To je ukinuto. NemoRe narod da čekaomar little wrote:jel mali hizaslav kad dzeko da gol?
S moje sokoćalo
To je ukinuto. NemoRe narod da čekaomar little wrote:jel mali hizaslav kad dzeko da gol?
insomnia78 wrote:To je ukinuto. NemoRe narod da čekaomar little wrote:jel mali hizaslav kad dzeko da gol?
S moje sokoćalo
Ma gdje to nacionalni dan bitniji i svecaniji od bozica/bajrama? u kojoj drzaviklaki wrote:Ne valjaj gluposti za bajram
Svakako ti nemuslimani, ma ko oni bili, imaju dan drzavnosti i dan nezavisnosti. Ti dani bi kod nas trebali da se slave i budu vazni isto kao bajram, cak da budu i svecaniji
Dok god ne bude tako nema od nas drzave
ko da si mene citirao...svaka casthizo ramidovic wrote:memere poste covijek vijerovat kolkose ljudi natovarilo mustafi nakosti atoe zatostoje mustafa cestit skroman covijek samoralom veliki bosnjak izato jerbo neda dase gaze bosnjaci akovi neznate izmislit neku novu rjec nievam mustafa kriv ufati tese knjige pacete ivi znat
kulturološki i tradicionalno, to jeste i moj praznikkritichar wrote:Zasto Bosnjaci nemuslimani slave Bajram, zato sto hudnjaci nemaju nista svoje
Tochno kolega, tochno...L u c i f e r wrote:kulturološki i tradicionalno, to jeste i moj praznikkritichar wrote:Zasto Bosnjaci nemuslimani slave Bajram, zato sto hudnjaci nemaju nista svoje
brez obzira na hateizam
Neka ti se u ove mubarek dane plemenitog Hižaslava, srce ispuni dobrotom i ljubavlju prema braći hvorumašima, sa željom za što više iole normalnih postova i što manje bahnova. Amin.kritichar wrote:Ovo je samo dokaz kakve ste vi prazne ljusture
Sent from my Coolpad 8297W using Tapatalk
ja imam svoju zemlju bosansku, svoj bosnjacki ponos, i svoj PTSPkritichar wrote:Zasto Bosnjaci nemuslimani slave Bajram, zato sto hudnjaci nemaju nista svoje
slavi onda i ilirske, slavenske, kriscanske blagdaneL u c i f e r wrote:kulturološki i tradicionalno, to jeste i moj praznikkritichar wrote:Zasto Bosnjaci nemuslimani slave Bajram, zato sto hudnjaci nemaju nista svoje
brez obzira na hateizam
naša je veličina i snaga vazda bilo što se znamo dobro našalit, a naročito na svoj račun, naročito na temi šaljivog nazivamegaman4 wrote:Kako se samo s nama svi šprdaju, pa to je nevjerovatno.![]()
Šta smo sebi dopustili...![]()
Kako nas ikako dragi BOG drži na zemlji ovakve?
Uranio si, oko. Nije njemu jos bajram. Pradon, hizaslav. Mora da sa kleci i ceka da mu saudijski gospodari kazu - e, sad moze.Alfons Kauders wrote:ja imam svoju zemlju bosansku, svoj bosnjacki ponos, i svoj PTSPkritichar wrote:Zasto Bosnjaci nemuslimani slave Bajram, zato sto hudnjaci nemaju nista svoje
ti imas svoju bliskoistocnu vjeru
postujem sve i svacije, a savjetujem ti da u duhu islama koji su zivjeli nasi djedovi, cinis isto...
bajrambarecula brate
ko kaze da nemamo svojih blagdana? 1. mart, 25. novembar, 28. avgust i tako...kritichar wrote:slavi onda i ilirske, slavenske, kriscanske blagdaneL u c i f e r wrote:kulturološki i tradicionalno, to jeste i moj praznikkritichar wrote:Zasto Bosnjaci nemuslimani slave Bajram, zato sto hudnjaci nemaju nista svoje
brez obzira na hateizam
Apsurdan ti je razlog, slavis blagdan koji nam je dat od Boga u kojeg ne vjerujes, slavis ramazanski bajram a ni jedan dan ramazana nisi ispostovao, slavis islamski blagdan a na svakom koraku blatis islam......
Razlog je nedostatak vlastitih blagdana s kojima se mozes identificirati i slijepo slijedjenje tradicije
Živi bolan svoj život, opusti se i uživaj, šta te briga šta ko radi sa svojim životom i šta ko slavi.kritichar wrote:slavi onda i ilirske, slavenske, kriscanske blagdaneL u c i f e r wrote:kulturološki i tradicionalno, to jeste i moj praznikkritichar wrote:Zasto Bosnjaci nemuslimani slave Bajram, zato sto hudnjaci nemaju nista svoje
brez obzira na hateizam
Apsurdan ti je razlog, slavis blagdan koji nam je dat od Boga u kojeg ne vjerujes, slavis ramazanski bajram a ni jedan dan ramazana nisi ispostovao, slavis islamski blagdan a na svakom koraku blatis islam......
Razlog je nedostatak vlastitih blagdana s kojima se mozes identificirati i slijepo slijedjenje tradicije
Korisnik isključen zbog kršenja pravila forumaIzabel wrote:...