanzija terorizma

Post by HAVANA »

Kako se uopste boriti protiv ove pascadi?Nikako. :? Jedino sto mi pada na pamet pratiti,svakoga ko se krece u tim krugovima kontrolisati,sankcionisati,pratiti drustvene mreze,mjesta gdje se skupljaju,svako ko naginje toj ideologiji,gleda klipove,zanima se i bavi tom tematikom...jebat mu znanje od do...
General War

#300 Re: Ekspanzija terorizma

Post by General War »

HAVANA wrote:
insomnia78 wrote:

S moje sokoćalo
Evo gledam na n1...oni salju poruke?Ne mogu po dijete,zakljucano u radnji...luda kuca.Haj jebo nas ,al dijete,poludio bi. :-)
Samo ne treba potpadati pod psihozu, to ovi idioti svih fela i zele, Nazalost nema 100% zastite, jednostavno imaju prednoz da naprave prvi potez, pa koga zahvati.
Post Reply