N1 proglasi vanredno stanje u Njemackoj.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Herr Flick wrote:Posljedica neuspjelog projekta tzv,Arapsko proljece strikes back
Sada to spominju na N1
Odron su odrona i amateri.
N1 proglasi vanredno stanje u Njemackoj.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Herr Flick wrote:Posljedica neuspjelog projekta tzv,Arapsko proljece strikes back
Sada to spominju na N1
sjo hasana.arzuhal wrote:Bože dragi, ko je onaj Hassan Haider Diab, otjera me čojk od tv za par minuta, odron...
Okupili po naredbi placenike i seru li seru.Drvosjeca iz Dejcica wrote:arzuhal wrote:Bože dragi, ko je onaj Hassan Haider Diab, otjera me čojk od tv za par minuta, odron...Nema pojma, baš šega. Hrvatski Dževad Galijašević...
Znaju ovi s HRTa dizati tenzije, nije im prvi put, sigurno ni posljednji. Ali ne pravimo se ni mi luckasti, sjetimo se ubijenih vojnika, Bugojna, Božić u Konjicu, Mostar.... Ko garantuje da se jedan dan neće nešto desiti i u gradskom prijevozu ili shoping centru, tu kod nas.Tomahawk11 wrote:Ovaj na HRT 4 nije normalan....problem predugacka granica sa BiH gdje imamo naznake terorizma![]()
Pa mamicu ti uhljupsku, koji terorizam, ko je to iz BiH napravio neko od ovih sranja?
poslana je neka elitna antiteroristicka vojna blabla jedinicarecto-verso wrote:N1 proglasi vanredno stanje u Njemackoj.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Herr Flick wrote:Posljedica neuspjelog projekta tzv,Arapsko proljece strikes back
Sada to spominju na N1
Ne garantuje niko. Isto sto nije mogao garantovati za Spaniju, Englesku, Belgiju, Francusku, a evo i Njemacku.seshat wrote:Znaju ovi s HRTa dizati tenzije, nije im prvi put, sigurno ni posljednji. Ali ne pravimo se ni mi luckasti, sjetimo se ubijenih vojnika, Bugojna, Božić u Konjicu, Mostar.... Ko garantuje da se jedan dan neće nešto desiti i u gradskom prijevozu ili shoping centru, tu kod nas.Tomahawk11 wrote:Ovaj na HRT 4 nije normalan....problem predugacka granica sa BiH gdje imamo naznake terorizma![]()
Pa mamicu ti uhljupsku, koji terorizam, ko je to iz BiH napravio neko od ovih sranja?
Pa dobro to znamo u kakvom svijetu živimo i evo vidimo ni jedna Njemačka ne može ovakve stvari spriječiti kamo li jedna jebena Bosna. Ko danas bilo gdje, ne samo u BiH, može bilo kome garantovati sigurnost? Jedino možda na Solomonskim otocima možeš biti prilično siguran barem od ovakvih događaja.seshat wrote:Znaju ovi s HRTa dizati tenzije, nije im prvi put, sigurno ni posljednji. Ali ne pravimo se ni mi luckasti, sjetimo se ubijenih vojnika, Bugojna, Božić u Konjicu, Mostar.... Ko garantuje da se jedan dan neće nešto desiti i u gradskom prijevozu ili shoping centru, tu kod nas.Tomahawk11 wrote:Ovaj na HRT 4 nije normalan....problem predugacka granica sa BiH gdje imamo naznake terorizma![]()
Aha neka...bezzeuglavnomja wrote: poslana je neka elitna antiteroristicka vojna blabla jedinica

Slažem se ja s tobom da su im meta veliki evropski gradovi i da im Hr nije meta (mada je nekada '9ineke bila postavljena autobomba ispred Mupa u Rijeci), ali mislim da samo sebi "skačemo u stomak" ako zanemarimo prijetnju u BiH. Ne znamo kakvo će jutro dočekati neki fanatik i šta će mu pasti na pamet da uradi... tako da. A nama ne treba idiot s istoka da dođe, imamo mi svojih. Da ih je 10 dovoljno je da naprave veliki belaj (i nama u komšijama ili susjedima).Tomahawk11 wrote:Ne garantuje niko. Isto sto nije mogao garantovati za Spaniju, Englesku, Belgiju, Francusku, a evo i Njemacku.seshat wrote:Znaju ovi s HRTa dizati tenzije, nije im prvi put, sigurno ni posljednji. Ali ne pravimo se ni mi luckasti, sjetimo se ubijenih vojnika, Bugojna, Božić u Konjicu, Mostar.... Ko garantuje da se jedan dan neće nešto desiti i u gradskom prijevozu ili shoping centru, tu kod nas.Tomahawk11 wrote:Ovaj na HRT 4 nije normalan....problem predugacka granica sa BiH gdje imamo naznake terorizma![]()
To sto se desavalo - desavalo se kod nas. Kad je Hrvatska imala problem ili i mogucnost problema po tom pitanju, a da dolazi iz BiH?
Zasto izmisljati? Ovo je globalni svjetski problem i niko nije siguran, a opasnost vreba sa svih strana. BiH je tu, vjeruj, minorna u odnosu na velike evropske zemlje.
I ne samo ovo, nego je covjek nalupao takvih gluposti, ne znam ko ga pusti na TV. Ne vidim zasto bi Hrvatska bila meta terorista. Ocigledno je da su im cilj velike evropske metropole.
Jah...recto-verso wrote:N1 proglasi vanredno stanje u Njemackoj.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Herr Flick wrote:Posljedica neuspjelog projekta tzv,Arapsko proljece strikes back
Sada to spominju na N1
Još se kuha, ne bi Švabo diz'o vojsku na noge.20:46 - Vojne snage krenule su prema Minhenu autoputem.
Dje nece. Ned'o bog nikomHAVANA wrote:E svasta,od citavog minhena od jarana mi cerka bila bas tu.Srecom sakrila se u neku radnju.Jos nije kuci,oni ludi...
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Aha neka...bezzeuglavnomja wrote: poslana je neka elitna antiteroristicka vojna blabla jedinica![]()
missko wrote:Ne bitno odakle prijeti opasnost ali Hrvatska mora biti oprezna sezona je u jeku milioni turista na javnim mjestima plodno tlo za usraane teroriste
Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk
Evo gledam na n1...oni salju poruke?Ne mogu po dijete,zakljucano u radnji...luda kuca.Haj jebo nas ,al dijete,poludio bi.insomnia78 wrote:Dje nece. Ned'o bog nikomHAVANA wrote:E svasta,od citavog minhena od jarana mi cerka bila bas tu.Srecom sakrila se u neku radnju.Jos nije kuci,oni ludi...
Od jaranice buraz bio na onom koncertu u Parizu i jos se neku noc potrefi u Nici. Eno lik po psiholozima hoda
S moje sokoćalo
Ma ne bitno ali normalno da je najveca opasnost nenormalna drzava kakva je nasaDrvosjeca iz Dejcica wrote:missko wrote:Ne bitno odakle prijeti opasnost ali Hrvatska mora biti oprezna sezona je u jeku milioni turista na javnim mjestima plodno tlo za usraane teroriste
Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk
Aha i to je granica sa Sirijom, ovaj hoću reći sa BiH. Pa ono kada bolje razmislim ima logike, tamo žive muslimani.
Možda ružno ali evo ako ima išta dobro to je ova vijest.Steph wrote:Witnesses said that the shopping centre gunman screamed 'I'm German' and 'f*** foreigners' before shooting
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... z4F9kMU4ps
Samo ne treba potpadati pod psihozu, to ovi idioti svih fela i zele, Nazalost nema 100% zastite, jednostavno imaju prednoz da naprave prvi potez, pa koga zahvati.HAVANA wrote:Evo gledam na n1...oni salju poruke?Ne mogu po dijete,zakljucano u radnji...luda kuca.Haj jebo nas ,al dijete,poludio bi.insomnia78 wrote:Dje nece. Ned'o bog nikomHAVANA wrote:E svasta,od citavog minhena od jarana mi cerka bila bas tu.Srecom sakrila se u neku radnju.Jos nije kuci,oni ludi...
Od jaranice buraz bio na onom koncertu u Parizu i jos se neku noc potrefi u Nici. Eno lik po psiholozima hoda
S moje sokoćalo